Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ennek a klubnak egyszerûen nem lehet nemet mondani"
Ranierit ma este leplezték le a sajtó elõtt, néhány órával azután, hogy hároméves szerzõdést írt alá a Juventushoz. A sajtótájékoztatón - többek között - arról beszélt, miért a Juventust választotta a Manchester City helyett.
"Ha a Juventus hív, nem szabad sokat gondolkodni. A Manchester City-nél elindult egy folyamat, de még nem volt meg az új tulajdonos, és a hetek csak teltek... A Juventus hívása teljesen meglepetésszerû volt. Villámcsapásként ért, egyáltalán nem számítottam rá. Az újságokban olvastam elõször a nevemet, és magamtól kérdezgettem, hogy ez igaz lehet-e. Azután jött a hívás, és én nagyon boldog lettem. Egy ilyen klubnak, mint a Juventus, egyszerûen nem lehet nemet mondani. És én nem is tettem!"
A Juve figyelme akkor fordult Ranieri felé, amikor Didier Deschamps lemondott. Az új edzõ már nagyon várja a jövõ idényt, és a Serie A-s visszatérést.
"Ez egy nagyszerû kihívás, kemény és ösztönzõ. Keményen kell dolgoznunk, hogy a Juventus újra odakerüljön, ahová való. Köszönöm a klubnak, hogy engem választott, ez büszkeséggel tölt el. Nagyszabású tervek közé csöppentem, biztos vagyok benne, hogy minden jól megy majd."
Mikor arról kérdezték, hogy jövõre mit érhet majd el a csapat, Ranieri azt válaszolta, hogy idõbe telik, amíg a bundabotrány után újjáépítik a csapatot.
"A klub vezetõi azt mondták nekem, hogy öt éven belül a legmagasabb szintre akarnak jutni. Megnézzük, lehet, hogy hamarabb is el lehet ezt érni. A lehetõség a Juventus elõtt áll, hogy újra a régi kihívásokkal kelljen megküzdenie. A csapat nagy bajnokokból, és tehetséges fiatalokból áll majd. Igazolási célpontjaink? Biztos, hogy nem mondunk neveket a médiának."
Az egykori Chelsea és Valencia mester arra kérte a szurkolókat, hogy legyenek még türelemmel.
"A szurkolók is sokat szenvedtek a Serie B-ben, és még több nehéz idõszak áll elõttük. Nem szükséges azt mondani, hogy megnyerjük a Scudettót. Minden eredménynél fontosabb, hogy újra Olaszország gyöngyszeme leszünk. Még egy kis türelem, és a Juve jövõbeni eredményei büszkévé teszik majd õket. Hasonlóak leszünk a régi Juventushoz, bár az már nem létezik. Mindig lesz nosztalgiázás, de nekünk a jelenre és a jövõre kell összpontosítanunk."
A sajtótájékoztató nem a tervek szerint alakult Ranieri számára, amikor a jövõ évi derbirõl kérdezték.
"Örülök, hogy a Torino újra feljutott a Serie A-ba." - mondta, mielõtt rájött volna, hogy ezúttal nem a Torino, hanem a Juventus jutott fel. - "Szóval... akkor nekik kellene üdvözölni minket. Mindenesetre remélem, hogy a derbi méltó lesz a városhoz. Ösztönzõ, és kellemes élmény a szurkolóknak is."
A Juventus fõigazgatója, Jean-Claude Blanc elárulta, hogy a klub nagyon elégedett az 55 éves szakember szerzõdtetésével.
"Claudio munkája illik a Juventus stílusához, és ezt a jövõben is folytatni akarjuk. Hároméves szerzõdést ajánlottunk neki, mivel a terveinkhez fontos a stabilitás. A legfõbb kérdésekben szinte azonnal egyetértettünk."
"Örülök, hogy a Torino újra feljutott a Serie A-ba." - mondta, mielõtt rájött volna, hogy ezúttal nem a Torino, hanem a Juventus jutott fel. - "Szóval... akkor nekik kellene üdvözölni minket. Mindenesetre remélem, hogy a derbi méltó lesz a városhoz. Ösztönzõ, és kellemes élmény a szurkolóknak is."
Heló szia remélem hogy vagy
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
ha megadják neki a bizalmat,biztos vagyok benne hogy jó munkát fog végezni
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
szerintem kiváló döntés, Lippit leszámítva a legjobb a jelöltek közül!
Hajrá Magyarország!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
RETI: 12' s.t. Carrus
AMMONITI: 40' p.t. Zalayeta, 12' s.t. Carrus, 20' s.t. Santoruvo, 28' s.t. Ganci, 31' s.t. Zanetti
ESPULSI: 40' s.t. Legrottaglie
JUVENTUS: Mirante; Zebina, Boumsong, Legrottaglie, Balzaretti; Birindelli, Zanetti, Venitucci, De Ceglie; Trezeguet, Zalayeta
A disposizione: Belardi, Piccolo, Urbano, Cuneaz, Bianco, Giovinco, Lanzafame
Allenatore: Corradini
Amici di nessuno...
