Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
hát igen, elég lelketlen közvetítés volt, de lényeg az eredmény
észrevettétek, hogy sokszor levették a közönség hangját,mert szídták az intert😄

bajnokságban így tovább, megõrizzük az elsõ helyet!!!😄😄😄
FORZA JUVE!

gercse
ja, így nem mutat olyan jól, és amúgy sztem majd az elsõ nagy(obb) csapat ellen dõl el, milyen igazán a csapat

nono84
Gundel tényleg szarul közvetít. Trez sarkazós gólja nagyon nyagyképû volt XD A játék még nem közelíti meg az elvárhatót. És kár a bekapott gól miatt ,hiába maximalista vagyok. 😄

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Gundi szerint nem játszottunk jól és így is nyertünk 5-1-re, és mi lesz ha jól játszunk? <#vigyor3>

gercse
Mondjuk szerintem ha nem Gundel közvetíti hanem mondjuk Fülöp, akkor más lett volna a meccs hangulata is

BADE
Hát a játék hagy némi kívánnivaló maga után...
Ezzel az eredménnyel valszeg elsõ helyen zárjuk a fordulót,egészen a bajnokság végéig ki sem adjuk a kezünkbõl...
<#vigyor1>
Brazzo nagyon gyenge volt,nem volt neki nyerõ a védõpozíció.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Iaquinta már most jó vásár volt^^ Go Juventus!

gercse
5-1, nem rossz, bár a meccs...de lényeg a gyõzelem

Count Adyn
5😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kaplan
5

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Nuno88
5:0 meleg, nem semmi grat

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Kaplan
4:0 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

nono84
Volt egy-két távoli jó lövés, a védelem néhe bénázik, össze kell szokni hátul mert ha nem akkor itt bajok lesznek. Egyébként elõrejátékban jók vagyunk. Hajrá elõre!!

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

gercse
Nagyon tetszik a játék eddig, hajtanak, kicsit pontosabbak lehetnének, de nem kell panaszkodni, csak így tovább

Count Adyn
Ha jól értem, akkor Alex gólpassz- Treze gól ^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Zsolti9014
Criscito mégis kezdõ!

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
navégre Olasz meccs a tévében <#vigyor3>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

BADE
Megtettem 500-al,hogy Andrade lövi az elsõ gólt 41-es oddsal<#beka3>

BADE
Én 4-0-át tippelek.
Gólszerzõk sorrendben😄
Trez,Alex,Nedved,Amiron

Count Adyn
Ó basszus hogy nincs sport 2 csak 1 itthon😞 Nemtud valaki esetleg streamet?

gercse
thx, neked is 😊
Forza Juve !

9csöves9
nah csak túléltük ezt az 1 évet...én ma már nem leszek mindenkinek jó meccsnézést

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Zsolti9014
én is így vagyok vele, a 3-0 igen merész vágy, de hátha. 😄

Hajrá Magyarország!

gercse
Várom én is már 😊
de örülnék egy 1-0-nak is, csak mindenképp nyerjünk

nono84
Kezdõdik, kezdõdik kezdõdik 😄
A Palermo Roma igen kemény meccs lesz. A Juve meg simán nyer.

Zsolti9014
tippjeim 😄DD

Juve-Livorno 3-0 gól: Del Piero, Trezeguet, Iaquinta
Palermo-Roma 3-2 gól: Miccoli (2), Amauri

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
nagyon odatesszük mi is magunkat persze 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
meglesz,de akkor a farkaskomákat tessék kicsit megpiszkálni

gabber_saviola
Améliát tömjétek ki nagyon, így könnyebben fogják eladni nekünk 😄

9csöves9
én a névnapra értettem😄DDD

gabber_saviola
pedig én nagybetüvel látom :ASDasdasdsasadasdasdsd

Hegeace
amikor megláttam javítani akartam csak ugybár már nem vok vip :\

Heló szia remélem hogy vagy

9csöves9
thenksz,nagybetû bazmeg😄

Hegeace
Boldog névnapot ! ( Hajrá Siófok 😛 )

Heló szia remélem hogy vagy

9csöves9
köszi,triplát tervezek😄

BADE
Boldog Névnapot!
Remélem este duplán lesz miért ünnepelned!<#vigyor3>

9csöves9
kösziköszi<#bohoc>

Zsolti9014
Boldog névnapot!

