Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagyon elhitte mindenki a csapatnál,hogy elég ha ottvagyunk pályán pláne vezetésnél. egyértelmûen mentális probléma,kéne egy olyan ember aki ezt tudja kezelni
Pavel viszont két zseniális gólpasszt adott továbbra is a klónozása mellett vagyok
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
lehet valahol nézni?
6' Palladino 😊 Hajrá srácok!!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Puma,buzibra,vieira,mutu távozását leszartam mert tudtam hogy zsoldosok
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ReaL MaDRid x siempre
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A Juventus vezetõi jelezték: nyáron mindent megtesznek azért, hogy visszaigazolják a klub egykori védõjét, Fabio Cannavarót. A 32 éves hátvéd tavaly azért igazolt a Real Madridhoz, mert nem akart az olasz másodosztályban játszani, ám Spanyolországban nem igazán megy neki a játék, miként csapatának sem, amely a jelek szerint idén sem tud semmilyen trófeát nyerni. A torinói klubnál már meg is találták a módját, hogy hazacsábítsák a válogatott védõt: szerzõdésében belefoglalják, hogy labdarúgó-pályafutása befejezése után is az egyesületnél maradhat, mint az egyik ifigárda edzõje. Cannavarót vonzza a feladat, ráadásul szeretne a szurkolóknak is bizonyítani.
- Csak év végén döntök a jövõmrõl, addig nem tudok nyilatkozni a hazatérésrõl. Jól érzem magam Madridban, de úgy érzem, hogy tartozok a Juventus-drukkereknek, és mindenképpen szeretném megadni ezt a tartozást – nyilatkozta a hátvéd.
meglep de szerintem nem tér vissza
aztán kitudja,cáfoltak Toni körül már sokmindent élete során
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Amici di nessuno...

tervek/makettek nincsenek még hogy hogy fog kinézni? 😊
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
45 ezer férõhelyes lesz,kb 120 millió euróba kostálna. az Olasz Gazdasági és Pénzügyminisztérium garantálja,hogy minden segítséget meg fog kapni a klub,hogy felépítsék az arénát
ha megtalálom beteszem
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Luca Pancalli, az ottani szövetség rendkívüli biztosa bejelentette, valamennyi hétvégére kiírt elsõ és másodosztályú találkozót elhalasztják.
Cataniában vasárnap Szent Ágotát, a város védõszentjét köszöntik különbözõ rendezvényekkel, utcabálokkal, ezért biztonsági szempontból hozták elõre két nappal a szicíliai rangadót, amelyet végül 2-1-re a Palermo nyert meg.
És ibrat kérdezik melyik jobb az inter vagy a capello féle juventus
ennél még az is jobb lenne ha szponzor nélkül játszanánk
elvileg...