44078
-
#13288 3-4 embert tiltanak el tőlünk és 1-et tőlük(tudomásom szerint...) -
#13287 ha igazágosan döntenének akkor legalább 6-7 Interest el kéne tiltani. De ez ugyse lessz max 1-2 és pénz bünti. Mert az az Inter. Egy nagy csapat. "sztem meg csak szánalmasok" -
#13286 nem akarok flémet vagy ilyesmit de a mi ügyünkben Március 14.-én ülnek össze döntéshozatalra...szóval nem kéne reflekszből minket elővenni. -
#13285 Az a fő szégyen, hogy kikaptunk.... -
#13284 Ez tiszta kibaszás. Hát elég hamar előkerült az a kibaszott videófelvétel. Az Inter szét veri a fél valenciát ott semmi itt meg egyszerre eltiltás. Biztos a bizotság Inter buzi. Hát nyalják ki az Inter seggét. Most már tényleg sok ami sok. -
#13283 ilyen nincs, Trezt 3 meccsre eltiltották, videófelvétel alapján hozták meg a döntést, lekönyökölt valakit az ellenfélből, áááááááááááá pont most
az interesek agyonverik a fél Valenciat, de arról azóta se hallottam semmit, hogy milyen büntetést kapnak, tiszta szégyen az egész ami itt folyik -
#13282 úgy látom Zebina volt a gyenge pont. nembaj, fel a fejjel. FORZA JUVE!!! -
#13281 A Corriere dello Sport információi szerint a Juventus 45 millió fontos beruházást tervez, aminek keretében megpróbálják megszerezni Gilberto Silvát, Andrea Barzaglit, Steven Gerrardot és Luisaót.
A lap úgy tudja, hogy Didier Deschamps jövőre teljesen új védősort is szeretne összeállítani. Az előbb felsorolt játékosokon kívül más nevek is szóba kerültek a csapattal kapcsolatban. Többek között Diarra, Rio Mavuba és Almiron is.
A védelem megerősítésén kívül persze egyéb posztokra is akar játékosokat venni a Juventus. A támadó rész megerősítésénél Klose, Pizarro, Eto'o, Robinho, vagy Giuly neve merült fel.
Úgy tűnik, Luca Tonit nehéz lesz megszerezni, így elképzelhető, hogy a klub Bianchira, Iaquintára, vagy Gilardinora próbál majd meg lecsapni.
Ha ezeknek a játékosoknak akár a fele is Torinóba érkezik, már jól jár a Juventus.
-
#13280 Brescia - Juventus: 3-1
Serse Cosmi érkezése a Brescia élére hatalmas lökést jelentett a csapatnak. Ma délután a Brescia Serafini mesterhármasával 3-1 arányban győzedelmeskedett a Juventus felett. A Juventus második veresége volt ez a szezonban.
A mérkőzést Mantovában, a Stadio Martelliben játszották, mivel a Brescia stadionja, a Rigamonti nem felelt meg az új biztonsági követelményeknek. Ironikus, hogy a Juventus ebben a stadionban szenvedte el eddigi egyetlen vereségét is.
Már a mérkőzés elejétől kezdve méltó pertnere volt a Brescia a Juventusnak, és a 4. percben Serafini megkezdte a gólgyártást egy fantasztikus találattal. Zebina miatt nem működött a lestaktika, a csatár a kapuval szemben találta magát, és Buffon mellett szépen a kapuba talált. (1-0)
A Juventus gyorsan válaszolt. Öt perccel később Del Piero szabadrúgásból egyenlített, elcsavarva mindenki mellett a labdát. (1-1)
Azonban Serafini elemében volt, és a 26. percben, 8 méterről nagy lövést eresztett el, Buffon pedig tehetetlen volt. (2-1). A csatár kitűnő teljesítményének, és a Juventus borzalmas védelmének 'köszönhetően' a Brescia uralta az első félidőt. Az első félidő befejezése előtt Serafini még egyszer villant. Zebina mellett könnyedén elment, és egy óriási erejű lövésből kilőtte a felső sarkot. (3-1)
A második félidőben Didier Deschamps-nak változtatnia kellett. Camoranesi helyére behozta Marchionnit, azonban Zebina folytatta a katasztrofális teljesítményét, melynek köszönhetően a Brescia majdnem megszerezte negyedik találatát. A Juventus háromvédős taktikára állt át, Palladino támogatta a csatárokat, és Nedvednek majdnem sikerült is gólt szereznie. Bozsinov beállásával már négy csatárja volt pályán a Juventusnak, de a csapat mozgása teljesen összeszedetlen volt, és tulajdonképpen esélyük sem volt a szépítésre.
Összegzés:
Gólok: Serafini 4', 26', 46', Del Piero 10'
BRESCIA: Viviano; Santacroce, Zoboli, Mareco; Zambelli (Stankevicius 73'), Piangerelli, Lima, Hamsik (Cerci 88'), Dallamano; Serafini, Del Nero
Fel nem használt cserék: Ambrosio, Cortellini, Jadid, Zambrella, Rousse
Edző: Cosmi
JUVENTUS: Buffon; Zebina (Bozsinov 77'), Boumsong, Chiellini, Balzaretti (Palladino 59'); Camoranesi (Marchionni 46'), Zanetti, Giannichedda, Nedved; Del Piero, Trezeguet
Fel nem használt cserék: Mirante, Birindelli, Legrottaglie, Paro
Edző: Deschamps
-
#13279 1-0 Serafini
sky version
1-1 Del piero
sky version
2-1 Serafini
sky version
3-1 Serafini
-
#13278 ezt meg hogy az istenbe csináltuk? -
#13277 ilyen nincs, hogy lehetett így kikapni!!??
hazaérek a Paks-Mtk meccsről és ezt látom, hát öröm után bánat... -
#13276 mi történik....?
remélem felállunk -
#13275 A Bet online TV életre kelt a Sopcaston. Az jobb minőségű! -
#13274 Már 3-1... -
#13273 hát kimás:)
ALEX -
Cike #13272 1-1 alex ismét bekőszőntőtt -
#13271 BRESCIA: Viviano; Santacroce, Zoboli, Mareco; Zambelli, Pangerelli, Lima, Hamsik, Dallamano; Serafini, Del Nero
A disposizione: Ambrosio, Cortellini, Jadid, Stankevicius, Zambrella, Roussel, Cerci
Allenatore: Cosmi
JUVENTUS: Buffon; Zebina, Boumsong, Chiellini, Balzaretti; Camoranesi, Zanetti, Giannichedda, Nedved; Del Piero, Trezeguet
A disposizione: Mirante, Birindelli, Legrottaglie, Paro, Marchionni, Palladino, Bojinov
Allenatore: Deschamps -
#13270 megy a meccs vezet a Brescia:s -
#13269 valszeg lesz a honapi meccsetekhez stream!!! -
#13268 mostmár igen, nem is látogatom olyan gyakran, de néhány éve még egyik legjobb, legfrissebb Juvés oldal volt a magyarok közül. Aztán az arculatváltás előtt volt, hogy hetekig nem frissítették, azóta is főként másolnak. A regisztrációmat meg fél éve nem igazolták vissza, várólistás vagyok. -
#13267 Deschamps: "Én állok Pezzotti visszatérése mögött"
Didier Deschamps elmondta, hogy az ő kérésére jött vissza a klubhoz Narciso Pezzotti. Ez azonban egyből pletykákat indított el. A híresztelések szerint Pezzotti érkezése Marcello Lippi visszatérését jelenti. Deschamps a következőket mondta:
"A fiatalokkal dolgozik majd. Nagy tapasztalatokkal rendelkezik, és játékosként én is sokat tanultam tőle. Az AS Monaco csapatánál is mellettem volt, és nagyon jó munkát végzett. Ha néhányan azt gondolják, hogy Pezzotti visszatérése Lippi érkezését jelenti, akkor talán holnap bejelentjük, hogy Ivano Bordon (volt kapusedző) is visszajön."
-
#13266 A Thorsten Fringsről folyó tárgyalások zátonyra futottak a Werder Bremennel. Frings alternatívája lehet a Lyon középpályása, Thiago, akit jelenleg is figyelnek a Bianconeri vezetői. -
#13265 A Juventus közel áll ahhoz, hogy megállapodjon a Real Madrid középpályásával, Mahamadou Diarrával.
A Tuttosport információi szerint a mali válogatott játékos a nyáron elhagyja Madridot. Diarra a következőket mondta:
"Készen állok, hogy elfogadjam az ajánlatot."
A Juventus már egy jó ideje tárgyalásokat folytat a Real Madriddal, akik 10 millió fontot kérnek a játékos elengedéséért.
