Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

en voltam cca masfel honapja lionsban, en is rakerdeztem erre, es nekem azt mondtak, hogy aug. vege fele varhato hogy jonnek

psnid HaTeBeKa

Zsolti9014
Ha nem lesz, összefogunk páran és megyünk verekedni! ;D

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
jah, összehasonlítva Ibra és Mutu nyilatkozatát, még Ibrahimovic a normálisabb! Ilyet! Mutu pedig már a második évben szimpatikusabb lett nekem, de ki****hatja, pedig mennyit köszönhet a Juvénak, kihúzták a sz*rból és befogadták, amikor a Chelsea kib***ta.

Hajrá Magyarország!

Kit--Kat
😄DDD
Visszatérve Mutura, én nagyon dühös voltam annó, amikor megjelent a drogos a Juvéba, és volt olyan nagy lelkû az a hülye kapáló és berakata az uccsó meccsre, és nem tudom miért, de ezekután bajnoknak mondhatta magát meg érmet kapott...
Aztán ez a köszönt, nem hazudtolta meg magát, egy tipikus ócska román, élmomban sem mertem volna arra gondolni, hogy ilyet mer majd nyilatkozni....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

BADE
szerintem nem lesz
amikor nyár közepén ott voltam elkezdett nekem gúnyosan viccelõdni a srác,hogyha visszasorolnak minket nemigen fognak árulni Juve-s cuccokat...
Erõsen gondolkoztam rajta,hogy berugdosom a raktárba.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Zsolti9014
elõbb-utóbb csak magára talál, ha régen jó volt, csak nem felejtett el teljesen focizni

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
de ha boumsong fele olyan jól fog játszani nálunk, mint ahogy nyilatkozott, akkor nem lenne rossz szavam rá, a gportal.hu/jooolap-on van a nyilatkozata.

Hajrá Magyarország!

én is így gondoltam<#smile>juvés is vagyok deannak jobban örültem h a sokak szerint temetõ n'castle végre el tudta adni õt😊

violence can be used for good - JUSTICE

Zsolti9014
cannának van 3 jó éve, boumsongnak meg 8 SZ*R???

Hajrá Magyarország!

és cannának van még max 3jó éve boumsongnak meg 8!<#hehe><#hehe><#hehe>

Zsolti9014
sajnos nemtom, pedig látom, aludni sem tudtál miatta 😄

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
pedig Canna 1000000000...-szer többet ér, potom pénzért nem kellett volna hagyni.

Hajrá Magyarország!

Kaplan
Esetleg nem tudjátok mikor lehet már kapni itthon a 2006/2007s mezeket? Lionsportban stb.. Égen földön keresem 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
te jó isten...5 millió ezért a szarért?bármelyik majom a dzsungelbõl jobb megoldás lett volna mint ez...még a szemei is rosszul állnak

csak összehasonlítás képpen Cannavaro 7 millióba került a realnak

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Matthew Prosac
nyugi, 1-2 Limassol-i klub már biztos érdeklõdik, szóval lesz hova mennie <#vigyor1>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

nono84
Buomsong<#rinya><#schmoll2>! Fasza! Nem értem miért kellett! Nembaj majd az Internek eladjuk<#vigyor3>!

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

báttyó02
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddddddddddddddd!!!!!!4

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

kuktabá
FS:ASDF:SDF:SDF:SDF:S😄F:SDF

Boumsonghoz nagyon sok szerencsét kivánokSDF::SDF:SDFSD

még mindig fekszek a röhögéstõl h volt egy gyogyi csapat amely képes volt kiadni 5millát ezér a luftjóskáér 😄😄FS:AD

gratula😄😄😄

DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!

BADE
ráadásul Palladinot is el akarjuk adni

Kit--Kat
mi lesza polgári peres eljárással?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

9csöves9
elképesztõ...hogy is gondolhattuk hogy változik valami

marad minden a régiben

BADE
meg Bartolucciét is,Masielloval együtt csereemberként szóhoz is juthattak volna!
Várhatjuk a a fiatalitást...

9csöves9
tegnap egyébként leültem megnézni a Sporting-intert...igaz bealudtam rajta,de láttam játszani a két kiskurvát,mintha rájuk öntötték volna azt a mezt pontosan odaillenek

9csöves9
ami meg most felbaszta az agyam,hogy eladtuk Masiello játékjogának a felét...ezaz vegyünk néger rabszolgákat fiatal olaszok helyett

bravó

9csöves9
komolyan nem értelek titeket,Kovac éveken keresztül a Bayern alapembere volt,kevés hibával magabiztosan játszott otthon is és a Bl-ben is.amikor itt szóhoz jutott itt sem vallott szégyent,igaz nem Cannavaro és Thuram szinten csinálta a dolgokat de akkor is.arról nem is beszélve hogy a horvát válogatott alapembere is

bumszonggal kapcsolatban meg évekkel ezelötti összefoglalókra alapoztok,mikor a közelmúltban úgy játszik mint egy darab szar.(teljesen mindegy hogy a Newcastle temetõ,meg hogy francia van e mellette)

többet keresene mint Kovac,és még meg is kéne szoknia a légkört

Hegeace
ozert akartam írni 😊 csak mind2 fehér-kék és megkavarottam :S

Heló szia remélem hogy vagy

Zsolti9014
Marseille-ben is játszott? Vagy Auxerre-t akartál írni?

