Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
a "némi tapasztalattal rendelkezõ" rész kihagytam 😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

BADE
szerintem 30kor,max késel 15percet

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

BADE
Masiello vagy Bartolucci😊

9csöves9
20.45-kor kezdõdik? mert 7-kor Siófok meccs,akkor annak kb pont addigra lenne vége

9csöves9
a távozokból kapott összeg összesen nem éri el mondjuk Tiago vagy Iaquinta árát

egyébként ha Bumbum és Legro is megy,akkor mindenképp kell valamilyen védõ

BADE
Szombaton minden kiderül!
Ki nem hagynám a szezonbeli elsõ meccsünket!
Brazzo sérült?Csakmert láttam egy kezdõ felállást és nincs köztük.
Forza Juve!

nono84
Pénzrõl nem volt szó. Inkább a második állításod lehet az igaz:"Nem azt mondom,hogy most kell igazolni,mert ezzel elkéstünk,már nem szoknak bele a csapatba."

JÖTT: Molinaro (D, Siena), Grygera (D, Ajax), Criscito (D, Genoa), Nocerino (M, Piacenza), Salihamidzic (M, Bayern Munich), Tacchinardi (M, Villarreal); Miccoli (A, Benfica), Iaquinta (A, Udinese), Gastaldello (D, Siena), Almiron (M, Empoli), Tiago (M, Lyon), Olivera (M, Sampdoria), Andrade (D, Deportivo La Coruna)

TÁVOZOTT: Balzaretti (D, Fiorentina), Kovac (D, Borussia Dortmund), Tudor (d, Hajduk Split); Bojinov (A, Fiorentina), Volpe (A, Livorno), Venitucci (M, Treviso), Paro (M, Genoa), Kapo (M, Birmingham), Gastaldello (D, Sampdoria), Mirante (G, Sampdoria), Volpato (A, Empoli), Giovinco (M, Empoli), Miccoli (A, Palermo), De Ceglie (M, Siena), Maniero (A, Ascoli), Tacchinardi (M, Brescia), Giannichedda (M, contract terminated), Marchisio (M, Empoli), Piccolo (D, Empoli), Bettega (M, Siena), Zalayeta (A, Napoli), Blasi (M, Napoli)

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

gercse
Lesz esélyünk, nyugi 😊
nem kellenek sztárjátékosok a jó eredmény eléréséhez, ne legyünk margit, jó igaz, lehetne kicsit szélesebb is a választék a játékosok közt, fõleg a védelemben, de én bízom azért a csapatban, amíg van Trez, Nedved, Buffon, Camo, Chiellini, Del Piero, + ha az új játékosok is belejönnek,
majd az elsõ pár meccs alapján okosabbak leszünk

BADE
Nem hiszem,hogy pénz nincs igazolásra!Zebina lesz a megváltó?5 meccsenként lesérül,ráadásul 80%-ban bûnrosszúl játszik.Nem azt mondom,hogy most kell igazolni,mert ezzel elkéstünk,már nem szoknak bele a csapatba.
Így ne csodálkozzon senki,ha szarok leszünk.(persze az lesz a kifogás,hogy újra bele kell szokni az elsõ osztályba stb.)
Nagy nevet nem sikerült igazolnunk,helyette kidobtunk pénzt Tiagoért ill. Jakintáért...
A többiekkel meg vagyok elégedve,de ez édeskevés lesz.
Szvsz a Milan ill. az Inter sem erõsödött,lehet(ne) esélyünk!

nono84
Secco elmondása szerint nem lesz több igazolásunk , de két védõtõl megválna a klub
"Top candidates to be sent out to loan are out of favour defenders Nicola Legrottaglie and Jean-Alain Boumsong."

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

baromi kiváncsi leszek én erre a védelemre. szerintem nagyon gyengus. sok olyan meccsre számítok, ahol hártányból kell(ene) fordítanunk, ami sokszor majd nem fog sikerülni. azért egy BL helyet jó lenne elcsípni. nekem ez a max vágyam az idényre, ha túlteljesítik az elvárásaimat csak még boldogabb leszek

gercse
hát remélem hogy õk lesznek az új Cannavarók és Nesták,
kiváncsi vagyok mit alkotnak a fiúk szombaton a Livorno ellen, kéne egy jó kezdés

9csöves9
Chiellini most öregedett ki az U21-es csapatból õ valószínûleg hamarosan meghívót kap és kipróbálják középsõ védõnek. szerintem Andreollinak és Criscitonak van még esélye bekerülni a közeljövõben

BADE
inkább maradt volna Balza

BADE
kár volt megvenni...

gercse
fiatal olasz védõkrõl semmi hír?
utánpotlás csapatokban (nálunk pl.)?
mert nem csak nekünk kéne, de sztem a válogatottban is elkélne már

