Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
többek között Jean-Cleaude Blanc is a gyanúsítottak között van
Egyébként,szerintem annyit megérdemelnének a srácok hogy megemlékezünk róluk a banner alatt...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Hajrá Magyarország!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Albinoleffe 3-1 Treviso
Brescia 1-1 Spezia
Genoa 3-2 Frosinone
Modena 1-1 Vicenza
Napoli 0-0 Mantova
Rimini 2-0 Piacenza
Triestina 1-3 Bologna
Verona 0-1 Arezzo
Lecce 1-3 Bari
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
és mikor játszák le a meccset?megtettem a meccseteket tippmixen,term. hazai gyõzelemre
ReaL MaDRid x siempre
Yo, Bitch!
szörnyû volt ez az év minden Juventinonak
este hallottam hogy haláleset miatt elhalasztották,gondolni sem mertem ilyen szörnyûségre
Nyugodjanak Békében!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
mondjuk ezt így elsõre rohadtul nem tudom elképzelni
mindegy.. vagyis dehogy mindegy... RIP
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Nem rendezik meg a Juventus-Cesena mérkõzést, miután a Berretti korosztály két játékosa este meghalt a kórházban, miután dél körül egy edzõmeccs után a kis tóba esett labdát próbálták kihalászni a vinovói edzõközpontban. Mindkét játékos, Riccardo Neri és Alessio Ferramosca is csak tizenhét éves volt.
Úgy látszik a sors kemény utat jelölt ki a zebrák számára: a lehallgatások, a kizárás, a büntetések, Pessotto balesete után most két ifjú tehetség eltávozását kell túlélniük a zebra híveinek. Eme dolgokat a nagyképû interisták fel sem foghatják...
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Érkezhet: Távozhat:
Robinho G.Buffon
David Villa Camoranesi
Givet Zalayeta
Ribéry Zebina
Iaquinta D. Trezeguet
Abidal
Sissoko
Mascherano Barzagli
Mexes
Klose
Grygera
Samuel
Beckham
Frings
Mavuba
Gilardino
Morientes
Huntelaar
Toni
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
A torinói klub illetékesei már beszéltek a dél-amerikai klasszis játékjogát birtokló menedzserirodával, a Media Sport Investmenttel. Angol lapértesülések szerint az MSI 30 millió euróról indítja az „alkudozást”.
Mascherano a nyári átigazolási idõszak utolsó napján került honfitársa, Carlos Tevez társaságában a londoniakhoz, de egyelõre nem váltotta a szerepléséhez fûzött reményeket. Nem véletlen, hogy Európa számos klubja „szabadítaná meg” a duótól a West Hamet, a középpályás iránt a Juventus mellett a Real Zaragoza és a Fiorentina is érdeklõdik.
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
én nem szeretném hogy idejöjjön
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Trezeguet: Ibrahimovics és Vieira a futball örömlányai!
Nem hiszem, hogy jobban fognak azokra a játékosokra emlékezni, akik mindig a könnyebb utat választják és nem szenvednek sosem. David Trezeguet kritizálta a mostanában az Inter mezében remeklõ két egykori Juve-játékost. Én nem érzem túl jól magam a másodosztályban, de nem viselem a mi általunk megszerzett bajnoki cím trikolorját egy másik csapat mezén, zárta kemény kritikáját a francia csatárfenomén.