Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
kb ennyibe került anno Pavel,Gigi és Thuram

Immmár 22 éve, hogy 39 ártatlan Juventus-szurkoló a brüsszeli BEK-döntõt megelõzõen életét vesztette. A rémséges gaztett soha nem gyógyuló sebet ejtett azokon, akik átélték az eseményeket.
forrás: www.bianconeri.hu
nálunk marad,úgyhogy vele ne számoljatok😛
Persze abban igazad van, hogy Buffonnak tényleg van egy erre vonatkozó igénye. 😄
Hajrá Magyarország!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Buffon: Soha nem védek Inter mezben
Buffon, a Juventus sztárkapusa megnyugtatta a szurkolókat, hogy soha nem fogják látni az Inter mezében védeni.
A legjobb olasz kapus elmondta, hogy keresi a lehetõségeket a folytatásra, de korai még minderrõl beszélni. Most teljes erejével a Seria A-ba való feljutásra koncentrál, és ha ebben jól tud teljesíteni, az jó ajánlólevél lehet neki bárhová.
A távozásával együtt reppent fel a hír, hogy az Interhez kerül, és ez a szurkolói körökben nagy felhördülést keltett, ezért kívánta megnyugtatni a publikumot még a hétvégi forduló elõtt. Egyesek szerint a szurkolótábor bármilyen távozást elviselne és megértene, csak azt nem, ha az Interben folytatná.
Hajrá Magyarország!
Buffon-Chiellini, Barzagli, Grygera, Balzaretti- Salihamidzic, Maresca, Tacchinardi, Camoranesi - Del Piero, Huntelaar
Edzõnek meg Lippi (ha nem akar, akkor Vialli).
Szerintem ez nem olyan elérhetetlen.
Hajrá Magyarország!
A hírügynökségi jelentések szerint Frank Lampard (képünkön), a Chelsea angol válogatott középpályása nem tudott megegyezni a jövõ évi bérével kapcsolatban a londoni klub vezetõivel, így, a jelenlegi állás szerint távozik a kékektõl. A Juventus azonnal lecsapna a kiváló labdarúgóra, akiért azonnal 17 millió fontot adna a torinói klub. A jelentések szerint a Real és a Barcelona már letett a Lampardról.
(foci24.com
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Conte és Vialli személyének örülnék,kérdés mennyire leszünk velük eredményesek
DD távozása viszont sajnálatos. Nem tudom, jelenleg ki lenne nála alkalmasabb erre a posztra.
Amici di nessuno...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Deschamps: Lippi visszatér a Juve kispadjára
Külföldi labdarúgás
Deschamps újságíróknak kijelentette, hogy lemond, a Juventust a következõ szezontól pedig újra Marcello Lippi vezeti. A torinói klub továbbra is kitart hivatalos álláspontja mellett.
A Mantova elleni, 2-0-ra nyert szombati bajnoki után Didier Deschamps nem jelent meg a hivatalos sajtótájékoztatón, pedig nagyon várták. A zsurnalisztákat nem elsõsorban a torinóiak újabb gyõzelme érdekelte, hanem a pénteken napvilágot látott hír, amely szerint a francia lemond a Juve vezetõedzõi posztjáról. Az újságírók ugyan hiába várták Deschamps-ot, aki azonban a Sky Italia képviselõivel szóba állt, állítólag nekik azt mondta, lemond, és helyére Marcello Lippi kerül.
A klub képviselõi továbbra is kitartanak a délutáni álláspont mellett, vagyis amíg hivatalos értesítés nem érkezik a vezetõség felé a lemondásról, addig Deschamps-ot tekintik vezetõedzõnek.
samsungsport.hu
Hajrá Magyarország!
amikor új vezetõség került a csapathoz,nem tudom minek kellett odaültetni olyat akinek valamilyen köze van/volt Moggihoz
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
arabic:
1-0 Trezeguet
http://www.zshare.net/download/20294981bba1b6/
2-0 Nedved
http://www.zshare.net/download/202958821cdbd5/
sky version thanks to Aleeeeeeex
1-0
http://www.zshare.net/video/2029465908ab46/
2-0
http://www.zshare.net/video/2029471b3fe6ad/
Youtube:
1-0
http://www.youtube.com/watch?v=DiD0SjnfYWo
2-0
http://www.youtube.com/watch?v=iAChu2p2_PQ
a hivatalos oldal is megerõsítette: "Deschamps lascia la Juventus"
köszönjük,hogy ezt a nehéz évet nálunk töltötte és sok sikert neki a továbbiakban
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Amúgy miért mindenki csatárt akar venni nekünk? Ha jön Iaquinta (isten ments), akkor van Ale, Trez, Zalayeta, Palla + Iaquinta és esetleg Bojinov, ha marad.
Amici di nessuno...
Hát igen, és ez még elég enyhén van fogalmazva... Úgyse merik visszahozni, mert a szurkolók lerombolnák a klubházat (minimum).
Amici di nessuno...
Torino, 26 maggio 2007 – La Juventus non ha ricevuto alcuna comunicazione delle dimissioni da parte di Didier Deschamps. Quindi l’allenatore sarà regolarmente in panchina nella partita odierna contro il Mantova. L’amministratore delegato Jean-Claude Blanc proseguirà i colloqui, già avviati nel corso della settimana, per chiarire rapidamente la questione con l’interessato.
Meg nem igaz, milyen undorító meccseket játszottunk Capelloval?! Rosszul voltam tõle.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Lippit nektek, Capello szerintem nem kéne ide
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A patinás torinói együttes részérõl még nem érkezett kommentár, de a francia szakvezetõ jövõje már hetek óta kérdéses volt: a klub igazgatótanácsában finoman szólva sem volt nagy az egyetértés abban a kérdésben, hogy az egykori kiváló középpályás-e a megfelelõ ember a csapat irányítására.
A francia edzõ feljuttatta a Juvét az elsõ osztályba, pedig a vesztegetési botrány miatt még kilenc pont hátránnyal is kezdték a szezont. A háttérben azonban folyt a harc közte és Alessio Secco sportigazgató között, fõleg az átigazolási tervekben voltak vitáik.
Deschamps péntek este találkozott Jean-Claude Blanc általános igazgatóval, és felajánlotta lemondását, amit a sportvezetõ szóban el is fogadott – véli a Sky.
Spanyol lapok úgy tudják, Fabio Capello egy év madridi tartózkodás után visszatér a torinói együttes élére, de miután a Real szakvezetõje nincs igazán jóban a szurkolókkal, ez elég bizonytalannak tûnik.
A vb-gyõztes olasz válogatott szakvezetõje, a jelenleg állás nélkül lévõ Marcello Lippi is komoly jelölt a kispadra, míg Deschampsról azt tartják, õ lesz a távozó Gerard Houllier utódja Lyonban.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Szerintem jó lenne ha maradna, tényleg akkor jött amikor szinte senki más nem akart jönni, és játékosként és edzõként is kiválóan segítette/segíti a csapatot. Meg mi nem is a Real vagyunk, ahol minden szezonban szinte edzõcsere van.
Hajrá Magyarország!