44078
-
#14768 Szombaton 20.30-kor kezdődik a Serie A a Juventus számára, amikoris a Livorno csapatát és szurkolóit fogadja a Stadio Olimpicóban. Biztosan hiányozni fog a csapatból két védő: Domenico Criscito, aki az olasz U21-es válogatott edzésén sérült meg, habár az ő sérülése nem komoly. Zdenek Grygera az Ausztria elleni mérkőzésről tért vissza a bal bokájában meghúzódott szalagokkal, s habár még nem ismerni a sérülés súlyosságát, 3 hetes pihenőről beszélnek. Így valószínűleg a Buffon- Zebina, Andrade, Chiellini, Molinaro- Salihamidzic, Nocerino, Almirón, Nedved- Del Piero, Trezeguet összeállításban lép majd pályára a csapat.
-
#14767 Juventus labdarúgócsapata előreláthatólag három-négy hétig nem számíthat cseh védőjére, Zdenek Grygerára.
Az olasz élvonalba visszajutott torinói klub tájékoztatása szerint a holland Ajax Amsterdamtól igazolt hátvéd Csehország Ausztria elleni barátságos mérkőzésén szenvedett combsérülést szerdán.
Gryegra így már a Serie A hétvégi nyitófordulójában sem léphet pályára csapata Livorno elleni, hazai összecsapásán. (MTI) -
#14766 Azt Olvastam,hogy a Juve a Barcaval tárgyal és a barca meg akarja szerezni Boumsongot,és ezért Thuramot és pénzt adna. -
#14765 Sztár sportban szinte olasz különkiadás.
Sztár-vendég rovat: Buffon
25 kérdés Del Piero
De van még 7 világbajnokunkról rövid portré, és a csapatról és Donadoniról is írnak bőven.
Egyébként az átig. szezonnal kapcs. továbbra is fenntartom, hogy van pár olyan játékos akiket nem lett volna szabad eladni. pl. Balza, Tacchinardi. Az igazolásokról: Tiago megszerzésének örültem, de egyelőre csalódott vagyok a felk. meccseken mutatott játéka miatt. annak a pénznek a töredékéből Maresca is meglehetett volna.
Iaquinta sem csillogott még, de őt úgyis a góljai, vagy gólpasszai minősítik majd.
Kívánom, hogy minden egyes játékosunk cáfoljon rá a kétkedőkre és a bírálókra (köztük rám is) és ajándékozzon meg minket és minden Juventinót egy gyönyörű visszatéréssel és még jó néhány csodálatos évvel!! -
#14764 Igen, mondjuk nem volt mindenkinek ennyire felhőtlen az arca, de senki nem beszélt mellé, bár Toni szerintem bepróbálkozott(magyar bajnokság már megy...), de aztán addig beszéltették, hogy elmondta, jobbak voltunk :) -
#14763 hihetetlen hogy milyen profin állt mindegyik a helyzethez,tökéletesen nyilatkoztak.( a zuhanyhíradósat láttam) azthittem jönnek majd a kifogások -
#14762 Del Piero nagyon jó fej volt(mint mindig),
nyilatkozata is, meg ahogy nyilatkozott, ha nem lenne a kedvenc játékosom, vagy nem ismerném, akkor simán azzá vált volna,végig mosolygott,szimpatikus volt, jó focista, és jó ember is (az alapján, amit lát az ember) -
#14761 -
#14760 -
#14759 -
#14758 a "némi tapasztalattal rendelkező" rész kihagytam :) -
#14757 szerintem 30kor,max késel 15percet -
#14756 Masiello vagy Bartolucci:) -
#14755 20.45-kor kezdődik? mert 7-kor Siófok meccs,akkor annak kb pont addigra lenne vége -
#14754 a távozokból kapott összeg összesen nem éri el mondjuk Tiago vagy Iaquinta árát
egyébként ha Bumbum és Legro is megy,akkor mindenképp kell valamilyen védő -
#14753 Szombaton minden kiderül!
Ki nem hagynám a szezonbeli első meccsünket!
Brazzo sérült?Csakmert láttam egy kezdő felállást és nincs köztük.
Forza Juve! -
#14752 Pénzről nem volt szó. Inkább a második állításod lehet az igaz:"Nem azt mondom,hogy most kell igazolni,mert ezzel elkéstünk,már nem szoknak bele a csapatba."
JÖTT: Molinaro (D, Siena), Grygera (D, Ajax), Criscito (D, Genoa), Nocerino (M, Piacenza), Salihamidzic (M, Bayern Munich), Tacchinardi (M, Villarreal); Miccoli (A, Benfica), Iaquinta (A, Udinese), Gastaldello (D, Siena), Almiron (M, Empoli), Tiago (M, Lyon), Olivera (M, Sampdoria), Andrade (D, Deportivo La Coruna)
TÁVOZOTT: Balzaretti (D, Fiorentina), Kovac (D, Borussia Dortmund), Tudor (d, Hajduk Split); Bojinov (A, Fiorentina), Volpe (A, Livorno), Venitucci (M, Treviso), Paro (M, Genoa), Kapo (M, Birmingham), Gastaldello (D, Sampdoria), Mirante (G, Sampdoria), Volpato (A, Empoli), Giovinco (M, Empoli), Miccoli (A, Palermo), De Ceglie (M, Siena), Maniero (A, Ascoli), Tacchinardi (M, Brescia), Giannichedda (M, contract terminated), Marchisio (M, Empoli), Piccolo (D, Empoli), Bettega (M, Siena), Zalayeta (A, Napoli), Blasi (M, Napoli) -
#14751 Lesz esélyünk, nyugi :)
nem kellenek sztárjátékosok a jó eredmény eléréséhez, ne legyünk margit, jó igaz, lehetne kicsit szélesebb is a választék a játékosok közt, főleg a védelemben, de én bízom azért a csapatban, amíg van Trez, Nedved, Buffon, Camo, Chiellini, Del Piero, + ha az új játékosok is belejönnek,
majd az első pár meccs alapján okosabbak leszünk
-
#14750 Nem hiszem,hogy pénz nincs igazolásra!Zebina lesz a megváltó?5 meccsenként lesérül,ráadásul 80%-ban bűnrosszúl játszik.Nem azt mondom,hogy most kell igazolni,mert ezzel elkéstünk,már nem szoknak bele a csapatba.
