44078

ibogldrc.jpg

• Breki33
    A Juventus hároméves szerződést ajánlott a Fiorentina csatárának, Luca Toninak.

A játékosnak hároméves szerződést, és évi 2.5 millió fontos fizetést ajánlott a torinói klub. A Fiorentina elnöke, Andea Della Valle vonakodik eladni egyik legjobb játékosát, de könnyen megváltozhat a véleménye, hiszen a Juve bevonná a tranzakcióba Manuele Blasit és Marco Marchionnit is.
  • Breki33
    A Juventus és a Milan is akarja Gomezt

Olaszországi hírek szerint a Juve és a Milan is kész ajánlatot tenni a Stuttgart csatárának, Mario Gomeznek.
    A spanyol születésú játékos vezeti a Bundesliga góllövőlistáját, és már számos nagy európai klub érdeklődését felkeltette, köztük a két olasz klubét is, akik már fel is vették a kapcsolatot a csatár ügynökével.

Gomez Stuttgart nevelés, a 2004/05-ös idényben debütált a felnőtt csapatban, ahol nagy hatást gyakorolt az akkori edzőre, Giovanni Trappatonira.

A 21 éves játékos idén 22 mérkőzésen 13 gólt szerzett, és behívták a német válogatott keretébe is. A válogatottban február 7-én debütált Svájc ellen, és ő szerezte a 3-1-re megnyert mérkőzésen a második gólt.

A Juventus és a Milan esélyeit csökkenti, hogy a Stuttgart nem akarja elengedni egy bizonyos ár alatt a játékost.

"Gomez velünk marad, hacsak 17 millió fontot nem ajánlanak érte." - mondta a klub sportigazgatója, Horst Heldt.

A Juventus mestere, Didier Deschamps megerősítette, hogy érdeklődnek a Werder Bremen középpályása, Thorsten Frings iránt.

A német válogatott játékos a Juventus nyári célpontjainak egyike. Deschamps a következőket mondta róla:

"Nagyon jó szolgálatot tenne nálunk a középpályán. Ha egy nevet kellene mondanom, kit szeretnék mindenképp megszerezni, ő lenne az."

A Juventus kiszáll a Metzelder megszerzéséért vívott versenyből.

A Borussia Dortmund megerősítette, hogy nyáron elengedik a védőt, és a Juve, valamint az Inter is bejelentkezett a német válogatott játékosért.

A hírek szerint a Juventus tegnap felvette a kapcsolatot az Inter vezetőivel, hogy elállnak a játékos leigazolásától, amennyiben az Inter átengedi számukra Walter Samuelt, aki nem sok lehetőséget kapott csapatától ebben a szezonban.

Narciso Pezzotti visszatért a Juventushoz, hogy csatlakozzon Didier Deschamps háttér-csapatához.

A szakember Marcello Lippi segédje volt 1994-99 között, majd együtt dolgozott Deschamps-pal is az AS Monaco csapatánál.
  • Breki33
    Szerencsére margiték is kiestek ....

Cannavaro nem is játszott, Emersont meg lehozta.......
  • 9csöves9
    a nyári távozók nagy része a BL szereplést hozta fel legnagyobb érvnek

azthiszem életük legszebb Bl szezonja volt
  • Kit--Kat
    :DDDDDDDDDDDDDDD
  • Nuno88
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • 9csöves9
    az index fórumról :D

MTI:

A legfrissebb hírek szerint a BL még versenyben lévő csapatait, valamint a Barcelonát, a Lyont és a Portót az UEFA visszasorolta az Intertotó kupába, így a Bajnokok Ligája idei győztese az Internazionale csapata. Egyelőre nem tudni, mi áll a döntés hátterében, de a hiradások szerint Milánóban már megkezdődött az ünneplés. "Az igazság győzedelmeskedett. A tisztességes játék és a becsületesség végre elnyerte a méltó jutalmát. Reméljük, továbbra is megmarad a nyerő szériánk, és a Stanley Kupát, a bissau guineai államfői posztot, valamint a Legyen ön is milliomos fődíját is sikerül megszereznünk." - mondta Massimo Moratti, az Inter tulajdonosa.
  • 9csöves9
    az Olasz bajnokok még mindig mi vagyunk:)
  • forzajuve5
    ennyire volt képes az Olasz bajnok??? :D
  • Count Adyn
    Hát igen... Viszont a Róma meglepően könnyen nyert:o
    Amugy nekem tetszenek a továbbjutók, még a cselszki elhullhatna és jó is lenne:)
  • Breki33
    Hát tegnap az Inter elég szégyenletes volt.

