Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
vezet a Cagliari 11-esbõl

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
megy a meccs eddig csak egy szokásos Blasi sárga

9csöves9
jah nagyon elképzelhetõ de õs is túl sokat fog keresni

õ lesz már a 6-7. ember a csapatban aki 5 milliót kap évente

Breki33
Del Piero TOP 10

link
Breki33
Eredeti hanggal

klikk
Breki33
kis margitalázás

megunhatatlan

klikk
gabber_saviola
zlatan nem megy sehova, inkább hosszabít

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Breki33
Így kéne játszani megint

klikk
forzajuve5
ez van. Holnap nekünk is nyerni kell

Breki33
béna Inter
forzajuve5
Valaki tudja, hogy mi van Buffonal és mikor térhet vissza?

9csöves9
így sem lehet gondunk,van öt nyerhetõ meccs

forzajuve5
Ha ma este gyõzne az Inter, akkor már sok gondunk nem lenne, megverjük a Cagliarit, és 10 pontra nõ az elõny

forzajuve5
az szép...

9csöves9
Gigi is meg Abbiati is lesérült lehetséges hogy Landry fog védeni a bajnokin

😄DDDDDDDDDDDDD

REAL MADRID

gabber_saviola
elhiszem hogy ez a cikk mai 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Breki33
Wednesday 12 April, 2006
gabber_saviola
Breki elmondom innétt szedtem, de mind1 ....

Breki33
te lehet hogy mondtad, de ez a megalapozott

gabber_saviola
Barzaglit mondtam már hogy megveszitek csak kérdés hogy mikor
Barone-t is megveszitek , csak még az árán megy a vita
Zaccardot meg nem adja Zamparini 😊

Breki33
Juve on the defensive Wednesday 12 April, 2006

--------------------------------------------------------------------------------

Juventus are looking to strengthen their defensive options for the new campaign by signing Manuel Pasqual and Andrea Barzagli.

Reports in Italy on Wednesday are suggesting that both players appear on Luciano Moggi’s hit-list and the transfer guru has already made his move.

Left-back Pasqual is currently with Fiorentina after he joined the Viola in a co-ownership deal with Arezzo in the summer.

Juve are allegedly set to buy out Arezzo’s half share in the player and then make the Viola a tempting offer for their 50 per cent.

Moggi is ready to hand over either midfielder Manuele Blasi or even Giorgio Chielllini, who spent last season on loan with Fiorentina and was replaced by Pasqual.

As for Barzagli, Juventus are keen to add a young and promising central defender to their ranks for the future.

Although Palermo chief Maurizio Zamparini only today claimed that he wouldn’t be selling his best players, he could be persuaded to change his mind and some reports suggest he has given Juve first option on the stopper.

Juve have offered the Rosanero chief the services of Fabrizio Miccoli, who is currently on loan in Portugal with Benfica, in exchange.

If Zamparini still doesn’t bite then the Turin giants could even include Nicola Legrottaglie, on loan at Siena this season, as part of the deal.

Juventus are also believed to be interested in the Palermo duo of defender Cristian Zaccardo and midfielder Simone Barone.

The Turin giants have already secured the services of Marco Marchionni from Parma on a free transfer and fellow midfielder Cristiano Zanetti is expected to follow once his Inter deal expires.

asfa
😄AS😄AS😄:AS😄ASDASDDddddddddddd

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

gabber_saviola

<#idiota>

Breki33
egyetértek

Isten veled, svéd !!!
tegnap már megint megjelentek olyan hírek Olaszországban, hogy Alex elhagyhatja a Juvét.... érkezhet Cassano...... NO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Breki33
már másik cikk van
9csöves9
az Alexes cikkel kapcsolatban,arról írtak hogy ha megnyerjük a bajnokságot akkor Alex milyen társaságba kerülhet ugyanis ez lesz a 8.bajnoki címe a Juvenal

Kaplan
Nah jól van, menjen is a francba. Jól teszi.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

asfa
Ibrahimovic nyáron a Chelsea-be igazolhat

A svéd támadója tavaly év végén visszautasította a torinóiak kecsegtetõ ajánlatát, ezzel kinyilvánította távozási szándékát. Az olasz lapok szerint a Chelsea kihasználta a lehetõséget és megegyezett a futballista menedzserével. Roman Abramovics nem fukarkodik, hajlandó akár évente 4 millió fontot kifizetni Ibrahimovicnak.
Az olasz lapok már tényként számoltak be arról, hogy Mino Rainola, Zlatan Ibrahimovic ügynöke megegyezett a Chelsea vezetõivel, így a svéd csatár nyáron a londoni klubhoz igazol. A támadó karácsony után jelentette ki, hogy nem kezd tárgyalásba szerzõdése meghosszabbításáról a torinóiaknál, azóta nem nyilatkozott jövõjérõl.
A kiszivárgott információk szerint Ibrahimovicnak megérné az üzlet, Roman Abramovic hajlandó lenne mélyen a zsebébe nyúlni, és évente 4 millió fontot adni a futballistának. A Chelsea-nek a játékos bérén felül 32 millió fontjába kerülne az üzlet, ennyit kellene fizetnie a Juventusnak, hogy elengedje a futballistát.

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

forzajuve5
de sajnos nemtudja senki 😞

Breki33
ezért jó lenne ha valaki tudná az olaszt
forzajuve5
Del Piero nem hagyja már el a JUVEt. Még játszik egy esetleg 2 évet és visszavonul.
Ha mégis elmegy akkor az a világ legnagyobb csalódása lenne a számomra.

Breki33
hát remélem nem jól értem

leave Del Piero
forzajuve5
Te ezt érted is? Ha igen fordítsd a lényeget. 😊

Breki33
forzajuve5
Én el tudnám képzelni a Cassano és Trez csatárpárost. Ha Cassano tényleg visszajönne Olaszországba, akkor remélem a JUVE veszi meg. Capello jó edzõ, megtalálnák az összhangot biztos vagyok benne, fõleg hogy már dolgoztak együtt.

miva? azért mert irkálok az Arsenal topityba nem van fan! de te csak tudod 😄

nahh én itt fejeztem be...

REAL MADRID

DJ Bee18
akkor cserélj gatyát 😄DDD Egyébként ezzel befejeztem <#integet2>

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

9csöves9
befosok hogy nem bírod abbahagyni

ott a privát irogass neki ott

9csöves9
hogyne,egy újabb kiskedvencre nagyon nagy szükségünk van ám...

james69holden
Cassano visszatérne Olaszországba...

hmmm...
Ibra helyett elviselném <#rolleyes>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

9csöves9
jah korrekt,sajnos a vezetõség már nem értékeli sokra Miccolit pedig ennek a többszörösét megéri

gabber_saviola
6 milla az a nemsok, mert 10az alap és 4ért számolja be Mr.Zamparini Miccolit

9csöves9
olyan sok pénzt biztos nem kaptok

Kaplan
Légyszíves az offot mostmár tényleg fejezzétek be! Eléggé unalmas.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gabber_saviola
amúgy hogy on is legyen

Zamparini képlete:
Miccoli+sok pénz=Barzagli akit most megvesztek és 2007 kerül hozzátok
nektek is tetszik a biznisz, azt mondják

Breki33
zárul miki mókatára