Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
Várjál csak Trez lövi a gólokta.....
És Ibra??? Összesen idén lõtt 8at és gólpassza meg emberemlékezet óta nem volt, õt nem tartom olyannak akit maximálisan kikell szolgálni, legalábbis nem akar olyan lenni, de könyörgöm én ott vertem a fejem a párnába amikor elbénázta a dolgait, és ez megy mostanában mindíg.......

Viszont Del Piero aki elõkészítõ csatár akit nem kell kiszolgálni csekély 16 gólnál jár 8ad annyi játék lehetõséggel.

Ami megy a Juventusnál, néha nem tudom sírjak-e Capellon vagy nevessek, mert teljesen elszomorít.

Amúgy mostanában azt sem értem Vieirának miért van bérelt helye, eszméletlen gyengén játszik õ is hetek óta.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

BADE
valaki rászólhatna már Capello-ra,Trez is jól nyomja egész meccsen labdához sem ér,aztán lõ 1 gólt
Mondjuk lehet,hogy ott van a kutya elásva,hogy olyan csatárok kezdenek,akiket maximálisan ki kell szolgálni,hogy gól legyen,egyébként meg labdához sem érnek,pl. Tonitól vagy Shevától nem láttam ilyet,mint amiket Ibra és Trez produkál.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Kit--Kat
Az a vicces, hogy ez már jó néhány meccs óta így megy a legjobb példa a Brémai meccs, ugyanilyen szép kerek 0ás produkciót mutatott be, sõt itt még talán 1 rendes megmozdulása sem volt, peduig azért labdákat kapott.
Offkorz Milan ellen is Ibra kezd, mert õ megérdemli😊
(és mi is jobban járunk).
Vicces, hogy pont ugyanezen az állásponton volt a kommentátor is, ezt mindenki látja.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

BADE
hát én sem értem miért erõlteti még mindig Ibrát,az erõlködésnek szarás a vége,ami ma majdnem megmutatkozott

BADE
faterral együtt néztük a meccset,a gól elõtt mondtam neki,hogy a Wiese gyerek fogja bepotyázni a gólt,nem telt bele 2másodperc és gól lett!

Kit--Kat
Hááááátttt támadtunk derekasan, támadtunk.... de a 2. gólhoz háááááttt lenyúlt a pályára Isten keze.... Köszönyjük!!!!

Halkan megjegyezném, Del Piero beállt és megint az õ passzából indult a támadás, pont mint Brémában, csak most Nedved jegyezte a gólpasszt.

Ajánnlonm, hogy végre tanuljon Capello a nagy faszlámaságaibvól, mert Ibra megint 0a volt, és még 1 ilyen mákunk több nem lesz...

Barni
na nézem én is viasaton a meccset, nem értem mi van a védelemmel az utóbbi idõben, ja és mit keres Zebina a pályán

Avanti Italia!

Gyönyörû volt a Bréma gólja!

Amúgy grat a továbbjutáshoz!

Kaplan
Mondjuk én elbuktam a tippmixem. Azt hittem nyerünk kettõvel. De inkább bukjam el a tippmixem mint, hogy kiessünk.

Forza JUVENTUS!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gabber_saviola
😛

ne is mond, Én igen 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Breki33
Juventus-Werder Brema 2-1

Izgultatok? P
Shotogan
Hú bazz,most iszonyatosan nagy mákunk volt,de inkább megnézem a meccset és utána szólok inkább.De ennyire nem bízhatjuk magunkat az utolsó perces gólokra.Tavaly is így buktuk el a 'Pool ellen a párharcot.
Szóval muszály lesz feljavulni!

gabber_saviola
<#eljen><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

oks akkor majd holnap is beírom 😛 😄DDDD

REAL MADRID

McFrost
A mákostészta hadmûvelet😊
GRAT!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Lefújták a meccset, továbbmentünk.
Ez nagoyn szoros volt, de sikerült. Huhh ma már nagyon jól alszom, de mikor megláttam h vezet a Bréma..pff

Kaplan
Leírhatod, csak ne ilyenkor mert ilyenkor mindenki harapós, köztük én is.
Pedig én nem vagyok ilyen 😊 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

PFFFF neked mi bajod!

véleményem csak leírhatom!

REAL MADRID

bmffm856
vezettek fiúk!

