Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BADE
most meg majd másodosztályú kupát,feltéve ha mérséklik a büntetést
Teljesen el vagyok keseredve Canna és Zambrotta döntésétõl.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Zsolti9014
Nézzük a jó oldalát, nyertünk intertotó kupát is.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Jaj, bocs, tényleg 3 volt.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
igen akkor indultunk az intertotoban

nem volt olyan rossz csapatunk,egyszerûen nem értettem mi a franc van

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

BADE
kellene nekem egy olyan Juve oldal,ahol rajtavan legalább az elmúlt 10 év bajnoki helyezései ill a meccsek sem ártanának

BADE
sosem felejtem el,épp tiszafüreden voltam táborban és telefonálgattam haza,hogy mi lett az eredmény az Udinese ellen,asszem ott is kikaptunk,ekkor indultunk az Intertotó kupában nem?

9csöves9
jól járnánk vele pláne ha 4,5 milláért odaadnák

gabber_saviola
Lajos, Lucarellivel jól járnátok (Én is elfogadám a csapatomba)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
a Livorno elnöke visszautasította Lucarellire érkezett ajánlatunkat,erre Lucarelli elég érdekeset válaszolt.azt mondta hogy egy motiválatlan Lucarelli nem jó senkinek

DJ Bee18
9.? Az durva, ilyen hátul mi sem voltunk (eddig) 😊)

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

9csöves9
Ancelotti 3 szezont húzott le nálunk,az õ irányítása alatt értük el a legrosszabb helyezésünket.(9.hely)

Zsolti9014
Jó, egyezzünk meg, de azért azt elmondom, hogy Ancelotti alig egy szezont volt itt, de így már igazad van, hogy nem mindig.

Thuram, Zambrotta --> Barca
Emerson, Cannavaro --> Real
Sajnos ez van.

Hajrá Magyarország!

DJ Bee18
,,volt mindig" ,,csak Ancelottiéban nem."

Tehát nem volt mindig egyezzünk meg 😄

hunbasser
milan,inter...hát ez tipikusan a "melyik ujját vágja el" probléma.legalábbis ha én lennék ibrahimovics.de a milannak nagyobb szüksége van rá,azt hiszem

ReaL MaDRid x siempre

Zsolti9014
Vieirát nem, õ nagyon jó, de úgyis el fog menni.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
A Juvéban volt mindig csapategység, pl. Lippi, Trapattoni idejében, csak Ancelottiéban nem.

Hajrá Magyarország!

DJ Bee18
Fõleg ilyen VB után ugye

9csöves9
senki nem érdeklõdik iránta? kapásból kettõ ajánlatról tudok: Milan,Inter

9csöves9
Cannavaro élete csúcsán van, 33 éves nem várható el tõle hogy 1-2 évet a B ligában töltsön...

hunbasser
kíváncsi leszek,h ibrahimovics hová igazol,egyenlõre még senki nem érdeklõdik iránta,õ meg sztem tuti,h el akar menni,hisz õ még nem õs juvés,és nem is öregróka,h kitartson egy csapat mellett ennyire,fõleg õ...

ReaL MaDRid x siempre

Forza Italia
Nagyon szerettem cannavarot de nagyot csalódtam benne. Az az 1 év még feljut a csapat szerintem nem ossztott vagy szorzott valna. Inkább elmenekült. De nem baj. Az érte kapott pénzbõl venni kell egy fiatal jó védõt.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

9csöves9
csak azt nem értem,miért tõlük válunk meg elsõre...egybõl Vieira Zlatan kettõst kellett volna

DJ Bee18
jól van elemezd csak, én ebben nem veszek részt, én lennék a flamekeltõ úgyis

na pá

9csöves9
szerintem meg kurvára a Juveról volt szó a hsz elsõ felében😊

DJ Bee18
amire válaszoltam az se Juvéról szólt, hanem chelserõl és realról...

9csöves9
tudom,hogy ebben a hszben semmi olyan nem volt ami bántó vagy akármi,meg hogy csak válaszoltál,de könyörögve kérlek ha idejársz akkor a Juveról beszélj

DJ Bee18
de épp Capello lett az edzõnk, aki a Juvéban létrehozta a csapategységet, úgyhogy sanszos, hogy jövõre létrejön nálunk is talán 😊. A cselzire meg nem mondanám, hogy nem egységesek, Murinho-ra mindent lehet mondani, de jelenleg a TOP5 edzõk között van, mint ahogy Capello is

9csöves9
Pavel hivatalosan bejelentette hogy kitölti a 2 éves szerzõdését

9csöves9
nagyon csalódott vagyok

/nekem is az volt(még Zola idejében)/

horpeti
mi az az NB1? 😛

Kaplan
Juve-kizárás : Súlyosbitásért fellebbeznek!
Hát ez már nevetséges... Jó, hogy nem NB1be sorolnak vissza minket...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

nem nagyon kéne baszkurálni a Chelsea-t (mert ez a csapat neve), ott elég jól mennek a dolgok.

