Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
Errõl kár vitázni mer szerinted úgyse, de azért a válogatott meccseken vezéregyéniség, és ha játszik véletlenül néha a Juvéban akkor is húzó ember mindíg.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Breki33

Breki33
Breki33
énmeg annyit tennék hozzá, hogy ezt nem lehet megállapítani

és tedd hozzá, hogy szerinted
Kit--Kat
Most annyit fûznék hozzá, hogy DP alapvetõen jobb játékos Ibránál, és jó formában is van, na és akkor most hol is van az, hogy kiöregedés meg ilyesmi, mert idén igen is állja a sarat, szóval errõl szó sem lehet, kamu duma....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

9csöves9
ha nem veszik azt a 3 Coppa Latino golt akkor már befogta Bonipertit

ha meg számít akkor 3 gól kell

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Mennyi kell még, 5? Vagy 6?

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

9csöves9
Össze kéne számolni hányszor volt ez vitatéma😄

egy a lényeg : 179!

én meg veled értek egyet

kicsit sarkítva: felõlem tûvel a kezében is szaladgálhat, ha meccsenként 2 gólt lõ, és nem kéne Sanyival összehasonlítani, mert kicsit más poszton játszatja õket a Don

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Breki33
Már elmondtam.

Én jó játéksnak tartom és egyetértek, hogy ha jól játszik helye legyen a csapatban.
bmffm856
na...akkor ebben egyetérünk...

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Ezzel én is egyetértek. Mutu megbukott és elásta magát elõttem.
A Chelsea helyesen járt el.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

bmffm856
mondjuk ez is tény...a chelseabõl azért zavarták el, mert kokainozot...az pedig az én elveimnek abszolute ellentmond...de ha gondolod, oszd meg velünk a dolgokat..mostmár tényleg érdekel <#smile><#smile>

Kaplan
Hmmm... Hát elég gyengus lehetett a meccs ha csak 1-0 lett. Otthon illett volna elpicsázni õket. Nah mind1

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Breki33
"drogos román"

Mondanék pár dolgot Mutu-ról de akkor meg kiderül, hogy õ a kedvencem PP
bmffm856
nem kezdek én semmit...csak mondtam a tényeket...Alexnél jelenleg még az a román isd elõrébb van a rangsorban, és ezzel én nagyon nem értek egyet...ennyi...nem kezdek én semmit...

Breki33
ne kezdjük ezt a MUtu-zást

A Fociban csak jelen és jövõ van sjna

Különben még mindig Van Basten játszana a Milan-ban

DEjó is lenne.
Breki33
végre valaki így látja PP
Breki33
<#worship><#eljen>
bmffm856
igen...erre emlékszem...tényleg az a sérülés törte ketté a karrierjét...de állítom, hogy ennek ellenére a mai olasz labdarúgás egyik legjobb játékosa...másik kedvencemmel Luca Tonival együtt...de abban igazad van, hogy már nincsa annyi aktív év elõtte, mint ibrahimovic elõtt, de meglátásom szerint van olyan játékos, és éppen azért, mert kevesebb idõ áll már a rendelkezésére, aktív pályafutásában ,talán tett annyit a Juvéért, hogy megérdemlje a játéklehetõséget...arról nem is beszélve, hogy én 6 éves korom óta, azaz 12 éve vagyok Juve drukker, bár mostmár, az elmúlt 3-4 évben a Juvénál végbement változások hatására (errõl már írtam, gondolok itt a multinacionalitásra), és a Fiorentina feljutásának következtében elsõsorban Fiorentina drukker vagyok, de nem tagadom meg a múltamat, és ezért a Juvénak is tiszta szívbõl drukkolok...na de ezzel az egésszel csak azt akartam jelezni, hogy Del Piero azóta a kedvencem, amióta Juve drukker vagyok...ergo...12 éve...és õ az egyetlen abból a csapatból, aki még azóta is Torinoban van...a többiek vagy kiöregedtek, és elmentek más klubokba levezetni (pl.: Di Livio, akit szintén nagyon tisztelek, azért, mert a Fiorentinát a negyedik ligából felvezette az elsõbe), vagy árulók lettek (pl.: zidane), vagy szimplán abbahagyták...de Alex nem...õ egyik sem...õ 12 éve ott van a Juvéban, és nem érdekli, hogy játszik vagy sem, ott van...és 12 év nem kis isõ...namost...ezt a 12 évet hagyják figyelmen kívül akkor amikro ibrahimovicot játszatják Alex helyett...és....ami azt illeti...nem csodálnám ha záros határidõn belül megunná ezt a harmadhegedûs szerepet, mivelhogy még az a drogos román (mutu) is elõtte van a sorban...mindenesetre...Forza Fiorentina e Juventus per sempre!

Jó, neked is igazad van, én csak a dolgok rendjére próbáltam rávilágítani a magam látásmódjában. Alex lassan kiöregszik és helyette be kell majd érnünk Zlatannal. Azért nem olyan rossz csere. Nekem is egyébként Alex a kedvencem, de az õ karrierje sem tart örökké.
De igazad van, ahogy játszik mostanában õ is bármikor lehetne kezdõ. Tavaly is szenzációs volt.
De amikor volt az a komoly sérülése úgy kb. 5 évvel ezelött, akkor egy kicsit megtört a karrierje.
Elõtte mindig úgy emlegették, hogy a be nem érett zseni, aztán amikor kezdett tényleg igazi világklasszissá válni, akkor jött az a sérülés. Azóta már nem érte el azt a formáját soha. Ha jól emlékszem 22 gólt lõtt a sérülése elõtti szezonban.

bmffm856
egy a különbség...az általad felsorolt játékosok már mind abbahagyták...Alex pedig aktív játékosként, igencsak jó formában szorult kispadra, és ezzel együtt háttérbe egy ilyen színész mögöt...tehát...kicsit más a két dolog...mellesleg a pályaedzõségrõl még korai beszélni...Alex ha jól tudom akkor 30-31 éves...tehát még odébb van...még van benne jópár év...

