Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
így van,fontos hogy tudja mennyit jelent a klubnak

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

nono84
Ez azért hatalmas dolog! Buffon ennyit megérdemel!

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
van rá esély,hogy lehet nézni neten a meccset,pár helyen már olvastam de linket sehol nem láttam,majd még utánanézek

banok ha tudsz valamit szólj

nono84
Remélem ,hogy a mai meccs után az élen leszünk már végre ,már több mint fél éve nem volt ilyen <#vigyor2><#hawaii>.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
korábban tévesen írtam,Sculli nem sérülés miatt,hanem eltiltás miatt hagy ki 8 hónapot

történt ugyanis hogy anno több társával lezsírozták a Crotone-Messina meccset

9csöves9
<#worship><#worship><#worship>

Breki33
<#eljen><#wave>
Zsolti9014
Külföldi labdarúgás
Egész oldalas hirdetést vásárolt három olasz napilapban a Juventus. A torinói klub így szeretné megköszönni világbajnok kapusának, Gianluigi Buffonnak az egész éves munkát és a hûséget, illetve megvigasztalja az elszalasztott Aranylabda miatt.

"A mezszámod megmutatja, ki vagy!" Ezzel a kijelentéssel és egy hatalmas fényképpel tiszteleg a Juventus vezetõsége Buffon elõtt, aki káprázatos teljesítményével világbajnoki címhez segítette az olasz futballválogatottat. Az év végi elismerésekrõl azonban lecsúszott, az Aranylabdát Fabio Cannavaro nyerte, a FIFA Év játékosa szavazásán pedig nem került be a végsõ hármasba. Az egész oldalas hirdetés alján a következõ szöveg olvasható.

"Az egyesület, a csapattársak, a szurkolók és a szponzorok hálásan köszönik, hogy Gigi Buffon most és mindörökké hozzájuk tartozik, ô az igazi numero uno." A Juventus kapusa a németországi vb-gyõzelem után annak ellenére is visszatért kedvenc klubjához, hogy azt a hírhedt bundabotrányban való érintettsége miatt a másodosztályba számûzték.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Blasi kijelentette,hogy nem akar visszajönni

mindjárt elsírom magam

9csöves9
a Fifpro szavazásán Gigi lett az év kapusa,a csapatba bekerült még Cannavaro,Zambro és Thuram

9csöves9
kamu

Egyébként treze helyére jõnne, azt is irják viszont a lyon elnõke meg tagadja az egész szerzõdés ajánlatos hercehurcát, szoval én azt mondom amit szoktam majd, ha esetleg trezét lyon mezbe és netán klosét juve mezbe látom, akkor hiszem el egyébként barca és a 2 milánoi együttes is érdeklõdik iránta, de nem hiszem, hogy elmenne Németországbol szoval marad a münchen mint általába ien esetbe sajna mindig!!!!De végülis logkius lenne nekem ebbe az esetbe minden megfelel hisz nem klose a legnagyobb kiszemelt csak egyet ne se a milan se az interbe ne menjen mert akkor megõrülök!!
Zsolti9014
igen, www.samsungsport.hu pl. frissen is közli az érdeklõdést. Fejjátéka jó, lábbal nem egy Trezeguet, de ügyes!

Hajrá Magyarország!

james69holden
hírbe hozták tán Klosét a Juvéval?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

gercse
nem tudom mekkora az esély, de én örülnék neki, gólérzékeny nagyon
bár nem tudom mit kezdene az olasz védelmekkel

Mit szoltok Kloséhoz mekkora esélyt láttok rá hogy a juvéba kõt ki???
james69holden
feldaraboltam 4felé és kiraktam youtubra is, jusson el minnél több emberhez :p
aki reggelve van toljon rá egy 5x-os értékelést pls 😊

http://www.youtube.com/watch?v=4aaTL1GIZEA
http://www.youtube.com/watch?v=zS8Joo2hxbA
http://www.youtube.com/watch?v=lHSnSKzKCl8
http://www.youtube.com/watch?v=zJTioy3pNQQ

thx még1x Zsolti

Zsolti9014
a videóhoz amúgy x264 codec kell

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
thx

Hajrá Magyarország!

nono84
Frankó a borító<#eljen>

9csöves9
Giannichedda idén már nem játszhat,és megsérült több hónapra a Genovanak kölcsönadott Sculli is,így nem játszhat ellenünk pénteken

9csöves9
köszi

Zsolti9014
nincs mit

Hajrá Magyarország!

james69holden
ohh zsír köszi<#eljen>

Zsolti9014

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
nem dvd, egy kb. 200 megás avi formátumú videó, ezt a borítót most csináltam. a videót amúgy az olasz tv csinálta, linket a juventusfc.hu fórum gól videók, meccs linkek topikban visszaolvasva találsz.

Hajrá Magyarország!

james69holden
torrenten elérhetõ már a dvd?

Zsolti9014
Egy borító az összeállításhoz, amely Del Piero 200 góljából készült.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
szép tõle!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
A friss aranylabdás védõ egykori klubjának és az olasz válogatottnak köszönte meg, hogy elnyerhette az elismerést.

Fabio Cannavaro már a párizsi Aranylabda-átadás elõtt tisztában volt vele, hogy idén õt választották a legjobban teljesítõ futballistának, ennek ellenére õszintén örülni tudott a trófeának. A Real Madrid védõje elmondta: az Aranylabda nemcsak az õ elismerése, hanem a Juventusé és az olasz válogatotté is.

- Természetesen viszem magammal Madridba a trófeát, de ha tehetném elvinném Torinóba is, mert remek szezont zártam a Juventusnál. Harminchét mérkõzést játszottam, ezek alatt négy gólt lõttem, és mindegyikkel mérkõzést döntöttem el. Természetesen a vb-gyõzelem is közrejátszott mostani elsõségemben, ezért szeretném megköszönni a torinói csapattársaimnak és a válogatott futballistáinak is, hogy nyerni tudtam. Jó lenne megmutatni az Aranylabdát Nápolyban is, ahol felnõttem, és ahol az utcákon focizva lettem labdarúgó. Szeretném megmutatni azoknak a nápolyi gyerekeknek is, akik nehéz körülmények között élnek a városban – mondta a 33 éves védõ.

Hajrá Magyarország!

jól van, csak attól féltem, hogy kárörvendésnek, vagy ilyesminek veszitek

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

9csöves9
kirázott a hideg amikor megláttam ezt a képet

nagyon jó barátok voltak

Kit--Kat
dedurvaaaa Alex vitte:oooo

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

9csöves9
Ma volt Romeo temetése...

Kit--Kat
de megutáltam ezt az embert.. mondjuk sosem szerettem...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

nono84
Azért grutula neki. Bár én megtûrtem volna a csapatba a visszavonulásáig😞

Zsolti9014
nincs semmi baj, Canna a Juvés és válogatott teljesítményével érdemelte ki ezt, kicsit magunkénak érezzük ezt a díjat, és Fabio a Juve történelmének része.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
semmi baj

kiváncsi vagyok megköszöni e a csapatunknak

remélem nem baj ha beszúrom, nincs vele semmi célom

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Zsolti9014
"Simply the best!"

Amúgy saját elmondása szerint Lorenzo Buffon nem volt hatással pályafutására, egyszerûen lusta volt futni. 😄

Hajrá Magyarország!

9csöves9
"Alex bejött a szünetben az öltözõbe és azt tanácsolta nekem, hogy játszak kicsit hátrébb, a középpályások és a védõk vonala között és próbáljak meg minél közelebb lenni Palladinóhoz. Megfogadtam a tanácsát és be is vált: sikerült sok helyzetet kialakítanunk és több helyet adni a középpályásainknak. A második gól? Amíg Alex nem volt sérült, edzések után mindig kint maradtunk, hogy gyakoroljuk a szabadrúgásokat és megtanította nekem lövéseinek a titkait. Most, hogy õ sérült, egyedül szoktam kint maradni, a meccs elõtti edzésen hármat lõttem el: az utolsó a felsõlécrõl pattant be a kapuba, és a meccsen is sikerült jól eltalálnom a labdát."

james69holden
A kapusok királya

Ha egy kapus a világbajnokságon hét mérkõzés alatt mindössze két gólt kap, akkor nincs is más dolgunk, mint kalapot emelni elõtte.

Ha pedig figyelembe vesszük, hogy ebbõl a két találatból az egyiket saját csapattársa – Cristian Zaccardo, az Egyesült Államok elleni csoportmeccsen – juttatta a hálójába, a másikat pedig a döntõben a világ egyik legjobb játékosa, bizonyos Zinedine Zidane tizenegyesbõl lõtte a háta mögé, akkor talán joggal jelenthetjük ki: a szóban forgó futballista az adott esztendõben nagy eséllyel pályázik az Aranylabdára.

Nos, Gianluigi Buffon, a Juventus és az olasz válogatott elsõ számú kapusa egyértelmûen átlagon felülit nyújtott ebben az évben, ám csökkentheti az esélyeit, hogy õt az elsõk között „vették elõ” az olasz bundabotránnyal kapcsolatban.

A Gigi becenévre hallgató játékosnál mindennél egyértelmûbb volt, hogy gyerekkorában nem a bélyegszakkört választja délutáni elfoglaltságként, hanem inkább napestig a téren rúgja a labdát. A Buffon családban ugyanis mindenki sportolt valamit, a mama, Maria Stella diszkoszvetõ volt, a papa, Adriano súlyemelõ, a két lánytestvér, Veronica és Guendalina röplabdázott, míg Angelo nagybácsi – olasz létére meglepõ módon – a baseballt választotta. És ha mindez nem lenne elég, Gianluigi nagypapájának nem más volt az unokatestvére, mint az AC Milan és a válogatott korábbi kiváló egyese, Lorenzo Buffon.

A példakép kiléte innentõl kezdve nem is lehetett kérdéses: a „kis” Gigi mindig is a „nagy” Lorenzóra akart hasonlítani, gyermekkorában állítólag minden mérkõzés elõtt azzal dicsekedett, hogy neki milyen híres kapus a rokona, még akkor is, ha õ az idõ tájt még a középpályán tüsténkedett. Néhány esztendõvel késõbb aztán sérülések miatt sorra kidõltek a kapusok a grundon, így eljött az idõ, hogy helyettük is bizonyítsa tehetségét, hogy aztán 17 évesen már a Parma igazolt játékosaként feszítsen a csapat mezében. Az elsõ klubjánál lehúzott hat szezon alatt évrõl évre jobb formában védett – egy ízben a Serie A legjobb kapusának választották –, 2001-ben pedig elérkezett pályafutása egyik legjelentõsebb állomása: a Juventus a posztot tekintve világrekordnak számító, közel 53 millió euróért vásárolta meg. Az összeg hallatán Gianluigi Buffon vállát megvonva csak ennyit reagált: „Szerintem ez túl sok pénz egy kapusért.”

Így utólag visszagondolva nem volt az, és a Juventus vezetõi igencsak jól döntöttek, hogy nem fukarkodtak. Gianluigi Buffon azóta megszámlálhatatlanul sok lehetetlen szituációban mentette meg a zebramezeseket a góltól, és ennek köszönhetõen további négyszer választották az olasz élvonal legjobb kapusának, 2003-ban pedig Európa csúcsán találta magát: a BL-idény legjobbjának ítélték.

Az idén nyáron aztán kirobbant Olaszországban a kínos bundabotrány, az ár pedig az elsõk között sodorta magával a kapust. Kihallgatások során vett részt, és sokan féltek, hogy az ügy árnyékában képtelen lesz a németországi vb-n a maximumot kihozni magából. Néhány héttel késõbb azonban minden kétkedõre rácáfolva zseniális teljesítményt nyújtott, és világbajnok lett az olasz válogatottal.

Ki ne emlékezne rá, amikor például az ausztrálok vagy a házigazda németek a fejüket fogva pillantottak rá, elgondolkodva azon, hogyan foghatta meg a lövést az olasz kapus. Gianlugi Buffon segítségére mindig ott volt földöntúli reflexe és ruganyossága. A Németországban kapott mindössze két gól a legnagyobbak közé emelte, 453 percig tartó gólmentes idõszaka pedig a fináléig (és azon át késõbb a trófeáig) repítette Itáliát.

Ám hogy a kapus nemcsak igazi profi, hanem érzõ ember is, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy július 19-én bejelentette: hiába sorolták a Juventust a második vonalba, hiába igazolt el jó néhány sztár az együttestõl, õ kitart a csapat mellett, és történjen bármi is, kitölti 2010-ig szóló szerzõdését: „Az olasz másodosztályban úgysem védtem még. Éppen itt az ideje, hogy kipróbáljam, milyen ott a légkör.”

A történet ezzel véget is érhetne, de a csattanó érdekesen alakulhat: Gianluigi Buffon az olasz másodosztályú Juventusból lehet aranylabdás. Viszont ha végigböngésszük, hogy az elmúlt évtizedekben csupán Lev Jasinnak (Dinamo Moszkva, 1963) sikerült kapusként elnyernie a kitüntetõ címet, akkor bevallhatjuk: óriási meglepetés lenne, ha ebben az esztendõben õ lenne a legjobb Európában...

infó: NSO

Zsolti9014
Amúgy nagyon jó csapatunk van, jövõre remélem a Serie A bajnoki címéért küzdünk. Azért egy ember nagyon hiányzik nekem a keretbõl: õ az!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Születési rendellenesség.

Hajrá Magyarország!

Shotogan
Azt azért tegyük hozzá,hogy Agricola doktort gyanúsította Zeman azzal,hogy doppingolta a Juve játékosait,úgyhogy én nem csodálkoznék azon ha gyalázná 😄

Kit--Kat
De ez miért ilyen bolond?

9csöves9
jópár játékos egyébként Alexnak is köszöni a gyõzelmet,állítólag bement félidõben az öltözõben és elbeszélgetett a srácokkal

9csöves9
Zeman dühös
S. Zoltán 2006.11.25. 19:48

A vendégek edzõje, Zdenek Zeman nem mélyítette el barátságát a Juvéval...

A cseh szakember nem nagyon kedveli a Juventust, meccs utáni nyilatkozata is erre utal: "Nem beszéltem egyikükkel sem a meccs után, csupán annyit hallottam, hogy a Juventus orvosa, Agricola doktor gyaláz (Zeman itt eredetileg egy jóval durvább kifejezést használt, amelyet stilisztikai okokból nem közlök - a szerk.) engem. A közönség viselkedése felháborító volt, a Juventusnak meg kellene tanítania a szurkolóit a jómodorra." Zeman a jómodort nem egyenlõ mércével mérheti, mert nem szólt arról, hogy a meccs elõtti gyászszünetet a Lecce drukkerei végigénekelték...

zeman ugyanolyan köcsög mint volt

9csöves9
most a hivatalos oldalon is egész jó képek vannak

9csöves9