Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
de megyek is mert flémelni nem szeretnék, viszlát uraim
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Elnézést a kitöréseim miatt, de most kijött minden.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Meg Ibrahimovic menjen a jó kurva anyjába. Ennyit tudok mondani. Ekkora senkit. Trez ha nme tudnám, hogy pályán van észre se venném.
Gyenge most a Juventus.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Hi Breki1,
Arsenal FC manager Arsène Wenger hopes the club's former captain Patrick Vieira will be afforded a warm welcome on his return to London but is keen to ensure his players remain focused on the task in hand as they take on Juventus in the UEFA Champions League quarter-finals. Read more on uefa.com.
http://www.uefa.com/competitions/UCL/news/Kind=64/newsId=407903.html
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Azt viszont már szinte látom magam elõtt, hogyha kikapunk akkor mindenki itt fogja szapulni a gyengélkedõ játékosokat<#vigyor2>#vigyor2>
FORZA JUVE!!!
alex óllózott, trez bólintott, juve 28 !!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Az olasz csapatok szeretik megvenni ba borsot törõket.
Hogy legtöbb részt neki köszönhetjük sztem senkise mondja vagyha igen hát elég elfogult sztem.
Tavalyi bajnoki címhez DEl PIero ollózása is kellett a SAn Siroban amivel levertük õket.
A többivel is egyetértek énis hasonlóan látom.
szóval este : FORZA JUVE !!!
a mai kezdõ szerintem:
1 Buffon - 27 Zebina 21 Thuram 28 Cannavaro 19 Zambrotta - 16 Camoranesi 4 Vieira 8 Emerson 18 Mutu - 9 Ibrahimovic 17 Trezeguet
FORZA JUVE !!!
ja és sztem az egész csapat hónapok óta szarul játszik, és ez nem egy emberen múlik inkább úgy mondom mindig csak egy két ember játszik jól
Pedig a szezon elején nagyon jól játszuttunk látványos gólokat szereztünk.
Személy szerint nekem pl VIeria utóbbi idóbeli játéka se tetszik vmiért nagyon visszaesett mégse mondom el minden héten.
De igaz ez a védelemre és természetesen Ibrahimovicra (vagy hogy kell írni) és Trezre is.
változó és ez attól függ ki milyen szemüvegen keresztül nézi szidja vagy ellenkezõleg
Csak nekem ez már uncsi, mindenki elmondja egyszer de hogy minden héten ugyanazt a siránkozást hallgatni kicsit már sok. Legalábbis nekem.
Most nem a #7806 -re értve.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Zlatanról meg, lehet vki elfogult elfogulatlan vele szemben azt mindenki beláthatja hogy ez irtó kevés amit mûvel.mindenki felhozza a gólpasszait,amik a szezon eleje óta elmaradnak ugyan,de olyannyira nem csinál semmit hogy erre emlékszik vissza mindenki.volt pár jó meccse ez tény és való
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Tényleg zárjuk le ezt a témát, és koncentráljunk a holnapi meccsre
FORZA JUVE!!!!
2. Annyit írtam nyugodjun már le
3. Itt ne használjun senki csúnya szavakat akinek nem tetszik írjon a gumiba
KÉSZ TÉMA LEZÁRVA
FORZA JUVE!!!
Végigolvastam az érveket hogy Zlatan nagyképû,nem alázatos,stb.
Talán így is van,de azért ne feledjük el a tavalyi évrõl amikor Trez nem játzott és Zlatan szállított helyette gólokat.Idén van Trez,Ibra pedig azért jónéhány gólpasszal kiszolgálta õt.És ha Capello Ibrát favorizálja,szíve joga amíg nyer a csapat!Márpedig most 8 ponttal vezetjük a Milan elõtt a bajnokságot!Az vesse Capellóra az elsõ követ,aki nagyobb elõnyt tudott volna kovácsolni ennyi idõ alatt.
Azért csínyán bánjunk az ilyen kijelentésekkel,hogyy adjuk el Ibrát.Elég egy emberre emlékeznünk.Thierry Henry.Ha jól emlékszem még a Juve igazolta le annak idején.Nem ment neki a játék,fél év múlva eladták.És most nézzük meg hol van!Az Arsenal történetének legtöbb gólját õ lõtte.A Barca és a Real egymást licitálják túl érte...
Én speciel nem örülnénk ha 2-3 év múlva ilyen szalagcímeket látnék,hogy Ibrahimovic szenzációs játékával szinte egymaga ejtette ki a Juventust...
Én azt mondom adjunk még neki egy kis idõt,valamint várjuk meg hogy Capello nevelõ hatása mikor jön ki rajta.Ha továbbra sem látunk fejlõdést akkor gondolkodhatunk az eladásán.
Ez az én véleményem,természetesen megértem ha valaki nem ért velem egyet.
Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb