44078
-
karajjj #14848 mért van az, hogy mindig a gólnál kezd szaggatni a stream???? :S pont nemláttam a másodikat :S -
#14847 Bazdmeg 1-2 :(((( Hihetetlen a góljaink után rá egy percre jönnek és jóhogynem kiegyenlítenek... -
#14846 Még jó hogy lőtt gólt Almi -
#14845 :) nem volt semmi :D -
#14844 11-es a Parmanak :( -
#14843 Almiron mekkora gólt baszott :OOOO -
#14842 Boumsong és Zebina teljesítményével eddig szerencsére semmi gond. -
#14841 Molinaro gyönyörű fejesével 1-0 ide :) -
MrV #14840 Úgy van! és itt is megy:
http://vlo.extra.hu/juventus -
#14839 Parma-Juve
Itt lehet nézni élőben 20:30 órától.
http://www.i-tv.hu/index.php?chid=1484 -
#14838 Salihamidzic is jó jobb kp.-ra, ha szükséges -
#14837 a középpálya fog érdekesen kinézni vagy 3 csatár,3 kp(Nocerin,Tiago,Almíron) és akkor Iaquinta és Palla kilesz tolva szélre vagy 4 kp és Tiago a jobboldali...érdekes lesz de nyerni kell -
#14836 A Juventus abban bízik, hogy a nyári átigazolási piacot Luisao, a Benfica védőjének megszerzésével zárhatja.
A brazil válogatott védő Alessio Secco és Jean-Claude Blanc nagy kedvence, és úgy tűnik, készek kihasználni azt a lehetőséget, hogy a Benfica Jean-Alain Boumsong iránt érdeklődik.
A 'Corriere dello Sport' szerint a Juventus Boumsongot és egy nagyobb összeget ajánlott a Benficának Luisaoért cserébe.
-
#14835 Az olasz sajtó leírta, miért nyerheti meg a Juve a Scudettót...
1 - HATÁROZOTTSÁG
"A Juventus sokkal jobban akarja a sikert a többi csapathoz képest. A B-ben eltöltött évtől sokkal 'éhesebbek' lettek a játékosok a sikerre. Az, hogy 4-0-nál is gólt akar rúgni a csapat, az egy nagyon fontos jel." - Franco Causio
2 - TREZEGUET-EFFEKT
"David volt a Juventus legjobb nyári igazolása. Vele ebben a formában minden sokkal könnyebb lesz." - Fabrizio Ravanelli
3 - NEMZETKÖZI KUPA HIÁNYA
"A Bajnokok Ligája nélkül sokkal könnyebb lesz összpontosítani a nagyobb csapatok elleni meccsekre, s jobban fel lehet majd készülni ezekre." - Arrigo Sacchi
4 - AZ INTER
"Ahhoz, hogy Scudettókat nyerj, nem elég felhalmozni egymás mellé a sztárokat. A VB-n a brazil válogatottnak volt messze a legerősebb kerete, mégis az olaszok nyerték meg a tornát. Az Interrel ugyanez történhet meg." - José Altafini
5 - MEGFELELŐ SZELLEM
"Tökéletesen viselkedik a Juve: betartják a taktikai utasításokat, a fejekben is rend van, 90 percen keresztül futnak a játékosok. Ezeket a dolgokat csak akkor teszi meg a játékos, ha hisz a győzelmekben, s Ranieri csapata azt a benyomást tette rám, hogy nagyon is hisznek." - Aldo Serena
-
#14834 Players called up for the Italian Cup
Ranieri: “I wouldn't be here if it wasn't for Parma”
The Manager ready to face his ex-team for the first time after last year's positive experience there. “The Italian Cup is important to us, we want to win”
Several Juventus players will have to miss the Italian Cup away game at Parma. Camoranesi, Olivera and Zanetti are suspended. Marchionni, Birindelli and Grygera are still out - they missed Saturday's League game too -, now Nedved, Del Piero and Criscito are injured too.
