Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
Áhh ne hülyéskedj, sehol sincs az ember, van néhány kiemelkedó meccse azt kész amúgy szürkeegér, csak magas meg önzõ és sportszerûtlen.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Zsolti9014
IFFHS minden idõk klub-világranglistája(1991.január 1-tõl):
1. Barcelona
2. JUVENTUS
3. AC Milan
4. Manchester United
5. Real Madrid
6. Bayern München
7. Inter
8. Arsenal
9. River Plate
10. Ajax

Hajrá Magyarország!

nono84
Volt fent youtube-on egy videó ahol lõtt egy nagyonnagy gólt ajax színeiben , de csapatembernek nehezen nevezhetném és ugye ez egy csapatsport! Hogy a legjobb játékos a Serie A-ban hát nem õ jutna elõször az eszembe és akkor finoman fejeztem ki magam ....

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

nono84
Erre gondolsz:
"az új homoszexuelomovicsnak tartják. számunkra ez sem túl" LOL
ha jól hallottam õ játszott most a délamerikai u 20-as tornán és nem is rosszul ,ha jól tudom ! De kell az erõsítés nektek hogy legyûrjétek az Intert ,bár ezt csak a szívem diktálja sajna.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

gabber_saviola
Lajos vagy Zsolti szeriten gratulált volna 😄dddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

nono84
Õ tudja 😛

gabber_saviola
Palermóban a srác 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
nem sikerült a megegyezés az Ajaxxal így Grygera csak nyáron jön. ezért egybõl felvettük a kapcsolatot az anderlechttel Anthony Vanden Borre ügyében :o

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
Kovács térdét február másodikán mûtik

tökjó hogy van egy komplett hátvédsorunk akiket azért fizetünk hogy kórházban fetrengjenek

9csöves9
van ilyen,nem volt még az edzõje szerencsére

Trunks
Nem tudok semmit írni errõl. Elment az esze vagy mi van? Tudja kirõl beszél?

Amici di nessuno...

9csöves9
ha szólt volna én szívesen segítek

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=221150

Trunks
Megint ez a randa piros? Azt hittem, ez csak tavaly volt...

Az eredménynek én se örülök, de úgy vagyok vele, hogy tök mind1, mit játszunk. Most már úgyis feljutunk, és az a baj, hogy ezt a játékosok is tudják. Buziság (és jogtalan) volt csökkenteni a 17 pontos mínuszt. Úgy lett volna vmi értelme pályára lépni idén.

DD pedig?<#nemtudom>

Zlatan meg 1 buzi, ezt már régóta tudtuk. Már régóta utálom, mint a szart. Önzõ, raádásul semmi extra. Közepes játékos, de mivel nem tud passzolni, ezért még szarabb. Sose értettem, hogy Capello miért játszatja.

Amici di nessuno...

9csöves9
én sem vagyok megelégedve vele,de azért arra sem számíthattunk hogy 100%-osan lehozzuk a bajnokságot.minden csapatnak a B ligában ez az év meccse,megsokszorozódott erõvel játszanak ellenünk nem egyszerû helyzet

kell tenni egy olyan embert DD mellé aki tudja motiválni a játékosokat,eltudnám képzelni pl Contét

Kit--Kat
Boldog Szülinapot Gigi!!!

Amúgy Deschampsban egyre inkább megrendül a bizalmam, akár 10 11est nem megadása mellett is verni kéne a B liga csapatait ezzel a gárdával...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

9csöves9
Buon compleanno Gigi!<#bohoc>

Zsolti9014
Ma van Buffon születésnapja! Boldog szülinapot!

Hajrá Magyarország!

9csöves9

9csöves9

9csöves9
Bojinov megint nem kapott lehetõséget,Marchionni körülbelûl 10 mp-t kapott

nem értem Deschampsot komolyan

9csöves9
a meccset 10 emberrel fejeztük be GG állította ki magát,és két teljesen jogos tizenegyest nem adtak meg nekünk két kezezésért.én már nem is hiszem hogy kapunk idén büntetõt

Pavel egy állat,klónozni kéne

Kit--Kat
Én tudtam és igazam volt -.-, vagy lett kinek hogy tetszik😊 Utáltam, hogy egy ilyen genny magára veszi a Juve mezt, azt méginkább, hogy ezt a korcsot Alex felé helyezték:S.

gercse
hát senki nem tudta, hogy ez lesz belõle, de most már mindegy

Kit--Kat
Na akkor nem volt alaptalan, hogy egy emberi selejtnek tartottam mindíg is ezt a patkányt... Fúúúú. Emlékszel hányszor összevesztem ezen Brekivel??
Kár volt védenie ezt a hánydékot.

forzajuve5
1-1 lett a meccs végeredménye, a gólt Nedved szerezte a 2. félidõ 47. percében

9csöves9
SPEZIA: Santoni; Nicola, Giuliano, Addona, Gorzegno; Saverino; Guidetti, Confalone, Frara, Do Prado; Varricchio.
A disposizione: Rotoli, Padoin, Grieco, Ponzo, Alessi, Baù.
All. Soda.