Akkor én most sírjam vissza Bonieket, meg Platinit?
Meg Zoffot, Gentilet, Schireat, Cabrinit, Grazianit, Tardellit, Rossit?
Mert én miattuk lettem Juve szurkoló!
De most be kell érnem Buffonnal, Zambrottával, Nedveddel, Vieiraval, meg Trezeguetvel?
Ugyan már.
Hidd el, Ibrahimovics sok örömet fog még nekünk okozni, mert egy zseni. Én Van Basten utódját látom benne. Csak le kell végre teljesen hoggadnia és csak a labdával foglalkoznia.
Majd meglátod.
Alex pedig majd jó kis pályaedzõ lesz, idõvel...

bmffm856
persze...igazad van...tényleg megbeszéltük, csak megemészteni nehéz a dolgokat...

Breki33
Ezt már kitárgyaltuk

nekem is kedvencem, de én máshogy látom.

Nincs értelme ezen vitatkozni újra.
bmffm856
ok, bocs...csak egyszerûen nem tudom megemészteni, hogy kisgyerekkori kedvencem helyén ibrahimovic játszik...de mégegyszer bocs...

Breki33
please kultúráltabban
bmffm856
ezért nem is értem, hogy Capellonak mért nem esik már le, hogy Alex akárhányszor beáll, mindig gólt lõ...azt sem értem, hogy mért nem stabil kezdõ, és hogy mért az a fasz ibrahimovic játszik heléyette...azért Alex többet tett már a Juventusért, mint ibrahimovic valaha is fog...ezek után meg pláne nem értem, hogy mért az a felettébb ellenszenves szimuláns marha játszik...és mért nem Alex...

9csöves9
grat a fiúknak!

a híradásokból az derült ki hogy egyértelmûen Alex volt a meccs embere😊

már csak 3 gól

Kit--Kat
Nájszos ez így, hogy 4 teljesértékûen jó csatárunk van aki bármikor bármit tud csinálni😊

Breki33
Fázom

Breki33

Del Piero gólöröme
Breki33
De mért csak egyet lõtettek megmondtam hogy kettõt

Barni
nyertünk 1-0 ra, ez senkit sem érdekel itt?

Avanti Italia!

Úgy legyen!

Breki33
a szakértõk is ezt mondták
9csöves9
sztem ha a szövetség megnézi rendesen a felvételt-én kb 20x néztem és továbbra is csak annyit láttam hogy vmelyik fûszál csúnyán kibabrált Montellaval- akkor egészen biztos vagyok benne hogy nem kap eltiltást,nem úgy mint Totti

Az ismétlésen nem ez látszott, de azt elismerem, hogy akár a lassított, akár a rendes felvételen ez tényleg nehezen mondható meg. Ezért aztán sosem fogjuk megtudni, hogy valójában hogy történt, mert mind a ketten másképp láttuk, az érintettek pedig úgyis a maguk igazát fogják elõadni.

9csöves9
😄

nem volt semmi kontaktus!

Azért ne legyetek ennyire elfogultak, Thuram nagyon ügyesen szaladt Montella mögött, pont annyira, hogy összeakadjon a lábuk. Jogos tizenegyes és kiállítás volt.
Persze én is csak azért vagyok ilyen megértõ, mert 4-0-nál nem volt jelentõsége, legalábbis ezen a meccsen. Az más kérdés, ha Thuramot elmeszelik, nagyon fog hiányozni, bár a Treviso ellen nem, vagy ki ellen játszunk legközelebb.
Zlatan pedig egy zseni, ezt mindig is mondtam (még ha nem is itt)!

Kit--Kat
Na ez így nekem is tetszik.

Breki33
Oké ha nyertes bl döntõ után jön és már nem számit mert annyival vezetünk bilan elõtt
bmffm856
ezt aláírom...de attól még megverünk benneteket....😄

Breki33
Mi meg a bajnokság esélyesei vagyunk

Kaplan
Hát azért... Biztos kemény meccs lesz, de a Juveba nincs ennyi bal*asz .. 😊
Én mindig CSAK a gyõzelemre tudok koncentrálni .... Ennyi.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

bmffm856
az biztos, hogy kiütöttük a Milant...de ti sem jöhettek majd biztos esélyesként a Franchiba, ezt elárulhatom...<#smile>...bárki ellen tudunk gyõzni, hazai pályán pedig bárki ellen elsõszámú esélyesek vagyunk, ezt ma bizonyítottuk...😄 Forza Fiorentina!

Kaplan
Ki ám, a sok kis xarházi 😊 (mármint a Milan, nem a Fio. a Fio jó kis csapat)

Breki33
Kiütötték a Bilánt PP
Kaplan
Detto ua.re gondoltam. Csak történjen meg a fellebbezés

gercse
én is pont erre gondoltam, kötelezõ fellebezni...