Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
egyszerûen hihetetlen és nem az elsõ történet már idén

nagyon elhitte mindenki a csapatnál,hogy elég ha ottvagyunk pályán pláne vezetésnél. egyértelmûen mentális probléma,kéne egy olyan ember aki ezt tudja kezelni

Pavel viszont két zseniális gólpasszt adott továbbra is a klónozása mellett vagyok

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Kit--Kat
nevetséges... Deschamps áhh...........

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

forzajuve5
ezt nem hiszem el 2-2
megint 5perc alatt kapunk két gólt

forzajuve5
Alex góljával már 2-vel vezetünk

9csöves9

9csöves9
errõl van szó<#gonosz1>

lehet valahol nézni?

Kaplan
16' Vicenza 0 - 1 Juventus

6' Palladino 😊 Hajrá srácok!!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kit--Kat
Én is ígyvoltam, de most szükség van erre a tetüre is. Bár jobb lenne, ha Nesta jönne.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

9csöves9
nagy szükség lenne rá,de õ az egyik akiben a legnagyobbat csalódtam.ha nem akart a csapaton segíteni akkor amikor a legnagyobb szükség lett volna rá akkor mostmár maradjon csak álmai csapatánál

Puma,buzibra,vieira,mutu távozását leszartam mert tudtam hogy zsoldosok

Kit--Kat
Nem bírom az ürgét, de most akkora katasztrófa van hátul, hopgy mindeképp szükség lenne rá, szal gyenge lennék és visszafogadnám😊

nono84
" Jól érzem magam Madridban, de úgy érzem, hogy tartozok a Juventus-drukkereknek, és mindenképpen szeretném megadni ezt a tartozást – nyilatkozta a hátvéd." - nem tartoznál ha mentél volna b.meg...

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Count Adyn
Hát Búmszong helyett inkább Canna akkor már😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

hunbasser
amíg Capello az edzõ,addig Cannanak helye lesz a csapatban-sajnos.nálunk nem azt a teljesítményt hozza,amit mindenki elvár tõle,és sztem õ sem érzi magát jól Spanyolországban

ReaL MaDRid x siempre

gabber_saviola
visszafogadnád?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Kit--Kat
Ajánlom hogy tolja vissza magát, ha már így elhúzott és a "Real Madrid" aranylabdásának kell hívni...

A Real Madrid aranylabdás védõje szívesen törlesztené tartozását a torinói szurkolókkal szemben.

A Juventus vezetõi jelezték: nyáron mindent megtesznek azért, hogy visszaigazolják a klub egykori védõjét, Fabio Cannavarót. A 32 éves hátvéd tavaly azért igazolt a Real Madridhoz, mert nem akart az olasz másodosztályban játszani, ám Spanyolországban nem igazán megy neki a játék, miként csapatának sem, amely a jelek szerint idén sem tud semmilyen trófeát nyerni. A torinói klubnál már meg is találták a módját, hogy hazacsábítsák a válogatott védõt: szerzõdésében belefoglalják, hogy labdarúgó-pályafutása befejezése után is az egyesületnél maradhat, mint az egyik ifigárda edzõje. Cannavarót vonzza a feladat, ráadásul szeretne a szurkolóknak is bizonyítani.

- Csak év végén döntök a jövõmrõl, addig nem tudok nyilatkozni a hazatérésrõl. Jól érzem magam Madridban, de úgy érzem, hogy tartozok a Juventus-drukkereknek, és mindenképpen szeretném megadni ezt a tartozást – nyilatkozta a hátvéd.

meglep de szerintem nem tér vissza
9csöves9
a menedzsere tegnap cáfolta hogy tárgyalt volna velünk

aztán kitudja,cáfoltak Toni körül már sokmindent élete során

Matthew Prosac
biztos csak bulvárszintû, vagy már volt róla szó, de Luca Toni szívesen menne hozzátok...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

9csöves9
tegnap Grygera részt vett az orvosi vizsgálatokon, majd visszautazott Amsterdamba

Trunks
Hát a Juvén és a nuován kívül semmi más szót nem értek, de ha olyasmi lesz, mint az AOL Arena, akkor rosszul tuti nem járunk.