Hajrá Magyarország!

BADE
kár pedig Criscitora kíváncsi lettem volna

gabber_saviola
Boldog névnapot Lajosom

Zsolti9014
Szombaton 20.30-kor kezdõdik a Serie A a Juventus számára, amikoris a Livorno csapatát és szurkolóit fogadja a Stadio Olimpicóban. Biztosan hiányozni fog a csapatból két védõ: Domenico Criscito, aki az olasz U21-es válogatott edzésén sérült meg, habár az õ sérülése nem komoly. Zdenek Grygera az Ausztria elleni mérkõzésrõl tért vissza a bal bokájában meghúzódott szalagokkal, s habár még nem ismerni a sérülés súlyosságát, 3 hetes pihenõrõl beszélnek. Így valószínûleg a Buffon- Zebina, Andrade, Chiellini, Molinaro- Salihamidzic, Nocerino, Almirón, Nedved- Del Piero, Trezeguet összeállításban lép majd pályára a csapat.

Hajrá Magyarország!

nono84
Juventus labdarúgócsapata elõreláthatólag három-négy hétig nem számíthat cseh védõjére, Zdenek Grygerára.
Az olasz élvonalba visszajutott torinói klub tájékoztatása szerint a holland Ajax Amsterdamtól igazolt hátvéd Csehország Ausztria elleni barátságos mérkõzésén szenvedett combsérülést szerdán.

Gryegra így már a Serie A hétvégi nyitófordulójában sem léphet pályára csapata Livorno elleni, hazai összecsapásán. (MTI)

Grove4
Azt Olvastam,hogy a Juve a Barcaval tárgyal és a barca meg akarja szerezni Boumsongot,és ezért Thuramot és pénzt adna.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsolti9014
Sztár sportban szinte olasz különkiadás.
Sztár-vendég rovat: Buffon
25 kérdés Del Piero
De van még 7 világbajnokunkról rövid portré, és a csapatról és Donadoniról is írnak bõven.

Egyébként az átig. szezonnal kapcs. továbbra is fenntartom, hogy van pár olyan játékos akiket nem lett volna szabad eladni. pl. Balza, Tacchinardi. Az igazolásokról: Tiago megszerzésének örültem, de egyelõre csalódott vagyok a felk. meccseken mutatott játéka miatt. annak a pénznek a töredékébõl Maresca is meglehetett volna.
Iaquinta sem csillogott még, de õt úgyis a góljai, vagy gólpasszai minõsítik majd.

Kívánom, hogy minden egyes játékosunk cáfoljon rá a kétkedõkre és a bírálókra (köztük rám is) és ajándékozzon meg minket és minden Juventinót egy gyönyörû visszatéréssel és még jó néhány csodálatos évvel!!

Hajrá Magyarország!

gercse
Igen, mondjuk nem volt mindenkinek ennyire felhõtlen az arca, de senki nem beszélt mellé, bár Toni szerintem bepróbálkozott(magyar bajnokság már megy...), de aztán addig beszéltették, hogy elmondta, jobbak voltunk 😊

9csöves9
hihetetlen hogy milyen profin állt mindegyik a helyzethez,tökéletesen nyilatkoztak.( a zuhanyhíradósat láttam) azthittem jönnek majd a kifogások

gercse
Del Piero nagyon jó fej volt(mint mindig),
nyilatkozata is, meg ahogy nyilatkozott, ha nem lenne a kedvenc játékosom, vagy nem ismerném, akkor simán azzá vált volna,végig mosolygott,szimpatikus volt, jó focista, és jó ember is (az alapján, amit lát az ember)

Breki33
Breki33
Breki33