Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
1 Buffon, 12 Mirante
Védõk:
2 Birindelli, 4 Kovac, 13 Piccolo, 14 Balzaretti,
27 Zebina, 33 Urbano
Középpályások:
15 Marchisio, 16 Camoranesi, 19 Paro, 29 De Ceglie
40 Venitucci, 46 Cuneaz
Csatárok:
9 Bojinov, 10 Del Piero, 17 Trezeguet, 23 Guzman,
25 Zalayeta
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Fatyban van potenciál eltudnám képzelni egyszer középhátvédként de ilyen fiatalon nem szabad neki magas beosztást adni
Ezekre a "hírekre" enm is reagálok inkább. Fatyról: igazából nem ismerem, jól jöhet, bár csak epizódszerepe lesz (remélem) kezdetben.
Amici di nessuno...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Mi a véleményetek?
http://www.channel4.com/sport/footba...ia/jan12f.html
Friday 12 January, 2007
Reports in Italy suggest that Rennes stopper Jacques Faty is close to joining Juventus at the end of the season.
The 22-year-old defender is contracted to the Ligue 1 side until June 2007 and could move to the Bianconeri on a free transfer.
“In June I will move to Juventus, I hope the deal will be finalised soon,” said the player in an interview which confirmed the recent speculation in France.
“My brother
“Didier Deschamps is a very smart Coach who knows me well and admires me. I believe we will know more about this issue soon,” concluded Faty.
The central defender was already paired with the Old Lady in the summer, when the club was in need of new faces after the departures of Fabio Cannavaro, Lilian Thuram and Gianluca Zambrotta.
The Frenchman is valued at £1.7m and is part of the Promotion Sport Consulting group, who manage Juventus stopper Jean Alain Boumsong.
Juventus have already signed Zdenek Grygera of Ajax for next season and are seemingly close to finalising the transfer of world champion Andrea Barzagli from Palermo.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
-nb1.hu-
De minek?
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
csak azt nem értem mi a frászért nem mi licitálunk érte,amikor már évek óta nincs normális jobbhátvédünk
jó pléja na
20 éves jobbhátvéd
nektek kell Criscito aki most a Genoában van, de a fele a mienk.Bojinov már télen menne Genovába,Criscito fele meg hozzátok. nyáron meg menne a licit mindkettõért
elég kusza😮
(amúgy amit írtam, az nyártól értendõ, mert addig Bojinov marad Torinoban, ez viszont szinte tuti... aztán meg meglátjuk...)
Lali, énis ^^
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
a napokban szellõztették meg a Torinot,de akkor megnyugodtam^^
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
tényleg nem kapott annyi lehetõséget amennyit megérdemelne.de hát a Maistro tudja
Abbiamo Stellone, Abbruscato e Muzzi, per cui non siamo interessati al prestito di Bojinov". Lo ha detto il presidente del Torino, Cairo. La strategia del club granata "e’ quella di valorizzare i giocatori che fanno gia’ parte della rosa", spiega Cairo. A cominciare da Rosina, che potrebbe presto allungare il suo contratto in scadenza nel 2009. (M)
Palladino biztos nem fog menni,a vezetõk szerint Õ testesíti meg a jövõ Juventusát
Grygera nagyon fontos, ráadásul a jobb szélen és középen is bevethetõ. Végre igazi erõsítés.
Amici di nessuno...
Kloseval semmi,Secco annyit mondott róla hogy különleges képességû játékos.Barzagliról meg már egy jó ideje tudni lehet hogy távozik,a Juve és a Fiorentina állnak legközelebb ahhoz hogy megszerezzék
ez is pozitívum nagyon jó játékosnak tartom remélem már télen jön
A transzfer hivatalosan júniusban menne végbe, de Martin van Geel, az Ajax igazgatója a De Telegraaf címû napilapnak úgy nyilatkozott, készek már a januári átigazolási idõszakban a Juventus rendelkezésére bocsátani a játékost.
Az „Öreg Hölgy” az Inter elõl happolta el Grygerát, s ha már a télen alkalmazásba veszi a cseh hátvédet, azzal talán megnyugtathatná kapusát Gianluigi Buffont, aki az utóbbi idõben többször is a keret megerõsítéséért szállt síkra nyilvánosan.
NSO