Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Gigi önszántából ment be a bíróságra
hétvégre(talán épp ezért) Abbiatit várják a kapuba
Moggiékat emberrablással is vádolják
Az áldozat Paparesta...
A tavalyi szezonban a 2-1-es vereséggel zárult Reggina-Juventus meccs után Luciano Moggi és Antonio Giraudo bezárta öltözõjébe Gianluca Paparestát, a mérkõzés játékvezetõjét. A lehallgatásokból kiderült, hogy Moggi az öltözõ kulcsát is magával vitte, majd a reptéren kidobta a szemetesbe.
Massimo De Santis
Jelenleg 41 személy ellen folyik vizsgálat az olasz labdarúgást felkavaró bundabotrányban.
A vizsgálatban érintettek között az olasz futballélet neves személyiségei is szerepelnek. A nápolyi bíróság két klubelnököt, Claudio Lolitót (Lazio) és Andrea Della Vallét (Fiorentina) is meghallgat a szerepükrõl az ügyben.
Lolito és Della Valle mellett a Juventus vezetõi is belekeveredtek, a nápolyi bíróság Antonio Giraudo ügyvezetõ igazgató és Luciano Moggi általános igazgató szerepét is vizsgálja.
Az ügy következményeként hétfõn elõbb Franco Carraro, az Olasz Labdarúgó-szövetség elnöke nyújtotta be lemondását, majd csütörtökön követte õt alelnöke, Innocento Mazzini is.
A vizsgált 41 személy között élvonalbeli játékvezetõk, szövetségi vezetõk is vannak, valamint még egy újságíró is belekeveredett az ügybe.
A játékvezetõk közül Massimo De Santis kijelentette, hogy neki nincs semmi rejtegetnivalója, de a két klubelnök is tagadta, hogy bûnös lenne.
A bíróság emellett 19 élvonalbeli és egy másodosztályú meccset is vizsgál, ugyanis ott is visszaélés gyanúja merült fel.
A botrányt az robbantotta ki, hogy nyilvánosságra került több hangfelvétel, amelyen a Juventus vezetõi több találkozójuk elõtt is megmondták, hogy melyik játékvezetõt akarják látni - és általában azok a sípmesterek érkeztek is az adott találkozóra.
Amennyiben bebizonyosodik a Juventus csapatának bûnössége, akár ki is zárhatják õket az élvonalból.
NSOnline...
ez az uccsó mondat azért idegesít
Avanti Italia!
pedig Capello és Del Piero igencsak összeveszett az utóbbi napokban
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Mint ismeretes, minden nap újabb és újabb neveket dobnak be a lehallgatási botrányban. Az eddigi érintett csapatok: Juventus, Milan, Lazio, Fiorentina, Messina, Udinese, Siena.
A Nápolyi Bíróság által kiadott nevek:
Klubvezetõk
Luciano Moggi, (általános igazgató, Juventus)
Antonio Giraudo (ügyvezetõ igazgató, Juventus)
Andrea Della Valle (elnök, Fiorentina)
Diego Della Valle (tiszteletbeli elnök, Fiorentina)
Claudio Lotito (pelnök, Lazio)
Leonardo Meani (általános igazgató, Milan)
Sandro Mencucci (ügyvezetõ igazgató, Fiorentina)
Olasz Labdarúgó Szövetség (FIGC) vezetõi
Franco Carraro (FIGC elnöke)
Innocenzo Mazzini (FIGC alelnöke)
Francesco Ghirelli (FIGC fõtitkára)
Maria Grazia Fazi (FIGC volt titkára)
Gennaro Mazzei (felelõs asszisztens a CAN-ban)
Játékvezetõk
Paolo Bergamo (Bíróküldés, exigazgató)
Pier Luigi Pairetto (Bíróküldés, exigazgató)
Tullio Lanese (Bírószövetség elnöke)
Massimo De Santis (játékvezetõ), Pasquale Rodomonti(játékvezetõ)
Paolo Bertini(játékvezetõ)
Paolo Dondarini(játékvezetõ)
Gianluca Rocchi (játékvezetõ)
Domenico Messina (játékvezetõ)
Marco Gabriele (játékvezetõ)
Salvatore Racalbuto (játékvezetõ)
Paolo Tagliavento (játékvezetõ)
Marco Ivaldi (partjelzõ)
Narciso Pisacreta (partjelzõ)
Stefano Titomanlio (partjelzõ)
Duccio Baglioni (partjelzõ)
Enrico Ceniccola (partjelzõ)
Gabriele Contini (partjelzõ)
Carmine Alvino (partjelzõ)
Giuseppe Foschetti (partjelzõ)
Silvio Geminiani (partjelzõ)
Alessandro Griselli (partjelzõ)
Claudio Puglisi (partjelzõ)
Média
Ignazio Scardina (Raisport)
Ügynökség
Alessandro Moggi (játékosügynök, GEA)
Az ügyben felmerült néhány játékos neve is. A Juventusból például Mark Iulianóé, Enzo Marsecáé, Antonio Chimentié és Gianluigi Buffoné is.
