Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
Boldog születésnapot!

Hajrá Magyarország!

BSZ!!!

Kit--Kat
Boldog Születésnapot!!!😉

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

9csöves9
ebbõl tökjó banner lehetne csak a felirat rossz helyen van

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
mindenképp😊

forzajuve5
Boldog Születésnapot!!! A következõt már egy Seria A-s Juve szurkolójaként ünnepelheted😊

9csöves9
kösz mindenkinek<#pias>

Kaplan
HBD csövi 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gercse
Boldog születésnapot 😉 !

Breki33
Boldog szülinapot és jövõre valódi bajnokcsapatot a Seria A-ban.
jAsOn VoOrHeEs
Bódogt szülinapt!

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

james69holden
isten éltessen <#puszis>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

báttyó02
höbödö Csopi

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

9csöves9
köszi<#bohoc>

gabber_saviola
HBD Lajos! 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

hunbasser
BSZ csöves!!

ReaL MaDRid x siempre

Breki33
Gilberto Silva, az Arsenal középpályása a Juventus egyik fõ célpontja a nyári átigazolási piacon.

A brazil labdaszerzõ középpályás azokkal a képességekkel rendelkezik, melyeket Didier Deschamps idén hiányol csapatából. A francia mester azt az ûrt szeretné betölteni, melyet Patrick Vieira távozása okozott. A hírek szerint a posztra kiszemelt Steven Gerrard ára túl magas a Juventusnak, így került a figyelem középpontjába Gilberto Silva.
Breki33
24 órával ezelõtt Deschamps még azt mondta, hogy ilyen elszánt Bresciára számít. A Stadio Martelliben megrendezett mérkõzés teljesen igazolta ezt a várakozást.

"Igen, azt vártam, hogy Cosmi együttese így fog játszani. Arra viszont nem számítottam, hogy a Juventus pedig így. Azt láttam, hogy több játékosomnak is voltak nehézségei. Lassúak voltak fejben és a pályán is. Túl sokszor késtünk le a labdákról is. A harmadik gól teljesen padlóra küldött; behoztam az összes csatárt, de ennyi támadó nem mindig hozza meg a várt gólokat. Ennek a vereségnek ösztönöznie kell minket a következõ mérkõzés elõtt, és szerencsére kedden lehetõségünk lesz, hogy bosszút álljunk."
Forza Italia
Burdisso, Cordoba, Materazzi, Cruz, Dacour, Toldo meg a többi.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
kapásból 6 ot számolok.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

fsgh
3-4 embert tiltanak el tõlünk és 1-et tõlük(tudomásom szerint...)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Forza Italia
ha igazágosan döntenének akkor legalább 6-7 Interest el kéne tiltani. De ez ugyse lessz max 1-2 és pénz bünti. Mert az az Inter. Egy nagy csapat. "sztem meg csak szánalmasok"

fsgh
nem akarok flémet vagy ilyesmit de a mi ügyünkben Március 14.-én ülnek össze döntéshozatalra...szóval nem kéne reflekszbõl minket elõvenni.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Kit--Kat
Az a fõ szégyen, hogy kikaptunk....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Forza Italia
Ez tiszta kibaszás. Hát elég hamar elõkerült az a kibaszott videófelvétel. Az Inter szét veri a fél valenciát ott semmi itt meg egyszerre eltiltás. Biztos a bizotság Inter buzi. Hát nyalják ki az Inter seggét. Most már tényleg sok ami sok.

forzajuve5
ilyen nincs, Trezt 3 meccsre eltiltották, videófelvétel alapján hozták meg a döntést, lekönyökölt valakit az ellenfélbõl, áááááááááááá pont most<#boxer>

az interesek agyonverik a fél Valenciat, de arról azóta se hallottam semmit, hogy milyen büntetést kapnak, tiszta szégyen az egész ami itt folyik

Zsolti9014
úgy látom Zebina volt a gyenge pont. nembaj, fel a fejjel. FORZA JUVE!!!

Hajrá Magyarország!

Breki33
A Corriere dello Sport információi szerint a Juventus 45 millió fontos beruházást tervez, aminek keretében megpróbálják megszerezni Gilberto Silvát, Andrea Barzaglit, Steven Gerrardot és Luisaót.

A lap úgy tudja, hogy Didier Deschamps jövõre teljesen új védõsort is szeretne összeállítani. Az elõbb felsorolt játékosokon kívül más nevek is szóba kerültek a csapattal kapcsolatban. Többek között Diarra, Rio Mavuba és Almiron is.

A védelem megerõsítésén kívül persze egyéb posztokra is akar játékosokat venni a Juventus. A támadó rész megerõsítésénél Klose, Pizarro, Eto'o, Robinho, vagy Giuly neve merült fel.

Úgy tûnik, Luca Tonit nehéz lesz megszerezni, így elképzelhetõ, hogy a klub Bianchira, Iaquintára, vagy Gilardinora próbál majd meg lecsapni.

