44078

ibogldrc.jpg

• 9csöves9
    elképzelhető hogy létrejön egy csereüzlet Standard Liege csapatával

Tudort adnánk Onyewuért...Onyewu egy fiatal amerikai középhátvéd,ott volt a vb-n és őt választották 2006-ban a legjobb amerikai játékosnak
  • Trunks
    Igen, igen, Paronak mindenképp biztosítani kell az állandó játéklehetőséget, nagy tehetség. Ha sikerül nyélbe ütni ezt az üzletet, akkor már csak 1-2 védő kell, és jók is leszünk. Aztán reszkess Inter! (zlatan)
  • 9csöves9
    fúdemenő

• Zsolti9014
    így van, Paronak játszania kell!

Amúgy én már elégedett lennék 2 középhátvéd és 1 mind2 szélen bevethető védő + Mascherano leigazolásával.
  • 9csöves9
    még nem,de tényleg nagyon közel a megállapodás

jó kis pléja,csak ne Paro háttérbe szorításávál jöjjön ide
  • Csesza
    ez azt jelenti hogy leigazoltátok/leigazoljátok?

mert ha igen, akkor grat nagyon jól jártok vele (hogy rohadnátok meg)
  • Trunks
    6 millió font, nem is olyan rossz ár. Remélem az olasz stílus jobban fekszik majd neki.
  • Trunks
    Mascherano Very Close To Juve
  • Trunks
    Ez nevetséges... Amelia 5% pl. ennyi erővel bárkit oda lehetne írni, hogy van 5% esély rá...
    Puyol, Samuel, Beckham, Mancini (!), Xabi Alonso (!), Nesta, Pirlo, Robinho (ISTEN MENTS!), Morientes, Villa, Fernando Torres, Toni... vicc. Jó ha 2-3 név reális.

Ebből a listából csak Barzagli kéne, a többi posztra felesleges lenne ilyen neveket hozni, na meg iszonyat sokba is kerülne.

Be is szarnék, ha Klose, Beckham vagy Robinho jönne... akkor inkább a C osztály...
  • nono84
    Sztem. "remélem" Barzagli , Mascerano-már egyre biztosabb , Bojinov , Iaquinta-bár nemtom ,esetleg Oddo v. Nesta
    Frankó kis csapat lenne, jó védelemmel .
  • gercse
    mondjuk szerintem felborul minden amikor megérkeznek Olaszországba
    (az itteni védők azért mégiscsak más szinvonalat képviselnek, mint Spanyolországban, Németországban vagy Hollandiában)szerintem
  • Kaplan
    Zambrotta eléggé megsínyli, hogy Barceloná-ba tartott.. Persze a három csatár együtt tényleg sok lenne, de én mindig a támadó foci híve voltam. S egy 4-3-3ban lehetne variálni. E három támadó közül Huntelaar a legfontosabb a számomra, fiatal, fejlődőképes, tehetség. Klose-nak jó a fejjátéka de a Werder nem engedné el szerinetm. (Bár minden csak pénz kérdése). David Villa meg magáért beszél.

• gercse
    hát valóban jó lenne mondjuk ha az itt lévők lennének előnyben, és bizalmat kapnának...

Zambi visszajöhetne, nem való neki az a Barca :D( örülnék neki )
  • 9csöves9
    Alex csak példa volt mondhattam volna akár Palladinot is

Klose 28,Morientes 30 ennyire azért ne fiatalosítsunk:D
  • gercse
    hát én is azt szeretném hogy Alex még játszon vagy 5 évet
    de sajna már 32 éves :( fiatalítani kell
  • BADE
    Köszönöm!
  • 9csöves9
    a csatárokat hova tesszük? Klose beül Alex nyakába?
  • gercse
    de ez nem mind egyszerre? vagy igen? (Klose, Villa, Huntelaar együtt kicsit sok lenne)

nekem ők kellenének mindenképp, ha edző lennék:
    Barzagli,Oddo,(Nesta)
    Mancini,Pirlo
    Klose,Morientes
  • Zsolti9014
    egyetértek mindkét gondolattal
  • Kaplan
    Mascherano, Klose, Barzagli, Villa, Pirlo, Ribéry, Huntelaar. Ennyi érdekelne engem. A többi maradjon ahol van.
  • Szabi 22
    Akkor bocs!
  • 9csöves9
    tudunk róla

pontosabban le fog lépni
  • Szabi 22
    FőSzponzorotok lelépett!
  • 9csöves9
    sok jó,és sok valószínűtlen név van közöttük

Barzagli a legfontosabb
  • gercse
    reménykedjünk, hogy jövőre lesz egy ers Juve, amelyik bajnokesélyes :)
  • Zsolti9014
    Nagy Körkép 2007

Ami mindenkit minél jobban érdekel: kikkel erősödik nyáron a Juve...

2007 nyarán új játékosok érkeznek Torinóba. Deschamps elmondása szerint három világklasszis és 2-3 lejárt szerződésű, ingyen játékos teszi majd át székhelyét a piemont fővárosba. Alessio Secco sportigazgató és Jean-Claude Blanc alelnök már gőzerővel dolgoznak a kívánt erősítéseken, s csupán a sajtóból kiszivárgott információkra támaszkodhatunk, vajon kikkel tárgyalnak jelenleg is. Az erősítésekkel két legyet is üthetnek a vezetők egy csapásra, hiszen a nagy nevek érkezése garancia Buffon, Trezeguet és Camoranesi maradására is. Íme a teljes lista, posztokra lebontva, százalékokkal, hogy kik ölthetik fel a zebramezt.