Nyilvánosságra hozták egyébiránt a befolyásolt mérkõzések sorát is. Íme:
19/09/04 Juventus-Atalanta 2-0 De Santis
25/09/04 Juventus-Palermo 1-1 Bertini
23/10/04 Siena-Juventus 0-3 Bertini
07/11/04 Fiorentina-Inter 1-1 De Santis
14/11/04 Lecce-Juventus 1-1 De Santis
05/12/04 Juventus-Lazio 2-1 Dondarini
19/12/04 Juventus-Milan 0-0 Bertini
06/01/05 Parma-Juventus 1-1 De Santis
06/01/05 Atalanta-Fiorentina 1-0 Cassarà
13/02/05 Siena-Messina 1-1 Bertini
13/03/05 Bologna-Siena 1-1 Dattilo
20/04/05 Juventus-Inter 0-1 De Santis
24/04/05 Lazio-Juve 0-1 Trefoloni
Érdekesség, hogy a Juventus ebbõl a 8 meccsbõl csak 3-at nyert meg és 1 vereség mellett 4 döntetlenre futotta jóval gyengébb csapatok ellen. Tehát akkor egyáltalán segítették e a bírók a Juvét? A válasz nem."
http://www.raisport.rai.it/sportarticolo/0,10719,24722,00.html

majd pont Gigi ebbõl akar megélni mikor 5 milliót keres évente,a reklámokról nem is beszélve
állítólag Buffon,Chimenti,Maresca és Iuliano meg fogadásokat kötöttek,egyre nagyobb a botrány
"felvételei vannak a 2004/2005-ös szezonból"
2004.aug végéig szóltak a felvételek
mindegy mostmár lefosom
hétvégén megnyerjük a bajnokságot aztán jöhet a megtisztulás,be kell tenni a vezetõségbe 1-2 régi nagy embert meg valamelyik Agnellinek is kéne szerepet adni.(Elkann neve meg szóba se kerüljön)
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Az olasz szövetség (FIGC) május 5-én indított vizsgálatot Luciano Moggi, a Juventus fõigazgatója, illetve Antonio Giraudo, a torinói klub ügyvezetõje ellen, mindkettejüket mérkõzések végeredményének manipulálásával vádolják.
A szervezet birtokában állítólag olyan telefonbeszélgetések felvételei vannak a 2004/2005-ös szezonból, melyeken Moggi a rangadókra "megrendeli" a játékvezetõket, illetve a kijelölt bírókkal is beszél a kedvezõ eredmény érdekében. Az ügy kirobbanása miatt három nappal késõbb Franco Carraro FIGC-elnök lemondott.
A Juventus részvényesei június 29-én tartanak közgyûlést, s várhatóan akkor születik döntés személyi kérdésekben. A klub részvényeinek ára csütörtökön 10 százalékot zuhant a tõzsdén.
Esetleges bajnoki menet Budapesten...
A Juve bajnoki címe egy olyan esemény, amelyet szerte a világon mindenhol megünnepelnek a Juventus szurkolói. Éppen ezért arra gondoltunk, ha van rá igény és ha összejönne legalább 30-40 fõ, rendezhetnénk egy hangos bajnoki vonulást Budapest utcáin. A menet 18 órakor indulna a Vörömarty térrõl, és végigmenne a Váci utcán egészen a Ferenciek teréig. Az utat végigénekelnénk zászlókkal, sálakkal, mezekkel felszerelkezve.
a zebra.gportal.hu -n lehet jelentkezni

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én még mindig szívesen látnám a csapatban a Maresca,Tacsi,Appiah 3-ast.