Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
5 meccs.. Eléggé nevetségesen hangzik.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
az interre semmi nem volt bizonyítva,így felesleges büntetésen gondolkozni

gondolhatunk mi akármit,az inter nem tekintik bûnösnek

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

nono84
Most tényleg mindent sokkal jobban figyelnek a "botrány" után! Az Inter meg a Serie A -ban maradt és még meg sem büntették! Gratula!

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
Pavel 5 meccses eltiltást kapott

nem mondom, tényleg csúnya volt amit csinált na de 5 meccs?? tavaly egyik csapatnál fordulónként ütött valaki Brocchinak az orrát is eltörte az egyik fantasztikus játékosuk és nam kapott eltiltást

Igen ez tényleg vicc lenne...

gabber_saviola
15 is elég, de 20 is jöhet 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Kit--Kat
én az 1.tõl sem ájultam el...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Zsolti9014
persze, nálam sem, félre ne érts, Ibrának volt 1 jó éve, aztán 0. Capello nem így látta.

Hajrá Magyarország!

Kit--Kat
lehet hogy többet volt bent, de 0 teljesítménnyel így nálam senki nem alapember...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Zsolti9014
az a baj, hogy kapálónál az volt 😄DD
Del Piero rovására

Hajrá Magyarország!

Kit--Kat
Kikérem a Juve nevében, hogy Zlatan valaha is az alapembere lett volna<#hehe>

Zsolti9014
sztem azt a 20 milliót inkább Barzagliért kellene odaadni, kellene a védelem tengelyébe egy igazi vezéregyéniség. (persze Buffon mellett).

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
nagyon nem kéne ez a Klose a Juvénak szvsz

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Barni
nem értem ezt a Klose ügyet, nem rossz focista, de már 28 éves...fiatalokra kéne építeni inkább..

Avanti Italia!

nono84
Amit a Reálban csinált az egy nagy vicc volt ! Talán még a Rómás idõkben nyújtott elfogadhatót . Pont a Camo helyett hülyeség!

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

forzajuve5
Jelentések szerint az Inter érdeklõdik a Juventus szélsõje Mauro Camoranesi felõl és a milánóiak Walter Samuelt ajánlanák fel érte cserébe.

ez a hónap legjobb vicce<#taps><#nyes><#vigyor3>

nono84
Trezeguet helyére akarják hozni a Klosét? Most akkor nagy rá az esély hogy Trez elmegy ? Van kérõje ? Esetleg Lyon az?<#confused>

vigyétek semmi gond, lõjön Barcának gólt ez a lényeg 😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

nono84
Ennyire komoly lenne ez a Klose-ügy? Sztem is lenne helye annak a pénznek más helyen is.

9csöves9
érdekes

a Klose-s hírre: nem tudom szerintem vannak olyan posztok amire bõven el lehet költeni azt a 15 milliót és egyáltalán nincs szükségünk csatárra

james69holden
(tudom nem újkeletû hír, de én speciel a transzferösszegrõl nem hallottam)

Miroslav Klosét vinné a Juventus

A Juventusban folytathatja pályafutását Miroslav Klose, a Werder Bremen és a német válogatott csatára. Az elõzõ szezonban 25 találatig jutó futballistáért 15 millió eurót adna a torinói csapat.

Bejelentkezett a német labdarúgó-bajnokság gólkirályáért a másodosztályba számûzött Juventus labdarúgócsapata.

A Tuttosport címû olasz lap szerint a torinóiak sportigazgatója, Alessio Secco napokon belül Brémába utazik, hogy német kollégájával, Klaus Allofsszal tárgyaljon Klose átigazolásáról.

A hírek szerint az északnémet együttes 20 millió euró ellenében engedné el egyik legjobbját, a Juventusnál ezt sokallják, õk „csak” tizenötöt fizetnének érte.

A 28 éves támadó az elõzõ szezonban 26 találkozón 25 gólt szerzett, idén is jól megy neki, ugyanis 13 mérkõzésén tízszer volt eredményes, legutóbb a Hertha hálóját terhelte meg két góllal.

