Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl focilista, különbözõ magyar juventus lapok
miért valótlannak illetve nem megalapozottnak tûnnek?
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"Ezért voltam én olyan boldog amikor elment Capello a Juvetól.
Boldogságomat csak az növelte igazán, hogy a Realhoz."
"Jó dolog a tabella élén lenni, különösen, hogy most már 8 ponttal vezetünk a Piacenza elõtt" - mondta Deschamps a Piacenza ellen 4-0-ra megnyert mérkõzés után.
"A Piaceza rendelkezik néhány nagyon jó játékossal, és ez az eredmény elég durva velük szemben. Keményen nyomtak a meccs alatt, és néhány nehéz pillanatot is okoztak nekünk. Sokat birtokolták a labdát az elsõ félidõben, de a második gólunk után támadási kényszerbe kerültek, és ez lehetõséget adott nekünk az ellentámadásokra."
Ennek ellenére a francia mester felhívta játékosai figyelmét, hogy egy ilyen gyõzelem egyik fõ kihívójuk ellen nem jelenti azt, hogy vége a munkának.
"Továbbra is ilyen agresszióval és gyõzni akarással kell játszanunk. Ez a hozzáállás szükséges ahhoz, hogy a lehetõ legtöbb pontot begyûjtsük. Ha tovább folytatjuk ezt a játékot, még jobban elszakadhatunk üldözõinktõl."
A bundabotrány miatti pontlevonások ellenére a Bianconeri két ponttal a Napoli elõtt vezeti a Serie B tabelláját. A vasárnapi mérkõzésen voltak figyelmeztetõ jelek is a csapat számára. Pl. Pavel Nedved néha elég mereven mozgott.
"Nem könnyû neki, mert elég elszánt védõk állnak vele szemben, szóval folyamatosan figyelnie kell, nehogy baja essen. Óvatosnak kell lennie, mert az õ játéka alapvetõ fontosságú a csapat számára, és a múltban elég szigorú büntetéseket kapott. Pavelnek ilyen feltételek mellett kell kiemelkedõt nyújtani, és ez is a professzionalizmusát mutatja. Minden edzõ olyan játékost szeretne, mint õ."
A Juventus sportigazgatója, Alessio Secco biztos abban, hogy Gianluigi Buffon maradni fog a csapatnál. Secco a következõket mondta:
"Gigi Juve játékos, és még sokáig az is marad. Persze elég idegesítõ, hogy mindenki meg akarja szerezni. De álmodozni nyugodtan lehet."
Elképzelhetõ, hogy a Benfica csatára, Fabrizio Miccoli a nyáron visszatér a Juventusba.
A formáját és súlyát kritizáló cikkek miatt Miccoli éles kirohanást intézett a lisszaboni sajtó ellen, és emiatt valószínû, hogy a Benfica menedzsmentje nem hosszabbít szerzõdést a játékossal.
A Juventus valószínûleg a nyári üzletekbe cserealanyként vonja majd bele Miccolit, szóval nem valószínû, hogy újra zebra mezben láthatjuk viszont.
A Bianconeri újra a tabella élére ugrott, és a mérkõzésen Del Piero két hét alatt második mesterhármasát szerezte.
"Jó meccset játszottunk egy erõs csapat ellen, akik sok gondot okoztak nekünk az elsõ félidõben. Nagyon fontos volt ez a gyõzelem, hiszen egyik fõ kihívónk felett sikerült diadalmaskodnunk." - mondta a kapitány a Sky Italiának.
Pinturicchiót megvádolták, hogy az elõzõ fordulóban túl idegesen játszott a Modena ellen, amikor egy durva belépõje után Nicola Campedelli bokasérülést szenvedett.
"Nagyon sajnálom a múlt héten történteket, de örülök, hogy a tegnapi mérkõzés sokkal inkább a futballról szólt. A Piacenza azért áll ilyen elõkelõ helyen a tabellán, mert csak a játékkal foglalkoznak." - mondta Del Piero.
A Juventus elõnye két pont a második helyezett Napolival, és nyolc pont a harmadik helyezett Genoa csapatával szemben.
A brazil játékost kihagyták a Valencia elleni visszavágóra készülõ keretbõl, miután az elsõ meccs elõtt bulizáson kapták. Mivel a vezetõkkel is összeszólalkozott, felröppent a hír, hogy távozik az Interbõl. Azonban nem biztos, hogy elhagyja Olaszországot, hiszen a Juventus és a Roma is szívesen látná keretében.
A Roma csapatánál tökéletes párja lehetne Francesco Tottinak, míg a Juventus akkor hasznosíthatná, ha nem sikerülne megszerezni Luca Tonit.
Az Inter is örül az érdeklõdésnek, mert a Juventus esetében felhasználhatná a brazil játékost Gigi Buffon megszerzéséhez, míg a Roma esetében Amantino Mancini elcsábításához, aki már régóta az Inter edzõjének, Roberto Mancininek a kedvence.