-
#13264 a FIAT elnöke, Luca Cordero Di Montezemolo megerősítette, hogy az olasz autógyár lehet a Juventus új főszponzora. A FIAT mindig is közel állt a torinói együtteshez, és Gianni Agnelli mindkét unokaöcse, Lapo és John Elkann is a klub leendő elnökének jelöltjei között van -
#13263 A Juventus kapusa, Gianluigi Buffon megerősítette, hogy maradása a Serie B-ben spontán döntés volt.
"Tudtam, hogy szükségük van rám."
Buffon egyike volt azon játékosoknak, akik a másodosztályba történt száműzés ellenére is kitartottak a klub mellett, és ahogy a hálóőr elmondta, nem is bánta meg a döntést.
"Az, hogy itt maradtam, spontán döntés volt. Senki nem kért rá, hogy ezt tegyem. Megértettem, hogy a klubnak szüksége van rám egy ilyen nehéz helyzetben." - mondta Buffon szerdán, amikor diákok előtt beszélt a Torinói Egyetemen.
"Segítő kezet nyújtottam azoknak az embereknek, akik mindig is szerettek, annak ellenére, hogy értelemszerűen nem a Serie B-ben képzeltem el a jövőmet."
Az egykori Parma kapusnál szóba került, hogy nyáron a Milanba, vagy az Interbe távozik, de Buffon azt állítja, hogy még semmi sem dőlt el.
"Nem tudom, mi lesz, mindenesetre szeretnék itt maradni. Kitűnő a kapcsolatom a klubbal, és jelenleg is tárgyalásokat folytatunk arról, mi lehet a jövőben."
A világbajnok kapus ezután a Juventus teljesítményéről beszélt a bajnokságban. Reményét fejezte ki, hogy nem lesz több visszaesés a csapat koncentrációját illetően.
"Most jól megy nekünk, és reméljük, hogy ezt tovább tudjuk folytatni, és megnyerjük a Serie B-t. Elég jól állunk a harmadik helyezett csapattal szemben, de nem szabad a babérjainkon ülni. Biztos vagyok abban, hogy a következő meccseken még jobbak lehetünk, és tovább növelhetjük az előnyünket."
Buffont ezután az erőszakos eseményekről kérdezték, melyekről az a véleménye, hogy nem csak a sporthoz kapcsolódnak.
"Ezek az események nemcsak a világ futballjára vannak hatással. Ezek a történések a társadalom iskolázottságától, fejlettségétől is függnek. Mindenesetre szerintem nem tisztességes, hogy erőszakról beszélünk, miközben csak 50 forrófejű szurkoló randalírozik, akik nem képviselik az összes olasz drukkert."
-
#13262 a juventusfc.hu-n 90%-ban Bianconeri.hu-s cikkek vannak lemásolva. ovlastam az indexen,hogy lehet megszűnik az utóbbi oldal,remélem nem mert nagyon jónak tartom -
#13261 gportal.hu/jooolap
juventusfc.hu
most hirtelen ennyi, ezeket frissítik rendszeresen még -
#13260 sg forum
index forum
nso forum
zebraportal
bianconeri.hu
ezeken kívül melyik magyar oldal(ak)on foglalkoznak még a Juveval? -
#13259 pár cím
http://www.bianconeri.hu/hirek.html
http://forum.nemzetisport.hu/viewtopic.php?t=48
aztán az indexes fórum is jó pl -
#13258 formályát? P -
#13257 különböző fórumok blog-ok
pl focilista, különböző magyar juventus lapok
miért valótlannak illetve nem megalapozottnak tűnnek? -
#13256 Elnézve szalihamidzsics tegnapi formályát azért sztem sokat segíthet a Juvénak. Nem olyan rossz focista. -
#13255 Breki ezeket a híreket honnan másolod? :) -
#13254 Gomez nem nagy szám,szerintem esetlen a srác -
#13253 foci lista:
"Ezért voltam én olyan boldog amikor elment Capello a Juvetól.
Boldogságomat csak az növelte igazán, hogy a Realhoz." -
#13252 Didier Deschamps figyelmeztette a Juventust, hogy ne veszítsék el a győzni akarást, még akkor sem, ha a Serie A-s feljutás egyre közelebb van.
"Jó dolog a tabella élén lenni, különösen, hogy most már 8 ponttal vezetünk a Piacenza előtt" - mondta Deschamps a Piacenza ellen 4-0-ra megnyert mérkőzés után.
"A Piaceza rendelkezik néhány nagyon jó játékossal, és ez az eredmény elég durva velük szemben. Keményen nyomtak a meccs alatt, és néhány nehéz pillanatot is okoztak nekünk. Sokat birtokolták a labdát az első félidőben, de a második gólunk után támadási kényszerbe kerültek, és ez lehetőséget adott nekünk az ellentámadásokra."
