Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
ma van DVD melléklet
94

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

gabber_saviola
92 forint -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Barni
van valaki aki hozzáfér a nemzetisport cikkjéhez?
a címe: "Az Inter lesz a 2006-os bajnok?"

Avanti Italia!

Breki33
"Srácok! Ne marakodjatok! Én vérbeli JUVENTUS drukker vagyok hosszú évek óta. Soha nem mondtam semelyik riválisra semmi bántót. Tartsuk tiszteletben a másik csapatát! Kérek minden "ellendrukkert", hogy ne csalózzon, pláne addig ne, amíg SEMMI konkrétumot nem lehet tudni az ügyrõl (csak annyit, hogy van valamilyen "ügy", de hogy ki érintett benne és ki nem, az egyenlõre szerintem senki által nem ismert). Sok fórumon megy a "merda JUVE" és a "merda Milan". Mire jó ez? Mindenki kiáll a csapata mellett. Ha visszasorolják a Juventust akár a C ligába, akkor is õk lesznek a kedvenc csapatom. Igaz akkor kicsit késöbb tudjuk felvarni a 3. csillagot... 😊 Gondolom hasonló esetben egy vérbeli Milan drukker is kiállna a csapata mellett. Ez így is helyes! Kedves Milna drukker sporttársak, próbáljatok belegondolni a helyzetünkbe: van egy csapat , akiket nagyon szeretünk, és akik most az ostoba vezetõk hülyeségét fogják sokáig nyögni, bármi is lesz a végkifejlet! Nektek sem lenne jó, hogy a kedvenceiteket támadják mindenhol, holott õk nem tehetnek semmirõl! A véleményem errõl az egészrõl az, hogy jelenleg kicsit nagyonn a füstje, mint a lángja, de ha bebizonyosodik, hogy valóban "sáros" a JUVE, akkor inkább büntessék meg õket kellõ mértékben (a kizárást túlzásnak tartanám + azt is, hogy másik csapat kapja meg a Scudetto-t), de miután lezárult ez a botrány, senki ne mondhassa, hogy a JUVE így meg úgy! FORZA JUVENTUS FOR EVER!!! "

"Mindig lesznek akik minket támadnak. Ez együtt jár a sikerrel. Tudomásul kell venni. Én azt ajánlom minden Juve-szurkolónak, amit Capello mondott: várjuk meg szépen, hogy mi lesz az ügynek a vége. Egy a lényeg: a csapat mellett minden juventinonak ki kell tartani. Ezek a játékosok végigküzdötték az évet, és újra megszerezték a bajnoki címet. Én büszke vagyok minden játékosra. Õk megtették a dolgukat. Ledobhatnak minket a d-ligába, elvehetik tõlünk a legjobbjainkat, de a Juventus marad. Ha 11 ifivel állunk fel egy hegyi kiscsapat ellen, akkor is mellettük kell állnunk, akkor is büszkén viselhetjük a Juventus-mezt. Most kell igazán kiállni a klub mellett. Addig is reméljük a legjobbakat, és jövõre akár A osztály, akár B vagy más: mindig mi maradunk a legnagyobbak! Sempre Juve! "
9csöves9
egyébként a Tuttosport szerint is Puma lett az év legjobbja😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
egyre keményebb hírek vannak...Moggiék rohadjanak meg,szégyent hoztak a Juvera örökre,és legjobban velünk szurkolókkal basztak ki

Breki33
nem unjátok még?

tiszta ovi
Kit--Kat
Nektek ér meg milliókat ez a brilliáns játékos😛

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bigfoot
hozzánk nem jön😊
marad nálatok😛

oks kösz!

REAL MADRID

Barni
23

Avanti Italia!

mondjuk ebbe van valami

Kit--Kat
1 meccs a sok közül, kevés...
Ennyi pénzért csak fogyassza a cselszki bankszámláját.
Amelllett a jobb játékos ott ült a padon amíg õ bohóckodott. Mondjuk errõl csak is Capello tehet.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Trez mennyi góllal zárt?

REAL MADRID

azért Ibra elég jól játszott az uccsó meccsen, bárcsak igy játszott volna végig

Hegeace
Hy Juvefans! Végre megvan a abjnoki cím régen vártam már rá!ha jövõre meglesz a 30. bajnoki cím akkor kirohanok torinóba és minden cuccot megveszek amin 3 csillagos juve címer van! nálam a szezon meglepetései : Balzaretti,Chiellini,Abiatti a pozítív Ibra a negatív.

Heló szia remélem hogy vagy

Breki33
elején Trez P
sztem Camoranesi is jó volt, csak õ nem kiegyensúlyozottan

Barni
hello!
na szép volt tegnap!
amúgy nálam Puma és Alex volt a két legjobb az évben és az új reménység Balzaretti

Avanti Italia!

james69holden
"Szerintetek ki volt a szezon legjobbja?"

Nálam Del Piero 😛

padról beszállva meccseket döntött el...

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

forzajuve5
Cannavaro

9csöves9
Szerintetek ki volt a szezon legjobbja?

nálam Puma

Breki33
idéztem a foci listáról........

most mit kezded megint <#boxer>(kérjé bocsánatot alásan 😄DDDD)

REAL MADRID

Breki33
Miis maradunk

ez nem Reklam Margit
9csöves9
Andrea Agnelli már a csapattal volt,ezzel biztossá vált hogy szerepet vállal majd jövõre

utólag grat a csapatnak!

REAL MADRID

forzajuve5
😄DDDDDDD
még szép hogy marad

9csöves9

9csöves9
Alex állítólag kijelentette,bármi is lesz a klubbal Õ ittmarad

9csöves9
bármi lehet,engem azért Capello egy kicsit megnyugtatott a nyilatkozatával

Breki33
Tudod nekünk fújnak P

GRATULÁLOK A CSAPATNAK jövöre jöhet a 30.

Bár a szombati meccsen vmi kizárásról olvastam egy ottlévõ sportban ebbõl mi igaz?
9csöves9
itt van két ünneplõs videó 8)
http://www.badongo.com/file/653182

Canna milyet sikít 😄

9csöves9
azért kemény volt hogy még tegnap megprobáltak valamit tenni ellenünk 😄 két tizi a milannak,és egy nyilvánvaló Nesta kezezés is bûntetlenül maradt,míg nálunk egy ugyancsak nyilvánvaló kezezésnél nem kaptunk 11-est 😄

Berlusconi meg sírhat,ez nem az õ éve volt és a többi sem lesz az nagyon remélem

9csöves9

9csöves9

9csöves9

9csöves9

9csöves9
Campioni d’Italia!

Bárki bármit mond teljesen megérdemelten nyertük a Scudettot!Két évig folyamatosan vezettük a tabellát,és a következõ évben is mi leszünk a legnagyobbak

SOLO LA MAGICA JUVE!

Kit--Kat
Inkább a BL-ben vitézkedtek volna...
Nem tudom nem vagyok elszállva ettõl az újabb bajnoki címtõl, mert alig akadt 1-2 emlékezetesen jó meccs...

gabber_saviola
gratulálok

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

jah ez moggié 😄

Grat az elsõ helyhez!

R10
gratulálok

!!!Hajrá Brazília!!!

BADE
Forza Juve!
Campione D' Italia
29!

Ez nem Berlusconi éve volt😄

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

kár hogy Ibrahimovic eddig enm igy játszott