Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és végre nem dobáljuk vissza kölcsönbe az embereket, az ilyen apró 5 millákból simán visszajön egy-egy igazolás ára
pl.:Miccoli+Kapo 9-10 milla,Iaquinta 11
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
klasszis,tapasztalt,vezetõ,nekem mindegy is ki az ha ráillenek ezek a jelzõk😊
Hajrá Magyarország!
😄DD Már a copy meg is volt, csak a beillesztés nem. 😄
Ranieri kíváncsivá tett.
Ki lehet még olyan középhátvéd, aki kiváló vezér és nem merült fel a neve?
Milito, Cannavaro, Barzagli, Pepe, Cris, Luisao kilõve.
Nesta? Jó is lenne, de nem hiszem.
Amúgy Barzagli marad Palermoban (legalábbis már Zamparini is megköszönte neki ezt a döntést). Ebben az esetben télen vagy jövõre kell elhozni, de nagyon sajnálom hogy lemaradtunk róla.
Hajrá Magyarország!
"Trezeguet azt mondta, hogy a Scudettóért fogunk harcolni? Igaza van, habár még nem lehet minket összehasonlítani a régi Juvéval, de ha ez a mez van rajtad, mindig a Scudetto a cél. Trezegol egy hihetetlen csatár, aki minden évben kétszámjegyû gólt lõ, s akkor is betalál, ha a védõ nem hibázik. Hogy mi hiányzik még? Egy klasszis és tapasztalt középhátvéd, aki vezeti a társakat, de ilyenbõl sajnos kevés van. Hogy ki lenne az? Nem mondok nevet, már csak azért sem, mert a sajtóban még meg sem jelent a neve, ami azt jelenti, hogy a vezetõk kiválóan dolgoznak. Mi az álmom? A Bajnokok Ligája megnyerése, amely a Juventusszal sikerülhet. Capello? Sajnálom, de szerencsére a Juve nem Real."
(zebraportál)
amúgy Lampard visszautasított ismét egy Chelsea ajánlatot de inkább nem hitegetem magam😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Hajrá Magyarország!
sajnos nem lehet készpénznek venni amit leírnak,de ha igaz akkor nagyon jó húzás volt

egyébként ha igazolunk még egy védõt, Criscitot nem végleg adjuk el, csak +1 évre kölcsönbe a Genoának, hogy biztosítva legyen a fejlõdése a rendszeres játéklehetõség által (amit sztem inkább nálunk kéne megadni a jobb szélen).
Hajrá Magyarország!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
egyébként ha eladogatnánk az összes olyat akirõl tudja a vezetõség hogy úgyse jön sohasem számításba az alapkeretnél akkor simán össze lehetne szedni 20 milliót
Hajrá Magyarország!
olymindegy ki a zellenfél, nemdebár?😄
kár hogy a derbi sem lesz már a régi...😞 (bár nekem az marad, hiába voltunk másodosztályúak)
nem kötekedés, errõl nem te tehetsz. 😄
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Amici di nessuno...
Palladino ha beérik közel olyan játékos lesz, mint Alex fénykorában. Sõt, mint tudjuk, Del Piero pályafutása soha nem teljesedett ki igazán, a nagy sérülése miatt.
Hajrá Magyarország!
Ami viszont elszomorítóbb, hogy a Juvefanpage szerint már több klub Palladinora licitál.
Hajrá Magyarország!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
csodaszép
én is sajnálom mert szimpatikus volt,de nagyon kevés lehetõséget kapott volna
Amici di nessuno...
Paro Genovában
Írta: Raymond Luxusyacht
2007. június 28.
Matteo Paro elhagyja a Juventust, ám nem az Empolihoz kerül, ahogy azt korábban várták, hanem a liguriai kikötõvárosba igazol.
A fiatal középpályás játékjoga a két klub közös tulajdona lesz, a Genova 3 millió eurót fizet mindezért a Juventusnak. Paro örülhet, hiszen mint arról már honlapunk is beszámolt, így együtt dolgozhat egykori utánpótlásedzõjével, Gasperinivel. Viszont az Empoli szeretne valakit kölcsönkapni, ahogy azt az Almiron üzletben kikötötték - állítólag õk örülnének Nocerinonak vagy Marchisionak is.
Na így azért elfogadhatóbb, mint 14170-ben írtam.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Szerintem ez hiba, fõleg ennyi pénzért.
Pepe meg nem kellene, bár a brazil védõkkel szemben van elõítéletem (tisztelet a kivételnek).
Inkább egy olaszt vegyenek hátra, a védekezésben (is) õk a legjobbak. (pl. Palermo 43-masa, de abból már úgysem lesz semmi. 😞
Hajrá Magyarország!
nem hinném hogy nagy igazságtartalma lenne de ha igen akkor basszák meg
A Juventus megpróbálja megszerezni a Porto védõjét, Pepét. Rengeteg játékos szerepel a Bianconeri bevásárlólistáján, ám Claudio Ranieri elõszámú kiszemeltje a magas védõ, igazi nevén Kepler Laveran Lima Ferreira.
A hírek szerint Alessio Secco más vezetõkkel együtt Portugáliába utazott, hogy a Porto elnökével, Pinto da Costával megvitassák a brazil védõ helyzetét.
A tehetséges, 24 éves játékos három éve játszik a Portónál, és gyakran egyetlen középsõ védõként a három védõs felállásban. Pepe megszerzése azonban nehéz ügy lesz, mivel már letelepedett Portugáliában, és nemrég útlevelet is kapott.
A Juventus maximum 13 millió fontot ajánlana a játékosért, de inkább arra hajlanak, hogy Fabrizio Miccolit is bevonják az ügyletbe.
A Benfica védõje, Luisao is lehetséges alternatíva volt, ám õ nemrég visszautasította a Bianconeri ajánlatát, mondva, hogy a Bajnokok Ligájában szeretne játszani.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Tényleg kéne már vmi védõ és nem ilyen szarok, mint akik képbe kerültek: Fernando Meira (Stuttgart) és Luisao (Benfica). Leginkább Meirát tartom gyengének a Juve szintjéhez képest, ráadásul 29 éves.
Amici di nessuno...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.