Hajrá Magyarország!

na akkor inkáb boumsong mint kovac... a franciának legalább vannak jó pillanatai...

9csöves9
Juve demotion stuns Cannavaro

Monday 21 August, 2006
Fabio Cannavaro says he’s mystified to why former club Juventus were the only outfit to be demoted in the Calciopoli probe.

“I don’t understand why Juventus were the only club to pay when there were several clubs involved in the scandal,” said Cannavaro in an interview with La Repubblica.

“We won the Scudetto on the pitch and I can guarantee that we never had the feeling someone was helping us from the outside,” added the 33-year-old.

“I think that the club is doing the right thing by continuing with their fight for Serie A readmission.

“However, I also see why the FIGC named Inter as last year’s champions as they had to somehow assign the Scudetto.”

The World Cup winner moved to Real Madrid with Emerson after the Bianconeri’s demotion where they joined former Juve Coach Fabio Capello.

However, the Azzurri captain has insisted that he didn’t betray the club by turning his back on them this summer.

“This is a very Italian habit,” he added. “Every time somebody leaves a team they turn into traitors, but I don’t agree.

“I left Juventus because I received an important offer from an important club, where I hope I will end my career at the top.

“Even if I know this may be hard to believe, I would have stayed at Juventus had they remained in Serie A – even with a 30-point deduction.”

Cannavaro is confident that Juventus can still have a good season despite the mass exodus of players and insists he’ll never forget his time in Turin.

“I know that the team is working hard and they are surrounded by enthusiasm,” he noted. “I think they can do well.

“I will always check on the Juventus result, after that of Napoli of course. I spent two wonderful and unforgettable years at Juve.”

Goalkeeper Gianluigi Buffon is also confident that Juventus will return to the top level in three or four years, but understands those who chose to set off for another team.

“I hope we will be able to play in Serie A next year, but this is not certain,” said the Azzurri goalkeeper.

“I don’t think the players who left Juventus did so for the money, but because they were concerned about their career.”

forzajuve5
reméljük megdolgozik azért a pénzért

9csöves9
Kovac meghosszabbította a szerzõdését 2009-ig,évente 1,5 milliót fog keresni

Hegeace
jógyerek volt az annó a marsejjben különben is a nyúkásztl az temetõ mint az inter, hátha mégéli másodvirágzását 😊

9csöves9
fejlövést érdemel nem esélyt

Hegeace
egy esélyt megérdemel õ is ...

na ezen csak vigyorgok😊
vagy jó lesz vagy nem... mindensetre a zebina boumsong álompáros összejött nektek...
elõre is részvétem...+5-6 kapott gól az egész biztos egy szezon alatt

9csöves9
még csak pletyka szinten mozog

forzajuve5
hihetetlen, 4 millió euró kiadni egy ilyen játékosért...

Zsolti9014

Hajrá Magyarország!

miért tér vissza? verona-parma-chelsea-juve-ki tudja még mi de sztem neki nem volt fio korábban...

Zsolti9014
bentmarad, erõsek eléggé ahhoz

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
jövõ évben megint igazolhat,ha nem akar másodosztályban játszani,mert kicsi az esély hogy a fiorentina benntmarad

DJ Bee18
- Nem beszélek mellé, a Juventus kínos botránya miatt döntöttem úgy, hogy visszatérek a Fiorentinához, amelyet egy komoly klubnak tartok

Szõröstalpú ostoba román. A Fiorentina véletlenül nem kapott büntit? Nem néz TV-t? 😊 Vagy felfogóképessége ennyire gyenge? Ha csöndbenmarad, jobb lett volna...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Tisztelet a kivételnek!De a románoktól én sem vártam egyebet...Megbékéltem vele mikor a Juvéhoz került,de kár volt!Óriási csalódás,Torinóban ezt nem feledik...

gercse
szép gólok

gabber_saviola
ehh 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
nagyon helyes

hát igen Enzo nagyon kéne,de nagyon jó helye van Sevillában tisztelik becsülik és még biztos benne van ahogy elbántak vele Moggiék

BADE
nagyon úgy néz ki,hogy Paro a kezdõben fog ragadni

BADE
az új klubvezetõség visszahozhatta volna Maresca-t😞

9csöves9

9csöves9
itt egy összefoglaló,nagyon szép gólok voltak,képek a hivatalos oldalon

http://www.skylife.it/html/skylife/sport/video_sport.html?video=0#top

következõ fordulóban a Cesenaval játszunk