Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trunks
<#worship> A legnagyobb!!!! Õ legalább még tudja, mit jelent a klubhûség, nem úgy mint sokan mások...

Amici di nessuno...

9csöves9
Pavel nyilatkozott a Juve channelen

Pavel, everybody at Juve want the management to invest in the team and buy some players, what do you want?

"I'm not asking anything from Juve...I'm here, Juve can always count on me".

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
hát kár érte,de biztos vagyok benne hogy találunk méltó utódot

egyébként Lapo Elkann bejelentette hogy mégtöbbet akarnak invesztálni a klubba

legalább nem drogra veri el az Agnelli család pénzét

Trunks
Igen. Nem hinném, hogy valaha is lesz. Sajnálom, hogy a Tamoil lelépett.

Amici di nessuno...

james69holden
Gabriel Heinze iránt érdeklõdik a Juventus

Az olasz labdarúgó-bajnokság második vonalában szereplõ Juventus elismerte, hogy érdeklõdik Gabriel Heinze iránt, aki egyre kevesebb szerephez jut klubjában, a Manchester Unitedben.

Heinze 2004-es érkezése után egybõl a szurkolók kedvence lett, késõbb õt választották az idény legjobb manchesteri játékosának. A világbajnokság után aztán fordult a kocka: Sir Alex Ferguson nem volt megelégedve az argentin védõ fizikai állapotával, így gyakran Patrice Evrával helyettesítette. Sõt a francia játékos mára teljesen kiszorította a kezdõbõl Heinzét.
Miután a napokban Ferguson kifejtette csodálatát a Southempton balhátvédje, Gareth Bale iránt, Heinze jövõje teljesen bizonytalanná vált.
Ekkor lépett a képbe Didier Deschamps, a Juventus trénere, aki egy kis olajat szórt a tûzre: kijelentette folyamatosan követi a védõvel kapcsolatos történéseket.
„Ismerem Gaby-t, láttam õt két évig Franciaországban” – nyilatkozta egy francia rádióállomásnak adott interjújában Deschamps. (Mint ismeretes az argentin védõ Angliába költözése elõtt a Paris Saint Germain alkalmazásában állt.)
„Manchesterben mindig balhátvédet játszott, de én nem hiszem, hogy ez lenne a legideálisabb poszt számára. Középhátvédként jobban teljesítene, és így nem kellene foglalkoznia a balhátvédek számával” –tette hozzá a francia szakember, aki szerint óriási elõny, hogy a játékos rendelkezik európai útlevéllel..
Heinze 2004 június 11-én érkezett az Old Traffordra 6,9 millió fontért, azóta 62 mérkõzésen ölthette magára a „vörös ördögök” mezét, s ez idõ alatt 3 három gólt szerzett.

by NSO

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

nono84
Nem is lesz.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
azon elmélkedtem hogy a FIAT túl evidens mezszponzor lenne?

9csöves9
egyetértek

Zsolti9014

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
meg azt is írják, hogy C. Ronaldóért adnánk oda Gigit. Tudom, hogy nem õk találták ezt ki, csak fordítják a híreket, de ez hülyeség.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
www.gportal.hu/jooolap
ez is azt írja hogy Buffon erõsen utalt arra hogy elmegy, aztán ott a riprt. Ezt egy szóval nem mondta Gigi. DD szerint pedig tutira marad, tõle függ a jövõ.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
"Én, Gigi és a többiek részt akarunk venni egy új, nagy Juventus megszületésében, de a reményeink beteljesülése a vezetõinken múlik."

9csöves9
ismét kifordították Alex szavait,nem fog menni sehova csak õ is garanciát akar arra hogy megerõsítik a csapatot

fsgh
ti errõl mit tudtok?😮 (érdeklõdöm nem kötekedem)

'Ki mondta, hogy én maradok, ha nem erõsítik meg a csapatomat, és nem leszünk bajnokesélyesek, én is távozom.' Így szóltak Alessandro Del Piero szavai, melyeket fõnökeinek intézett a tegnapelõtti Berlusconi Kupa meccs után, mikor arról faggaták, hogy õ mindenképpen marad-e a Juvéban.

foci24.com - Varga Péter

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

9csöves9
csak azt nem értem miért esett nekik nehezükre leadni az összeset :S

Lizzy Sheffield
Jó volt megnézni a Juve gólokat!!

Lizzy Sheffield :-)

Zsolti9014
kösz

Hajrá Magyarország!

9csöves9
1. JUVENTUS 11 8 2 1 35-17 26
2. SAMPDORIA 12 7 5 0 21- 7 26
3. TORINIO 11 6 3 2 17- 8 21
4. GENOA 10 6 0 4 16-11 18
5. ATALANTA 11 4 5 2 25-12 17
6. PIACENZA 11 4 4 3 16-11 16
7. PRO SESTO 10 4 3 3 15-11 15
8. ALBINOLEFFE 11 4 2 5 18-16 14
9. PARMA 11 3 2 6 19-26 11
10. PERGOCREMA 11 3 1 7 12-28 10
11. SPEZIA 11 2 3 6 12-21 9
12. MODENA 11 2 2 7 11-25 8
13. LEGNANO 11 2 0 9 11-35 6

Zsolti9014
hol tudnám megnézni a tabellát?

Hajrá Magyarország!

9csöves9
5-2-re nyert a Parma ellen Primavera csapatunk,átvettük a vezetést a táblázaton

Zsolti9014
nagyon jó oldal!

Hajrá Magyarország!

james69holden
fasza <#szomoru1>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

9csöves9
Boumsong és Chiellini két hétre kidõlt...