Így ne csodálkozzon senki,ha szarok leszünk.(persze az lesz a kifogás,hogy újra bele kell szokni az első osztályba stb.)
Nagy nevet nem sikerült igazolnunk,helyette kidobtunk pénzt Tiagoért ill. Jakintáért...
A többiekkel meg vagyok elégedve,de ez édeskevés lesz.
Szvsz a Milan ill. az Inter sem erősödött,lehet(ne) esélyünk! -
#14749 Secco elmondása szerint nem lesz több igazolásunk , de két védőtől megválna a klub
"Top candidates to be sent out to loan are out of favour defenders Nicola Legrottaglie and Jean-Alain Boumsong."
-
forzajuve #14748 baromi kiváncsi leszek én erre a védelemre. szerintem nagyon gyengus. sok olyan meccsre számítok, ahol hártányból kell(ene) fordítanunk, ami sokszor majd nem fog sikerülni. azért egy BL helyet jó lenne elcsípni. nekem ez a max vágyam az idényre, ha túlteljesítik az elvárásaimat csak még boldogabb leszek -
#14747 hát remélem hogy ők lesznek az új Cannavarók és Nesták,
kiváncsi vagyok mit alkotnak a fiúk szombaton a Livorno ellen, kéne egy jó kezdés -
#14746 Chiellini most öregedett ki az U21-es csapatból ő valószínűleg hamarosan meghívót kap és kipróbálják középső védőnek. szerintem Andreollinak és Criscitonak van még esélye bekerülni a közeljövőben -
#14745 inkább maradt volna Balza -
#14744 kár volt megvenni...
-
#14743 fiatal olasz védőkről semmi hír?
utánpotlás csapatokban (nálunk pl.)?
mert nem csak nekünk kéne, de sztem a válogatottban is elkélne már -
#14742 Canna-t is hogy elbaszták margiték -
#14741 egyébként amikor leigazoltuk Grygerát mondták hogy sérülékeny de ennyire... a felkészülési időszak alatt vagy 3x sérült meg,most is ki kell hagynia az első pár fordulót -
#14740 igazad van, mert Thuram tényleg nem volt hű, de viszont BumBum hiába akar, ha nem tud, oks, lehet hogy feljavul, és ha igen, akkor maradjon, de én speciel nem hiszek a csodákban,
mondjuk az is tény, hogy Thuram sem megoldás, ne évenként vegyünk új játékosokat, hanem tervezzünk -
#14739 hát én bevallom inkább nézem BumBumot mint Thuramot
ennyi idősen volt képes elmenni padozni oda,ahol csak egy játékos volt a sok közül ahelyett hogy kihúzott volna 1 kurva évet és mindenki istenítette volna
BumBumot mindenki utálja,szidja(énis) de idejött a B ligába és annak ellenére hogy mindenki elküldené,ő megakar küzdeni a helyéért -
#14738 :D, így van,(erről nekem a "skoda autó drága kincs, jó ha van, de jobb ha nincs" jutott eszembe :D) -
#14737 :DDDD -
#14736 jaja, még 50 évesen is jobb lesz, mint most Bumi.
Na jó, nem b.szogatom tovább, mert azért legalább azt tisztelem benne, hogy akkor jött ide, amikor B-ben voltunk. -
#14735 hátha nátha :D
Thuram sem fiatalodik, de jó lenne még nekünk :D (Mint a Fradiban Mátyus :D) -
#14734 remélem, van olyan hülye a Barca.
még ha Thuram örök kispados lenne is, legalább Boumsongtól megóvna minket a sors... :D -
#14733 olvastam ma olyat, hogy Boumsong megy-Thuram jön, és még fizetnének is, nem csak Thuramot adnák vissza
de nem hinném, hogy a Barca van olyan hülye, hogy ilyen védőt vegyen magának -
#14732 Milyen régóta vártam már erre:)
Viszont továbbra is Deschamps óriási ostobaságának tartom, hogy a kupából kiestünk. Most Uefaban indulhatnánk. -
#14731 Esetleg Legro, ha úgy játszik, mint annak idején a Chievóban. :D (tehát sajnos soha...)
-
#14730 Ki nem hagyom!
Egyébként tetszik ez a fiatalítás!CSak Zebina,Legro,Boumsong hármas ne kerüljön a kedő közelébe,sajnos erre kevés az esély. -
#14729 Sport2 Szombat:
20:30 Labdarúgás
Olasz bajnokság, 1. forduló, Juventus-Livorno (élő)