Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
a címe: "Az Inter lesz a 2006-os bajnok?"
Avanti Italia!
"Mindig lesznek akik minket támadnak. Ez együtt jár a sikerrel. Tudomásul kell venni. Én azt ajánlom minden Juve-szurkolónak, amit Capello mondott: várjuk meg szépen, hogy mi lesz az ügynek a vége. Egy a lényeg: a csapat mellett minden juventinonak ki kell tartani. Ezek a játékosok végigküzdötték az évet, és újra megszerezték a bajnoki címet. Én büszke vagyok minden játékosra. Õk megtették a dolgukat. Ledobhatnak minket a d-ligába, elvehetik tõlünk a legjobbjainkat, de a Juventus marad. Ha 11 ifivel állunk fel egy hegyi kiscsapat ellen, akkor is mellettük kell állnunk, akkor is büszkén viselhetjük a Juventus-mezt. Most kell igazán kiállni a klub mellett. Addig is reméljük a legjobbakat, és jövõre akár A osztály, akár B vagy más: mindig mi maradunk a legnagyobbak! Sempre Juve! "
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
REAL MADRID
Ennyi pénzért csak fogyassza a cselszki bankszámláját.
Amelllett a jobb játékos ott ült a padon amíg õ bohóckodott. Mondjuk errõl csak is Capello tehet.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
REAL MADRID
Heló szia remélem hogy vagy
na szép volt tegnap!
amúgy nálam Puma és Alex volt a két legjobb az évben és az új reménység Balzaretti
Avanti Italia!
Nálam Del Piero 😛
padról beszállva meccseket döntött el...
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
nálam Puma
REAL MADRID

REAL MADRID
GRATULÁLOK A CSAPATNAK jövöre jöhet a 30.
Bár a szombati meccsen vmi kizárásról olvastam egy ottlévõ sportban ebbõl mi igaz?
http://www.badongo.com/file/653182
Canna milyet sikít 😄
Berlusconi meg sírhat,ez nem az õ éve volt és a többi sem lesz az nagyon remélem
Bárki bármit mond teljesen megérdemelten nyertük a Scudettot!Két évig folyamatosan vezettük a tabellát,és a következõ évben is mi leszünk a legnagyobbak
SOLO LA MAGICA JUVE!
Nem tudom nem vagyok elszállva ettõl az újabb bajnoki címtõl, mert alig akadt 1-2 emlékezetesen jó meccs...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Campione D' Italia
29!
Ez nem Berlusconi éve volt😄
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2