Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És Ibra??? Összesen idén lõtt 8at és gólpassza meg emberemlékezet óta nem volt, õt nem tartom olyannak akit maximálisan kikell szolgálni, legalábbis nem akar olyan lenni, de könyörgöm én ott vertem a fejem a párnába amikor elbénázta a dolgait, és ez megy mostanában mindíg.......
Viszont Del Piero aki elõkészítõ csatár akit nem kell kiszolgálni csekély 16 gólnál jár 8ad annyi játék lehetõséggel.
Ami megy a Juventusnál, néha nem tudom sírjak-e Capellon vagy nevessek, mert teljesen elszomorít.
Amúgy mostanában azt sem értem Vieirának miért van bérelt helye, eszméletlen gyengén játszik õ is hetek óta.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Mondjuk lehet,hogy ott van a kutya elásva,hogy olyan csatárok kezdenek,akiket maximálisan ki kell szolgálni,hogy gól legyen,egyébként meg labdához sem érnek,pl. Tonitól vagy Shevától nem láttam ilyet,mint amiket Ibra és Trez produkál.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Offkorz Milan ellen is Ibra kezd, mert õ megérdemli😊
(és mi is jobban járunk).
Vicces, hogy pont ugyanezen az állásponton volt a kommentátor is, ezt mindenki látja.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Halkan megjegyezném, Del Piero beállt és megint az õ passzából indult a támadás, pont mint Brémában, csak most Nedved jegyezte a gólpasszt.
Ajánnlonm, hogy végre tanuljon Capello a nagy faszlámaságaibvól, mert Ibra megint 0a volt, és még 1 ilyen mákunk több nem lesz...
Avanti Italia!
Amúgy grat a továbbjutáshoz!
Forza JUVENTUS!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ne is mond, Én igen 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Szóval muszály lesz feljavulni!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
REAL MADRID
GRAT!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ez nagoyn szoros volt, de sikerült. Huhh ma már nagyon jól alszom, de mikor megláttam h vezet a Bréma..pff
Pedig én nem vagyok ilyen 😊 😞
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
véleményem csak leírhatom!
REAL MADRID
Juventus FC 2:1 Werder Bremen
G: Emerson 88'
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Koncentrálj, hogy holnap ne essetek ki!
REAL MADRID
2-1!!! VAN ISTEN!!!!!!!!
REAL MADRID
REAL MADRID
/: Trez'
misztör frog: Kérlek szépen, próbálj érthetõen írni..
megmondom mi a gond szerintem...az hogy ibrahimovic pályán van és Del Piero nincsne...Capello nem tanul? Alex valahányszor beáll, gólt lõ, és sokszor nem si egyet...ibrahimovic góljaihoz szerintem nem kéne mind a 10 ujjamat felhasználni...
Alex beáll akkor nyertek...ha ibrahimovic marad, akitõl a labdát csak örökölni lehet, akkor...nem vészmadárkodom...
Alexet a pályára!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
tovább kell menni
Nem hiszem el, hogy képtelenek vagyunk átlépni egy Werderen, mivel nem látom a meccset. De ha a mutatott játék is az eredményt tükrözi akkor essünk ki a picsába. Csak azt nem értem az utóbbi hetekben Capello mi a faszt csinál!?
Jövõre már a csoport meccseknél kiesünk vazz..
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
NMhiszM L...
nem hiszem el hogy egy Werder Bremen verjen ki minket
Vagy az ellenkezõjét. A lényeg, hogy szépen játszunk és magabiztosan nyerjünk.
Kiváncsi vagyok 2 technikás csatár mire menne a bréma ellen.
Én azt mindíg elismertem, hogy technikás focista Ibra, de a tudása jóval Delpieroé alatt van. Szóval nálam sosem kérdéses melyik csatárnak lenne helye a kezdõben.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...