Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
elvileg már csak Vieira megy aztán bezár a szupermarket

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
egyetértek veled

az ilyenek miatt alakult ki ez a divatxy-zás

DJ Bee18
de errõl nem a csapat tehet, abból a 900-ból 800 nem is nézi, azt se tudja ki játszik ott. Ez az ember tudatlanságából fakad, és mivel ezt a csapat nevét hallotta legtöbbször... Ezt nevezik mások hírnévnek 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

forzajuve5
Jó hír:

Nem hagyja el a másodosztályba visszasorolt Juventust Pavel Nedved, az olasz bundabotrányba keveredett klub cseh futballsztárja.
A 33 éves, aranylabdás középpályás annak ellenére döntött a Serie B mellett, hogy hívta az AS Monaco, továbbá szaúdi és katari klubok is megkeresték.
A prágai sajtó szerint elképzelhetõ, hogy Nedved - korábbi szándékai ellenére - folytatja pályafutását a válogatottban, amely már a csoportkör után búcsúzott a németországi világbajnokságon.

gabber_saviola
és 0.001% mondja azt, hogy a Palermónak 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
azért ha megkérdezel 1000 átlag magyar embert,hogy kinek drukkol, 900 biztos a Real Madrid,Fradi,Brazil válogatott hármast fogja mondani

DJ Bee18
én meg a divat-divatozókat. <#eplus2><#eplus2><#eplus2> De áruld már el, mi a divat abban csapatban és szurkolóiban, amely csapat 3 éve nem nyert semmit? 😊 akik azóta drukkolnak, nem nvezném divatdrukkerknek, se a csapatot... (tudom most az jön húzzak már innen, de nem akarok flémet, és sztem nem voltam ellenséges)

9csöves9
Alex 20.-án kiadott közleménye

Dear friends,

Over the last few days I have been casting my mind back over the course of the season, one which ended with our 29th scudetto, my seventh with the bianconeri. There are so many moments that brought us together and that I have imprinted on my mind and my heart. I want to begin with the last one, the roar that welcomed me to the pitch in Bari, where you had gathered from across Italy, the umpteenth demonstration of affection that I have received in my 13 years with the you. 13 years, but in reality many more.

I tried to think back to my childhood and the first time that I received a Juventus shirt. I put it on and felt an emotion that over the course of the years turned into pride, a sense of belonging, the same feelings that are rooted in every true Juventus fan, that of being a part of a huge family, of a brotherhood characterised by a legendary tradition. It’s very moving to reflect on our history, from November 1st 1897 when a group of men sitting on a bench decided to form a football club to that team’s eventual adoption by the Agnelli family, who have never abandoned it and continue, generation after generation, to foster it’s growth and development with enormous passion. The same passion that unites all of us.

I still remember when I arrived here in 1993 and met Giovanni Agnelli for the first time, a towering presence in the same mould as his bother Umberto. I remember the first goals, the first wins, and your affection as it grew over time: we have grown up with one another, experienced joy and occasional disappointment, but it is in sharing these moments, great and less so, that our bond has been strengthened. I love this club, I have said it before and I will say it again, and everything that it represents, for me, and for you…When we celebrated my goalscoring record together, it wasn’t the goals themselves that have made me so happy, rather it was what they represented: a place in Juventus’s history, something I have dreamed of since I was a little boy but never imagined would become a reality.

I’m exceptionally proud to be a ‘juventino’, to be a flag-bearer, as I’m so often called, but in reality I’m only a small part of the Juventus whole that grows with the passing of the years. If each of you look closely enough you’ll find your name there too…as this club continues to grow, everyone one of us will be needed: we will stand united!

Your Captain,
Alex Del Piero

Breki33
én ezek közül semelyiket, csak a mostani divatreált, illetve az Inter elég unszimpatikus csapat.
9csöves9
mindennek meg van az oka hogy miért alakult ki,van ami csak legenda,van ami csak úgy azzá vált

nekem az elsõ 3 amit a legjobban gyûlölök

DJ Bee18
inkább szurkolj, miért jó a másikkal ellenségeskedni. Intert én is utálnám most, de hogy uilyen hosszú listára miért van szükség?

Breki33
Gaillani most nekitámadt a Reálnak
Öröm õket nézni :-)

Az meg szánalmas, hogy az interesek még büszkék is az így kapott címre.