Amici di nessuno...

9csöves9
egy ilyet láttam. azt írták a hamburgi aol és a berni stadion ötvözete lesz

james69holden
<#eljen>

tervek/makettek nincsenek még hogy hogy fog kinézni? 😊

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

9csöves9
ma délelött megvolt a megbeszélés az új stadionnal kapcsolatban

45 ezer férõhelyes lesz,kb 120 millió euróba kostálna. az Olasz Gazdasági és Pénzügyminisztérium garantálja,hogy minden segítséget meg fog kapni a klub,hogy felépítsék az arénát

9csöves9
egy külföldi Juve fórumon,azthiszem a tuttosport közölte a cikket

ha megtalálom beteszem

Lizzy Sheffield
Ezt nem hiszem el! Hogy ezt hogy elcseszték!! (olasz labdarúgás)

Lizzy Sheffield :-)

Kit--Kat
és a milánói?

gabber_saviola
fu Lali ezt hol olvastad?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
biztonságosnak ítélték a stadiont ezen kívûl csak a római olimpico,a Renzo Barbera és a Stadio Ferraris felel meg a feltételeknek

nono84
Ilyen dolgot biztos nem engedhet meg a szövetség magának.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

gabber_saviola
semmi ilyen infó sincs, max a blikkben vagy a kiskegyedben

9csöves9
nem kell még fosni

Legujabb hir szerint, akár 1 évig is szünetelhet az olaszfoci az õsszes bajnokságba, a vezetõk minnél hamarabb õsszeülnek és megvitatják, én nem birnék ki egy évet a juve nélkül!!!
9csöves9
Nyugodjon Békében...

friss hir lehet mégse lesz juve de semmilyen meccs se:Meghalt egy 38 éves rendõr a Catania-Palermo olasz bajnoki labdarúgó-mérkõzés kapcsán kirobbant rendbontásokban, miután eltalálták egy petárdával.
Luca Pancalli, az ottani szövetség rendkívüli biztosa bejelentette, valamennyi hétvégére kiírt elsõ és másodosztályú találkozót elhalasztják.

Cataniában vasárnap Szent Ágotát, a város védõszentjét köszöntik különbözõ rendezvényekkel, utcabálokkal, ezért biztonsági szempontból hozták elõre két nappal a szicíliai rangadót, amelyet végül 2-1-re a Palermo nyert meg.
kõzvetiti valamelyik tv a meccset vagy lehet majd nézni valahol???
Kit--Kat
jobb mint az arab szar

bocs ezt tudom hogy nem ide kõtõdik meg én is juve drukker vagyok de csak érdekesség képpen megkérdezem nem e tudjátok miért van ma is serie a s meccs(catania-palermo)
james69holden
OMG 😄DDDD

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

nono84
<#wow1> Hát..<#banplz>

Breki33
Képes Sportban Buffon poszter

És ibrat kérdezik melyik jobb az inter vagy a capello féle juventus
9csöves9
csodálatos

BADE
hasonló véleményen vagyok

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

9csöves9
vmi mezõgazdasági szar...

ennél még az is jobb lenne ha szponzor nélkül játszanánk

BADE
mi a fen ez bakker...

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

9csöves9
a fiat mellet õk lesznek jövõre a csapat szponzorai,és ez lesz a mezen

elvileg...

hunbasser
khömm...jelzem,h #13009-et nem én írtam

ReaL MaDRid x siempre

Breki33
<#vigyor2><#eljen>
sziasztok! én már régóta szurkolok az 'idõs hölgynek'! Remélem gond nélkül megszerzitek legalább a 6. helyet ,erre <#eljen><#vigyor4>sztem van reális esély! Szurkolok nektek a feljutásért!
9csöves9
😄DD

grat hozzá meg a lengyel sráchoz is,nekünk nem volt konkrét ajánlatunk Cavaniért csak szagolgattuk 😛