Breki33
Canna-t is hogy elbaszták margiték
9csöves9
egyébként amikor leigazoltuk Grygerát mondták hogy sérülékeny de ennyire... a felkészülési idõszak alatt vagy 3x sérült meg,most is ki kell hagynia az elsõ pár fordulót

gercse
igazad van, mert Thuram tényleg nem volt hû, de viszont BumBum hiába akar, ha nem tud, oks, lehet hogy feljavul, és ha igen, akkor maradjon, de én speciel nem hiszek a csodákban,
mondjuk az is tény, hogy Thuram sem megoldás, ne évenként vegyünk új játékosokat, hanem tervezzünk

9csöves9
hát én bevallom inkább nézem BumBumot mint Thuramot

ennyi idõsen volt képes elmenni padozni oda,ahol csak egy játékos volt a sok közül ahelyett hogy kihúzott volna 1 kurva évet és mindenki istenítette volna

BumBumot mindenki utálja,szidja(énis) de idejött a B ligába és annak ellenére hogy mindenki elküldené,õ megakar küzdeni a helyéért

gercse
😄, így van,(errõl nekem a "skoda autó drága kincs, jó ha van, de jobb ha nincs" jutott eszembe 😄)

Kit--Kat
😄DDD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Zsolti9014
jaja, még 50 évesen is jobb lesz, mint most Bumi.
Na jó, nem b.szogatom tovább, mert azért legalább azt tisztelem benne, hogy akkor jött ide, amikor B-ben voltunk.

Hajrá Magyarország!

gercse
hátha nátha 😄
Thuram sem fiatalodik, de jó lenne még nekünk 😄 (Mint a Fradiban Mátyus 😄)

Zsolti9014
remélem, van olyan hülye a Barca.
még ha Thuram örök kispados lenne is, legalább Boumsongtól megóvna minket a sors... 😄

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
olvastam ma olyat, hogy Boumsong megy-Thuram jön, és még fizetnének is, nem csak Thuramot adnák vissza
de nem hinném, hogy a Barca van olyan hülye, hogy ilyen védõt vegyen magának

Kit--Kat
Milyen régóta vártam már erre😊

Viszont továbbra is Deschamps óriási ostobaságának tartom, hogy a kupából kiestünk. Most Uefaban indulhatnánk.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Zsolti9014
Esetleg Legro, ha úgy játszik, mint annak idején a Chievóban. 😄 (tehát sajnos soha...)

Hajrá Magyarország!

BADE
Ki nem hagyom!
Egyébként tetszik ez a fiatalítás!CSak Zebina,Legro,Boumsong hármas ne kerüljön a kedõ közelébe,sajnos erre kevés az esély.

forzajuve5
Sport2 Szombat:
20:30 Labdarúgás
Olasz bajnokság, 1. forduló, Juventus-Livorno (élõ)

Zsolti9014
Mielõbbi jobbulást Marcónak!

Hajrá Magyarország!

Breki33
A Magyarorszag-Olaszorszag baratsagos merkozes elso felidejenek
vegen Materazzi egy artalmatlan szituacioban combizomszakadast
szenvedett. Az orvosi vizsgalat szerint iden mar nem valoszinu, hogy
palyara lephet.

Jobbulást neki
Breki33
lássuk
forzajuve5
képek nekünk is vannak jók, fõleg Buffonról, bemelegítésnél Õ volt a legközelebb

még a repülõjegyét is kifizetem, csak mennyen 😄
Breki33
15. bal 4 sor aztán ötödik

készítettem jó képeket :-)
Zsolti9014
jaja, ott néztem én is.

Bumbumot meg állítólag vinné a Barca. De jó lenne!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
el se hiszem hogy ez Legro

9csöves9
a bianconeri.hu-n fentvannak a videók

valaki egy külföldi fórumon is errõl az oldalról linkelt😄

Del Piero és Nedved a király😊

Zsolti9014
4-0-ra vertük a Biellese-t
gólok:
Palladino
Nedved
Legrottaglie(ollózva)
Bottone

Hajrá Magyarország!

gercse
hát igen, nem valami nagy szám, de így hogy a betûk ill. a szám szélei fehérek, sztem jobb mint régen

nono84
Nekem ez a piros számozás, feliratozás már régebben sem tetszett 😞

gercse
ok nem, tévedtem:

gercse
igen, de nem vettek fel alá polót? (mert szokásuk, legalábbis meccsen)

ha megnézed nedved nyakán látni, hogy nincs annyira kivágva
gercse
nyakát jól kivágták..., vagy van valami ott?😄

szvsz megéri, tényleg jó mez lett, én is gondolkozok, hogy veszek egyet
az bizony 4 csík 😄
gercse
azt hiszem ha lesz pénzem, beruházok egy ilyen mezre (feltéve ha nem találok 2002/03-ast)