Sztem Lippi jobb lenne azért,de végülis én elfogadnám.Hát inkább õ mint Capello...
Az biztos,védõt mindenképpen kéne szerzõdtetnünk,de azért találnánk mi Burdisso-nál jobbat.
Csak a Boumsongot küldenék el 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Amici di nessuno...
Tartják magukat a pletykák, melyek szerint Christian Chivu, a Roma román védõje a nyáron az Inter együtteséhez szerzõdik. Ebben az esetben Nicolas Burdisso, a milánóiak argentin bekkje szinte bizonyosan távozik, hiszen Samuel, Cordoba, Materazzi és Chivu mellett aligha jutna szóhoz.
- Nicolas szerzõdése még két évre szól, de ha van rá lehetõsége, hogy egy másik erõs csapathoz szerzõdjön, akkor megváltozhatnak a dolgok - mondta Burdisso ügynöke, Fernando Hidalgo.
A hírek szerint a frissen feljutott Juventus és a Liverpool is vinné a 26 esztendõs védõt.
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Tõlem jöhet vissza Lippi,de egy Vialli-Ferrara edzõkettõsnek is örülnék.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Sissoko Set For £8.5m Juventus Move
The Mali international is currently Rafa Benitez's fourth choice after Mascherano, Xabi Alonso and Gerrard, and had declared his displeasure after the Champions League final.
"I'm 22, and I know I am still a young player, but now I need to progress," he had said.
"Playing every game is important to me, so I need to know my situation. I need to play football."
Rafa Benitez is said to be open to letting him leave should an important offer come in, as he believes that Mascherano is the way forward.
Sossoko has been very strongly linked to Barcelona over the last ten days or so, but Juventus have stepped up their chase as they look to secure a defensive midfielder.
The Turin giants missed out of Torsten Frings after he decided to stay on at Werder, and are keen to start making some key signings for next season.
Reports in Italy now suggest that an agreement has already been reached with the player, and that Liverpool are also willing to do business over an offer in the region on 13 million euros.
Amici di nessuno...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Didier Deschamps menesztése több szurkolói csoportot is feldühített. Az ultrák 'szégyenteljesnek' nevezik a klub viselkedését.
Néhány hete már téma volt Deschamps esetleges távozása, és szombat este a klub hivatalosan is bejelentette, hogy 'közös megegyezéssel' befejezik az együttmûködést. Sokan úgy vélik, hogy a szakítás tényleges oka az volt, hogy Deschamps összekülönbözött a Juventus igazolásokért felelõs vezetõjével, Alessio Seccóval. A francia mester kritizálta többek között Vincenzo Iaquinta és Giandomenico Mesto esetleges leigazolását.
A Mantova ellen 2-0-ra megnyert mérkõzés során a szurkolók egyértelmûvé tették, hogy kiállnak Deschamps mellett, és kb. 100 ultra még a csapat szállása elõtt is hangos tapssal köszöntötte a francia edzõt.
A mérkõzés után a szurkolók egy nyilatkozatot tettek közzé, melyben megfeddik a klubot a Deschamps-pal szembeni viselkedés miatt.
"Hiszünk Deschamps-ban. Hisszük, hogy rosszul bánt vele a klub, pedig csak köszönetet érdemelne. Didi igazi ember, profi, és fõleg Juventino. Arra kérjük a tulajdonosokat, hogy tegyenek komoly lépéseket az Igazgató Tanács ellen, akik szégyent hoznak a Juventusra, és beszennyezik a klub 109 éves dicsõséges történelmét."
A szurkolók azt is egyértelmûvé tették, hogy nem fogadják el Fabio Capello esetleges visszatérését. A korábbi edzõt a múlt héten a spanyol média hozta kapcsolatba a Bianconerivel. Ezzel szemben Olaszországban minden sportújság azzal van tele, hogy újra Marcello Lippi irányítja majd a Juventust, és vele együtt visszatér Fabio Cannavaro is.
Didier Deschamps-ot egyébként az Inter mestere, Roberto Mancini is védelmébe vette:
"A kilenc pontos büntetés ellenére három fordulóval a bajnokság vége elõtt visszavezette a Juventust az élvonalba. Mi mást kérhettek volna még tõle? Úgy érzem, hogy nagyon nyersen bántak vele."
Didier Deschamps megtörte a csendet, és elárulta, miért távozott a Juventustól ugyanazon a napon, amikor megnyerték a Serie B-t.
