Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
Fiore egy kivénhedt ribanc,szerinted miért dobja el magától az összes klub?

a fiúknak meg gratula,a barátságos meccsek után elõre borítékolhatni lehetett a gólszerzõket😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

3-0 nem is rossz szezon kezdted remélem a folytatás is ilyen lesz fõleg a tõbbi sztárral kiegészülve ja a camo fiore csere szerintem megéri de most komolyan sajna õ már nem tartja kihiváésank a juvét fio pedig tele bizonyitási vágyal érkezik tehát naon megéri de meglátjuk nem mondom én caomnak is naon õrülnék ha maradna!
nono84
Nekem csak ilyen van 😊 Meccs végeredménye

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

BADE
link nem lesz az esti meccshez?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

9csöves9
sajnos úgy néz ki Volpatot megint kölcsönadjuk,de az örömteli hogy Conte csapatához az Arezzohoz kerül

9csöves9
ma egy Fiore+pénz=Camo üzletrõl szóló hírek reppentek fel,hagyjuk már könyörgöm

Matthewpamer
az lehet 😊

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Hegeace
jobblábas. gondolom azé ez került a cikkbe.

Heló szia remélem hogy vagy

Matthewpamer
"Interes jobbhátvéd Nicolás Burdisso "

Szerencse hogy középsõ védõ volt a Bocaban és az Interben középen és bal szélen játszatták.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

9csöves9
nagyon remélem hogy nem jön ide jó játékos semmi kétség emlékszem a Roma elleni góljára,de sok csatárunk van nagyon zokon venném ha miatt elküldenénk például Palladinot

Matthew Prosac
õ speciel kb Bojinov-szintû játékos , vártam már hogy leigazolja valami nagy klub.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

9csöves9
hát persze,kevés csatárunk van

Hegeace
Úgy tûnik Juvéból az Interbe áramló játékosok hadának vége szakadt, de ellentétes elõjellel még születhet néhány transzfer. A Juventus Didier Deschamps ajánlatára most az Interes jobbhátvéd Nicolás Burdisso neve merült fel, mint lehetséges Cannavaro utód. Korábban pedig Julio Cruzt emlegették úgy, mint aki képes lehet pótolni Zlatan Ibrahimovicsot, aki a éppen a kékfeketékhez szerzõdött.

Hegeace
Nikola Zigic a Red Star Belgrád, közismertebb nevén a Crvena Zvezda csapatának csatár fenoménja a Juventushoz szerzõdhet áll a szerb Press napilapban.

Hegeace
40%os erõbedobással 4-0ra nyerni fogunk 😊

9csöves9
egyébként még annyit,hogy nincs vége valószínûleg a TAR-hoz fordulunk polgári perrel

9csöves9
nah ma hosszú idõ után az elsõ körben is részt kell vennün az Olasz Kupában

itt a keret

Ecco l’elenco dei giocatori convocati da Deschamps per la gara di sabato sera (ore 20.30) contro il Martina:

1 BUFFON Gianluigi
2 BIRINDELLI Alessandro
3 CHIELLINI Giorgio
4 KOVAC Robert
6 ZANETTI Cristiano
8 GIANNICHEDDA Giuliano
9 BOJINOV Valeri
11NEDVED Pavel
12 MIRANTE Antonio
14 BALZARETTI Federico
15 MARCHISIO Claudio
19 PARO Matteo
22 BELARDI Emanuele
23 GUZMAN Tomas
25 ZALAYETA Marcelo
29 DE CEGLIE Paolo
30 LEGROTTAGLIE Nicola
32 MARCHIONNI Marco
35 PISANI Andrea

9csöves9
egyáltalán nem volt 100% sõt.nem beszélsz baromságot,csak más az amit te szeretnél meg más a valóság

én például nem számítottam semmiféle enyhítésre,sõt nem is akarom,hogy enyhítsék a büntetést.Mi vagyunk az egyetlen Klub akit rendesen megbüntettek,meg kell mutatni hogy képesek vagyunk feljutni

ugye nem mert állitolag minden maradt a régibe ne má de ez azért basszák meg hogy igy kibasznak már megint velünk de hát 100% volt az enyhités sõt a serie a ba biztak nem abba hogy b és 17 pont akkor legalább a pont nélküli b osztály jo lenne vagy még csak én beszélek baromságot?
figy lehet hogy rosszul tudom de asszem elsõként ma zárul le a juve ügye, tehát elveben ma lesz az a jelentõs büntetés csõkkentés nem tudjátok mi lett a vége de ha rosszul tudom és nem ma lesz bocs?
forzajuve5
igen nekem van

BADE
van itt olyan,aki tv tunerrel rendelkezik?kellene egy kis segítség

Zsolti9014
Ja, a híreknél van.

