Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
egyébként ha Bumbum és Legro is megy,akkor mindenképp kell valamilyen védõ
Ki nem hagynám a szezonbeli elsõ meccsünket!
Brazzo sérült?Csakmert láttam egy kezdõ felállást és nincs köztük.
Forza Juve!
JÖTT: Molinaro (D, Siena), Grygera (D, Ajax), Criscito (D, Genoa), Nocerino (M, Piacenza), Salihamidzic (M, Bayern Munich), Tacchinardi (M, Villarreal); Miccoli (A, Benfica), Iaquinta (A, Udinese), Gastaldello (D, Siena), Almiron (M, Empoli), Tiago (M, Lyon), Olivera (M, Sampdoria), Andrade (D, Deportivo La Coruna)
TÁVOZOTT: Balzaretti (D, Fiorentina), Kovac (D, Borussia Dortmund), Tudor (d, Hajduk Split); Bojinov (A, Fiorentina), Volpe (A, Livorno), Venitucci (M, Treviso), Paro (M, Genoa), Kapo (M, Birmingham), Gastaldello (D, Sampdoria), Mirante (G, Sampdoria), Volpato (A, Empoli), Giovinco (M, Empoli), Miccoli (A, Palermo), De Ceglie (M, Siena), Maniero (A, Ascoli), Tacchinardi (M, Brescia), Giannichedda (M, contract terminated), Marchisio (M, Empoli), Piccolo (D, Empoli), Bettega (M, Siena), Zalayeta (A, Napoli), Blasi (M, Napoli)
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
nem kellenek sztárjátékosok a jó eredmény eléréséhez, ne legyünk margit, jó igaz, lehetne kicsit szélesebb is a választék a játékosok közt, fõleg a védelemben, de én bízom azért a csapatban, amíg van Trez, Nedved, Buffon, Camo, Chiellini, Del Piero, + ha az új játékosok is belejönnek,
majd az elsõ pár meccs alapján okosabbak leszünk
Így ne csodálkozzon senki,ha szarok leszünk.(persze az lesz a kifogás,hogy újra bele kell szokni az elsõ osztályba stb.)
Nagy nevet nem sikerült igazolnunk,helyette kidobtunk pénzt Tiagoért ill. Jakintáért...
A többiekkel meg vagyok elégedve,de ez édeskevés lesz.
Szvsz a Milan ill. az Inter sem erõsödött,lehet(ne) esélyünk!
"Top candidates to be sent out to loan are out of favour defenders Nicola Legrottaglie and Jean-Alain Boumsong."
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
kiváncsi vagyok mit alkotnak a fiúk szombaton a Livorno ellen, kéne egy jó kezdés
utánpotlás csapatokban (nálunk pl.)?
mert nem csak nekünk kéne, de sztem a válogatottban is elkélne már
mondjuk az is tény, hogy Thuram sem megoldás, ne évenként vegyünk új játékosokat, hanem tervezzünk
ennyi idõsen volt képes elmenni padozni oda,ahol csak egy játékos volt a sok közül ahelyett hogy kihúzott volna 1 kurva évet és mindenki istenítette volna
BumBumot mindenki utálja,szidja(énis) de idejött a B ligába és annak ellenére hogy mindenki elküldené,õ megakar küzdeni a helyéért
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Na jó, nem b.szogatom tovább, mert azért legalább azt tisztelem benne, hogy akkor jött ide, amikor B-ben voltunk.
Hajrá Magyarország!
még ha Thuram örök kispados lenne is, legalább Boumsongtól megóvna minket a sors... 😄
Hajrá Magyarország!
de nem hinném, hogy a Barca van olyan hülye, hogy ilyen védõt vegyen magának
Viszont továbbra is Deschamps óriási ostobaságának tartom, hogy a kupából kiestünk. Most Uefaban indulhatnánk.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Hajrá Magyarország!
Egyébként tetszik ez a fiatalítás!CSak Zebina,Legro,Boumsong hármas ne kerüljön a kedõ közelébe,sajnos erre kevés az esély.
vegen Materazzi egy artalmatlan szituacioban combizomszakadast
szenvedett. Az orvosi vizsgalat szerint iden mar nem valoszinu, hogy
palyara lephet.
Jobbulást neki
valaki egy külföldi fórumon is errõl az oldalról linkelt😄
gólok:
Palladino
Nedved
Legrottaglie(ollózva)
Bottone
Hajrá Magyarország!