Ha ezeknek a játékosoknak akár a fele is Torinóba érkezik, már jól jár a Juventus.
Breki33
Brescia - Juventus: 3-1

Serse Cosmi érkezése a Brescia élére hatalmas lökést jelentett a csapatnak. Ma délután a Brescia Serafini mesterhármasával 3-1 arányban gyõzedelmeskedett a Juventus felett. A Juventus második veresége volt ez a szezonban.

A mérkõzést Mantovában, a Stadio Martelliben játszották, mivel a Brescia stadionja, a Rigamonti nem felelt meg az új biztonsági követelményeknek. Ironikus, hogy a Juventus ebben a stadionban szenvedte el eddigi egyetlen vereségét is.

Már a mérkõzés elejétõl kezdve méltó pertnere volt a Brescia a Juventusnak, és a 4. percben Serafini megkezdte a gólgyártást egy fantasztikus találattal. Zebina miatt nem mûködött a lestaktika, a csatár a kapuval szemben találta magát, és Buffon mellett szépen a kapuba talált. (1-0)

A Juventus gyorsan válaszolt. Öt perccel késõbb Del Piero szabadrúgásból egyenlített, elcsavarva mindenki mellett a labdát. (1-1)

Azonban Serafini elemében volt, és a 26. percben, 8 méterrõl nagy lövést eresztett el, Buffon pedig tehetetlen volt. (2-1). A csatár kitûnõ teljesítményének, és a Juventus borzalmas védelmének 'köszönhetõen' a Brescia uralta az elsõ félidõt. Az elsõ félidõ befejezése elõtt Serafini még egyszer villant. Zebina mellett könnyedén elment, és egy óriási erejû lövésbõl kilõtte a felsõ sarkot. (3-1)

A második félidõben Didier Deschamps-nak változtatnia kellett. Camoranesi helyére behozta Marchionnit, azonban Zebina folytatta a katasztrofális teljesítményét, melynek köszönhetõen a Brescia majdnem megszerezte negyedik találatát. A Juventus háromvédõs taktikára állt át, Palladino támogatta a csatárokat, és Nedvednek majdnem sikerült is gólt szereznie. Bozsinov beállásával már négy csatárja volt pályán a Juventusnak, de a csapat mozgása teljesen összeszedetlen volt, és tulajdonképpen esélyük sem volt a szépítésre.

Összegzés:

Gólok: Serafini 4', 26', 46', Del Piero 10'

BRESCIA: Viviano; Santacroce, Zoboli, Mareco; Zambelli (Stankevicius 73'), Piangerelli, Lima, Hamsik (Cerci 88'), Dallamano; Serafini, Del Nero

Fel nem használt cserék: Ambrosio, Cortellini, Jadid, Zambrella, Rousse

Edzõ: Cosmi

JUVENTUS: Buffon; Zebina (Bozsinov 77'), Boumsong, Chiellini, Balzaretti (Palladino 59'); Camoranesi (Marchionni 46'), Zanetti, Giannichedda, Nedved; Del Piero, Trezeguet

Fel nem használt cserék: Mirante, Birindelli, Legrottaglie, Paro

Edzõ: Deschamps
9csöves9
ezt meg hogy az istenbe csináltuk?

forzajuve5
ilyen nincs, hogy lehetett így kikapni!!??
hazaérek a Paks-Mtk meccsrõl és ezt látom, hát öröm után bánat...

gercse
mi történik....?
remélem felállunk

banok
A Bet online TV életre kelt a Sopcaston. Az jobb minõségû!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Kaplan
Már 3-1...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
hát kimás😊

<#worship><#worship>ALEX<#worship><#worship>

1-1 alex ismét bekõszõntõtt
banok
BRESCIA: Viviano; Santacroce, Zoboli, Mareco; Zambelli, Pangerelli, Lima, Hamsik, Dallamano; Serafini, Del Nero
A disposizione: Ambrosio, Cortellini, Jadid, Stankevicius, Zambrella, Roussel, Cerci
Allenatore: Cosmi

JUVENTUS: Buffon; Zebina, Boumsong, Chiellini, Balzaretti; Camoranesi, Zanetti, Giannichedda, Nedved; Del Piero, Trezeguet
A disposizione: Mirante, Birindelli, Legrottaglie, Paro, Marchionni, Palladino, Bojinov
Allenatore: Deschamps

9csöves9
megy a meccs vezet a Brescia:s

banok
valszeg lesz a honapi meccsetekhez stream!!!

Zsolti9014
mostmár igen, nem is látogatom olyan gyakran, de néhány éve még egyik legjobb, legfrissebb Juvés oldal volt a magyarok közül. Aztán az arculatváltás elõtt volt, hogy hetekig nem frissítették, azóta is fõként másolnak. A regisztrációmat meg fél éve nem igazolták vissza, várólistás vagyok.

Hajrá Magyarország!

