Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nono84
Buffon is megsérült.....fasza

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

nono84
Hallottam a rossz hírt ,de nem siránkozni kell hanem focizni. Majd a következõ fordulóban megint nyerünk.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

gercse
embereket kéne venni már a védelembe, még nyár elõtt

BADE
beszarás!Pedig mindenképp bajnokságot kellene nyerni!Ideje lenne már elõnyrõl beszélni.Trez állítólag írtó gyenge volt.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Kit--Kat
szégyen....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

forzajuve5
1-0 ra nyert a Mantova 😞 hosszú idõ óta az elsõ vereségünk, el sem hiszem

forzajuve5
a bwin.com adja a meccset

Kit--Kat
Az milánói, nem jó😛

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

hát aki olaszautó fan 😊), Alfa jobban állna a mezen 😊)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Kit--Kat
Nekem jobban tetszik mint a Tamoil😊 Kék verziót kéne rárakni a mezre😊

9csöves9
mai Mantova ellen készülõ keret,érdekes lesz

1 Buffon, 12 Mirante

Védõk:

2 Birindelli, 4 Kovac, 13 Piccolo, 14 Balzaretti,
27 Zebina, 33 Urbano

Középpályások:

15 Marchisio, 16 Camoranesi, 19 Paro, 29 De Ceglie
40 Venitucci, 46 Cuneaz

Csatárok:

9 Bojinov, 10 Del Piero, 17 Trezeguet, 23 Guzman,
25 Zalayeta

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
hát elég furcsán nézne ki az a Fiat logó a mezen

9csöves9
Ronaldo kell a fasznak úgy konkrétan

Fatyban van potenciál eltudnám képzelni egyszer középhátvédként de ilyen fiatalon nem szabad neki magas beosztást adni

Trunks
Nem akarok senkit meegbántani, de ezeket a "jön Beckham a nemtudommilyenpletykalapszerint, mit gondoltok????" "sztetek kellene Ronaldinho, mert hallottam, hogy jönne????????" féle beírásoknak semmi alapja nincs. Ha csak az emeberek 10%-a jönne, akiket nap, mint nap hírbe hoznak a Juvéval, akkor egész Torinóban csak Juve játékos lakna.

Ezekre a "hírekre" enm is reagálok inkább. Fatyról: igazából nem ismerem, jól jöhet, bár csak epizódszerepe lesz (remélem) kezdetben.

Amici di nessuno...

fsgh
bár én Interes agyok de szerintem senki se örülne neki...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Juventus komoly erõket mozgat meg Ronaldo leigazolása miatt.

Mi a véleményetek?
9csöves9
Faty free diet for Juve
http://www.channel4.com/sport/footba...ia/jan12f.html
Friday 12 January, 2007

Reports in Italy suggest that Rennes stopper Jacques Faty is close to joining Juventus at the end of the season.

The 22-year-old defender is contracted to the Ligue 1 side until June 2007 and could move to the Bianconeri on a free transfer.

“In June I will move to Juventus, I hope the deal will be finalised soon,” said the player in an interview which confirmed the recent speculation in France.

“My brother plays at Roma and has spoken to me about Juve and, of course, I would be happy to play with them,” added the youngster, who has won 14 caps with the Under-21 national team.

“Didier Deschamps is a very smart Coach who knows me well and admires me. I believe we will know more about this issue soon,” concluded Faty.

The central defender was already paired with the Old Lady in the summer, when the club was in need of new faces after the departures of Fabio Cannavaro, Lilian Thuram and Gianluca Zambrotta.

The Frenchman is valued at £1.7m and is part of the Promotion Sport Consulting group, who manage Juventus stopper Jean Alain Boumsong.

Juventus have already signed Zdenek Grygera of Ajax for next season and are seemingly close to finalising the transfer of world champion Andrea Barzagli from Palermo.