Juventus FC 2:1 Werder Bremen

G: Emerson 88'

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Kaplan
Mit sajnálkozol!!!!??? Húzzál a REAL topikba! 😄 <#wave>
Koncentrálj, hogy holnap ne essetek ki!

Emerson, ha most nem húzzuk ki kb 4-5percig akkor nemtudom mit csinálok!!!!!!

2-1 😞(((((((((((((((((

REAL MADRID

góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól

Kaplan
2-1!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2-1!!! VAN ISTEN!!!!!!!!

james69holden
alig 10 perc és vége :/

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Gyerünk fiúk, még egyet a hajrában rúgjatok!!!

Kaplan
Gyerekek, jó lenne ezt nem itt végighallgatni 😉

lejött! Ibra mellett camoranesi és zambrotta is :-O

REAL MADRID

57' ben Ibra helyett DP

REAL MADRID

Kaplan
1-1.

/: Trez'

misztör frog: Kérlek szépen, próbálj érthetõen írni..

bmffm856
egyetértek..Avanti Juventus!

megmondom mi a gond szerintem...az hogy ibrahimovic pályán van és Del Piero nincsne...Capello nem tanul? Alex valahányszor beáll, gólt lõ, és sokszor nem si egyet...ibrahimovic góljaihoz szerintem nem kéne mind a 10 ujjamat felhasználni...

Alex beáll akkor nyertek...ha ibrahimovic marad, akitõl a labdát csak örökölni lehet, akkor...nem vészmadárkodom...

Alexet a pályára!

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

gabber_saviola
Avanti Juventus!!!!!!!!4444444

tovább kell menni

Kaplan
Ne akard, hogy neked essek cseszed!
Nem hiszem el, hogy képtelenek vagyunk átlépni egy Werderen, mivel nem látom a meccset. De ha a mutatott játék is az eredményt tükrözi akkor essünk ki a picsába. Csak azt nem értem az utóbbi hetekben Capello mi a faszt csinál!?
Jövõre már a csoport meccseknél kiesünk vazz..

báttyó02
AS😄SA.

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola
óóóó basszus 😞

Pedig a legerõsebb a felállásunk, mondjuk Zebina és Del Piero a kakukktojás.

james69holden
én itt követem a Juve - Bréma meccset

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

"2 gólt kell lõnünk h ne kapjunk" = 2 gólt kell lõnünk és ne kapjunk

Tényleg nevetséges..2 gólt kell lõnünk h ne kapjunk.
NMhiszM L...

Shotogan
még van hátra egy óra a meccsbõl.simán meg lehet fordítani!
nem hiszem el hogy egy Werder Bremen verjen ki minket

Kaplan
Vezet a Werder! Hát ez nevetséges, ki fogunk esni...

Kit--Kat
Most Del Piero bebizonyíthatja, hogy még mindíg a csatársor legfontosabb része.
Vagy az ellenkezõjét. A lényeg, hogy szépen játszunk és magabiztosan nyerjünk.

Kit--Kat
szerintem most már azért több esze van Capellonak és 2/3-0ig meg sem állunk. 2-1nél még mindíg mi vagyunk továbbjutók idegenben szerzett gólokkal.

Kaplan
Jó lenne kettõvel nyerni... Ha lövünk egyet az nem egy életbiztosítás...Mert a végén kapunk is egyet és annyi meg egy bambi.

Kit--Kat
Igaz, de az mondjuk még erõs kezdõ is lehetne😊
Kiváncsi vagyok 2 technikás csatár mire menne a bréma ellen.
Én azt mindíg elismertem, hogy technikás focista Ibra, de a tudása jóval Delpieroé alatt van. Szóval nálam sosem kérdéses melyik csatárnak lenne helye a kezdõben.

BADE
pont ugyanezt akartam írni

BADE
kimaradt az Ibra/Alex

9csöves9
Zalával sajnos nem lehet erõs kezdõt felállítani idén

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Kit--Kat
Trez/Zalayeta, Ibrahimovich/Zalayeta, Del Piero/Zalayeta - akkor már legyen teljes a felsorolás😊

9csöves9
Buffon,-Balzaretti,Thuram,Cannavaro,Zambrotta, - Camoranesi,Emerson,Vieira,Nedved,- Ibrahimovics/Trez, Del Piero/Trez

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...