44078
-
#12607 elképzelhető hogy létrejön egy csereüzlet Standard Liege csapatával
Tudort adnánk Onyewuért...Onyewu egy fiatal amerikai középhátvéd,ott volt a vb-n és őt választották 2006-ban a legjobb amerikai játékosnak -
#12606 Igen, igen, Paronak mindenképp biztosítani kell az állandó játéklehetőséget, nagy tehetség. Ha sikerül nyélbe ütni ezt az üzletet, akkor már csak 1-2 védő kell, és jók is leszünk. Aztán reszkess Inter! (zlatan) -
#12605 fúdemenő
-
#12604 így van, Paronak játszania kell!
Amúgy én már elégedett lennék 2 középhátvéd és 1 mind2 szélen bevethető védő + Mascherano leigazolásával. -
#12603 még nem,de tényleg nagyon közel a megállapodás
jó kis pléja,csak ne Paro háttérbe szorításávál jöjjön ide -
Csesza #12602 ez azt jelenti hogy leigazoltátok/leigazoljátok?
mert ha igen, akkor grat nagyon jól jártok vele (hogy rohadnátok meg) -
#12601 6 millió font, nem is olyan rossz ár. Remélem az olasz stílus jobban fekszik majd neki. -
#12600 Mascherano Very Close To Juve -
#12599 Ez nevetséges... Amelia 5% pl. ennyi erővel bárkit oda lehetne írni, hogy van 5% esély rá...
Puyol, Samuel, Beckham, Mancini (!), Xabi Alonso (!), Nesta, Pirlo, Robinho (ISTEN MENTS!), Morientes, Villa, Fernando Torres, Toni... vicc. Jó ha 2-3 név reális.
Ebből a listából csak Barzagli kéne, a többi posztra felesleges lenne ilyen neveket hozni, na meg iszonyat sokba is kerülne.
Be is szarnék, ha Klose, Beckham vagy Robinho jönne... akkor inkább a C osztály... -
#12598 Sztem. "remélem" Barzagli , Mascerano-már egyre biztosabb , Bojinov , Iaquinta-bár nemtom ,esetleg Oddo v. Nesta
Frankó kis csapat lenne, jó védelemmel . -
#12597 mondjuk szerintem felborul minden amikor megérkeznek Olaszországba
(az itteni védők azért mégiscsak más szinvonalat képviselnek, mint Spanyolországban, Németországban vagy Hollandiában)szerintem -
#12596 Zambrotta eléggé megsínyli, hogy Barceloná-ba tartott.. Persze a három csatár együtt tényleg sok lenne, de én mindig a támadó foci híve voltam. S egy 4-3-3ban lehetne variálni. E három támadó közül Huntelaar a legfontosabb a számomra, fiatal, fejlődőképes, tehetség. Klose-nak jó a fejjátéka de a Werder nem engedné el szerinetm. (Bár minden csak pénz kérdése). David Villa meg magáért beszél.
-
#12595 hát valóban jó lenne mondjuk ha az itt lévők lennének előnyben, és bizalmat kapnának...
Zambi visszajöhetne, nem való neki az a Barca :D( örülnék neki ) -
#12594 Alex csak példa volt mondhattam volna akár Palladinot is
Klose 28,Morientes 30 ennyire azért ne fiatalosítsunk:D -
#12593 hát én is azt szeretném hogy Alex még játszon vagy 5 évet
de sajna már 32 éves :( fiatalítani kell -
#12592 Köszönöm! -
#12591 a csatárokat hova tesszük? Klose beül Alex nyakába? -
#12590 de ez nem mind egyszerre? vagy igen? (Klose, Villa, Huntelaar együtt kicsit sok lenne)
nekem ők kellenének mindenképp, ha edző lennék:
Barzagli,Oddo,(Nesta)
Mancini,Pirlo
Klose,Morientes
-
#12589 egyetértek mindkét gondolattal -
#12588 Mascherano, Klose, Barzagli, Villa, Pirlo, Ribéry, Huntelaar. Ennyi érdekelne engem. A többi maradjon ahol van. -
#12587 Akkor bocs! -
#12586 tudunk róla
pontosabban le fog lépni -
#12585 FőSzponzorotok lelépett! -
#12584 sok jó,és sok valószínűtlen név van közöttük
Barzagli a legfontosabb -
#12583 reménykedjünk, hogy jövőre lesz egy ers Juve, amelyik bajnokesélyes :) -
#12582 Nagy Körkép 2007
Ami mindenkit minél jobban érdekel: kikkel erősödik nyáron a Juve...
2007 nyarán új játékosok érkeznek Torinóba. Deschamps elmondása szerint három világklasszis és 2-3 lejárt szerződésű, ingyen játékos teszi majd át székhelyét a piemont fővárosba. Alessio Secco sportigazgató és Jean-Claude Blanc alelnök már gőzerővel dolgoznak a kívánt erősítéseken, s csupán a sajtóból kiszivárgott információkra támaszkodhatunk, vajon kikkel tárgyalnak jelenleg is. Az erősítésekkel két legyet is üthetnek a vezetők egy csapásra, hiszen a nagy nevek érkezése garancia Buffon, Trezeguet és Camoranesi maradására is. Íme a teljes lista, posztokra lebontva, százalékokkal, hogy kik ölthetik fel a zebramezt.
