Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
1. Barcelona
2. JUVENTUS
3. AC Milan
4. Manchester United
5. Real Madrid
6. Bayern München
7. Inter
8. Arsenal
9. River Plate
10. Ajax
Hajrá Magyarország!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
"az új homoszexuelomovicsnak tartják. számunkra ez sem túl" LOL
ha jól hallottam õ játszott most a délamerikai u 20-as tornán és nem is rosszul ,ha jól tudom ! De kell az erõsítés nektek hogy legyûrjétek az Intert ,bár ezt csak a szívem diktálja sajna.
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
tökjó hogy van egy komplett hátvédsorunk akiket azért fizetünk hogy kórházban fetrengjenek
Amici di nessuno...
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=221150
Az eredménynek én se örülök, de úgy vagyok vele, hogy tök mind1, mit játszunk. Most már úgyis feljutunk, és az a baj, hogy ezt a játékosok is tudják. Buziság (és jogtalan) volt csökkenteni a 17 pontos mínuszt. Úgy lett volna vmi értelme pályára lépni idén.
DD pedig?<#nemtudom>#nemtudom>
Zlatan meg 1 buzi, ezt már régóta tudtuk. Már régóta utálom, mint a szart. Önzõ, raádásul semmi extra. Közepes játékos, de mivel nem tud passzolni, ezért még szarabb. Sose értettem, hogy Capello miért játszatja.
Amici di nessuno...
kell tenni egy olyan embert DD mellé aki tudja motiválni a játékosokat,eltudnám képzelni pl Contét
Amúgy Deschampsban egyre inkább megrendül a bizalmam, akár 10 11est nem megadása mellett is verni kéne a B liga csapatait ezzel a gárdával...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
nem értem Deschampsot komolyan
Pavel egy állat,klónozni kéne
Kár volt védenie ezt a hánydékot.
A disposizione: Rotoli, Padoin, Grieco, Ponzo, Alessi, Baù.
All. Soda.
JUVENTUS: Buffon; Birindelli, Piccolo, Giannichedda, Balzaretti; Camoranesi, Zanetti, Paro, Nedved; Del Piero, Trezeguet.
A disposizione: Mirante, Legrottaglie, De Ceglie, Marchisio, Marchionni, Palladino, Bojinov.
All. Deschamps.
FORZA RAGAZZI!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
bajnokok ligájának hívják meg kell adni a lehetõséget a többi csapatnak.hogyha kizárólag topcsapatokkal akarnak egy versenysorozatot akkor csináljanak egy G14(18) nevû kupát aztán játszanak.ettõl függetlenül szerintem nem kell félni a változástól túl drasztikus döntés lenne
arról nem is beszélve,hogy a Juventusnak csak elõnye lehet ebbõl
Úgyhogy Platinit tisztelem, mint ember és játékos, de UEFA elnöknek több, mint rossz.
Amici di nessuno...
úgyhogy gondolom a Juve bajnoki címeire gondolt
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

a hivatalos oldalunk is ír róla tehár már 100% hogy nyártól "ismét" nálunk játszik,remélem idõvel meg lesz vele oldva a jobbhátvéd kérdésünk
Fura vallomást tett Pavel Nedved a minap a La Gazzetta dello Sport hasábjain.
- Nem tudom megmondani, hogy néhány hónap múlva a futball világában leszek-e még - így a Juve cseh középpályása -, de hamarosan eldöntöm. Elképzelhetõ, hogy kopaszra vágatom a hajamat, és elbújok valahol, ahol senki nem ismerhet rám.
Nedved a késõbbi kérdésre válaszolva elárulta: az nem jutott eszébe, hogy plasztikai mûtéttel változtassa el az arcát annak érdekében, hogy békén hagyják õt a rajongói.
E’ costato alla Juventus 7,5 milioni il riscatto di Domenico Criscito, difensore attualmente al Genoa, che al termine della stagione tornerà in bianconero. Nella cifra sono compresi 1,25 milioni e 1 milione, rispettivamente per le cessioni della metà di Andrea Masiello e Abdoulay Konko, la cui altra metà era del Siena. Criscito ha prolungato il contratto con la Juventus fino al 2011
ejha 😮
http://www.youtube.com/watch?v=40BUK7VLlD8