Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
remélem létrejön a transzfer pont ilyesmi csapatba lenne neki a legjobb

és végre nem dobáljuk vissza kölcsönbe az embereket, az ilyen apró 5 millákból simán visszajön egy-egy igazolás ára

pl.:Miccoli+Kapo 9-10 milla,Iaquinta 11

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
😄

klasszis,tapasztalt,vezetõ,nekem mindegy is ki az ha ráillenek ezek a jelzõk😊

Zsolti9014
Viszont a Palermo egyre közelebb áll Miccoli megszerzéséhez, és mivel a Barzagli-üzlet elfelejtõdik lassan, így 5 milliót fizetnének a kis termetû csatárért.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Pont most akartam ezt betenni, ugyanígy kiemelve azt a mondatot.
😄DD Már a copy meg is volt, csak a beillesztés nem. 😄

Ranieri kíváncsivá tett.
Ki lehet még olyan középhátvéd, aki kiváló vezér és nem merült fel a neve?
Milito, Cannavaro, Barzagli, Pepe, Cris, Luisao kilõve.

Nesta? Jó is lenne, de nem hiszem.

Amúgy Barzagli marad Palermoban (legalábbis már Zamparini is megköszönte neki ezt a döntést). Ebben az esetben télen vagy jövõre kell elhozni, de nagyon sajnálom hogy lemaradtunk róla.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
na ennek most megörültem

"Trezeguet azt mondta, hogy a Scudettóért fogunk harcolni? Igaza van, habár még nem lehet minket összehasonlítani a régi Juvéval, de ha ez a mez van rajtad, mindig a Scudetto a cél. Trezegol egy hihetetlen csatár, aki minden évben kétszámjegyû gólt lõ, s akkor is betalál, ha a védõ nem hibázik. Hogy mi hiányzik még? Egy klasszis és tapasztalt középhátvéd, aki vezeti a társakat, de ilyenbõl sajnos kevés van. Hogy ki lenne az? Nem mondok nevet, már csak azért sem, mert a sajtóban még meg sem jelent a neve, ami azt jelenti, hogy a vezetõk kiválóan dolgoznak. Mi az álmom? A Bajnokok Ligája megnyerése, amely a Juventusszal sikerülhet. Capello? Sajnálom, de szerencsére a Juve nem Real."

(zebraportál)

amúgy Lampard visszautasított ismét egy Chelsea ajánlatot de inkább nem hitegetem magam😊

9csöves9
jó vétel<#bohoc>

gabber_saviola
Jankovic <#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zsolti9014
<#worship> <#taps> remélem igaz, bár a Tuttosport erõsen Juvés lap.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
a Tuttosport szerint 2 milliót fizetünk Huntelaar elõvásárlási jogáért

sajnos nem lehet készpénznek venni amit leírnak,de ha igaz akkor nagyon jó húzás volt

Zsolti9014
én sem tudom, de szerintem Criscitora középen számítanak, jobb oldalon meg (sajnos) Zebina lenne.
egyébként ha igazolunk még egy védõt, Criscitot nem végleg adjuk el, csak +1 évre kölcsönbe a Genoának, hogy biztosítva legyen a fejlõdése a rendszeres játéklehetõség által (amit sztem inkább nálunk kéne megadni a jobb szélen).

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Criscitot ha elengedik megõrülök.mondjuk nem tudom miért befolyásolja egy jobbhátvéd helyzetét,ha igazolunk egy középhátvédet

nono84

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
soha se gondoltam volna,de Kapoért pénzt kaptunk.3 millió fontot fizetett érte a Birmingham

egyébként ha eladogatnánk az összes olyat akirõl tudja a vezetõség hogy úgyse jön sohasem számításba az alapkeretnél akkor simán össze lehetne szedni 20 milliót

gercse
így van 😊, van egy lyukas év a Juve eredményeit tekintve,😄
egy évig nyaralt a csapat

Zsolti9014
csak papíron voltunk másodosztályúak, az megmaradt, hogy SOHA NEM ESTÜNK KI!!! 😄DD

Hajrá Magyarország!

gercse
jaja, olvastam én is...
olymindegy ki a zellenfél, nemdebár?😄
kár hogy a derbi sem lesz már a régi...😞 (bár nekem az marad, hiába voltunk másodosztályúak)

Zsolti9014
sajnos több fórumon elterjedt ez már és kamu: valóban akkor lesz a meccs, de az ellenfél nem biztos hogy a Siena, hisz még nem volt sorsolás.
nem kötekedés, errõl nem te tehetsz. 😄

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
A Zebraportalon pedig a barátságos meccsek listája olvasható a jobb felsõ sarokban egy futó oszlopban.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Egyetértek.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
Augusztus 26-án játszuk az elsõ meccset a Siena ellen, én már nagyon várom

Trunks
Bizony, sztem is õt meg kéne tartani. A legjobb lenne kölcsönadni a vmi Serie A-s középcsapatnak, mert jelenleg nem sok játéklehetõséget kapna a klubnál.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
menjenek már haza!
Palladino ha beérik közel olyan játékos lesz, mint Alex fénykorában. Sõt, mint tudjuk, Del Piero pályafutása soha nem teljesedett ki igazán, a nagy sérülése miatt.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
a Fiorentina pl 16 milliót érte és Nocerinoért

Zsolti9014
Nem örülök én sem az eladásnak, de csak fél játékjog, tehát nem adtuk el teljesen.

Ami viszont elszomorítóbb, hogy a Juvefanpage szerint már több klub Palladinora licitál.

Hajrá Magyarország!

