Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
õ lesz már a 6-7. ember a csapatban aki 5 milliót kap évente
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
REAL MADRID
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Barone-t is megveszitek , csak még az árán megy a vita
Zaccardot meg nem adja Zamparini 😊
--------------------------------------------------------------------------------
Juventus are looking to strengthen their defensive options for the new campaign by signing Manuel Pasqual and Andrea Barzagli.
Reports in Italy on Wednesday are suggesting that both players appear on Luciano Moggi’s hit-list and the transfer guru has already made his move.
Left-back Pasqual is currently with Fiorentina after he joined the Viola in a co-ownership deal with Arezzo in the summer.
Juve are allegedly set to buy out Arezzo’s half share in the player and then make the Viola a tempting offer for their 50 per cent.
Moggi is ready to hand over either midfielder Manuele Blasi or even Giorgio Chielllini, who spent last season on loan with Fiorentina and was replaced by Pasqual.
As for Barzagli, Juventus are keen to add a young and promising central defender to their ranks for the future.
Although Palermo chief Maurizio Zamparini only today claimed that he wouldn’t be selling his best players, he could be persuaded to change his mind and some reports suggest he has given Juve first option on the stopper.
Juve have offered the Rosanero chief the services of Fabrizio Miccoli, who is currently on loan in Portugal with Benfica, in exchange.
If Zamparini still doesn’t bite then the Turin giants could even include Nicola Legrottaglie, on loan at Siena this season, as part of the deal.
Juventus are also believed to be interested in the Palermo duo of defender Cristian Zaccardo and midfielder Simone Barone.
The Turin giants have already secured the services of Marco Marchionni from Parma on a free transfer and fellow midfielder Cristiano Zanetti is expected to follow once his Inter deal expires.

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
<#idiota>#idiota>
Isten veled, svéd !!!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A svéd támadója tavaly év végén visszautasította a torinóiak kecsegtetõ ajánlatát, ezzel kinyilvánította távozási szándékát. Az olasz lapok szerint a Chelsea kihasználta a lehetõséget és megegyezett a futballista menedzserével. Roman Abramovics nem fukarkodik, hajlandó akár évente 4 millió fontot kifizetni Ibrahimovicnak.
Az olasz lapok már tényként számoltak be arról, hogy Mino Rainola, Zlatan Ibrahimovic ügynöke megegyezett a Chelsea vezetõivel, így a svéd csatár nyáron a londoni klubhoz igazol. A támadó karácsony után jelentette ki, hogy nem kezd tárgyalásba szerzõdése meghosszabbításáról a torinóiaknál, azóta nem nyilatkozott jövõjérõl.
A kiszivárgott információk szerint Ibrahimovicnak megérné az üzlet, Roman Abramovic hajlandó lenne mélyen a zsebébe nyúlni, és évente 4 millió fontot adni a futballistának. A Chelsea-nek a játékos bérén felül 32 millió fontjába kerülne az üzlet, ennyit kellene fizetnie a Juventusnak, hogy elengedje a futballistát.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Ha mégis elmegy akkor az a világ legnagyobb csalódása lenne a számomra.
nahh én itt fejeztem be...
REAL MADRID
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
ott a privát irogass neki ott
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Zamparini képlete:
Miccoli+sok pénz=Barzagli akit most megvesztek és 2007 kerül hozzátok
nektek is tetszik a biznisz, azt mondják