A Juventust az elõzõ idény után megfosztották bajnoki címétõl, mi több, visszasorolták õket a másodosztályba és pontokat is levontak tõlük. A visszasorolás után a csapatot több alapembere is elhagyta, mint például Fabio Cannavaro és Emerson (Real Madrid), Lilian Thuram és Gianluca Zambrotta (Barcelona), vagy Zlatan Ibrahimovic és Patrick Vieira (Internazionale).

by NSO

sz.tetek jó igazolás lenne? én el bírám képzelni "nálunk" 😉

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Sziasztok. valakinek nincs meg véletlenül a juve-dortmund 92/93-as uefa kupa döntõk felvétele,vagy valamilyen összefoglaló esetleg? köszi cserébe esetleg fel tudok ajánlani juve meccsek felvételeit. laci
Kaplan
Lám, lám...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

james69holden
Az Inter bûnösebb, mint a Juventus?

Az olasz bundabotrányban eltiltott egykori játékvezetõ, Paolo Bergamo szerint több csapat megúszta a súlyos büntetést: az Inter és a Roma is legalább ennyire „sáros” az ügyben.

A nyárig a játékvezetõ-küldésért felelõs Paolo Bergamo – akit elmarasztaltak az olasz labdarúgást megrázó bundaügyben való szerepéért – nyilatkozata szerint nem csak azokat a csapatokat és személyeket büntették meg, akik bûnösök voltak.

Az egykori FIFA-játékvezetõ a QN (Quotidiano.net) címû internetes oldalnak adott interjújában úgy vélte, hogy másokat is el kellett volna marasztalni, ám ezeket a tényeket egyszerûen „félredobták” az illetékesek:
„Az Internazionale csapata volt az, amely többet panaszkodott, mint bárki más. Mindenki gyanús volt számukra, voltak olyan játékvezetõk, akiket nem akartak a meccseiken látni.”

Bergamo beszélt Giacinto Facchettirõl, az Inter nemrég elhunyt elnökérõl is:
„Nem szeretek errõl beszélni, mivel a barátságunk a hatvanas évekre nyúlik vissza, valamint már nincs az élõk sorában, de Facchetti volt az, aki rengetegszer felhívott – többször, mint mások. Mindig boldogtalan volt, ugyanis az Inter nem tudott bajnokságot nyerni. A milánóiak mellett a Roma vezetõi is többször kerestek, hogy ezt meg azt a játékvezetõt ne küldjem hozzájuk…”

Mint ismert, a botrányt éppen a Juventus sportigazgatójának, Luciano Mogginak a lehallgatott telefonbeszélgetései robbantották ki, aki bele akart szólni a játékvezetõi küldésbe.
„Több, mint 30 éves ismerem Moggit, és továbbra is a barátjának tartom magam. Biztos, hogy követett el hibákat. A játékvezetõi küldésbe nem szólhatott bele, hiszen azt sorsolás alapján döntöttük el, hogy ki melyik meccset vezeti.”

Bergamo szintén élesen bírálta a bundaügyet vizsgáló triumvirátust, Guido Rossit, Cesare Rupertót és Saverio Borriellit.
„Ez a hármas súlyos hibákat követett el. Belekerültek egy olyan világba, amit nem ismertek…”

by NSO

9csöves9
egyetértek,bár azzal nem hogy lábbal ügyetlen lenne

rengeteget fejlõdött az utóbbi években

9csöves9
nagy rá az esély hogy játszon Alex,már a Genoa ellen is gondolkoztak azon hogy a kispadon legyen e

nono84
Napoli döntetlen<#gonosz3>. A Mikulástól már tényleg egy elsõ helyet kérek<#hehe>.Forza JUVE!

Trunks
Sztem jobb is lenne, ha nem jönne Klose. Lábbal képzetlen, a fejjátéka jó, de Olaszországban mozdulni se tudna, ott csak a legjobbak tudnak érvényesülni.

A meccsrõl pedig: 1-1 nem rossz eredmény, Nedved gólja szép volt. Innen már úgyis nyerjük az egészet.

Amici di nessuno...