/másik kedvenc csapatom/

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Kaplan
"A Juventus labdarúgócsapatában akarja folytatni pályafutását Gianluigi Buffon, a másodosztályba visszaminõsített együttes világbajnok olasz kapusa. Silvano Martina, a klasszis menedzsere elmondta, hogy több klub, így az AC Milan és az AS Roma is szívesen alkalmazta volna Buffont, ám az "Öreg hölgynek" becézett klub nem foglalkozott az ajánlatokkal. Az olasz bundabotrány után a római sportbíróság elsõ fokon a Serie B-be számûzte a Juventust, a Fiorentinát és az SS Laziót. A döntés még nem jogerõs."

Gyermekek, ez mai hír két órás. Valaki valamit hallott errõl? 😮

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

"majd meglátjuk" egyetértek 😊

REAL MADRID

csak ezt gondolom( a Juve csapatként funkcionál,melynek õ is egy fontos része volt, hát a reál(vagy cselszi)-ról viszont más a véleményem ezen a téren,amit nem mondok el, mert csak flémelés lesz belõle,de mondom, majd meglátjuk)

miért gondolod hogy nem érzi majd jól magát?

mehetett volna a cselszkájba is

REAL MADRID

jól van, kiváncsi leszek hogy teljesítenek, de kétlem hogy igazán jól fogják majd magukat érezni...fõleg Canna, de majd meglátjuk

DJ Bee18
22:25 - Mindkét játékos 2 plusz 1 éves szerzõdést kötött a Real Madriddal.

22:20 - A Real Madrid CF hivatalos közleményben tudatja, hogy Predrag Mijatovic sportigazgató torinói tárgyalása során megállapodott a Juventus vezetõivel Cannavaro és Emerson átigazolásának ügyében. Az érintett játékosok jelenleg vakációjukat töltik, ám pár nap múlva bemutatják õket a Santiago Bernabéu stadionban. Cannavaro és Emerson Ramón Calderón elsõ játékos igazolásai.

Csak szólok, nem akarok én flamet...

Csacsi
A Milan tuti nem fog a B igába kerülni...túlságosan nyomják õket....legyen legalább 1 jó évük..a.ztán megint cél a második a hely 😄D

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

fsgh
Sztem igaza van Milan túl jól jönne ki ebbõl így....de a többieknek nem kéne több büntetés Juvnak még talán lehetne csökkenteni a -30 pontot azt jóvan...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Zsolti9014
Hát még az ügyész ****** ****** ******* ****** ****** anyját, meg ***** ** ** ****** ************ **** apját.

Hajrá Magyarország!

REAL MADRID

fsgh
"Juventus, Milan és Fiorentina büntette a legsúlyosabban"

hadjuk már ezt..méghoy a legsúlyosabban a Milannak -15 pont ráadásul még felleeztek ebbõl még kevesebb lesz....

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

9csöves9
tõketartalék az van,még így is nagyobb a költségvetünk mint a Serie A ban lévõ klubok többségének.de most egy új jövõt kell megalapozni,ezek a befektetõk amint lejár a szerzõdés valószínûleg elmennek és a tartalékok elfogynak egyszer

én sokkal nagyobb gondnak tekintem a fizetési sapkát,ami miatt drasztikusan csökkenteni kell a fizetéseket

Zsolti9014
Srácok, írjunk maileket a [email protected], hogy Buffon maradjon, legalább õ maradjon, olaszul, vagy angolul, köszi.

Hajrá Magyarország!

Csacsi
Nem hinném, hogy nincs elég tõketartalék a juventusban, hogy kibírja nagy eladások nélkül a következõ évet. Akik meg nem akarnak B-ben játszani, azokat simán kölcsön lehetne adni.

Szóval remélem nem esik szét teljesen imádott csapatom.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

jah 😊, valami góltalansági rekordot felállíthatna, és megnyernénk a b-t 30 pont hátrányból is, Del Piero meg gólkirály lenne,2.Bojinov 😊

9csöves9
a B osztályban is lõnek kapura, továbbra is a világ legjobb kapusa maradna,arról nem is beszélve hogy emberileg tovább nõne a szemekben

de szép lenne, mondjuk nem tudom, hogy jót tenne-e neki