Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerda Olaszország - Németország, Firenze 21.00
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Meccs nmikor lesz?!
Szerintem ezeknek az uccsó esélyeit adja, Laquinta jó de hát ilyen csatár sorba nem igen fér be... Vieri... A többi tényleg gáz... De erre valók a barátságos meccsek, még felmérni ki lehet használható, Del Piero szerintem végleg bekerült az alap csapatban, a többi olasz válogatott Juvés helye meg mindíg betonbiztos volt.
Mikor lesz a meccs?
Amúgy Raiuno ilyenekt szokott adni?
Marcello Lippi has recalled , Vieri , Materazzi , Iaquinta and Zaccardo for Italy’s friendly against Germany.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
amúgy szépen ismerte fel a lehetõséget! 😊) (ATTACK 98 😛P)
Amúgy grat Juve! 😊
A formátum amúgy nem is titkolt szándéka a letöltési élmény növelése. A dvdrip-hez képest elõnye, hogy több anyagot kapunk. A rendes DVD képhez képest viszont elõnye, hogy egyrészt nem kell bõ négy Gb-t letölteni, csak feleannyit, másrészt a kezelése sokkal egyszerûbb.
A ratdvd formátum amúgy ugyanilyen egyszerûen ki is írható rendes DVD formátumba minden jelentõs minõségvesztés nélkül.
A program egyelõre még nagyon kezdeti stádiumban van és a formátum is pillanatnyilag még csak Windows XP alatt lejátszható, sõt a DirectX 9 mellett még Windows Media Player 10-re is szüksége van.
* Greatest Matches;
* Foto Album;
* Statistics;
* Extra Video:
- UEFA Cup - 1976/77,1989/90;
- UEFA Champions League - 1984/85, 1995/96;
* And many other
Torrent Links:
http://tntvillage.org/tntforum/index...st&id=10810419
http://www.mininova.org/tor/188356
ratDVD --> here
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Ezt írja ki 😞
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Puma nagyon durva gólt lõtt<#wow1>#wow1>
állítólag az egyik leggyengébb ismét Vieira volt.nem tudom mi a frász van vele de szezon elején nagyon jól tolta,az utóbb 5-10 meccsen meg hááát...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Robert Kovac 1. góljának külön örülök, láttam dojcséban született és csak ott játszott eddig, akkor most õ nem horvát?
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC