Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
banok ha tudsz valamit szólj
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
történt ugyanis hogy anno több társával lezsírozták a Crotone-Messina meccset
Egész oldalas hirdetést vásárolt három olasz napilapban a Juventus. A torinói klub így szeretné megköszönni világbajnok kapusának, Gianluigi Buffonnak az egész éves munkát és a hûséget, illetve megvigasztalja az elszalasztott Aranylabda miatt.
"A mezszámod megmutatja, ki vagy!" Ezzel a kijelentéssel és egy hatalmas fényképpel tiszteleg a Juventus vezetõsége Buffon elõtt, aki káprázatos teljesítményével világbajnoki címhez segítette az olasz futballválogatottat. Az év végi elismerésekrõl azonban lecsúszott, az Aranylabdát Fabio Cannavaro nyerte, a FIFA Év játékosa szavazásán pedig nem került be a végsõ hármasba. Az egész oldalas hirdetés alján a következõ szöveg olvasható.
"Az egyesület, a csapattársak, a szurkolók és a szponzorok hálásan köszönik, hogy Gigi Buffon most és mindörökké hozzájuk tartozik, ô az igazi numero uno." A Juventus kapusa a németországi vb-gyõzelem után annak ellenére is visszatért kedvenc klubjához, hogy azt a hírhedt bundabotrányban való érintettsége miatt a másodosztályba számûzték.
Hajrá Magyarország!
mindjárt elsírom magam
Hajrá Magyarország!
bár nem tudom mit kezdene az olasz védelmekkel
aki reggelve van toljon rá egy 5x-os értékelést pls 😊
http://www.youtube.com/watch?v=4aaTL1GIZEA
http://www.youtube.com/watch?v=zS8Joo2hxbA
http://www.youtube.com/watch?v=lHSnSKzKCl8
http://www.youtube.com/watch?v=zJTioy3pNQQ
thx még1x Zsolti
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Fabio Cannavaro már a párizsi Aranylabda-átadás elõtt tisztában volt vele, hogy idén õt választották a legjobban teljesítõ futballistának, ennek ellenére õszintén örülni tudott a trófeának. A Real Madrid védõje elmondta: az Aranylabda nemcsak az õ elismerése, hanem a Juventusé és az olasz válogatotté is.
- Természetesen viszem magammal Madridba a trófeát, de ha tehetném elvinném Torinóba is, mert remek szezont zártam a Juventusnál. Harminchét mérkõzést játszottam, ezek alatt négy gólt lõttem, és mindegyikkel mérkõzést döntöttem el. Természetesen a vb-gyõzelem is közrejátszott mostani elsõségemben, ezért szeretném megköszönni a torinói csapattársaimnak és a válogatott futballistáinak is, hogy nyerni tudtam. Jó lenne megmutatni az Aranylabdát Nápolyban is, ahol felnõttem, és ahol az utcákon focizva lettem labdarúgó. Szeretném megmutatni azoknak a nápolyi gyerekeknek is, akik nehéz körülmények között élnek a városban – mondta a 33 éves védõ.
Hajrá Magyarország!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
nagyon jó barátok voltak
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Hajrá Magyarország!
kiváncsi vagyok megköszöni e a csapatunknak

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Amúgy saját elmondása szerint Lorenzo Buffon nem volt hatással pályafutására, egyszerûen lusta volt futni. 😄
Hajrá Magyarország!
Ha egy kapus a világbajnokságon hét mérkõzés alatt mindössze két gólt kap, akkor nincs is más dolgunk, mint kalapot emelni elõtte.
Ha pedig figyelembe vesszük, hogy ebbõl a két találatból az egyiket saját csapattársa – Cristian Zaccardo, az Egyesült Államok elleni csoportmeccsen – juttatta a hálójába, a másikat pedig a döntõben a világ egyik legjobb játékosa, bizonyos Zinedine Zidane tizenegyesbõl lõtte a háta mögé, akkor talán joggal jelenthetjük ki: a szóban forgó futballista az adott esztendõben nagy eséllyel pályázik az Aranylabdára.
Nos, Gianluigi Buffon, a Juventus és az olasz válogatott elsõ számú kapusa egyértelmûen átlagon felülit nyújtott ebben az évben, ám csökkentheti az esélyeit, hogy õt az elsõk között „vették elõ” az olasz bundabotránnyal kapcsolatban.
A Gigi becenévre hallgató játékosnál mindennél egyértelmûbb volt, hogy gyerekkorában nem a bélyegszakkört választja délutáni elfoglaltságként, hanem inkább napestig a téren rúgja a labdát. A Buffon családban ugyanis mindenki sportolt valamit, a mama, Maria Stella diszkoszvetõ volt, a papa, Adriano súlyemelõ, a két lánytestvér, Veronica és Guendalina röplabdázott, míg Angelo nagybácsi – olasz létére meglepõ módon – a baseballt választotta. És ha mindez nem lenne elég, Gianluigi nagypapájának nem más volt az unokatestvére, mint az AC Milan és a válogatott korábbi kiváló egyese, Lorenzo Buffon.