Count Adyn
Sport 1 en megy most Milan-Juve b.kupa ismétlés ha vki nem látta volna.)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

nono84
Claudio Pizarro, a német Bayern München támadója elhagyná jelenlegi csapatát. A perui válogatott játékos legszívesebben Olaszország felé venné az irányt, ahonnan máris akad egy ajánlata. A Serie B-t vezetõ Juventus jövõ nyáron szerzõdtetné a csatárt, akinek júniusban lejár a szerzõdése.
-nb1.hu-

De minek?

bmffm856
én is 😊 öröm, idegesség, bánat minden megvan benne ami teljessé teszi... de biztos lehetsz benne, hogy amiket leírnak, azoknak jó ha a 10%-a igaz... biztosan tudom, mert egyszer egy haverral csináltunk egy totálaberráltkamucikket, feltettük pár látogatottabb fórumra, és heteken keresztól téma volt a dolog... márpedig ha két ilyen totálismeretlen ember mint mi a haverral ekkora felfordulást tudtunk csinálni, és tényleg hetekig témát szolgáltattunk sokaknak, akkor ezzel arányosan kell kezelni a jelentõsebb portálok, és a nevesebb, ismertebb újságírók kezében lévõ "hatalmat" is... 😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

9csöves9
de szeretem a mercatot😄

bmffm856
nekünk meg Prandelli éppen most találta meg a jövõ jobbhátvédjét a csapatnál, Potenza személyében, így ez kicsit árnyékolja nekem is a transzfert... 😮😮

9csöves9
u21-es válogatott is egyébiránt

csak azt nem értem mi a frászért nem mi licitálunk érte,amikor már évek óta nincs normális jobbhátvédünk

bmffm856
igen ez sokat elmond róla 😊 grazie mille 😊

9csöves9
az új Panuccinak tartják,szerintem ennyi elég is😊

jó pléja na

20 éves jobbhátvéd

bmffm856
ezt én is olvastam két helyen is... tuttómerkátóveb és violanyúz is írta... õszintén nem sokat tudok errõl a Criscito srácról... van róla valami jó kis infód? 😮 😄

9csöves9
a gazzettában egyébként megszellõztettek egy elég furcsa dolgot

nektek kell Criscito aki most a Genoában van, de a fele a mienk.Bojinov már télen menne Genovába,Criscito fele meg hozzátok. nyáron meg menne a licit mindkettõért

elég kusza😮

bmffm856
nem én komplikálok, hanem a blicchi italiani 😛
(amúgy amit írtam, az nyártól értendõ, mert addig Bojinov marad Torinoban, ez viszont szinte tuti... aztán meg meglátjuk...)

gabber_saviola
fu Peti, Te már komplikász megint :ASdasdasdasdasd

Lali, énis ^^

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
jah akkor én kérek elnézést😄

a napokban szellõztették meg a Torinot,de akkor megnyugodtam^^

bmffm856
igen ez van a cikkben, de Bojinov attól még közel sem biztos hogy marad a Juvénál... nem értem miért nem becsüli meg senki Bojinovot -a Fiorentinát is beleértve-, mert ritkaság számba menõ nagy tehetség...

gabber_saviola
hé Lali, itt az van, hogy visszautasítja a Torino a megvételt, mert van neki Stellonéje, Abbruscatója és Muzzija meg Rosinája aki most fog 2009-ig hosszabítani 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
jah sajna szó van róla

tényleg nem kapott annyi lehetõséget amennyit megérdemelne.de hát a Maistro tudja

gabber_saviola
Mercato: il Torino rifiuta Bojinov
Abbiamo Stellone, Abbruscato e Muzzi, per cui non siamo interessati al prestito di Bojinov". Lo ha detto il presidente del Torino, Cairo. La strategia del club granata "e’ quella di valorizzare i giocatori che fanno gia’ parte della rosa", spiega Cairo. A cominciare da Rosina, che potrebbe presto allungare il suo contratto in scadenza nel 2009. (M)

9csöves9
Claudio Orlandoni Barzagli ügynöke nyilatkozott a napokban. lehetséges hogy Criscito, Marchisio, Palladino, De Ceglie 4-es közül valaki megy még Barzagliért,de az biztos hogy csak nyáron igazol el.