Zsolti9014
És ezt aloghanem kiegészíthetjük egy névvel, nem, inkább kettõvel: Gaillani, berlusconi

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Bár ezt a zebraportal alapján én is szem elõtt tartom:
ELLENSÉGEK

ANGLIA, LIVERPOOL, TORINO, FIORENTINA, INTER, ROMA, MILAN, GIRAUDO

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Persze, ha klubról van szó, akkor csak a JUVE!!!
SOLO LA JUVE!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Igen? Ezt nem tudtam! De azt tartom h az említett játékosokat kedvelem, a klub meg olyan, amilyen...

Hajrá Magyarország!

9csöves9
igen és amikor odamentek a Juvésok sálakkal csapkodták a hátukat rituálisan hogy "púptalanítsák" õket

Baggiotól-Bojinovig mindenki gobbozott onnan

Zsolti9014
Meg Frey benne van az 5 kedvenc kapusom közt.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
A klubot ja, de a játékosokra gondolok, pl. Toni, Gamberini, Jörgensen, Fiore, volt ott több Juvés-kölcsön is, pl. Chiellini, Miccoli, most Mutu, meg onnan van Bojinovunk is.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
õket speciel kell😄

Zsolti9014
Bár a Fiorentinát azért picit kedvelem, nem kell mindenkit utálni.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Amúgy halkan megjegyzem, hogy ha a két szezont együtt vizsgálják, 04-05 alapján a Fiorentina igen közel volt a kieséshez.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Igen, igen, igazad van megint!!!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
meg kell õket verni a Birra Morettin aztán tõlem fel is dughatják a seggükbe az ajándékukat

Csacsi
Undorító ez az itélet. 15 pont különbség volt köztünk, és az inter között. Erre kapnak egy bajnoki címet, amit semmivel sem érdemeltek ki. Na mind1...most majd 15 évig megint semmi nem jut nekik, aztán lehet megint majd kapnak egy bajnoki címet, mert nyerni nem tudnak 😄D

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

DJ Bee18
de idétlenül számolták ezt ki

9csöves9
azért vehetik el,mert mivel a 2004/2005-s szezonunkat vizsgálták és ott az utolsó helyre raktak minket,ergó nem nyerhettünk volna 2005/2006-ban

Breki33
csak így tudnak nyerni

a sok hülye meg elhiszi, hogy õk nem csaltak......
DJ Bee18
sztem a mezzel semmi gond, jól néz ki 😄DDDD

Zsolti9014
Arról volt szó, hogy a 05/06-os címet nem vehetik el, mert arra az évre nem találtak semmit. Most meg... Nem hiszem el, hogy lehet ez???? Ráadásul úgy, hogy biztos vagyok benne h az Inter sem tiszta teljesen.

Hajrá Magyarország!

Breki33
undorító ez a mez

james69holden
Franciákat hív a Juve:

Honfitársait, két francia védõt szeretne szerzõdtetni Didier Deschamps, a Juventus újonnan kinevezett vezetõedzõje.

A játékosként 1998-ban világbajnoki címet szerzõ tréner ajánlatot tett a Monacóban szereplõ Gael Givet-nek, az angol Newcastle Unitedben szereplõ Jean-Alain Boumsongot pedig csereügylet részeként kívánja megszerezni.

Deschamps a szintén francia Jonathan Zebinát adná a „szarkáknak” Boumsongért cserébe.

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Vieira hivatalosan is az interé illetve hát a juve elfogadta a 7 millios ajánlatot holnap esik át az orvosi vizsgálaton hát ez van nem is kell ugyse érezte itt jol magát viszont egészen jol jõttünk ki ha deschamp azt mondta hogy ma mindenkivel beszélt és a tõbbiek maradnak remélem tényleg tehát buffon alex nedved treze camoranesi ibra na jo õ nem kell nem is rossz sor csak akkor tényleg ez is legyen na nem is jõttünk ki rosszul de én akkor is és még azt is mondta hogy tuti jõnnek ujak na ná minden poszt zseni csak a védõsor komplette elment én csak ezt sajnálom ez van de erõsitéésel itt alázás lesz a b-be na én holnaptol 2 hétig nem leszek szal remélem mire visszajõvõk csak jo hireket tudok vissza olvasni a juvérol.
Az Internazionalénak ítélték oda az olasz futballbotrányban való részvétele miatt az utóbbi két bajnoki címétõl megfosztott és a másodosztályba számûzött Juventus idén megnyert aranyérmét.

A 2005/2006-os kiírásban a Juventus és az AC Milan mögött harmadikként végzett Inter 1989 óta elsõ bajnoki címét könyvelheti el.

