Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kiestünk....
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Jussunk tovább! Jussunk tovább!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
3-3.... :/
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Alex! 😊
Alex! 😊
Ha döntetlen hosszabítás vagy újrajátszás?
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól
GOL! Balzaretti crossa dalla destra e Chiellini di testa mette in rete (0-1)
GOL! Balzaretti crossa dalla destra e Chiellini di testa mette in rete (0-1)
remélem nyerünk bár naon nehéz dolgunk lesz de érzem hogy megvan és ezután jõhet a parma azokkal se lesz nagy gond
kár hogy nem tok olaszul de ez is tõbb a semminél kõsz és kõzbe nézem livessorén kõvetem és elképzelem a kettõt ha tombolás van napoli gol ha fütty koncert juve gol ok kõszi szépen ez is tõkéletes
FORMAZIONI:
NAPOLI: Iezzo, Grava, Cannavaro, Domizzi, Savini, Montervino, Bogliacino, Dalla Bona, De Zerbi, Bucchi, Calaiò. All. Reja. A disposizione: Gianello, Maldonado, Giubilato, Amodio, Trotta, Sosa, Pià.
JUVENTUS: Buffon, Balzaretti, Kovac, Birindelli, Chiellini, Marchionni, Paro, Zanetti, Giannichedda, Nedved, Bojinov. All. Deschamps. A disposizione: Mirante, Del Piero, De Ceglie, Camoranesi, Urbano, Guzman, Marchisio.
ARBITRO: Trefoloni
NAPOLI: Iezzo, Grava, Cannavaro, Domizzi, Savini, Montervino, Bogliacino, Dalla Bona, De Zerbi, Bucchi, Calaiò. All. Reja. A disposizione: Gianello, Maldonado, Giubilato, Amodio, Trotta, Sosa, Pià.
JUVENTUS: Buffon, Balzaretti, Kovac, Birindelli, Chiellini, Marchionni, Paro, Zanetti, Giannichedda, Nedved, Bojinov. All. Deschamps. A disposizione: Mirante, Del Piero, De Ceglie, Camoranesi, Urbano, Guzman, Marchisio.
ARBITRO: Trefoloni
nem tudtok egy oldalt ahol nem a juve.com at hanem ahol télleg élõbe elhet nézni ha jol emlékszem van egy arab ado ami állandoan mutatják ott a juve meccseket vagy bármit mert nekem a juvemedia nem jõn be???
mindig ilyeneket nyernek más semmit P
semmi joguk sem volt hozzá
elsõ félidõben a Róma pedig lefocizta õket.
semmi joguk sem volt hozzá
elsõ félidõben a Róma pedig lefocizta õket.
Hátha tényleg így volt van valami igaza, de én jobban jártam, hogy odament mázlismilanmezben brrrrrrrrrrrrrrr
Sokat köszönhetünk neki, de nehogy már mi árultuk el õt, mert nem oda igazolt, ahova akart...
Hajrá Magyarország!
Bazz.: Zambrotta. " A Juve elárult engem." www.gportal.hu/jooolap hírek menüpontban bõvebben. Ekkora szemétséget, pont tõle!
Hajrá Magyarország!
azért óvatosabban egy kicsit,nagyon jó a Napoli
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
az legyen az õ bajuk,mi ma viszont a Napoli ellen játszunk a kupában
1 BUFFON Gianluigi
2 BIRINDELLI Alessandro
3 CHIELLINI Giorgio
4 KOVAC Robert
6 ZANETTI Cristiano
8 GIANNICHEDDA Giuliano
9 BOJINOV Valeri
10 DEL PIERO Alessandro
11 NEDVED Pavel
12 MIRANTE Antonio
14 BALZARETTI Federico
15 MARCHISIO Claudio
16 CAMORANESI Mauro German
19 PARO Matteo
22 BELARDI Emanuele
23 GUZMAN Tomas
29 DE CEGLIE Paolo
32 MARCHIONNI Marco
33 URBANO Orlando
36 CHIUMIENTO Davide
1 BUFFON Gianluigi
2 BIRINDELLI Alessandro
3 CHIELLINI Giorgio
4 KOVAC Robert
6 ZANETTI Cristiano
8 GIANNICHEDDA Giuliano
9 BOJINOV Valeri
10 DEL PIERO Alessandro
11 NEDVED Pavel
12 MIRANTE Antonio
14 BALZARETTI Federico
15 MARCHISIO Claudio
16 CAMORANESI Mauro German
19 PARO Matteo
22 BELARDI Emanuele
23 GUZMAN Tomas
29 DE CEGLIE Paolo
32 MARCHIONNI Marco
33 URBANO Orlando
36 CHIUMIENTO Davide
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...