Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amici di nessuno...
Pavel, everybody at Juve want the management to invest in the team and buy some players, what do you want?
"I'm not asking anything from Juve...I'm here, Juve can always count on me".
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
egyébként Lapo Elkann bejelentette hogy mégtöbbet akarnak invesztálni a klubba
legalább nem drogra veri el az Agnelli család pénzét

Miután a napokban Ferguson kifejtette csodálatát a Southempton balhátvédje, Gareth Bale iránt, Heinze jövõje teljesen bizonytalanná vált.
Ekkor lépett a képbe Didier Deschamps, a Juventus trénere, aki egy kis olajat szórt a tûzre: kijelentette folyamatosan követi a védõvel kapcsolatos történéseket.
„Ismerem Gaby-t, láttam õt két évig Franciaországban” – nyilatkozta egy francia rádióállomásnak adott interjújában Deschamps. (Mint ismeretes az argentin védõ Angliába költözése elõtt a Paris Saint Germain alkalmazásában állt.)
„Manchesterben mindig balhátvédet játszott, de én nem hiszem, hogy ez lenne a legideálisabb poszt számára. Középhátvédként jobban teljesítene, és így nem kellene foglalkoznia a balhátvédek számával” –tette hozzá a francia szakember, aki szerint óriási elõny, hogy a játékos rendelkezik európai útlevéllel..
Heinze 2004 június 11-én érkezett az Old Traffordra 6,9 millió fontért, azóta 62 mérkõzésen ölthette magára a „vörös ördögök” mezét, s ez idõ alatt 3 három gólt szerzett.
by NSO
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
ez is azt írja hogy Buffon erõsen utalt arra hogy elmegy, aztán ott a riprt. Ezt egy szóval nem mondta Gigi. DD szerint pedig tutira marad, tõle függ a jövõ.
Hajrá Magyarország!
'Ki mondta, hogy én maradok, ha nem erõsítik meg a csapatomat, és nem leszünk bajnokesélyesek, én is távozom.' Így szóltak Alessandro Del Piero szavai, melyeket fõnökeinek intézett a tegnapelõtti Berlusconi Kupa meccs után, mikor arról faggaták, hogy õ mindenképpen marad-e a Juvéban.
foci24.com - Varga Péter
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
2. SAMPDORIA 12 7 5 0 21- 7 26
3. TORINIO 11 6 3 2 17- 8 21
4. GENOA 10 6 0 4 16-11 18
5. ATALANTA 11 4 5 2 25-12 17
6. PIACENZA 11 4 4 3 16-11 16
7. PRO SESTO 10 4 3 3 15-11 15
8. ALBINOLEFFE 11 4 2 5 18-16 14
9. PARMA 11 3 2 6 19-26 11
10. PERGOCREMA 11 3 1 7 12-28 10
11. SPEZIA 11 2 3 6 12-21 9
12. MODENA 11 2 2 7 11-25 8
13. LEGNANO 11 2 0 9 11-35 6
Hajrá Magyarország!
És végül: Gábor, köszönjük a linkeket, reméljük hamarosan Barzaglit is belinkelitek nekünk!<#worship>#worship><#papakacsint>#papakacsint>
Hajrá Magyarország!
szlovén nyelvû.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
várható volt hogy vereséget szenvedünk,de a játék képe alapján nyerhettünk volna, volt sok helyzetünk ami kimaradt, de nem sikerült kihasználni õket. A kapott gólok egyértelmûen a védeleme számlájára írhatók.
Remélem Chiellini nem sérült meg komolyan
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Guangdong
Shanghai Sports
meg a többi tartományi sport adó
https://www.facebook.com/ferfiklubb/