Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

james69holden
írásjelet azért néha rakjál o.O

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

bocs mindenkinek a szar kifejezésért ez tulzás volt inkább csak hogy viszaesik de ezt se alexre értettem csak felhuzott ez a sok mizéria meg hát hoggy mil esz pénteken azt se tudom de kezdek félni hogy itt bajok lesznek attol függetlenül hogy állitolagosan kõzel a megegyezés
egyébként a tim kupán már ott leszenek ugye a válogatott sztárok is errõl jut eszembe ez a donadoni is nem tom milyen kapitány lesz de alexet nem hivta be ez nem is tudom miota nem volt rá példa olvas ez ujságot szegény alex most mikor csucsformába van nem hgoy biztatnák de elõszõr ez a dij most meg ez ás csodálkoznak ha szar lesz de mi juvésok mindig mellette állunk õ egy õrõk példa kép szernitem a juve uj stadionját õ rola kéne elnevezni vagy legalább tornioba ezgy utcát bár itt utáljká a juvét de azért remélem még jo sokáig nem volunl vissza!!!
james69holden
del piero is meg fogja majd kapni szvsz

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

forzajuve5
én nem értem mostanában ezeket a szavazásokat, Cike-nak teljesen igaza van

azért szidni nem kell

A golden foot dij nyertese ronaldo lett második figo és hamardik del piero ezt nem hiitem volna hogy egy hülye tul sulyos brazil lett aki tavaly szinte nem is játszott alex pedig egy példa kép mindenki számára igazságtalan dõntés született!!!
Kit--Kat
na ezzel nagyon elégedettek lehetnénk

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kaplan
Akkor vélügis valami haszna csak van a dolognak, szeerncsénk van, hogy nem keményített be a FIFA.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gercse
jó lenne ha eltörölnék

9csöves9
tudtommal nem

hogy a témához is szóljunk,egyre nagyobb az esély arra,hogy megegyezzünk a szövetséggel.az alku tárgya az,hogy mi nem fordulunk polgári bírósághoz õk meg vagy teljesen eltörlik a -17 pontot vagy csak mérséklik

mindkettõ fél hajlik a megegyezésre

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Kaplan
Igaz mellékes, de nem tudja valaki, most Dida elment a Milanból?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kit--Kat
akkor majd jövõre

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

9csöves9
elsõosztályban kéne lenni

Kit--Kat
És Intertotóhoz mi kell, hogy nevezni lehessen?

9csöves9
Zalayeta késõn jött haza Uruguayból így büntetés vár rá...

9csöves9
nem,nem is számít tétmeccsnek

Kit--Kat
Ez valami európai kupa szereplést von magaután?

LasCar16
A 2006-os TIM Trófea menetrendje:

Augusztus 31. San Siro

20:30 Milan-Inter

21:30 Milan-Inter vesztese - Juventus

22:30 Milan-Inter gyõztese - Juventus

Minden mérkõzés 45 perces lesz.

#acm

9csöves9
talán ha csak egyedül Boumsongot küldenénk ki a pályára akkor lenne valami esélyünk

forzajuve5
csütörtökön jó volna ha megnyernénk a TIM kupát, bár erre sok esélyt nem látok

9csöves9
és közbe tömnénk a zsebébe az euró milliókat

hát persze

forzajuve5
nekem jobban tetszene ha maradna,és egész évben a kispadon ülne,talán megtanulna viselkedni

9csöves9
nagyon remélem hogy Camo elmegy az interbe és ott fog megrohadni

Kit--Kat
2évig nem is álmodhatunk nemzetközi kupáról....

Kaplan
Az a helyzet, hogy addig fellebbezünk, meg fenyegetõzünk míg visszabasznak minket a C-be... S akkor lesz ne mulass...

9csöves9
hát azért a súlyos euro milliók barokkos túlzás,még az UEFA kupa gyõztes sem kap súlyos euro milliókat

nono84
Az egyik feljutó csapat lesz a Napoli. Nem olyan gyengék. Mondjuk most tényleg összpontosítania kellett volna mindenkinek ,mert ezen súlyos euro milliók úsztak el! <#rinya>

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Zsolti9014
nem szabad hibáztatni semmiképp!

viszont több oldalon írják, hogy micsoda blama, stb. Ezek nem tudják milyen csapat a Napoli, nem értenek az olasz focihoz.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
inkább ne rúgjon. Deschamps szerint senki nem állt oda elsõnek rúgni,engem ez zavar a legjobban

de Gigit nem lehet hibáztatni,megfogott utána két tizenegyest

Zsolti9014
Amúgy Gigivel máskor is rúgathatunk 11-est. Jobban rúgta mint Balza, és régen is rugdosott még ifiben. Nem szabad bizalmatlannak lenni.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Szegény Gigi, ez gyenge védelem, ilyen gólokat mi kapunk megyei I-ben...

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
Gigi nem fog góltalansági rekordot dönteni

forzajuve5
megnéztem a gólokat,inkább nem is szólok semmit a védelemre...
a tizenegyesekrõl pedig ne is beszéljünk

9csöves9

9csöves9
hülye vagy? nem "francia" nem is néger akkor itt helye nincs!

Kaplan
Igen, én is azt akartam mondani. Bõven elkerülhetõ gólok... Kikbõl is áll a védelem? Ezt a Cannavaro srácot..Én a vezetõség helyében megnézném. Van még idõ igazolni, használjuk ki.

9csöves9
te atyaisten milyen gólokat kaptunk...Alex gólja viszont gyönyörû volt, 197 találatnál jár

9csöves9

9csöves9
hát ez van...sokat nem tudok mondani mivel a meccset nem láttam,de ha egy Buffon 3 gólt kap akkor ott már gondok lehettek a védelemmel

csuda bumszonggal biztos betonvédelmünk lesz :c

gercse
Nem igaz...fenébe

Kaplan
Ennyi. Szerintem fellebbezünk a FIFAnál.. 😄DDD

akkor ennyi volt a kupa?

violence can be used for good - JUSTICE

BADE
kisebb sérülés miatt nem volt nevezve

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

BADE
Alex megtette,amit kellett,a védelem egy rakás fos,Camo ha nem bír magával menjen el!

Kaplan
Trez játszott? Hihetetlen, ezzel a kerettel képtelenek voltunk nyerni... Ááá nem filózok ezen többet inkább.

BADE
kár volt Buffonnal rúgatni

Kaplan
Inkább bundáztuk volna meg ezt... 😄DSDSADSADF Hát ez nevetséges, csak röhögni tudok rajta.... 😞
Nem értem miért kell Buffont lövetni... Vicces. Na jó mostmár jussunk fel az A-ba egy éven belül.

nono84
<#rinya>

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

forzajuve5
kurva kibaszott tizenegyeseket nem tudták berúgni