Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sempre Palermo
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
hagyjuk már,tényleg ne ez legyen a téma
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
REAL MADRID
REAL MADRID
aztán még neki állt feljebb PP
Minden normális Juve szurkoló utálja a Madridot sztem.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
ha unatkoztok csináljatok mást
semmi köze a madridnak ehhez a topichoz
Hálisten
REAL MADRID
énse írok margit topicba
nem érdekel se az inter se a real mit nem lehet ezen érteni
egyik se bajnokesélyes
na viszlát
Hogy ezen a hangvételen mi a gond??
Internél?
Aki sohasem nyer semmit?
Akiket simán megvertünk
Na máshova irogasd a hülyeségeid
Ezzel már vitatkoznék....
nemtudom miért ide irogattok kicsit uncsi már
én speciel nem járok loser csapatok topicjába
Inter pedig az olasz foci szégyene.
REAL MADRID
peace
ti se vagytok jelenleg erõsebbek
ui.: oda írok ahova akarok és akkor amikor akarok
cu
Aki sohasem nyer semmit?
Akiket simán megvertünk
Na máshova irogasd a hülyeségeid
irritál ez a banner
!

a védelem Szamurájon kivûl iszonyatosan szar volt,Thuramot még életemben nem láttam ilyen rosszul játszani.Zebináról ne is beszéljünk,egy idióta
Zlatan sztem jobban játszott most mint szokott,a helyzeteit megint elcseszte,viszont adott pár olyan labdát,amik pont Trez ínyére váltak volna.(5méterrõlkapuraérkezõs stb)Alex játékával nem vagyok annyira elégedett látszott hogy nem volt játékban,de a gólja okos volt és nagyon kellett
a két félidõt összevetve igazságos döntetlen született és egyáltalán nem kell aggódni a hûtralévõ meccsek miatt. Cagliari,Siena,Lazio,Palermo,Reggina akár mind az 5 hozható
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Remélem jövõ héten az interesek nem egymással veszekednek hanem legyõzik a Milánt.
Bár amilyen gyengék.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
S ez, hogy DP lövi az egyenlítõ gólt (ki más?) erre lehozza és felküldi Zalayetat.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Abbiati, Mutu esetleg Zambrotta jó volt.
Del Piero pedig ismét gólt lõtt.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
REAL MADRID
REAL MADRID