A játékosnak hároméves szerzõdést, és évi 2.5 millió fontos fizetést ajánlott a torinói klub. A Fiorentina elnöke, Andea Della Valle vonakodik eladni egyik legjobb játékosát, de könnyen megváltozhat a véleménye, hiszen a Juve bevonná a tranzakcióba Manuele Blasit és Marco Marchionnit is.
Olaszországi hírek szerint a Juve és a Milan is kész ajánlatot tenni a Stuttgart csatárának, Mario Gomeznek.
A spanyol születésú játékos vezeti a Bundesliga góllövõlistáját, és már számos nagy európai klub érdeklõdését felkeltette, köztük a két olasz klubét is, akik már fel is vették a kapcsolatot a csatár ügynökével.
Gomez Stuttgart nevelés, a 2004/05-ös idényben debütált a felnõtt csapatban, ahol nagy hatást gyakorolt az akkori edzõre, Giovanni Trappatonira.
A 21 éves játékos idén 22 mérkõzésen 13 gólt szerzett, és behívták a német válogatott keretébe is. A válogatottban február 7-én debütált Svájc ellen, és õ szerezte a 3-1-re megnyert mérkõzésen a második gólt.
A Juventus és a Milan esélyeit csökkenti, hogy a Stuttgart nem akarja elengedni egy bizonyos ár alatt a játékost.
"Gomez velünk marad, hacsak 17 millió fontot nem ajánlanak érte." - mondta a klub sportigazgatója, Horst Heldt.
A Juventus mestere, Didier Deschamps megerõsítette, hogy érdeklõdnek a Werder Bremen középpályása, Thorsten Frings iránt.
A német válogatott játékos a Juventus nyári célpontjainak egyike. Deschamps a következõket mondta róla:
"Nagyon jó szolgálatot tenne nálunk a középpályán. Ha egy nevet kellene mondanom, kit szeretnék mindenképp megszerezni, õ lenne az."
A Juventus kiszáll a Metzelder megszerzéséért vívott versenybõl.
A Borussia Dortmund megerõsítette, hogy nyáron elengedik a védõt, és a Juve, valamint az Inter is bejelentkezett a német válogatott játékosért.
A hírek szerint a Juventus tegnap felvette a kapcsolatot az Inter vezetõivel, hogy elállnak a játékos leigazolásától, amennyiben az Inter átengedi számukra Walter Samuelt, aki nem sok lehetõséget kapott csapatától ebben a szezonban.
Narciso Pezzotti visszatért a Juventushoz, hogy csatlakozzon Didier Deschamps háttér-csapatához.
A szakember Marcello Lippi segédje volt 1994-99 között, majd együtt dolgozott Deschamps-pal is az AS Monaco csapatánál.
azthiszem életük legszebb Bl szezonja volt
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
MTI:
A legfrissebb hírek szerint a BL még versenyben lévõ csapatait, valamint a Barcelonát, a Lyont és a Portót az UEFA visszasorolta az Intertotó kupába, így a Bajnokok Ligája idei gyõztese az Internazionale csapata. Egyelõre nem tudni, mi áll a döntés hátterében, de a hiradások szerint Milánóban már megkezdõdött az ünneplés. "Az igazság gyõzedelmeskedett. A tisztességes játék és a becsületesség végre elnyerte a méltó jutalmát. Reméljük, továbbra is megmarad a nyerõ szériánk, és a Stanley Kupát, a bissau guineai államfõi posztot, valamint a Legyen ön is milliomos fõdíját is sikerül megszereznünk." - mondta Massimo Moratti, az Inter tulajdonosa.
Amugy nekem tetszenek a továbbjutók, még a cselszki elhullhatna és jó is lenne😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amit meccs után mûveltek..........
Mondjuk közben sem voltak jobbak
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
------------Boumsonggal----Boumsong nélkül
Gyõzelem--------------78%-----43%
Kapott gól/meccs--------0,38 gól/meccs-----1,14 gól/meccs
Kapott gól nélküli mecc-----67%------14%
Megszerezhetõ pontok--------85%-------57%
Heló szia remélem hogy vagy
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
http://www.bec2.cn/blog/blog_view.asp?userid=8&id=4
(sky-os pl.)
a többit meg thx
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
sejtet valamit
http://www.zshare.net/download/Juventus_1-0_Piacenza-wmv.html
2-0 Del Piero
http://www.zshare.net/download/Juventus_2-0_Piacenza-wmv.html
Sky version
http://www.zshare.net/download/juve-vs-piacenza-2-0-del-piero-avi.html
3-0 Del piero
http://www.zshare.net/download/Juventus_3-0_Piacenza-wmv.html
Sky version
http://www.zshare.net/download/juve-vs-piacenza-3-0-del-piero-avi-0r1.html
4-0 del piero
http://www.zshare.net/download/Juventus_4-0_Piacenza-wmv.html
Sky version
http://www.zshare.net/download/juve-vs-piacenza-4-0-del-piero-avi.html
Del piero goals on youtube:
2-0
http://www.youtube.com/watch?v=qMxSz3KGBsM
3-0
http://www.youtube.com/watch?v=YGM1d8C001w
4-0
http://www.youtube.com/watch?v=z47e6qpCAtY
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Remélem, hogy a Juventusnál fejezhetem be pályafutásomat. Persze csak akkor, ha a klub is így gondolja, és megérdemlem. Visszavonulásom után gyerekekkel szeretnék foglalkozni. Az jár a fejemben, hogy Juventus futball iskolát nyitok."