Kapusok: Amelia (Livorno) 5%

Védők: Barzagli (Palermo) 85%, Samuel (Inter) 75%, Méxes (Roma) 70%, Felipe (Udinese) 65%, Givet (Monaco) 60%, Pepe (Porto) 55%, Zapata (Udinese) 35%, Oddo (Lazio) 35%, Nelson (Benfica) 30%, Abidal (Lyon) 30%, Natali (Udinese) 15%, Canini (Cagliari) 10%, Puyol (Barcelona) 10%, Papastathopoulos (AEK Athén) 10%, Coda (Empoli) 5%, Ranocchia (Arezzo) 5%

Középpályások: Mascherano (West Ham) 90%, Mavuba (Bordeaux) 55%, Muntari (Udinese) 55%, Lucho González (Porto) 50%, Beckham (Real Madrid) 50%, Mancini (Roma) 50%, Hetemaj (AEK Athén) 45, Malouda (Lyon) 45%, Bentivoglio (Modena) 45%, Almirón (Empoli) 35%, Ribéry (Marseille) 25%, Gakpé (Monaco) 20%, Sissoko (Liverpool) 20%, Lucas (Gremio) 15%, Xabi Alonso (Liverpool) 15%

Támadók: Bojinov (Fiorentina) 99%, Klose (Werder Bremen) 90%, Robinho (Real Madrid) 75%, Cassano (Real Madrid) 70%, Huntelaar (Ajax) 50%, Morientes (Valencia) 35%, Iaquinta (Udinese) 30%, David Villa (Valencia) 25%, Fernando Torres (Atlético Madrid) 15%, Toni (Fiorentina) 5%

Valerij Bojinovot a Juve csak egy évre kapta kölcsön, így körülbelül 6 millió eurót kellene még fizetni a violáknak. A tranzakció nagy valószínűségre végbe fog menni, hiszen a bolgár támadó a Juvéban akar maradni, Deschampsnak is tetszik a játéka, valamint Prandelli már nem számít rá. Az ingyen játékosokra visszatérve: Olaszországban nem lesz a nyáron olyan minőségi játékos, akinek lejár a szerződése, így valószínűleg külföldről érkezhetnek azok a bizonyos ingyen játékosok: a Real Madridból David Beckham és Antonio Cassano. A szakértők viszont titkos tárgyalásokról sustorognak és olyan meglepő igazolásokat várnak, mint a 2004 nyári Cannavaro-Ibrahimovic kettős szerződtetés. Pletykák szerint a Milanból a sérült-elhanyagolt Alessandro Nesta és a szürkén teljesítő Andrea Pirlo érkezhet, míg Deschamps nagyon szeretné meggyőzni régi, Monaco-beli kedvencét, Ludovic Giulyt, hogy zebramezben folytassa pályafutását.

Személy szerint Barzagli, Mexes, Givet, Oddo, Mascherano, Beckham(reklámérték), Mancini, Malouda, Ribéry, Alonso, Huntelaar, Iaquinta, Villa, Toni, Cannavaro, Nesta, Pirlo és Giuly közül válogatnék - nekik örülnék a legjobban, valamint Bojinov teljes megszerzésének, játékosaink megtartásának, Zebina és Boumsong eladásának. Illetve Giannichedda és C. Zanetti közül vkit el lehetne adni, mert arra a posztra van Paro, meg jönne Mascherano.

Ti mit gondoltok?
  • 9csöves9
    Boldog születésnapot Bade!
  • Trunks
    Na igen, ez a másik...
  • 9csöves9
    zemant kirúgták a Leccétől:D

jobb lenne neki ha örökre nyugdíjba menne
  • Barni
    hello Juventino-k!
    Boldog Karácsonyt!
  • Kaplan
    Boldog karácsony kívánok minden kedves Juventino-nak!
  • 9csöves9
    meg hát többet van az orvosi szobában mint a pályán,szóval annyira nem zavaró
  • gercse
    Mindenkinek Boldog Karácsonyt ! Pihenjetek sokat!
  • Count Adyn
    Kellemes ünnepeket nektek is
  • Trunks
    Kellemes ünnepeket mindenkinek!

Zebina sztem nálunk egész jó teljesítményt nyújtott, a Romaban 1000x bénább volt. Rohadtul megijedtem, amikor leigazoltuk, de aztán egész kellemes meglepetést okozott. Boumsong összehasonlíthatatlanul bénább.
  • Szabi 22
    Boldog karácsonyt, remélem jövőre feljuttok,ami szinte biztos és megfingatjuk az intert!
  • nono84
    Majdnem lemaradtam,de jobb később mint soha ... Kellemes Karácsonyi ünnepeket mindenkinek! Forza Juve!
  • 9csöves9
    köszönjük,nektek is viszont
  • Nuno88
    Boldog Karácsonyt Zebrák!!! :)
  • ForzaInter
    Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok a Juvésoknak!!!