"A játékosokkal és a szakmai stábbal elért kitûnõ eredmények ellenére nagyon nehéz idényem volt." - mondta a 'Radio Monte Carlónak' - "Átgondoltam a helyzetet, és úgy döntöttem, hogy szerda este beadom a felmondásomat."
A Deschamps távozásáról szóló hírek pénteken késõ este röppentek fel, ám szombaton a klub hivatalosan is cáfolta ezt. Ezután pedig szombat este újabb hivatalos bejelentés következett: közös megegyezéssel szétválnak a két fél útjai.
"Nem az volt a probléma, hogy mindenrõl én akartam dönteni. Ez több dologból tevõdött össze. Igaz, hogy nagyon nehéz évem volt. Tudni szerettem volna, hogy jövõre mit szándékozunk tenni, mert az az év még ennél is nehezebb lesz. Rengeteg a tennivaló, a szurkolók elvárásai pedig magasak. Egy edzõnek nyugodt légkörben kell dolgozni, óvatosan kezelve a helyzetet. Azért döntöttem így, mert a saját érdekeimet is szem elõtt kell tartanom."
Mindenki tudta, hogy Deschamps és Alessio Secco között több "összetûzés" is volt. A francia mester többször is nyíltan kritizálta a sportigazgató átigazolási stratégiáját. Minden nehézség, és a 9 pontos büntetés ellenére mégis visszavezette a Juventust a Serie A-ba.
"Elégedett vagyok, boldog és büszke, hogy visszavezettem a Juventust a futball elitjébe. Úgy érzem, visszaadtam valamit abból, amit a klub adott nekem játékos koromban."
A pletykák most arról szólnak, hogy ezzel a döntéssel megnyílt elõtte az út, hogy a nemrég távozott Gerard Houllier-t váltsa a Lyon élén.
"Nem akartam más klubokkal tárgyalni, amíg érvényes szerzõdésem volt a Bianconerivel. Ezt tiszteletben kell tartani. Arra vágyom, hogy egy élcsapatot irányíthassak jövõre. Újra szabad vagyok, a következõ napokban és hetekben meglátjuk, milyen ajánlatok érkeznek. Gyõzelemre éhes csapatot szeretnék, de olyan klubbal nem tárgyalok, akiknek már van edzõjük."
A sajtó újabb pletykái szerint a Marseille, a Chelsea és az Arsenal is szóba jöhet mint lehetséges jelölt.
Gennaro Gattuso után Alessandro Del Piero is figyelmeztette az Intert, hogy vegyenek kicsit vissza az önelégültségükbõl.
"Nagyon túlzóak a 'lopással' kapcsolatos kijelentéseik."
A milánói kék-feketék bajnoki gyõzelmüket ünneplik, és folyamatosan ismételgetik, hogy évek óta ez volt az elsõ 'tiszta' gyõzelem. A vasárnapi hivatalos bajnokavatás során a játékosok is csatlakoztak a szurkolók dalához, mely szerint: "Lopás nélkül gyõztünk", utalva ezzel a tavaly nyári bundabotrányra, melynek végén a Juventust a másodosztályba számûzték, és - többek között - a Milant, a Laziót és a Fiorentinát pontlevonással büntették.
"Ezzel a lopás-dologgal most már tényleg túllõnek a célon." - mondta a Bianconeri csapatkapitánya a Repubblica TV-nek. - "Nagyon tiszteletlenek velünk és a többi csapattal szemben."
Az Inter több rekordot is megdöntött ebben az idényben, ám Del Piero rámutat, hogy nyilvánvalóan elõnyben voltak a büntetés sújtotta csapatokkal szemben.
"Az Inter sokkal könnyebb helyzetben volt, de a többiek így is nagyon jó munkát végeztek."
Del Piero beszélt Zdenek Zemanról is, aki azzal gyanúsította meg Alexet, hogy doppingszerek hatására gyarapodott az izomzata, elindítva ezzel egy széleskörû orvosi nyomozást a Juventus ellen.
"19 és 24 éves korom között 1.5 kg-t szedtem fel. Most azt mondják, hogy sokkal gyorsabb és könnyebb vagyok, pedig nehezebb vagyok, mint akkor voltam. Mindig abban hittem, hogy a kemény munka által legyek jobb. A konditeremben és a pályán is. Néhány ember egyszerûen hülye. Ennyi..."
Hajrá Magyarország!
Más: sportfórum vagy foci24.com nemtom melyik azt írja Vierit akarjuk visszahozni...
Hajrá Magyarország!
Miért kéne neki bárhová is ajánlólevél? <#vigyor3>#vigyor3>
Lampard meg tuti nem jön, ezek megint csak a hülye pletykák. Nem tudom, Vialli mennyire jó edzõ, de a személye miatt szimpatikus. Sokat tett õ is a Juvéért, bár nem tudom, mostanában hol dolgozott.
Amici di nessuno...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
FORZA INTER! FORZA ITALIA!