Birindelli azt is elmondta, hogy tavaly távozni akart a klubtól amiatt, ahogyan a volt edzõ, Fabio Capello bánt vele.
"Nem szeretnék az edzõi stílusáról beszélni, de emberi szempontból sosem voltunk jóban. Az elmúlt években egy térdsérülés miatt nem játszhattam sokat. Viszont a felépülésem után is ez maradt a helyzet, Capello úgy döntött, hogy nem érdemlek meg egy esélyt. Mindenféle megbeszélés nélkül kihagyott a csapatból, nem bizonyíthattam be, hogy felépültem, és hasznos lehetek még a csapatnak. Nagyon megsértett, óriási mennyiségû harag gyülemlett fel bennem, mélyen megbántott engem."
"Azután májusban azt mondta, hogy keressek másik klubot, mivel nem szerepelek a további terveiben. Elkezdtem nézelõdni, a Monaco és a Salzburg is tett ajánlatot. De végül Alessio Secco vette át az irányítást, és a szezon elõtt megkérdezte, hogy nem maradnék-e mégis. Azt válaszoltam neki, hogy akár a Serie C-ben is."
Didier Deschamps DVD-krõl tanulmányozta a fiatal brazil játékát, és meggyõzõdése, hogy õ lehet Alessandro Del Piero leendõ utóda.
A Juve sportigazgatója, Alessio Secco megfigyelõket küldött a múlt hétvégi Werder Bremen - Borussia Mönchengladbach találkozóra, hogy megnézzék elsõszámú kiszemeltjük, Miroslav Klose játékát.
A Bianconeri 7 millió fontos ajánlatot tenne a játékosért, de az ügyletbe több saját játékost is belevonnának, hogy meggyõzzék a Werdert.
Klose mellett egyébként a Juventus bevásárló listáján van a Werder két védõje, Per Mertesacker és Naldo, valamint középpályása, Thorsten Frings is.
David Trezeguet elmondta, hogy lemond a Bajnokok Ligájáról, hogy a Juventusnál maradjon, de elismeri, hogy 'kényszerítették' a Serie B-ben való maradásra.
"Még egy évig érvényes a szerzõdésem, és ezt tiszteletben akarom tartani." - mondta a francia csatár a Gazzetta dello Sport szombati számában.
A média múlt nyár óta kész tényként közölte, hogy Trezeguet el fogja hagyni Torinót. Ennek ellenére õ mégis maradt a másodosztályban a Juventusnál, és úgy néz ki, marad a feljutás után is.
"Soha nem mondtam, hogy elmegyek. A szezon elején arról kérdeztek, hogy nem vagyok-e csalódott amiatt, hogy nem játszhatom a Bajnokok Ligájában. Azt válaszoltam, hogy de, ez problémát jelent számomra, mivel a pályán kiharcoltuk a jogot a részvételre. És ezt elvették tõlünk olyan okok miatt, amiknek semmi közük a csapathoz."
A klub vezetõi azt nyilatkozták, hogy a Scudetto elnyerésére néhány évig még nem esélyes a csapat, de Zdenek Grygera és Hasan Salihamidzic leigazolása hozzásegítheti a Bianconerit, hogy a legjobb négy közé kerüljenek a tabellán.
"Az újságok azt írták, hogy 'Trezeguet a Bajnokok Ligájában akar játszani, ezért elhagyja a Juventust'. Ez nem igaz. Számomra annál, hogy két évig nem játszhatom az európai színtéren, sokkal fontosabb, hogy harmóniában legyek a csapattársaimmal. Õk azt kérték, hogy jövõre is maradjak. Ennek a klubnak 106 éves történelme van, és ezt nem törölheti el egy év a másodosztályban."
Ennek ellenére Trezeguet a Gazzetta dello Sportnak bevallotta, hogy a bundabotrány utáni Torinóban való maradása nem teljesen az õ döntése volt.
"Csalódott voltam, hogy én nem élhettem azzal a döntéssel, mint azok, akik elmentek. A klub pótolhatatlannak tartott, és ezt a tisztelet jeleként fogadtam el. Ám én hét évig itt játszottam, azt gondoltam, ennél több beleszólásom van a jövõmbe."
Számos világklasszis játékost eladott a Juventus a nyáron, mikor biztossá vált, hogy lesorolják a másodosztályba, vagy kemény pontlevonást kap. Fabio Cannavaro, Gianluca Zambrotta, Zlatan Ibrahimovics, Patrick Vieira és Emerson is a távozók között volt, míg Pavel Nedved, Alessandro Del Piero és Gianluigi Buffon is a maradás mellett döntött.
"Mindössze egy telefonhívást kaptam, hogy készüljek a szezon elõtti, augusztus 10-i edzésre. Alapjában véve nem az én döntésem volt, hogy maradjak a Serie B-ben."