Count Adyn
Napoli x elt, igy a forduló végére 2.ikak vagyunk 25 pont al, elõttünk Napoli 26 al😊
Alex játszhat már végre jövõ héten?😮

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kit--Kat
kösssz! Szép gól volt😊

Zsolti9014
köszönöm

Hajrá Magyarország!

james69holden
http://www.youtube.com/watch?v=n5LmOgLvUgI
http://www.youtube.com/watch?v=7jxmwl1xGOU
http://www.youtube.com/watch?v=aU9tMaNL5Qc
http://www.youtube.com/watch?v=ZPpqiuXrRj0

Zsolti9014
vki rakja már ki ezeket Youtube-ra. Kösz

Hajrá Magyarország!

james69holden
köszi <#eljen>

húúh de csúnyán rátalpalt a gyerekre Nedved

9csöves9
sikerült elbasznom a linkelést

http://www.zshare.net/download/genoa-v-juventus-0-1-nedved-zip.html

http://www.zshare.net/download/genoa-v-juventus-1-1-juric-zip.html

9csöves9

james69holden
gólról linket majd szúrjon be valaki pls

9csöves9
sajnos nem láttam a meccset,de az összefoglalók és a leírások alapján nagyon élvezetes lehetett,majd torrentrõl leszedem

Pavel gólja gyönyörû,a kapott gólnál szokásosan elaludtunk. az újságírók Palladinot választották a meccs emberének

volt egy gólunk amit les maitt nem adtak meg , eléggé véleményes volt,és ítéltek ellenünk egy kamutizit amit Gigi gyönyörûen hárított

akkor ha jol számolok egy napig mi állunk az élen igaz csak jobb golkülõnbséggel de ez is csoda elértük a 14. forduloba tessék élre állt a csapat most már csak holnap a frosinonénak kell drukkolni napoli ellen idegenbe egy x re jok lesznek remélem bár sajna ott az x is csoda lenne azért a remény hal meg utoljára!!!!!!!!!!
BADE
Majd otthon a teljes csapattal elverjük õket!
Forza Juve!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Szabi 22
Hát ez aggasztó!

Kaplan
1-1 lett a vége. Megint a gólunkra rá két percre kaptunk gólt. Ez az aggasztó 😞

Zsolti9014
ez nekem nem valami folyamatosan megy, segítsetek (már a letöltés is lassú volt)!

Hajrá Magyarország!

Matthew Prosac
nagyon nyom a Genoa, Buffon eddig mindig jól jött ki, de szinte a Genoa térfelén sincsa a Juve..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Zsolti9014
Thuram: focista vagyok, nem turista!
Külföldi labdarúgás
Lilian Thuram, a Barcelona francia védõje megelégelte az állandó mellõzést, de nem gondolkodik a távozáson.

Lilian Thuram nyáron nagy reményekkel érkezett a Juventustól a Bajnokok Ligája címvédõjéhez, de csalódnia kellett, mert sem Rafael Marquezt, sem Carlos Puyolt nem volt képes kiszorítani a kezdõcsapatból, ezért most legtöbbször a kispad jut neki osztályrészül. A 34 éves hátvéd egyre nehezebben viseli a mellõzöttséget.

- Talán a szakmai stáb nem ismer elég jól, és mindenki azt gondolja, hogy jól érzem magam ebben a helyzetben. Én azonban nem turistának jöttem Barcelonába, mégis hosszú ideje mellõzöttnek érzem magam. Ilyesmi évek óta nem fordult velem elõ, és ez kihat a formámra is. Ha az edzõ nem játszat, az azt jelenti, hogy nem vagyok elég jó játékos. Jól érzem magam a katalán fõvárosban, de aggaszt a kialakult helyzet. Minden nap keményen dolgozom, de hiába várom, hogy játszhassak, márpedig minél kevesebb lehetõséget kapok, annál nehezebb a beilleszkedés is. Nem tetszik a jelenlegi helyzet, de nem gondolkodom azon, hogy eligazoljak Barcelonából. Ugyanakkor szóltam Raymond Domenech szövetségi kapitánynak, hogy ha a jelenlegi helyzet nem változik, elkezdheti keresni az utódomat – nyilatkozta keserûen a veterán bekk.

Pedig maradhatott is volna, mind1, nekünk így is jó...

Hajrá Magyarország!

Matthew Prosac
bwin.. <#vigyor>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

banok
Jó napotok van.

20.45 Genoa - Juventus
Tvants tracker
Sopcast tracker

elsõhöz TVAnts progi köll, a 2.-hoz Sopcast.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

9csöves9
megosztod velünk is?😊

Matthew Prosac
tárgytalan, tudom hol fogom nézni

Matthew Prosac
mai meccset hol lehet nézni?