Palladino biztos nem fog menni,a vezetõk szerint Õ testesíti meg a jövõ Juventusát

nono84
Igaz 😊 Nem hinni kell hanem fizetni 😊 de hát péz az péz

gabber_saviola
Én meg Zampariniben hiszek aki kimondta, hogy nem kötelezõ neki eladni Barzaglit, de 25 milláért talán eladná. ^^

nono84
Valóban én már csak a fotónak hiszek ha már mezben le van fotózva akkor elhiszem! 😊 v. ha kifut a pályára 😊

bmffm856
én már nem tudom mit higgyek, és hogy melyik hírnek hihetek egyáltalán... repkednek mindenfelé a különféle hírek, akár 5 percen belül is cáfolva a másikat... na ez a blikk színvonal Itáliában : )

gabber_saviola
adni kell a Palermónak egy olyan ajánlatot, amire képtelenség nemet mondani, aztán nem kell találgatni, mert az a "na jó, Pazzinit odaadom Barzagliért" az egész karcsu és vitzes ^^

bmffm856
szerintem Cannavaro olaszföldre sem fog visszatérni, mert -joggal- haragszanak rá -a Juvénál elsõsorban...

Én azt javasolnám nekik, hogy hozzák vissza Cannavarot (úgyse fekszik neki a spanyol foci), és akkor Barzagli jöhet Fioba 😛

bmffm856
azért az érdekelne, hogyha Grygerát leigazoljátok, márpedig úgy tûnik meglesz, akkor az milyen kihatással lesz a Barzagli (közös)ügy(ünk)re... 😮 😊

Trunks
Klose nem jön, ne is jöjjön.

Grygera nagyon fontos, ráadásul a jobb szélen és középen is bevethetõ. Végre igazi erõsítés.

Amici di nessuno...

9csöves9
Grygeraval még nincs szerzõdés,szóbeli megállapodás viszont már van

Kloseval semmi,Secco annyit mondott róla hogy különleges képességû játékos.Barzagliról meg már egy jó ideje tudni lehet hogy távozik,a Juve és a Fiorentina állnak legközelebb ahhoz hogy megszerezzék

Te figy, ez biztos akkor most már, mert vki egy nem tom pontosan lehet ez volt az, korábbi grygerás hirre azt irta hogy modositották és mégse irt alá szoval ez tuti??Másik mi van már kloséval na meg az is igaz,hogy olasz sajto gyakorlatilag bargzalit a juve játékosának tekinti??
9csöves9
elég kusza egyenlõre az ügy a calciomercato reggel lehozta hogy már leigazoltuk.azóta már többször megváltoztatták a hírt jelenleg annyi van hogy Grygerával szóban megállapodtunk az Ajaxot meg értesítette a csapat hogy érdeklõdünk iránta

ez is pozitívum nagyon jó játékosnak tartom remélem már télen jön

nono84
Közkívánatra hátvéd 😊

nono84
A cseh válogatott egyik oszlopos tagja, a hátvéd Zdenek Grygera 2007 nyarától a zebrák keretét fogja erõsíteni. Errõl már a játékossal is megállapodtak a bianconerik képviselõi.

A transzfer hivatalosan júniusban menne végbe, de Martin van Geel, az Ajax igazgatója a De Telegraaf címû napilapnak úgy nyilatkozott, készek már a januári átigazolási idõszakban a Juventus rendelkezésére bocsátani a játékost.

Az „Öreg Hölgy” az Inter elõl happolta el Grygerát, s ha már a télen alkalmazásba veszi a cseh hátvédet, azzal talán megnyugtathatná kapusát Gianluigi Buffont, aki az utóbbi idõben többször is a keret megerõsítéséért szállt síkra nyilvánosan.
NSO

Kit--Kat
Nem baj, legalább kiszálltak az arabok, ebbõl is látszik mennyire hû partnerek voltak...