Amit meccs után műveltek..........
    Mondjuk közben sem voltak jobbak
  • nono84
    Ilyenkor szokták mondani: kulcsember :DD
  • 9csöves9
    elég érdekes statisztika Boumsongról a zebraportálon

------------Boumsonggal----Boumsong nélkül

Győzelem--------------78%-----43%

Kapott gól/meccs--------0,38 gól/meccs-----1,14 gól/meccs

Kapott gól nélküli mecc-----67%------14%

Megszerezhető pontok--------85%-------57%
  • Hegeace
    hát ha télleg jön Pirlo akkor nem feltétlen kell de szerintem jól jönne Diego is.
  • gercse
    hát még nekünk:D
  • gabber_saviola
    nagyon várom már a Juvét a Serie A-ba, mert hiányoznak nekem
  • Kit--Kat
    Legyen csak olasz karmester.
  • Hegeace
    Diego egy vadállat, kell ide karmesternek.
  • Kit--Kat
    Nem kellenek ide brazilok...
  • nono84
    Diegót énis figyeltem mert szerintem nagyonjó adottságú játékos . Tegnap meg nagyon akadt a meccs ezért a végére kiléptem kárvolt mert a 3. Del Piero gól elégkomoly volt.
  • forzajuve5
    Buffon beállhatna csatárnak is :P
  • forzajuve5
    köszi a linkeket
  • Zsolti9014
    Grazie grande capitano! Forza Alex! Forza Juve!
  • 9csöves9
    itt még lehet fent másfajta esetleg

http://www.bec2.cn/blog/blog_view.asp?userid=8&id=4
  • james69holden
    trez góljából nincs valamivel jobb minőségű?
    (sky-os pl.)

a többit meg thx
  • 9csöves9
  • 9csöves9
    Metzeldernek február végéig adott gondolkodási időt a Dortmund a hosszabbítás miatt,amire végül nem került sor

sejtet valamit
  • 9csöves9
    Diego,Naldo,Mertesackert támogatom mindenképp:)
  • 9csöves9
    1-0 Trezeguet

2-0 Del Piero

Sky version

3-0 Del piero

Sky version

4-0 del piero

Sky version

Del piero goals on youtube:

2-0

3-0

4-0

• Count Adyn
    Buffon de laza:DDD
  • Breki33
    Első félidő

Legszebb pillanatok
  • Breki33
    Alessandro Birindelli, a Juventus védője elmondta, hogy visszavonulása után szívesen maradna a klubnál.

"Remélem, hogy a Juventusnál fejezhetem be pályafutásomat. Persze csak akkor, ha a klub is így gondolja, és megérdemlem. Visszavonulásom után gyerekekkel szeretnék foglalkozni. Az jár a fejemben, hogy Juventus futball iskolát nyitok."

Birindelli azt is elmondta, hogy tavaly távozni akart a klubtól amiatt, ahogyan a volt edző, Fabio Capello bánt vele.

"Nem szeretnék az edzői stílusáról beszélni, de emberi szempontból sosem voltunk jóban. Az elmúlt években egy térdsérülés miatt nem játszhattam sokat. Viszont a felépülésem után is ez maradt a helyzet, Capello úgy döntött, hogy nem érdemlek meg egy esélyt. Mindenféle megbeszélés nélkül kihagyott a csapatból, nem bizonyíthattam be, hogy felépültem, és hasznos lehetek még a csapatnak. Nagyon megsértett, óriási mennyiségű harag gyülemlett fel bennem, mélyen megbántott engem."

"Azután májusban azt mondta, hogy keressek másik klubot, mivel nem szerepelek a további terveiben. Elkezdtem nézelődni, a Monaco és a Salzburg is tett ajánlatot. De végül Alessio Secco vette át az irányítást, és a szezon előtt megkérdezte, hogy nem maradnék-e mégis. Azt válaszoltam neki, hogy akár a Serie C-ben is."
  • Breki33
    A Juventus vezetése újabb játékost szemelt ki a Werder Bremenből, mégpedig Diegót.