JUVENTUS: Buffon; Birindelli, Piccolo, Giannichedda, Balzaretti; Camoranesi, Zanetti, Paro, Nedved; Del Piero, Trezeguet.
A disposizione: Mirante, Legrottaglie, De Ceglie, Marchisio, Marchionni, Palladino, Bojinov.
All. Deschamps.

FORZA RAGAZZI!

banok
Én örültem a Steauanak meg a többi Kelet-Európai csaptnak. Színt hoztak a BL-be. És némelyik nem is akkora kutyaütõ...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

9csöves9
ebben annyira nem értek egyet,kell a változás

bajnokok ligájának hívják meg kell adni a lehetõséget a többi csapatnak.hogyha kizárólag topcsapatokkal akarnak egy versenysorozatot akkor csináljanak egy G14(18) nevû kupát aztán játszanak.ettõl függetlenül szerintem nem kell félni a változástól túl drasztikus döntés lenne

arról nem is beszélve,hogy a Juventusnak csak elõnye lehet ebbõl

Trunks
Megmondom õszintén: rohadtul nem örülök neki. Platininek sok hülye új ötelte van, mint pl. a 24 csapatos EB (baromság, hova fog így süllyedni az EB színvonala...), a BL-be több ország bajnokát kivánja bevonni (nagyon kell nekünk lett, lengyel vagy ír bajnok, nem elég az idei sok kelet-európai nyomorék gárda, akik pontot se tudnak szerezni). Ha ez a 2. ötlete megvalósul, akkor nagyon fos lesz a BL, a csoportkörnek gyakorlatilag semmi értelme se lesz. Ja és elvenné a 4. helyet az olaszoktól, angoloktól, spanyoloktól.<#ejnye1>

Úgyhogy Platinit tisztelem, mint ember és játékos, de UEFA elnöknek több, mint rossz.

Amici di nessuno...

9csöves9
a Juve bajnoki címeire gondolt

banok
jah ok.. oops.. 😄

gercse
az inter csak egyet "nyert"(nem hiszem, hogy az ideit már el is könyvelte bajnoki címnek, ha igen akkor tényleg nagy a szája a kispajtásnak)
úgyhogy gondolom a Juve bajnoki címeire gondolt

mármint az inter érdemelte meg, úgy értette?? mert az durva

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

gercse
sztem Ibrára gondolt

banok
Salihamidzic?

9csöves9
a bosnyák köcsög az inter channelen azt nyilatkozta,hogy mindkét bajnoki címûnk teljesen megérdemelt volt

9csöves9
Platini lett az UEFA elnöke,gratula neki

Trunks
hihetetlen<#mf1>

Amici di nessuno...

9csöves9
ez is mutatja mekkora tehetségnek tartják

a hivatalos oldalunk is ír róla tehár már 100% hogy nyártól "ismét" nálunk játszik,remélem idõvel meg lesz vele oldva a jobbhátvéd kérdésünk

nono84
Hova süllyed még az újságírás... LOL Ennek a cikknek semmi értelme ,nem is azért másoltam be.. 😄
Fura vallomást tett Pavel Nedved a minap a La Gazzetta dello Sport hasábjain.
- Nem tudom megmondani, hogy néhány hónap múlva a futball világában leszek-e még - így a Juve cseh középpályása -, de hamarosan eldöntöm. Elképzelhetõ, hogy kopaszra vágatom a hajamat, és elbújok valahol, ahol senki nem ismerhet rám.
Nedved a késõbbi kérdésre válaszolva elárulta: az nem jutott eszébe, hogy plasztikai mûtéttel változtassa el az arcát annak érdekében, hogy békén hagyják õt a rajongói.

gabber_saviola
Juve: Riscatto Criscito costato 7,5 m.
E’ costato alla Juventus 7,5 milioni il riscatto di Domenico Criscito, difensore attualmente al Genoa, che al termine della stagione tornerà in bianconero. Nella cifra sono compresi 1,25 milioni e 1 milione, rispettivamente per le cessioni della metà di Andrea Masiello e Abdoulay Konko, la cui altra metà era del Siena. Criscito ha prolungato il contratto con la Juventus fino al 2011

ejha 😮

Kit--Kat
nagyon nagy😄DD

Trunks
Hát kb. ez a négyes kezdene... úgyhogy érdekes lesz.

Amici di nessuno...

9csöves9
a szombati meccsrõl "csak" Zebina,Tudor,Boumsong és Chiellini hiányzik majd,mostmár egész normális védelemmel állhatunk ki

9csöves9
Ale a híradós😄

http://www.youtube.com/watch?v=40BUK7VLlD8

Breki33
Képes sportban Del Piero poszter

láttunk már jobbat is
9csöves9
Maresca a kevés lehetõség miatt távozni akar a Sevillától<#vigyor3>

gabber_saviola
érdekes Olaszban úgy tudják, hogy a Milán, Juve, Palermo hármas akarja, de az enbéegyponthugy jobban tudja 😛

9csöves9
3-0 lett a vége<#bohoc>

nono84
😄