Hajrá Magyarország!

Matthew Prosac
azért valamivel csak többet, mint ezek a hozzászólások..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Hát ez szerintem semmit se ér...

Matthew Prosac
nekem is bár nemvagyok Juve drukker. kíváncsi lennék rájuk

nono84
Megvolt!<#vigyor2>

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Hi all!

Juve szurkolók fogjunk össze!
Írjátok alá ezt a petíciót, a mérkõzések közvetítése érdekében
Köszönööööm!
KATT IDE
9csöves9
John és Lapo Elkann,rokoni kapcsolatuk van az Agnelli családdal

falhoz állítanám mindkettõt

DJ Bee18
ki ez a két b*zi?

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

BADE
drogos banda

9csöves9
hánynom kell amikor ránézek erre a két faszra...és ezek viszik tovább az Agnelli-vért

9csöves9
korántsem az ificsapat mindegyik a felnõttkeret tagja lesz idén

Mutu meg rohadjon meg ott ahol van,hihetetlen hogy tud ilyet azután mondani,hogy kihuztuk a szarból.ha mi nem igazoljuk le mehetett volna a román másodosztályba

remélem megrohad a liláknál ez a drogos köcsög

kõsz az eredmény mellesleg 0-0 lett és a csapat szerintem az a juve ifi eskü kezdõcsapat: Belardi-Balzaretti,Massiello,Legrottaglie,Birindelli-Paro,Marchionni,Giannichedda,De Ceglie-Guzman,Zalayeta enyhén furcsa de 0-0 nem rossz egy ilyen csapattal elvégre még ez csak a felkészülési idõszak
Nem tudjátok mennyi lett a juve meccs a piacenza??
Zsolti9014
de, lehet, csak az ide nem való! 😄

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
erre nem lehet mit mondani

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Matthew Prosac
uram teremtõm... pont egy ilyen 'hatalmas sportember' pofázik a komolytalanságról? no comment.

nono84
LOL! Tudtam hogy a <#mf1>Paraszt<#violent> román <#boxer>gyerektõl<#idiota> jobbra nem is számíthatok! Jó hogy elhúzott ! Nem tudom ,ha a Fiorentina nem kapja el jól a rajtot akkor még bajba is kerülhetnek! Nem volt sohasem a szívem csücske ez a gyerek ,de legalább ne kommentálta volna az eseményeket! Sokat köszönhet a Juvénak ! Majom!

Zsolti9014
Emberek, itt egy srác, aki sokat köszönhetett a Juvénak, mikor kihúzták súlyos gondjából, befogadták, mikor a Chelsea kitaszította, és ez a hála??? Adrian Muturól van szó, aki azért igazolt a Fiorentinába, mert nem akart egy botránytól sújtott, "komolytalan" klubban játszani... (Várjunk csak! Kik voltak benne? Juve, Lazio, Milan és valami F betûs...ja, igen! Fiorentina).
Nyilatkozat, csak erõs idegzetûeknek.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Pavel a szerbek utáni barátságos meccs után,végleg visszavonul a válogatottságtól,a családja és a Juventus miatt

természetesen õrülõk, hogy marad csak hát mégis csak mirante bizonyitott már a birra moretti kupába és asszem a siena játékosa volt ezelõtt és ott is de legalább jo tudni hogy a világ legjobb kapusa védi a kapunkat és még egy jo hir trezegé és camo is végleg marad tehát én nem mondom, hogy szétesett a csapat sõt talán ez az 5 ember tudjátok kirõl beszélek volt a tavalyi juvebol legjobban õsszetarto emberek.
Zsolti9014
igazad lehet, nem szabad elengedni

Hajrá Magyarország!

9csöves9
szerintem marad õ is,nagy megtiszteltetés még azis neki,hogy Buffon cseréje lehet,nekünk meg kell egy olyan kapus akit bármikor bevethetünk

Tudtam, hogy marad biztam benne, viszont akkor mirantét megint megy kõlcsõnbe vagy mi lesz vele, nem hiszem hogy kispardra vágyik vagy váltani fogják egymást meccsenként, nem tom de egy ekkora tehetséget nem ártana végleg megtartani a jõvõre nézve!
gercse
<#eljen>

Zsolti9014

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Balza is nyilatkozott a hivatalos oldalnak,érdemes elolvasni,ahhoz képest hogy toro-s volt,nagyon jó a hozzáállása<#bohoc>

9csöves9
ráadásul nem is egyszer ha jól emlékszem

röhögtek is rajta Camoval

egyébként szerdán a Piacenzával játszunk barátságos meccset