Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nono84
<#worship><#rinya>

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
a következõ két meccsen Giancarlo Corradini fogja irányítani a csapatot

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
ha jönne Lippi,több mint 50 milliót költhetne igazolásokra

kb ennyibe került anno Pavel,Gigi és Thuram

9csöves9
ebben a pillanatban akartam írni

forzajuve5
22 éve történt a Heysel-tragédia

Immmár 22 éve, hogy 39 ártatlan Juventus-szurkoló a brüsszeli BEK-döntõt megelõzõen életét vesztette. A rémséges gaztett soha nem gyógyuló sebet ejtett azokon, akik átélték az eseményeket.

forrás: www.bianconeri.hu

bigfoot
Lamps nak az volt az igénye hogy annyit keressen mint Sheva meg Ballack,vagyis 120-130e font egy héten,azok csak pletykák hogy nem tudtak megegyezni
nálunk marad,úgyhogy vele ne számoljatok😛

Zsolti9014
Nem akarok kötekedõ lenni, 😄D de nem csak sztárjátékosokkal, hanem ütõképes csapattal is meg lehet tartani Gigit. Ezt pedig nem csak sztárokból lehet csinálni. Persze abban igazad van, hogy biztos nem lenne rossz ebbe a csapatba Lampard. A fizetéses dolgot meg azért írtam, mert ha Franknek van egy olyan igénye, ami már a Chelsea-nek is sok, akkor szerintem a jóval "spórolósabb" Juvénak is sok lesz.

Persze abban igazad van, hogy Buffonnak tényleg van egy erre vonatkozó igénye. 😄

Hajrá Magyarország!

Forza Italia
Buffon megtartásához kellenek olyan játékosok mint Lampard. A Juve meg sztem simán ki tudja perkálni a Fizetését.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Zsolti9014
Márciusi hír, de most találtam:

Buffon: Soha nem védek Inter mezben

Buffon, a Juventus sztárkapusa megnyugtatta a szurkolókat, hogy soha nem fogják látni az Inter mezében védeni.

A legjobb olasz kapus elmondta, hogy keresi a lehetõségeket a folytatásra, de korai még minderrõl beszélni. Most teljes erejével a Seria A-ba való feljutásra koncentrál, és ha ebben jól tud teljesíteni, az jó ajánlólevél lehet neki bárhová.

A távozásával együtt reppent fel a hír, hogy az Interhez kerül, és ez a szurkolói körökben nagy felhördülést keltett, ezért kívánta megnyugtatni a publikumot még a hétvégi forduló elõtt. Egyesek szerint a szurkolótábor bármilyen távozást elviselne és megértene, csak azt nem, ha az Interben folytatná.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
drága lenne az nekünk. (fizetésben) egy akkora bérbõl jöhetne Maresca meg Tacchinardi. Én így képzelem el a jövõ Juventusát ( ha Nedved visszavonul és Trez távozik):

Buffon-Chiellini, Barzagli, Grygera, Balzaretti- Salihamidzic, Maresca, Tacchinardi, Camoranesi - Del Piero, Huntelaar
Edzõnek meg Lippi (ha nem akar, akkor Vialli).

Szerintem ez nem olyan elérhetetlen.

Hajrá Magyarország!

Forza Italia
Lampard nem tudott megegyezni a Chelsea-val! Irány a Juventus?

A hírügynökségi jelentések szerint Frank Lampard (képünkön), a Chelsea angol válogatott középpályása nem tudott megegyezni a jövõ évi bérével kapcsolatban a londoni klub vezetõivel, így, a jelenlegi állás szerint távozik a kékektõl. A Juventus azonnal lecsapna a kiváló labdarúgóra, akiért azonnal 17 millió fontot adna a torinói klub. A jelentések szerint a Real és a Barcelona már letett a Lampardról.

(foci24.com

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

9csöves9
nem tud valaki egy linket ehhez?

9csöves9
Lippi mester még egy évet akar pihenni...