A bundaügyben kedden este született másodfokú - a korábbihoz képest enyhébb ítéleteket hozó - határozat. A Juventus "marad" a másodosztályban, de a korábbi 30 helyett "csak" 17 pont levonással vág neki a szezonnak, és érvényben maradt a korábbi verdikt: a torinói gárdát megfosztották két legutóbbi bajnoki címétõl.
Itt van sajnálom de még én bizakodok a polgári biroság mondtam sose szabad feladni ha meg az se nyugi skacok 1 év mulva iylenkor arrol beszélünk majd hogy kikvel játszunk a serie a 1. fordulojába nyugi olaszország végre tul van a nagy botrányon és mindenki ha nehezen is lassan elfelejti is beletõrõdik és hogy még jõvõre vissza kanyarodva a milan és az inter fog majd a legjobban meglepõdni hogy milyen jo juve fog visszatérni jõvõre az a ba tehát én azt mondom soha nem kell feladni deschamp szerintetek feladtad hát nem akkor nem vállalta volna el a munkát te hát FORZA JUVE ÉS MINDENT BELE!!!
ne is mond...ez a nyár nekem katasztrófa ha a sportot nézzük mondjuk ez off(de, se Jan Ullrichnak, se a Juvénak, se a Fradinak nem jött össze, már csak Schumacherben bízhatok 😊mondjuk az Olaszok vb-címe kárpotol, de azért még is rossz ez így(nekem 😄) )

forzajuve5
úgy jártunk mint a Fradi 😛

forzajuve5
akkor is elõbb lesz meg a 3. csillag mint a milánói csapatoknak a második!!! erre most a nyakamat merném tenni, 1 év alatt feljutunk és utánna sorba megnyerünk 3 bajnokságot!!!

én még azt nem fogtam fel hogy a b-ben fogunk játszani...
eddig nem estünk ki az a-ból soha...mostmeg, áhh, mindegy

forzajuve5
most ment el az életkedvem

gondoljatok bele, cann és alex csókolgatták a kupát ... 😊))
most meg mancini és figo nyalják majd... 😄DD pfff :SS 😞((

forzajuve5
ezt most komoly?

Matthewpamer
és az nem volt hányinger h Romábol ment a Juvébva? ^^

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

9csöves9
hányinger 2. felvonás

inter megkapta a 2005/2006-os bajnoki cimet na ennyit az olasz futballrol moratti kikõnyrõgte megkapta az x király!!!
9csöves9
ügyes,az a rész volt az egyetlen értékelhetõ ebben a filmben 😄

Hegeace
Ide is beírom ha valaki nem nézné az O. foci szerelmeseit<#vigyor2>:
Mi szurkolók és klubbjaink, faszok vagyunk!

Nemtörõdöm, öntelt,
hülye faszok vagyunk!

A Bíróság és a Szövetség tagjai pedig...
puncik!

Berlusconi meg egy segg!

A puncik nem szeretik a faszokat,

mert a faszok basztatják a puncikat.

De a seggeket is basztatják a faszok!

A seggek mindenre szarnak!

A puncik azt hiszik,
tudják kezelni a segget.

De csak egy valami baszhatja meg a segget:

a fasz.

Ha elég tökös.

Az a baj a faszokkal,
hogy néha túl sokat basztatnak.

Vagy éppenséggel nem megfelelõen.

Egy punci kell, hogy rávezesse õket erre.

De néha a punci is csak szarakodik,
és egy segg lesz belõle!

Mert a punci nincsen túl messze a seggtõl.

Nem tudok sokat errõl az õrült világról.

De egy valamit biztosan.

Ha nem hagyják, hogy megbasszuk ezt a segget,

akkor az összes fasz, és az összes punci...

nagy szarban lesz!

Nem tûrjük tovább, amit csinál, Berlusconi!

Heló szia remélem hogy vagy

9csöves9
ne bánts minket kérlek

9csöves9
Deschamps azt nyilatkozta a hivatalos oldalnak,hogy mindenki marad akikkel még nem tárgyal más klub(Vieira)

ebben az esetben elég durva keretünk lenne az Alex,Trez,Zlatan,Bojinov négyes Zalayetaval Palladinoval kiegészítve nem hogy a B de az A osztály legerõsebb csatáraival rendelkeznénk.sõõt

BADE
azért jó,hogy nem csak a csapat körül,de szurkolók körül sincs rend
mondjuk nálunk mindig voltak ellentétek,annó Fighters szorított ki szinte mindenkit a kanyarból

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

9csöves9
szerintem kitartanak a Drughi mellett,ugyse vennék õket vissza a Tradizioneban lévõk

BADE
úgy tudom a drughisok között is van pár volt fighters-es,azok most mit csinálnak?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2