Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
Igen, az Aranylabda hiányzik a gyûjteményébõl. (de ha Sevcsenkó kapott, akkor Alexnek 3 járna 😄D). Persze ne írjuk le, még kaphat. Nincs rá nagy esély, de kaphat!

mellesleg: #14954: milyen játékokkal játszik? 😄

Hajrá Magyarország!

Trunks
Hát az Aranylabda mindig is fájó pont marad majd Alex számára, úgy hiszem. Ha nincs az a sérülés, akkor jó esélye lett volna rá. Belegondolni is szörnyû, milyen magasságokban járhatna. Na persze, azért így is õ az Isten.

Amici di nessuno...

9csöves9
láttunk már sokkal érdekesebb jelöléseket más díjaknál

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Raul hogy került ide egyáltalán? Baromira nem érdemelte ki tavaly, hogy szavazzanak rá 😊 Tudom a múlt jobban számít itt, de akkoris

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Breki33
A múlt heti képes sportbasn is volt vele interjú (hogy milyen játékokkal játszik) Platiniról Juventus poszter illetve két oldalas Trez interjú
nono84
Szerdán interjú Alex-el az NS-ben

"A szerdán megjelenõ Nemzeti Sportban interjút olvashat Alessandro Del Pieróval, aki beszélt a Juventusszal köttendõ lehetséges új szerzõdésérõl, az olasz válogatottról, és persze saját pályafutásának alakulásáról. Már csak azért is, mert bár az arany lábnyom ott lesz vitrine díszhelyén, az Aranylabda nincs ott…"

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Trunks
Nem voltam itthon 1 ideig, örömmel látom, hogy nyert a csapat mindkétszer. A gólok is szépek voltak. Ahogy a hozzászólásokat nézegetem, még van hová fejlõdni, de a lényeg, hogy még mindig 100%-osak vagyunk.

Forza JUVE!

Amici di nessuno...

Zsolti9014
GRATULA ALESSANDRO DEL PIERONAK!!! <#worship> <#taps>

Idegosztályra küldenék a Juventus védõjét
Példás büntetésre számíthat az olasz szövetségtõl és saját klubjától is Jonathan Zebina. A Juventus hátvédjének nem elõször borult el az agya, legutóbb a Cagliari otthonában állíttatta ki magát, majd felpofozott egy televíziós munkatársat.

Mélyen felháborodott és teljes mértékben elhatárolódott Zebina cselekedetétõl a Juventus vezetése. Az élvonalba visszajutott torinói együttes hosszú eltiltással és komoly pénzbüntetéssel kívánja jelezni, elítéli az erõszak minden formáját.

Zebina az olasz bajnokság második fordulójában látványos ámokfutást rendezett a Sant'Elia Stadionban. Elõbb szabálytalanságát követõen tizenegyeshez jutott a Cagliari, majd a hazaiak második büntetõjét megelõzõen addig pocskondiázta a játékvezetõt, amiért megérdemelten piros lapot kapott.

A francia hátvédnek mindez nem volt elég, a partvonalon túl szóváltásba keveredett egy televíziós munkatárssal, majd egy jókora pofonnal rendezte a nézeteltéréseket. Zebina pechjére az esetet egyenesben közvetítette az olasz televízió és a fotósoknak sem okozott gondot néhány botrányos kép elkészítése.

Zebina korábban többször is dührohamot kapott. Legutóbb a Cesena elleni másodosztályú bajnokin nekiesett Mezavillának, õrjöngõ viselkedésével kisebbfajta tömegbunyót idézett elõ. A szurkolók jelentõs része és a szakírók szerint is Zebina ellátogathatna az idegosztályra.

Hajrá Magyarország!

LasCar16
omgh csak 7% :SS-.- azért grat neki megérdemli!

#acm

9csöves9
voltmár,de jó látni többször is😊

Alessandro Del Piero (45.51%)

Paolo Maldini (38.95%)

Luis Figo (5.67%)

Fabio Cannavaro (3.39%)

Thierry Henry (2.95%)

Raul Gonzalez Blanco (0.96%)

Marcos Cafu (0.66%)

Ryan Giggs (0.66%)

Roberto Carlos (0.66%)

David Beckham (0.59%)

forzajuve5
Alex nyerte a 2007-es Golden Foot szavazást,így az õ lábnyoma kerül a monte-carloi Bajnokok Sétányára
Grat neki!<#taps>

hát ha a banert más csinálja, akkor a hátérrel majd megpróbálkozok én...<#vigyor>
nono84
Én nem tudok újat mutatni mert nem foglalkozom ilyenekkel. Csak gondoltam ha valaki kedvet kap az új banner szerkesztéséhez akkor a háttérrel is csinálhatna valamit. 😊

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Breki33
az a régi címer ami korábban volt itt megvan valakinek?
9csöves9
csak nem akar sikerülni😄

Breki33
mutass jobbat és meglátjuk

más fórumokat, hogy unhatsz itt P
nono84
Nincs vele gondom csak a változatosság gyönyörködtet.

