Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A brazil labdaszerzõ középpályás azokkal a képességekkel rendelkezik, melyeket Didier Deschamps idén hiányol csapatából. A francia mester azt az ûrt szeretné betölteni, melyet Patrick Vieira távozása okozott. A hírek szerint a posztra kiszemelt Steven Gerrard ára túl magas a Juventusnak, így került a figyelem középpontjába Gilberto Silva.
"Igen, azt vártam, hogy Cosmi együttese így fog játszani. Arra viszont nem számítottam, hogy a Juventus pedig így. Azt láttam, hogy több játékosomnak is voltak nehézségei. Lassúak voltak fejben és a pályán is. Túl sokszor késtünk le a labdákról is. A harmadik gól teljesen padlóra küldött; behoztam az összes csatárt, de ennyi támadó nem mindig hozza meg a várt gólokat. Ennek a vereségnek ösztönöznie kell minket a következõ mérkõzés elõtt, és szerencsére kedden lehetõségünk lesz, hogy bosszút álljunk."
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
az interesek agyonverik a fél Valenciat, de arról azóta se hallottam semmit, hogy milyen büntetést kapnak, tiszta szégyen az egész ami itt folyik
A lap úgy tudja, hogy Didier Deschamps jövõre teljesen új védõsort is szeretne összeállítani. Az elõbb felsorolt játékosokon kívül más nevek is szóba kerültek a csapattal kapcsolatban. Többek között Diarra, Rio Mavuba és Almiron is.
A védelem megerõsítésén kívül persze egyéb posztokra is akar játékosokat venni a Juventus. A támadó rész megerõsítésénél Klose, Pizarro, Eto'o, Robinho, vagy Giuly neve merült fel.
Úgy tûnik, Luca Tonit nehéz lesz megszerezni, így elképzelhetõ, hogy a klub Bianchira, Iaquintára, vagy Gilardinora próbál majd meg lecsapni.
Ha ezeknek a játékosoknak akár a fele is Torinóba érkezik, már jól jár a Juventus.
Serse Cosmi érkezése a Brescia élére hatalmas lökést jelentett a csapatnak. Ma délután a Brescia Serafini mesterhármasával 3-1 arányban gyõzedelmeskedett a Juventus felett. A Juventus második veresége volt ez a szezonban.
A mérkõzést Mantovában, a Stadio Martelliben játszották, mivel a Brescia stadionja, a Rigamonti nem felelt meg az új biztonsági követelményeknek. Ironikus, hogy a Juventus ebben a stadionban szenvedte el eddigi egyetlen vereségét is.
Már a mérkõzés elejétõl kezdve méltó pertnere volt a Brescia a Juventusnak, és a 4. percben Serafini megkezdte a gólgyártást egy fantasztikus találattal. Zebina miatt nem mûködött a lestaktika, a csatár a kapuval szemben találta magát, és Buffon mellett szépen a kapuba talált. (1-0)
A Juventus gyorsan válaszolt. Öt perccel késõbb Del Piero szabadrúgásból egyenlített, elcsavarva mindenki mellett a labdát. (1-1)
Azonban Serafini elemében volt, és a 26. percben, 8 méterrõl nagy lövést eresztett el, Buffon pedig tehetetlen volt. (2-1). A csatár kitûnõ teljesítményének, és a Juventus borzalmas védelmének 'köszönhetõen' a Brescia uralta az elsõ félidõt. Az elsõ félidõ befejezése elõtt Serafini még egyszer villant. Zebina mellett könnyedén elment, és egy óriási erejû lövésbõl kilõtte a felsõ sarkot. (3-1)
A második félidõben Didier Deschamps-nak változtatnia kellett. Camoranesi helyére behozta Marchionnit, azonban Zebina folytatta a katasztrofális teljesítményét, melynek köszönhetõen a Brescia majdnem megszerezte negyedik találatát. A Juventus háromvédõs taktikára állt át, Palladino támogatta a csatárokat, és Nedvednek majdnem sikerült is gólt szereznie. Bozsinov beállásával már négy csatárja volt pályán a Juventusnak, de a csapat mozgása teljesen összeszedetlen volt, és tulajdonképpen esélyük sem volt a szépítésre.