Breki33
Deschamps: "Én állok Pezzotti visszatérése mögött"

Didier Deschamps elmondta, hogy az õ kérésére jött vissza a klubhoz Narciso Pezzotti. Ez azonban egybõl pletykákat indított el. A híresztelések szerint Pezzotti érkezése Marcello Lippi visszatérését jelenti. Deschamps a következõket mondta:

"A fiatalokkal dolgozik majd. Nagy tapasztalatokkal rendelkezik, és játékosként én is sokat tanultam tõle. Az AS Monaco csapatánál is mellettem volt, és nagyon jó munkát végzett. Ha néhányan azt gondolják, hogy Pezzotti visszatérése Lippi érkezését jelenti, akkor talán holnap bejelentjük, hogy Ivano Bordon (volt kapusedzõ) is visszajön."
Breki33
A Thorsten Fringsrõl folyó tárgyalások zátonyra futottak a Werder Bremennel. Frings alternatívája lehet a Lyon középpályása, Thiago, akit jelenleg is figyelnek a Bianconeri vezetõi.
Breki33
A Juventus közel áll ahhoz, hogy megállapodjon a Real Madrid középpályásával, Mahamadou Diarrával.

A Tuttosport információi szerint a mali válogatott játékos a nyáron elhagyja Madridot. Diarra a következõket mondta:

"Készen állok, hogy elfogadjam az ajánlatot."

A Juventus már egy jó ideje tárgyalásokat folytat a Real Madriddal, akik 10 millió fontot kérnek a játékos elengedéséért.

Breki33
a FIAT elnöke, Luca Cordero Di Montezemolo megerõsítette, hogy az olasz autógyár lehet a Juventus új fõszponzora. A FIAT mindig is közel állt a torinói együtteshez, és Gianni Agnelli mindkét unokaöcse, Lapo és John Elkann is a klub leendõ elnökének jelöltjei között van
Breki33
A Juventus kapusa, Gianluigi Buffon megerõsítette, hogy maradása a Serie B-ben spontán döntés volt.

"Tudtam, hogy szükségük van rám."

Buffon egyike volt azon játékosoknak, akik a másodosztályba történt számûzés ellenére is kitartottak a klub mellett, és ahogy a hálóõr elmondta, nem is bánta meg a döntést.

"Az, hogy itt maradtam, spontán döntés volt. Senki nem kért rá, hogy ezt tegyem. Megértettem, hogy a klubnak szüksége van rám egy ilyen nehéz helyzetben." - mondta Buffon szerdán, amikor diákok elõtt beszélt a Torinói Egyetemen.

"Segítõ kezet nyújtottam azoknak az embereknek, akik mindig is szerettek, annak ellenére, hogy értelemszerûen nem a Serie B-ben képzeltem el a jövõmet."

Az egykori Parma kapusnál szóba került, hogy nyáron a Milanba, vagy az Interbe távozik, de Buffon azt állítja, hogy még semmi sem dõlt el.

"Nem tudom, mi lesz, mindenesetre szeretnék itt maradni. Kitûnõ a kapcsolatom a klubbal, és jelenleg is tárgyalásokat folytatunk arról, mi lehet a jövõben."

A világbajnok kapus ezután a Juventus teljesítményérõl beszélt a bajnokságban. Reményét fejezte ki, hogy nem lesz több visszaesés a csapat koncentrációját illetõen.

"Most jól megy nekünk, és reméljük, hogy ezt tovább tudjuk folytatni, és megnyerjük a Serie B-t. Elég jól állunk a harmadik helyezett csapattal szemben, de nem szabad a babérjainkon ülni. Biztos vagyok abban, hogy a következõ meccseken még jobbak lehetünk, és tovább növelhetjük az elõnyünket."

Buffont ezután az erõszakos eseményekrõl kérdezték, melyekrõl az a véleménye, hogy nem csak a sporthoz kapcsolódnak.

"Ezek az események nemcsak a világ futballjára vannak hatással. Ezek a történések a társadalom iskolázottságától, fejlettségétõl is függnek. Mindenesetre szerintem nem tisztességes, hogy erõszakról beszélünk, miközben csak 50 forrófejû szurkoló randalírozik, akik nem képviselik az összes olasz drukkert."
9csöves9
a juventusfc.hu-n 90%-ban Bianconeri.hu-s cikkek vannak lemásolva. ovlastam az indexen,hogy lehet megszûnik az utóbbi oldal,remélem nem mert nagyon jónak tartom

Zsolti9014
gportal.hu/jooolap
juventusfc.hu
most hirtelen ennyi, ezeket frissítik rendszeresen még

Hajrá Magyarország!

james69holden
sg forum
index forum
nso forum
zebraportal
bianconeri.hu

ezeken kívül melyik magyar oldal(ak)on foglalkoznak még a Juveval?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Breki33
pár cím

http://www.bianconeri.hu/hirek.html
http://forum.nemzetisport.hu/viewtopic.php?t=48

aztán az indexes fórum is jó pl