Breki33
lássuk
Breki33
A háttérrel semmi gond sztem, de ha valaki még jobbat tud rukkoljon elõ vele
james69holden
hajrá <#eljen>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

nono84
Én a hátteret is megváltoztatnám.<#banplz>

Kaplan
Ha gondoljátok én megcsinálom. Jó lenne már egyszer látni az én bannerom a Juventus topik fényes tetején 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Breki33
Nálam látszik, de lehet új

de sztem Juve-s csinálja
9csöves9
egyébként nem látszik a banner

nem kéne egy új?meglehetne csináltatni valakivel (Japep,Gabber Jason-mondjuk õt mostanába nem látom- szerintem megcsinálná)

9csöves9

9csöves9
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

nono84
Idén Alessandro del Piero, a Juventus klasszisa gyõzött a Golden Foot-szavazáson. A 29 éven felüli futballisták számára létrehozott díjat olyan játékos kaphatja meg, aki eredményeivel és sportemberi magatartásaival rászolgált arra, hogy a legnagyobbak között emlegessék. Az idei jelöltek között volt Ryan Giggs, Marcos Cafú, David Beckham, Fabio Cannavaro, Paolo Maldini, Thierry Henry, Roberto Carlos, Luis Figo és Raúl is, de végül Alessandro del Piero, a Juventus mellett a Serie B-ben is kitartó olasz világbajnok nyert.

james69holden
a Milan pontokat vsztett, ezaz <#eljen>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Zsolti9014
így már világos 😄DD

Hajrá Magyarország!

9csöves9

9csöves9
irónia

a merdatti meg moratti akar lenni

forzajuve5
ezt már Õ sem bírta egyféle arckifejezéssel mint a Livorno elleni meccsen

Zsolti9014
ezt nemigazán értem <#confused> <#fejvakaras>
de lehet hogy csak lassan kapcsolok

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Miccoli,Robocop és buzibra is duplázott,érdekes egy hétvége:o

9csöves9
igencsak jellemzõ kép😄

9csöves9
ja és mégvalami

megint sikerült megvennünk a bírót,remélem merdatti szerkeszti már a kibaszott összefoglalóját

jaja, annak ellenére, hogy nem ment a játék, kiszenvedtük a gyõzelmet és nem adtuk fel a végén sem...
9csöves9
nagyon szarok voltunk,nyertünk

pontosan ezek a gyõzelmek tesznek bajnokká egy csapatot

Zsolti9014
Különbnen kell még bõven idõ, mire összeérik a csapat és kialakul egy játékstílus, de jó lesz az. Érzem. 😄DD

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Giginek és Camonak sokat köszönhetünk.
Remélem Zebinát eltiltják jó sok meccsre. Szerencsétlen, meggondolatlan idegbeteg...
Legro beállítása sem volt a nap húzása, de Camoé igen.
Chiellini mentése (az a visszavont 11-es) tényleg szabályos volt sztem.
A játékunk nem volt jó, igaz az ellenfél csapatában 1 bíróval több volt, de megvan a 3 pont.
Palladinót én is vártam már a pályára, de hiába.
Azért grat a fiúknak a gyõzelemhez, FORZA JUVE!!!

Hajrá Magyarország!

Camo volt ma a messiásunk 😄
nono84
Camonak fizethet mindenki egy sört a meccs után, ha õ nincs akkor ma kikapunk+ Buffon

forzajuve5
na vége a csuda vigye el
megint megvan a gyõzelem, de ilyen játékkal csoda lenne még a BL helyezés is, kiscsapatok ellen ez bejön, de rossz belegondolni hogy pl a Milan ellen ugyanez a meccs mi lett volna
Gigi ismét megmutatta hogy mennyit is ér a csapatnak
Camoranesi is nagyot nyújtott, remélem miharabb eléri azt az erõnléti szintet hogy egész meccset végigjátszhasson
védelemmel viszont nagyot kelle javulnu, és fejben is rendbe kellene jönniük, ilyen buta lerántásokat nem szabad csinálni, és a sok dühkitörést is hanyagolni kellene a bíró ellen, azt rá kell hagyni a szurkolókra 😊

Csacsi
FORZA JUVE. Szerintem 3 tizenegyest befújni, abból kettõ nem volt az, az elég szomorú. De megérdemeltük a gyõzelmet, egy olyan csapat ellen, aki csak 11-esbõl tud gólt rugni.

FORZA JUVE

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

MEGVAN! 😄 mekkora meccs volt 😄DDDDD
CAMO RULZ!
Count Adyn
Nah ez megvan, de kihullot a séróm fele kb😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

kaptunk egy szabit
forzajuve5
ez nem igaz 5 perc hosszabítás

nono84
Csak most be nem szopni egy gólt

forzajuve5
innen nem szabad gólt kapni

szép volt Chiellini!!!!<#worship>