Ennek ellenére a francia mester felhívta játékosai figyelmét, hogy egy ilyen győzelem egyik fő kihívójuk ellen nem jelenti azt, hogy vége a munkának.
"Továbbra is ilyen agresszióval és győzni akarással kell játszanunk. Ez a hozzáállás szükséges ahhoz, hogy a lehető legtöbb pontot begyűjtsük. Ha tovább folytatjuk ezt a játékot, még jobban elszakadhatunk üldözőinktől."
A bundabotrány miatti pontlevonások ellenére a Bianconeri két ponttal a Napoli előtt vezeti a Serie B tabelláját. A vasárnapi mérkőzésen voltak figyelmeztető jelek is a csapat számára. Pl. Pavel Nedved néha elég mereven mozgott.
"Nem könnyű neki, mert elég elszánt védők állnak vele szemben, szóval folyamatosan figyelnie kell, nehogy baja essen. Óvatosnak kell lennie, mert az ő játéka alapvető fontosságú a csapat számára, és a múltban elég szigorú büntetéseket kapott. Pavelnek ilyen feltételek mellett kell kiemelkedőt nyújtani, és ez is a professzionalizmusát mutatja. Minden edző olyan játékost szeretne, mint ő."
-
#13251 Alessio Secco: "Buffon maradni fog"
A Juventus sportigazgatója, Alessio Secco biztos abban, hogy Gianluigi Buffon maradni fog a csapatnál. Secco a következőket mondta:
"Gigi Juve játékos, és még sokáig az is marad. Persze elég idegesítő, hogy mindenki meg akarja szerezni. De álmodozni nyugodtan lehet."
Elképzelhető, hogy a Benfica csatára, Fabrizio Miccoli a nyáron visszatér a Juventusba.
A formáját és súlyát kritizáló cikkek miatt Miccoli éles kirohanást intézett a lisszaboni sajtó ellen, és emiatt valószínű, hogy a Benfica menedzsmentje nem hosszabbít szerződést a játékossal.
A Juventus valószínűleg a nyári üzletekbe cserealanyként vonja majd bele Miccolit, szóval nem valószínű, hogy újra zebra mezben láthatjuk viszont.
-
#13250 A Juventus csapatkapitánya, Alessandro Del Piero elégedett volt a Piacenza elleni, 4-0-ra megnyert mérkőzés után, ám figyelmeztette csapattársait, nehogy elbízzák magukat.
A Bianconeri újra a tabella élére ugrott, és a mérkőzésen Del Piero két hét alatt második mesterhármasát szerezte.
"Jó meccset játszottunk egy erős csapat ellen, akik sok gondot okoztak nekünk az első félidőben. Nagyon fontos volt ez a győzelem, hiszen egyik fő kihívónk felett sikerült diadalmaskodnunk." - mondta a kapitány a Sky Italiának.
Pinturicchiót megvádolták, hogy az előző fordulóban túl idegesen játszott a Modena ellen, amikor egy durva belépője után Nicola Campedelli bokasérülést szenvedett.
"Nagyon sajnálom a múlt héten történteket, de örülök, hogy a tegnapi mérkőzés sokkal inkább a futballról szólt. A Piacenza azért áll ilyen előkelő helyen a tabellán, mert csak a játékkal foglalkoznak." - mondta Del Piero.
A Juventus előnye két pont a második helyezett Napolival, és nyolc pont a harmadik helyezett Genoa csapatával szemben.
-
#13249 A Juventus és a Roma is figyeli, hogyan alakul Adriano helyzete az Internél.
A brazil játékost kihagyták a Valencia elleni visszavágóra készülő keretből, miután az első meccs előtt bulizáson kapták. Mivel a vezetőkkel is összeszólalkozott, felröppent a hír, hogy távozik az Interből. Azonban nem biztos, hogy elhagyja Olaszországot, hiszen a Juventus és a Roma is szívesen látná keretében.
A Roma csapatánál tökéletes párja lehetne Francesco Tottinak, míg a Juventus akkor hasznosíthatná, ha nem sikerülne megszerezni Luca Tonit.
Az Inter is örül az érdeklődésnek, mert a Juventus esetében felhasználhatná a brazil játékost Gigi Buffon megszerzéséhez, míg a Roma esetében Amantino Mancini elcsábításához, aki már régóta az Inter edzőjének, Roberto Mancininek a kedvence.