Kapusok: Amelia (Livorno) 5%
Védők: Barzagli (Palermo) 85%, Samuel (Inter) 75%, Méxes (Roma) 70%, Felipe (Udinese) 65%, Givet (Monaco) 60%, Pepe (Porto) 55%, Zapata (Udinese) 35%, Oddo (Lazio) 35%, Nelson (Benfica) 30%, Abidal (Lyon) 30%, Natali (Udinese) 15%, Canini (Cagliari) 10%, Puyol (Barcelona) 10%, Papastathopoulos (AEK Athén) 10%, Coda (Empoli) 5%, Ranocchia (Arezzo) 5%
Középpályások: Mascherano (West Ham) 90%, Mavuba (Bordeaux) 55%, Muntari (Udinese) 55%, Lucho González (Porto) 50%, Beckham (Real Madrid) 50%, Mancini (Roma) 50%, Hetemaj (AEK Athén) 45, Malouda (Lyon) 45%, Bentivoglio (Modena) 45%, Almirón (Empoli) 35%, Ribéry (Marseille) 25%, Gakpé (Monaco) 20%, Sissoko (Liverpool) 20%, Lucas (Gremio) 15%, Xabi Alonso (Liverpool) 15%
Támadók: Bojinov (Fiorentina) 99%, Klose (Werder Bremen) 90%, Robinho (Real Madrid) 75%, Cassano (Real Madrid) 70%, Huntelaar (Ajax) 50%, Morientes (Valencia) 35%, Iaquinta (Udinese) 30%, David Villa (Valencia) 25%, Fernando Torres (Atlético Madrid) 15%, Toni (Fiorentina) 5%
Valerij Bojinovot a Juve csak egy évre kapta kölcsön, így körülbelül 6 millió eurót kellene még fizetni a violáknak. A tranzakció nagy valószínűségre végbe fog menni, hiszen a bolgár támadó a Juvéban akar maradni, Deschampsnak is tetszik a játéka, valamint Prandelli már nem számít rá. Az ingyen játékosokra visszatérve: Olaszországban nem lesz a nyáron olyan minőségi játékos, akinek lejár a szerződése, így valószínűleg külföldről érkezhetnek azok a bizonyos ingyen játékosok: a Real Madridból David Beckham és Antonio Cassano. A szakértők viszont titkos tárgyalásokról sustorognak és olyan meglepő igazolásokat várnak, mint a 2004 nyári Cannavaro-Ibrahimovic kettős szerződtetés. Pletykák szerint a Milanból a sérült-elhanyagolt Alessandro Nesta és a szürkén teljesítő Andrea Pirlo érkezhet, míg Deschamps nagyon szeretné meggyőzni régi, Monaco-beli kedvencét, Ludovic Giulyt, hogy zebramezben folytassa pályafutását.
Személy szerint Barzagli, Mexes, Givet, Oddo, Mascherano, Beckham(reklámérték), Mancini, Malouda, Ribéry, Alonso, Huntelaar, Iaquinta, Villa, Toni, Cannavaro, Nesta, Pirlo és Giuly közül válogatnék - nekik örülnék a legjobban, valamint Bojinov teljes megszerzésének, játékosaink megtartásának, Zebina és Boumsong eladásának. Illetve Giannichedda és C. Zanetti közül vkit el lehetne adni, mert arra a posztra van Paro, meg jönne Mascherano.
Ti mit gondoltok? -
#12581 Boldog születésnapot Bade! -
#12580 Na igen, ez a másik... -
#12579 zemant kirúgták a Leccétől:D
jobb lenne neki ha örökre nyugdíjba menne -
#12578 hello Juventino-k!
Boldog Karácsonyt! -
#12577 Boldog karácsony kívánok minden kedves Juventino-nak! -
#12576 meg hát többet van az orvosi szobában mint a pályán,szóval annyira nem zavaró -
#12575 Mindenkinek Boldog Karácsonyt ! Pihenjetek sokat! -
#12574 Kellemes ünnepeket nektek is -
#12573 Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Zebina sztem nálunk egész jó teljesítményt nyújtott, a Romaban 1000x bénább volt. Rohadtul megijedtem, amikor leigazoltuk, de aztán egész kellemes meglepetést okozott. Boumsong összehasonlíthatatlanul bénább. -
#12572 Boldog karácsonyt, remélem jövőre feljuttok,ami szinte biztos és megfingatjuk az intert! -
#12571 Majdnem lemaradtam,de jobb később mint soha ... Kellemes Karácsonyi ünnepeket mindenkinek! Forza Juve! -
#12570 köszönjük,nektek is viszont -
#12569 Boldog Karácsonyt Zebrák!!! :) -
#12568 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok a Juvésoknak!!!