Didier Deschamps DVD-kről tanulmányozta a fiatal brazil játékát, és meggyőződése, hogy ő lehet Alessandro Del Piero leendő utóda.
  • Breki33
    A nyári átigazolási szezonra négy játékost is kiszemelt a Juventus a Werder Bremenből.

A Juve sportigazgatója, Alessio Secco megfigyelőket küldött a múlt hétvégi Werder Bremen - Borussia Mönchengladbach találkozóra, hogy megnézzék elsőszámú kiszemeltjük, Miroslav Klose játékát.

A Bianconeri 7 millió fontos ajánlatot tenne a játékosért, de az ügyletbe több saját játékost is belevonnának, hogy meggyőzzék a Werdert.

Klose mellett egyébként a Juventus bevásárló listáján van a Werder két védője, Per Mertesacker és Naldo, valamint középpályása, Thorsten Frings is.
  • Breki33
    Trezeguet mindent felad a Juventusért

David Trezeguet elmondta, hogy lemond a Bajnokok Ligájáról, hogy a Juventusnál maradjon, de elismeri, hogy 'kényszerítették' a Serie B-ben való maradásra.

"Még egy évig érvényes a szerződésem, és ezt tiszteletben akarom tartani." - mondta a francia csatár a Gazzetta dello Sport szombati számában.

A média múlt nyár óta kész tényként közölte, hogy Trezeguet el fogja hagyni Torinót. Ennek ellenére ő mégis maradt a másodosztályban a Juventusnál, és úgy néz ki, marad a feljutás után is.

"Soha nem mondtam, hogy elmegyek. A szezon elején arról kérdeztek, hogy nem vagyok-e csalódott amiatt, hogy nem játszhatom a Bajnokok Ligájában. Azt válaszoltam, hogy de, ez problémát jelent számomra, mivel a pályán kiharcoltuk a jogot a részvételre. És ezt elvették tőlünk olyan okok miatt, amiknek semmi közük a csapathoz."

A klub vezetői azt nyilatkozták, hogy a Scudetto elnyerésére néhány évig még nem esélyes a csapat, de Zdenek Grygera és Hasan Salihamidzic leigazolása hozzásegítheti a Bianconerit, hogy a legjobb négy közé kerüljenek a tabellán.

"Az újságok azt írták, hogy 'Trezeguet a Bajnokok Ligájában akar játszani, ezért elhagyja a Juventust'. Ez nem igaz. Számomra annál, hogy két évig nem játszhatom az európai színtéren, sokkal fontosabb, hogy harmóniában legyek a csapattársaimmal. Ők azt kérték, hogy jövőre is maradjak. Ennek a klubnak 106 éves történelme van, és ezt nem törölheti el egy év a másodosztályban."

Ennek ellenére Trezeguet a Gazzetta dello Sportnak bevallotta, hogy a bundabotrány utáni Torinóban való maradása nem teljesen az ő döntése volt.

"Csalódott voltam, hogy én nem élhettem azzal a döntéssel, mint azok, akik elmentek. A klub pótolhatatlannak tartott, és ezt a tisztelet jeleként fogadtam el. Ám én hét évig itt játszottam, azt gondoltam, ennél több beleszólásom van a jövőmbe."

Számos világklasszis játékost eladott a Juventus a nyáron, mikor biztossá vált, hogy lesorolják a másodosztályba, vagy kemény pontlevonást kap. Fabio Cannavaro, Gianluca Zambrotta, Zlatan Ibrahimovics, Patrick Vieira és Emerson is a távozók között volt, míg Pavel Nedved, Alessandro Del Piero és Gianluigi Buffon is a maradás mellett döntött.

"Mindössze egy telefonhívást kaptam, hogy készüljek a szezon előtti, augusztus 10-i edzésre. Alapjában véve nem az én döntésem volt, hogy maradjak a Serie B-ben."
  • forzajuve5
    gólokat linkelje valaki
  • Breki33
    Jó képek
  • 9csöves9

• Count Adyn
    omg Alex megint mesterhármas?:D
  • 9csöves9
    tök jó hogy akkor szarik be a net amikor tudnám nézni a meccset...na mindegy majd letöltöm

grat a srácoknak,Alex az isten,Trez gólja meg elképesztő