9csöves9
a www.bianconeri.hu-n olvashatjátok a gazzetta magyar nyelvû elemzését a meccsrõl

9csöves9

9csöves9
na a tegnapi meccsnek a legnagyobb tanulsága,hogya védelmünk egy rakat fos.de úgy az egész. az már eleve mindent elmond egy védelemrõl hogy az 1 éve sérült Zebina köztük a legmagabiztosabb.nincsm it szépíteni ilyen védelem mellett nem érdemeltünk volna gyõzelmet,a milan tökéletesen használta ki a mozgássérült védelmünket.ennyi védelem mögé bejátszott labdát a Thuram-Canna páros 2 év alatt nem engedett meg mint amennyi most volt.támadásban egész ügyes dolgokat produkáltunk erre lehet építeni.mindkét csapat nyerhetett volna a kevesebbet hibázó nyert,ez van

Zsolti9014
És még egy tipp: www.juvemedia.net (bocs hogy nem link). Itt teljes meccsek is vannak, meg összefoglalók, és meccs linkek élõ közvetítésre, talán az összes bajnokiról, meg másról is. Nemrég akadtam rá, topikok vannak.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Nah, nem kell elkeserednünk, megmutattuk, hogy az egyik legerõsebb A-s csapattal is partiban vagyunk (bár az eredmények nem a Milant igazolják). Az jó hogy DD több fiatalnak is lehetõséget ad, bár Mirante most nem sokat volt mozgatva õ is nagyon ügyes kapus. Gigi nagyon jó volt. Viszont: a Juve eddigi betegsége az volt, hogy nov.-dec. környékén alig nyert meccset. Most az van, hogy rúgott góljainkat szinte rögtön kapott gól követi. A védelem elég sebezhetõ, nem szabadna 1 meccsen 3 gólt kapni, de ami a védelem hibája, az az, hogy nem követik elég szorosan a támadót. Asszem mind3 gólt így kaptuk. 1. Boumsong, 2. De Ceglie, 3. nemtom, úgy emlékszem Balza. Egyébként Venitucci, De Ceglie, Palladino, Paro: a saját nevelésûek közül jól mozogtak. Védõt mindenképpen kell venni: egy (vagy két) középsõt, mert Tudor jó, de sérülékeny, Kovacról ma majdnem kaptunk 1 gólt, rögtön a beállása után, Boumsong sem túl megbízható, Legrottagliét régen láttam, más meg nem nagyon van. Ide Barzagli egynek jó lenne. Mellette azért mások is jobban teljesítenek, mert õ igazi vezéregyéniség, amire épp szüksége van a védelemnek. Aztán egy szélsõhátvédet: Chiellini nagyon jó balra, Balza mind2 oldalon tud játszani, de idén õ sem az igazi, igaz tavaly õsszel is így volt, tavaszra azért belejött. Olyat kéne venni, aki jobb-bal oldalra egyaránt jó. Bár Birindelli sem rossz, csak már öregszik nagyon (de szimpi). Középpályára is kellene legalább 1 játékos, gy univerzális focista, mint már említettem Tacchinardinak örülnék, meg jó játékos Gasbarroni is (saját nevelés), de azt sem tom, h most hol van. 😄 Azzal is kell számolni, hogy Nedved ezen kívül valszeg max. 1 évet játszik majd és Marchonnit is vinné a Palermo, a Barzaglis transzferben is akár (ebben az esetben is lehet h télen menne, Barza nyáron jönne). Csatárposzton pedig mindenkit meg kellene tartani, esetleg Saviola jöhetne, kipróbálhatnánk ha úgyis ingyen lesz. Zalayetához nem ragaszkodnék annyira, de sokat tett már õ a klubért. Bojinov ma nem igazán volt játékban, de az övé a jövõ.
És végül: Gábor, köszönjük a linkeket, reméljük hamarosan Barzaglit is belinkelitek nekünk!<#worship><#papakacsint>

Hajrá Magyarország!

banok
Teljes meccs
szlovén nyelvû.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

gabber_saviola
http://www.youtube.com/watch?v=vRuA_MPyg5U

Juve-Milan 2-3 Trofeo Berlusconi AUBAMEYANG Willy

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
http://www.youtube.com/watch?v=mGbjxgkuHzU

Juve-Milan 2-2 Trofeo Berlusconi

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gercse
hát meglátszik, mit is kell cselekedni...vásárolni, egyértelmû...

forzajuve5
vége 3-2
várható volt hogy vereséget szenvedünk,de a játék képe alapján nyerhettünk volna, volt sok helyzetünk ami kimaradt, de nem sikerült kihasználni õket. A kapott gólok egyértelmûen a védeleme számlájára írhatók.
Remélem Chiellini nem sérült meg komolyan

gabber_saviola
jön mindegyik, nyugi 😛

gabber_saviola
http://www.youtube.com/watch?v=ZxUB08Djyy0

Juve-Milan 2-1 Trofeo Berlusconi

forzajuve5
rossz nézni Alex arcát ott a pálya szélén

forzajuve5
szegény beszél össze-vissza

Barni
hát jah...
ez a sport klubos kommentár viszont kikészít

Avanti Italia!

forzajuve5
sûrgõsen kell venni védõket

forzajuve5
3-2 😞 és 5 perc van vissza...

banok
A többi gólt is plz. 😄 <#eljen>

gabber_saviola

2-2 a faszom megint a juve betegsége beszarok miért van ez állandoan
forzajuve5
basszus 2-2 😞

forzajuve5
1-2 Alex 😄😄😄😄😄

gabber_saviola
😄ddddd tényleg

banok
(Y)

Kaplan
Mellé linkeltél 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

banok
Star Sports
Guangdong
Shanghai Sports
meg a többi tartományi sport adó

gabber_saviola
http://www.youtube.com/watch?v=LhHsMar-gv4

Juve-Milan 1-1 Trofeo Berlusconi
From: semprepalermo 😊