The Czech player has intense post-traumatic pain in his left foot. The captain suffered contusion to his left foot. The defender has strained his left abductor muscle. But all three should be available for Sunday afternoon's game in Cagliari.
The Manager is forced to take three Youth team players for the match at the Tardini Stadium. They are: Esposito, Castiglia and Duravia. -
#14833 Parma elleni keret
This is the list of the 19 players travelling to Parma
1 Buffon
3 Chiellini
4 Almiron
5 Zebina
7 Salihamidzic
9 Iaquinta
12 Belardi
14 Andrade
17 Trezeguet
18 Boumsong
20 Palladino
22 Vanstrattan
23 Nocerino
28 Molinaro
30 Tiago
33 Legrottaglie
35 Esposito
36 Castiglia
37 Duravia -
#14832 -
#14831 Kösz mostmár jó. Gabber neked is kösz a képekért főleg az első tetszik nagyon. -
#14830 nyisd meg a képet ój lapon, és F5 -
#14829 Miért nem látom? -
#14828 baró -
#14827 Nálam valami nem stimmel a képekkel. -
#14826 találtam nektek valamiket:
-
#14825 -
DJ BP #14824 szépen kezdtetek, üdv az elsőosztályban :) -
#14823 kösz a linket -
#14822 sztorno,megtaláltam a youtube-on.Ha esetleg vkit még érdekel:Juve:Livorno 5:1 -
#14821 Tudtok egy linket,ahol megnézhetem az elmúlt hétvégi juve gólokat?előre is thx! -
#14820 én sem :(
Palermóban sem volt teltház, pedig ott a múltkor az edzésen is alig fértek el. -
#14819 Ahogy elnéztem eddig egyik stadion sem telt meg. Nem tudom miért nem mennek az emberek meccsre itáliában. -
#14818 Tényleg visszatérve a meccs nézőszámára,hát eléggé szomorú,hogy nem tud megtelni a 27ezres stadion sem. -
#14817 Sajnos még mindig az Inter a fő esélyes a scudettóra, de egy Juventusnak mindig is a bajnoki cím megszerzése lehet a cél. Van egy olyan érzésem, hogy nagyon szoros lesz a bajnokság. -
#14816 és náluk sem volt túl meggyőző a mutatott játék!
nem csak az eredményük gyenge.
volt olyan hogy elöl Ibrahimovic passzol középre Suazonak, a túloldalon meg senki, a kezdőkörben kb. 5 interes, nagyon középre telepedtek! -
#14815 Tényleg tiszteletet parancsoló győzelem volt, az Inter máris megremegett :S -
#14814 Szép volt fiúk!
Ahogy írtátok, a játék még valóban nem az igazi, de legalább egy tiszteletet parancsoló különbség kialakult.
Kár volt a bekapott gólért, elkerülhető lett volna, a védelem még szintén nem az igazi.
Viszont ha nem Amelia véd, lehetett volna 6-7 is. :D
Iaquinta duplázott (igaz, egyik 11-es, másikkal meg "agyonrúgták"- de akkor is) grat neki.
Na és Trez! Már az első góljánál a gólörömöt nézve majd' elsírtam magam!
:DD
Alexnek is volt azért egy gólpassza meg egy jó szabadrúgása.
FORZA MAGICA JUVE! -
-
karajjj #14812 Nem érdekes, hogy hogy játszottunk, vagy hogy milyen volt a közvetítés, az lényeg, hogy megint Juve meccs volt a tv-be és bizony nem kicsit nyertünk :D Így tovább srácok!!!!!!!!!!!! -
#14811 szarul játszottunk de ez ilyenkor lényegtelen
David lesz a gólkirály :) -
#14810 hát bazinagy gratulációm az zebráknak -
MrV #14809 http://www.youtube.com/watch?v=lHLIotq0Jg4