A példakép kiléte innentõl kezdve nem is lehetett kérdéses: a „kis” Gigi mindig is a „nagy” Lorenzóra akart hasonlítani, gyermekkorában állítólag minden mérkõzés elõtt azzal dicsekedett, hogy neki milyen híres kapus a rokona, még akkor is, ha õ az idõ tájt még a középpályán tüsténkedett. Néhány esztendõvel késõbb aztán sérülések miatt sorra kidõltek a kapusok a grundon, így eljött az idõ, hogy helyettük is bizonyítsa tehetségét, hogy aztán 17 évesen már a Parma igazolt játékosaként feszítsen a csapat mezében. Az elsõ klubjánál lehúzott hat szezon alatt évrõl évre jobb formában védett – egy ízben a Serie A legjobb kapusának választották –, 2001-ben pedig elérkezett pályafutása egyik legjelentõsebb állomása: a Juventus a posztot tekintve világrekordnak számító, közel 53 millió euróért vásárolta meg. Az összeg hallatán Gianluigi Buffon vállát megvonva csak ennyit reagált: „Szerintem ez túl sok pénz egy kapusért.”
Így utólag visszagondolva nem volt az, és a Juventus vezetõi igencsak jól döntöttek, hogy nem fukarkodtak. Gianluigi Buffon azóta megszámlálhatatlanul sok lehetetlen szituációban mentette meg a zebramezeseket a góltól, és ennek köszönhetõen további négyszer választották az olasz élvonal legjobb kapusának, 2003-ban pedig Európa csúcsán találta magát: a BL-idény legjobbjának ítélték.
Az idén nyáron aztán kirobbant Olaszországban a kínos bundabotrány, az ár pedig az elsõk között sodorta magával a kapust. Kihallgatások során vett részt, és sokan féltek, hogy az ügy árnyékában képtelen lesz a németországi vb-n a maximumot kihozni magából. Néhány héttel késõbb azonban minden kétkedõre rácáfolva zseniális teljesítményt nyújtott, és világbajnok lett az olasz válogatottal.
Ki ne emlékezne rá, amikor például az ausztrálok vagy a házigazda németek a fejüket fogva pillantottak rá, elgondolkodva azon, hogyan foghatta meg a lövést az olasz kapus. Gianlugi Buffon segítségére mindig ott volt földöntúli reflexe és ruganyossága. A Németországban kapott mindössze két gól a legnagyobbak közé emelte, 453 percig tartó gólmentes idõszaka pedig a fináléig (és azon át késõbb a trófeáig) repítette Itáliát.
Ám hogy a kapus nemcsak igazi profi, hanem érzõ ember is, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy július 19-én bejelentette: hiába sorolták a Juventust a második vonalba, hiába igazolt el jó néhány sztár az együttestõl, õ kitart a csapat mellett, és történjen bármi is, kitölti 2010-ig szóló szerzõdését: „Az olasz másodosztályban úgysem védtem még. Éppen itt az ideje, hogy kipróbáljam, milyen ott a légkör.”
A történet ezzel véget is érhetne, de a csattanó érdekesen alakulhat: Gianluigi Buffon az olasz másodosztályú Juventusból lehet aranylabdás. Viszont ha végigböngésszük, hogy az elmúlt évtizedekben csupán Lev Jasinnak (Dinamo Moszkva, 1963) sikerült kapusként elnyernie a kitüntetõ címet, akkor bevallhatjuk: óriási meglepetés lenne, ha ebben az esztendõben õ lenne a legjobb Európában...
infó: NSO
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Hajrá Magyarország!
S. Zoltán 2006.11.25. 19:48
A vendégek edzõje, Zdenek Zeman nem mélyítette el barátságát a Juvéval...
A cseh szakember nem nagyon kedveli a Juventust, meccs utáni nyilatkozata is erre utal: "Nem beszéltem egyikükkel sem a meccs után, csupán annyit hallottam, hogy a Juventus orvosa, Agricola doktor gyaláz (Zeman itt eredetileg egy jóval durvább kifejezést használt, amelyet stilisztikai okokból nem közlök - a szerk.) engem. A közönség viselkedése felháborító volt, a Juventusnak meg kellene tanítania a szurkolóit a jómodorra." Zeman a jómodort nem egyenlõ mércével mérheti, mert nem szólt arról, hogy a meccs elõtti gyászszünetet a Lecce drukkerei végigénekelték...
zeman ugyanolyan köcsög mint volt