Conte és Vialli személyének örülnék,kérdés mennyire leszünk velük eredményesek

Trunks
Nem hinném, hogy Lippi jönni fog. A helyében biztos nem tenném. Csodálatos volt, amit mûvelt a Juvéval, az olasz válogatottál, de elég volt.
DD távozása viszont sajnálatos. Nem tudom, jelenleg ki lenne nála alkalmasabb erre a posztra.

Amici di nessuno...

gercse
hurrá, remélem igaz

Kit--Kat
Hááát nagyjából én is így vagyok vele.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Count Adyn
Hát viszlát DD, sokat köszönhetünk neki, Lippi meg az egyetlen akinek tudok örülni😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Zsolti9014
2007-05-26
Deschamps: Lippi visszatér a Juve kispadjára
Külföldi labdarúgás
Deschamps újságíróknak kijelentette, hogy lemond, a Juventust a következõ szezontól pedig újra Marcello Lippi vezeti. A torinói klub továbbra is kitart hivatalos álláspontja mellett.

A Mantova elleni, 2-0-ra nyert szombati bajnoki után Didier Deschamps nem jelent meg a hivatalos sajtótájékoztatón, pedig nagyon várták. A zsurnalisztákat nem elsõsorban a torinóiak újabb gyõzelme érdekelte, hanem a pénteken napvilágot látott hír, amely szerint a francia lemond a Juve vezetõedzõi posztjáról. Az újságírók ugyan hiába várták Deschamps-ot, aki azonban a Sky Italia képviselõivel szóba állt, állítólag nekik azt mondta, lemond, és helyére Marcello Lippi kerül.

A klub képviselõi továbbra is kitartanak a délutáni álláspont mellett, vagyis amíg hivatalos értesítés nem érkezik a vezetõség felé a lemondásról, addig Deschamps-ot tekintik vezetõedzõnek.

samsungsport.hu

Hajrá Magyarország!

9csöves9
valahogy azt érzem,hogy Seccoval a jövõben még problémáink lesznek

amikor új vezetõség került a csapathoz,nem tudom minek kellett odaültetni olyat akinek valamilyen köze van/volt Moggihoz

Zsolti9014
Szép volt fiúk! Nedved gólja csodás volt!
GRAZIE DIDIER!

Hajrá Magyarország!

nono84

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
most mondjam azt hogy Pavel egy zseni?

9csöves9

9csöves9
szép volt a gyõzelem,szép volt a búcsúja Didinek

a hivatalos oldal is megerõsítette: "Deschamps lascia la Juventus"

köszönjük,hogy ezt a nehéz évet nálunk töltötte és sok sikert neki a továbbiakban

forzajuve5
gólokról tud valaki linket adni?

Végre valaki, aki észrevette!<#eljen>
Trunks
2-0-ra megvertük a Mantovát. Szép volt, fiúk! Trez és Pavel a gólszerzõk

Amici di nessuno...

gercse
hát igen, úgy hogy jobb, ha nem jön vissza, mert ha mi ennyire nem szeretjük õt, akkor az olaszok...

Zsolti9014
szerintem akkor elkezdhetünk sg-n szervezni "Juve-túrát", mindenféle eszközökkel, ami rombolásra és verésre is jó. 😄DD

Hajrá Magyarország!

gercse
ha visszajön, akkor megyek én is Torinóba, rombolni

Zsolti9014
Capello térjen vissza a büdös p...ba. Jó hogy nyertünk vele 2 bajnoki címet, de attól egy ellenszenves ... marad, aki nem tudás alapján rangsorolja a játékosait.

Hajrá Magyarország!

Trunks
Még meglátjuk... mindenestre hülye lenne nem ott hagyni az Ajaxot. Sztem el fog igazolni, csak nem hozzánk.

Amúgy miért mindenki csatárt akar venni nekünk? Ha jön Iaquinta (isten ments), akkor van Ale, Trez, Zalayeta, Palla + Iaquinta és esetleg Bojinov, ha marad.

Amici di nessuno...

Trunks
"Spanyol lapok úgy tudják, Fabio Capello egy év madridi tartózkodás után visszatér a torinói együttes élére, de miután a Real szakvezetõje nincs igazán jóban a szurkolókkal, ez elég bizonytalannak tûnik."