Összegzés:
Gólok: Serafini 4', 26', 46', Del Piero 10'
BRESCIA: Viviano; Santacroce, Zoboli, Mareco; Zambelli (Stankevicius 73'), Piangerelli, Lima, Hamsik (Cerci 88'), Dallamano; Serafini, Del Nero
Fel nem használt cserék: Ambrosio, Cortellini, Jadid, Zambrella, Rousse
Edzõ: Cosmi
JUVENTUS: Buffon; Zebina (Bozsinov 77'), Boumsong, Chiellini, Balzaretti (Palladino 59'); Camoranesi (Marchionni 46'), Zanetti, Giannichedda, Nedved; Del Piero, Trezeguet
Fel nem használt cserék: Mirante, Birindelli, Legrottaglie, Paro
Edzõ: Deschamps
http://www.zshare.net/download/brescia_1-0_juventus-wmv.html
sky version
http://www.zshare.net/download/brescia-vs-juve-1-0-serafini-avi.html
1-1 Del piero
http://www.zshare.net/download/brescia_1-1_juventus-wmv.html
sky version
http://www.zshare.net/download/brescia-vs-juve-1-1-del-piero-avi.html
2-1 Serafini
http://www.zshare.net/download/brescia_2-1_juventus-wmv.html
sky version
http://www.zshare.net/download/brescia-vs-juve-2-1-serafini-avi.html
3-1 Serafini
http://www.zshare.net/download/brescia_3-1_juventus-wmv.html
hazaérek a Paks-Mtk meccsrõl és ezt látom, hát öröm után bánat...
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
<#worship>#worship><#worship>#worship>ALEX<#worship>#worship><#worship>#worship>
A disposizione: Ambrosio, Cortellini, Jadid, Stankevicius, Zambrella, Roussel, Cerci
Allenatore: Cosmi
JUVENTUS: Buffon; Zebina, Boumsong, Chiellini, Balzaretti; Camoranesi, Zanetti, Giannichedda, Nedved; Del Piero, Trezeguet
A disposizione: Mirante, Birindelli, Legrottaglie, Paro, Marchionni, Palladino, Bojinov
Allenatore: Deschamps
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Hajrá Magyarország!
Didier Deschamps elmondta, hogy az õ kérésére jött vissza a klubhoz Narciso Pezzotti. Ez azonban egybõl pletykákat indított el. A híresztelések szerint Pezzotti érkezése Marcello Lippi visszatérését jelenti. Deschamps a következõket mondta:
"A fiatalokkal dolgozik majd. Nagy tapasztalatokkal rendelkezik, és játékosként én is sokat tanultam tõle. Az AS Monaco csapatánál is mellettem volt, és nagyon jó munkát végzett. Ha néhányan azt gondolják, hogy Pezzotti visszatérése Lippi érkezését jelenti, akkor talán holnap bejelentjük, hogy Ivano Bordon (volt kapusedzõ) is visszajön."
A Tuttosport információi szerint a mali válogatott játékos a nyáron elhagyja Madridot. Diarra a következõket mondta:
"Készen állok, hogy elfogadjam az ajánlatot."
A Juventus már egy jó ideje tárgyalásokat folytat a Real Madriddal, akik 10 millió fontot kérnek a játékos elengedéséért.
"Tudtam, hogy szükségük van rám."
Buffon egyike volt azon játékosoknak, akik a másodosztályba történt számûzés ellenére is kitartottak a klub mellett, és ahogy a hálóõr elmondta, nem is bánta meg a döntést.
"Az, hogy itt maradtam, spontán döntés volt. Senki nem kért rá, hogy ezt tegyem. Megértettem, hogy a klubnak szüksége van rám egy ilyen nehéz helyzetben." - mondta Buffon szerdán, amikor diákok elõtt beszélt a Torinói Egyetemen.
"Segítõ kezet nyújtottam azoknak az embereknek, akik mindig is szerettek, annak ellenére, hogy értelemszerûen nem a Serie B-ben képzeltem el a jövõmet."
Az egykori Parma kapusnál szóba került, hogy nyáron a Milanba, vagy az Interbe távozik, de Buffon azt állítja, hogy még semmi sem dõlt el.
"Nem tudom, mi lesz, mindenesetre szeretnék itt maradni. Kitûnõ a kapcsolatom a klubbal, és jelenleg is tárgyalásokat folytatunk arról, mi lehet a jövõben."
A világbajnok kapus ezután a Juventus teljesítményérõl beszélt a bajnokságban. Reményét fejezte ki, hogy nem lesz több visszaesés a csapat koncentrációját illetõen.
"Most jól megy nekünk, és reméljük, hogy ezt tovább tudjuk folytatni, és megnyerjük a Serie B-t. Elég jól állunk a harmadik helyezett csapattal szemben, de nem szabad a babérjainkon ülni. Biztos vagyok abban, hogy a következõ meccseken még jobbak lehetünk, és tovább növelhetjük az elõnyünket."
Buffont ezután az erõszakos eseményekrõl kérdezték, melyekrõl az a véleménye, hogy nem csak a sporthoz kapcsolódnak.
"Ezek az események nemcsak a világ futballjára vannak hatással. Ezek a történések a társadalom iskolázottságától, fejlettségétõl is függnek. Mindenesetre szerintem nem tisztességes, hogy erõszakról beszélünk, miközben csak 50 forrófejû szurkoló randalírozik, akik nem képviselik az összes olasz drukkert."
juventusfc.hu
most hirtelen ennyi, ezeket frissítik rendszeresen még
Hajrá Magyarország!
index forum
nso forum
zebraportal
bianconeri.hu
ezeken kívül melyik magyar oldal(ak)on foglalkoznak még a Juveval?
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!