Trunks
Úgyse játszana ott... de "téglának" jó lenne. 😊))

Amici di nessuno...

Kit--Kat
Hát ha az Interbe megy, tehetne 1 szívességet....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

na az nagyon kell nekünk 😄

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

9csöves9
azért lenne érdekes,mert voltak már olyan dolgai amibõl kiderült hogy nem komálja az intert

nono84
Maresca 😄DDDDd

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

az ki?😄

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

9csöves9
egyre többet cikkeznek arról,hogy Enzo az interbe megy...

9csöves9
tegnap láttam egy New Holland traktort<#gonosz1>

csodaszép

9csöves9
az év elején még jó volt,aztán egyre jobban gyengült a játéka rengeteg labdát szórt el

én is sajnálom mert szimpatikus volt,de nagyon kevés lehetõséget kapott volna

Trunks
Azért így is nevetséges... sztem eleve jobb Almirónnál, idén tök jó volt+ ha jól emlékszem, akkor õ rúgta az 1. gólunkat a Serie B-ben (nem mintha vmit is jelentene). Újabb hiba a vezetõség részérõl. Már kezd kibaszottul elegem lenni, hogy elszórják a fiatal tehetségeket és középszerû játékosok igazolnak helyettük meglehetõsen drágán.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Bianconeri.hu

Paro Genovában
Írta: Raymond Luxusyacht
2007. június 28.
Matteo Paro elhagyja a Juventust, ám nem az Empolihoz kerül, ahogy azt korábban várták, hanem a liguriai kikötõvárosba igazol.

A fiatal középpályás játékjoga a két klub közös tulajdona lesz, a Genova 3 millió eurót fizet mindezért a Juventusnak. Paro örülhet, hiszen mint arról már honlapunk is beszámolt, így együtt dolgozhat egykori utánpótlásedzõjével, Gasperinivel. Viszont az Empoli szeretne valakit kölcsönkapni, ahogy azt az Almiron üzletben kikötötték - állítólag õk örülnének Nocerinonak vagy Marchisionak is.

Na így azért elfogadhatóbb, mint 14170-ben írtam.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
ja, nincs róla hír már. de sztem: olcsóbb (és szvsz jobb) Militónál, az ilyen Pepe-féléknél (semmi bajom vele, de-->😉 sokkal jobb. + hosszútávra is jó lenne, most 26, akkor még 10 éve van, hisz a védõk sokáig húzzák. ;D

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Nem sajnálom Capellót, nem szerettem soha, de amellett hogy sz.r ember, nagyon jó edzõ (legalábbis az eredmények ezt igazolják: bajnok lett elsõ évében itt és ott is). A Madrid hibázott.

Hajrá Magyarország!

nono84
Sajnos én is úgy érzem, hogy az a hajó már elúszott 😞

Zsolti9014
Paro 1,6 millióért a Genoáé lett a JuveFanPage szerint.
Szerintem ez hiba, fõleg ennyi pénzért.

Pepe meg nem kellene, bár a brazil védõkkel szemben van elõítéletem (tisztelet a kivételnek).
Inkább egy olaszt vegyenek hátra, a védekezésben (is) õk a legjobbak. (pl. Palermo 43-masa, de abból már úgysem lesz semmi. 😞

Hajrá Magyarország!

9csöves9
jajj szegény Kapáló<#mf2>

9csöves9
egyik sincs leigazolva,sok név van a kalapban ennyi

Srácok, mennyit fogunk még igazolni? 😄
9csöves9
állítólag 8 milliót+Palladinot ajánljuk Bianchiért

nem hinném hogy nagy igazságtartalma lenne de ha igen akkor basszák meg

Breki33
Juve Pepét szeretné becserkészni

A Juventus megpróbálja megszerezni a Porto védõjét, Pepét. Rengeteg játékos szerepel a Bianconeri bevásárlólistáján, ám Claudio Ranieri elõszámú kiszemeltje a magas védõ, igazi nevén Kepler Laveran Lima Ferreira.

A hírek szerint Alessio Secco más vezetõkkel együtt Portugáliába utazott, hogy a Porto elnökével, Pinto da Costával megvitassák a brazil védõ helyzetét.

A tehetséges, 24 éves játékos három éve játszik a Portónál, és gyakran egyetlen középsõ védõként a három védõs felállásban. Pepe megszerzése azonban nehéz ügy lesz, mivel már letelepedett Portugáliában, és nemrég útlevelet is kapott.

A Juventus maximum 13 millió fontot ajánlana a játékosért, de inkább arra hajlanak, hogy Fabrizio Miccolit is bevonják az ügyletbe.

A Benfica védõje, Luisao is lehetséges alternatíva volt, ám õ nemrég visszautasította a Bianconeri ajánlatát, mondva, hogy a Bajnokok Ligájában szeretne játszani.
Kaplan
Köszönöm mindenkinek, de hat nappal ezelõtt volt 😊 Még anno elrontottam a regisztrációnál és nem tudom, hogy lehetne megváltoztatni 😄 De ahogy ismerjük : Jobb késõbb mint soha! So THX mindenkinek!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

james69holden
boldog szülinapot az ünnepeltnek 😉

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

9csöves9
hát most még Meira is felüdülés lenne...

Trunks
Boldog szülinapot!

Tényleg kéne már vmi védõ és nem ilyen szarok, mint akik képbe kerültek: Fernando Meira (Stuttgart) és Luisao (Benfica). Leginkább Meirát tartom gyengének a Juve szintjéhez képest, ráadásul 29 éves.

Amici di nessuno...

gabber_saviola
Boldog születésnapot Kaplan!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

nono84
B.SZ.