Hát igen, és ez még elég enyhén van fogalmazva... Úgyse merik visszahozni, mert a szurkolók lerombolnák a klubházat (minimum).

Amici di nessuno...

9csöves9
közben Huntelaar kijelentette hogy nem hagyja el az Ajaxot:c

Forza Italia
Nota della società

Torino, 26 maggio 2007 – La Juventus non ha ricevuto alcuna comunicazione delle dimissioni da parte di Didier Deschamps. Quindi l’allenatore sarà regolarmente in panchina nella partita odierna contro il Mantova. L’amministratore delegato Jean-Claude Blanc proseguirà i colloqui, già avviati nel corso della settimana, per chiarire rapidamente la questione con l’interessato.

Forza Italia
Nem megy el DD és nem jön Capello! a JUventus vezetõsége cáfolta a híreket. Megint az olasz lapok. Mért mindig a Juventusnál kavarnak.

Kit--Kat
Nem hinném, hogy jönne Capello, de akkor Del Piero igazoljon el és nyerjen még 1 BL-t, mert Capellonál max a kupa meccseken jöhetne szóba...
Meg nem igaz, milyen undorító meccseket játszottunk Capelloval?! Rosszul voltam tõle.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Azért nem akkora veszteség Deschamps.

gabber_saviola
<#rinya>

Lippit nektek, Capello szerintem nem kéne ide

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
most már csak az a kérdés,mit csinált Secco,hogy Didi menni akar?

gercse
Istenem, add, hogy jöjjön vissza Lippi

Count Adyn
Nah igen... nagyon úgy érzem, hogy most kezdõdnek az igazi nehézségek, eddig elvoltunk B-ben, de most már nagyon össze kéne szedni magunkat, mert nagyok az elvárások. Ez lesz a legnehezebb idõszak úgy tûnik..

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

forzajuve5
Az olasz Sky televíziós csatorna úgy tudja, hogy Didier Deschamps, a Juventus edzõje elhagyta a klubot.

A patinás torinói együttes részérõl még nem érkezett kommentár, de a francia szakvezetõ jövõje már hetek óta kérdéses volt: a klub igazgatótanácsában finoman szólva sem volt nagy az egyetértés abban a kérdésben, hogy az egykori kiváló középpályás-e a megfelelõ ember a csapat irányítására.

A francia edzõ feljuttatta a Juvét az elsõ osztályba, pedig a vesztegetési botrány miatt még kilenc pont hátránnyal is kezdték a szezont. A háttérben azonban folyt a harc közte és Alessio Secco sportigazgató között, fõleg az átigazolási tervekben voltak vitáik.

Deschamps péntek este találkozott Jean-Claude Blanc általános igazgatóval, és felajánlotta lemondását, amit a sportvezetõ szóban el is fogadott – véli a Sky.

Spanyol lapok úgy tudják, Fabio Capello egy év madridi tartózkodás után visszatér a torinói együttes élére, de miután a Real szakvezetõje nincs igazán jóban a szurkolókkal, ez elég bizonytalannak tûnik.

A vb-gyõztes olasz válogatott szakvezetõje, a jelenleg állás nélkül lévõ Marcello Lippi is komoly jelölt a kispadra, míg Deschampsról azt tartják, õ lesz a távozó Gerard Houllier utódja Lyonban.

Kaplan
Mondjuk ha Lippi jönne annak nagyon örülnék, Capello még véletlen se tegye vissza a lábát a csapathoz, mert lenyakazom magam..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
a Mantova ellen még biztos õ irányítja a csapatot

Kaplan
Állítólag DD lemondott és megy a Lyonhoz.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
ha meg az a nyomorult capello visszatér kitépem a beleimet

9csöves9
jha én is most olvasom a bianconeri.hu-n,elég érdekes hírek ezek nekem így reggel

Zsolti9014
Állítólag a lemondott Houllier helyett DD-t hívná a Lyon.
Szerintem jó lenne ha maradna, tényleg akkor jött amikor szinte senki más nem akart jönni, és játékosként és edzõként is kiválóan segítette/segíti a csapatot. Meg mi nem is a Real vagyunk, ahol minden szezonban szinte edzõcsere van.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
én kérek elnézést<#vigyor3>