Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BADE
bakker Sissoko végig jól játszott erre a végén ez...
Teljesen elcsalta a bíró a meccset,hihetetlen,hogy annyi 11-esbõl 1-et sem vélt annak...

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

gercse
igaz, mi sem játszottunk túl sól, de 3 tizibõl adjon már meg legalább egyet...
a magslábra meg mióta adnak tizit? közvetett szabi veszélyes játék miatt..ennyi...
és még mi vagyunk a csalók

Tibre
el megy a faszba az ilyen büdös buzi. nehogy azt mondják rá, hogy a juvénak fúj inkább befúj az ellenfélnek egy 11-est a juvénak meg 3-at sem és persze még a piros is villan kurva anyját.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

gercse
én meg szétrúgtam az ágyat...
menjen a jó büdös kurvaannyába az ilyen bíró

9csöves9
leköptem a tévét,nem térek magamhoz

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Tibre
ehe nah akkor a bíró írja meg a végrendeletét amíg még teheti,mert rövid távon hidegre kerül.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

9csöves9
erre nincs szó...hihetetlen

forzajuve5
szegény kapus 😊

9csöves9
na ezért kell csatárt is igazolnunk

BADE
Reméljük a második félidõben behúzzuk a meccset!

forzajuve5
ez megint az a meccs amit nem tudok nézni, katasztrófális játék

9csöves9
a szériában címû mûsorban Alex egy tévéshowban szerepelt Paolo Rossival és Viallival.Rossi megkérdezi Alexet: Mit csinálsz mostanában szerda esténként?😄

BADE
Lassan kezdõdik a meccs,mindenképp hoznunk kell!Sissoko végre megmutathatja mit tud!Közben megtaláltam a híreket😊
Forza Juve!

BADE
elég korrekt,kinézetre talán a legjobb,ha lesznek friss hírek,egyebek akkor szép jövõt jósolok neki,mindenesetre ment a fav-ba!

nono84
Abbiati most az Atleticoban véd, de nem tudom, hogy csak kölcsönben van-e ott.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

gercse
Rendben, mindenki nézze este a meccset 😊, fontos lesz ennek a 3 pontnak is a sorsa.
Forza Juve!!!

Grove4
Na sziasztok mennem kell,de este nézem a meccset.Forza Juvee!!!!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

gercse
jaja, bár én is csak nem rég, innen a fórumról bukkantam rá mások által

Grove4
Találtam egy egész jó kis juves oldalt, ezt vagy már ismeritek?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsolti9014
egyébként Pagliucával csak egy probléma van: nem a miénk. 😄
igaz, ezt gyorsan orvosolhatjuk.

Hajrá Magyarország!

gercse
Nem holnap játszik az inter?
Egyébként én is elégedett lennék Pagliucaval...
Második számú portásnak simán jó, és ha kell akkor tud nagy bravúrokat is bemutatni

Zsolti9014
Ez pedig Carrassóról egy rövid összeállítás.
Persze ilyen videókról nem lehet sok mindent megállapítani, én fél szezont húztam le megye 1-ben és egy 3-4 perces videót simán össze tudnék vágni, amin hatalmas bravúrok vannak (persze ha lennének felvételek), mégsem vagyok valami nagy játékos.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
ezaz, hogy elvileg Belardi is rendelkezik némi tapasztalattal, mégsem valami magabiztos. a tapasztalat mellé kellene még az, hogy gyorsan felvegye a meccsek ritmusát. Ezt én Carrassóban talán érzem is.
Mirantét is ha már kölcsönadtuk olyan helyre kellett volna, ahol többet játszik, mert akkor már mindegy hogy nálunk padozik, vagy a Sampnál, az viszont nem mindegy, hogy edzésen Gigivel készül vagy mással.

#17592: Pagliuca sem lenne rossz sztem.
én Abbiatinak is tudnék örülni.

Hajrá Magyarország!

Breki33
Pagliuca miért nem jó?

Olyan érzesem van, ma az Inter ki fog kapni.
De miis meg fogunk szenvedni
9csöves9
nem nagyon ismerem.szerintem beugró kapusnál a legfontosabb a tapasztalat,ha van neki akkor oké😊

ezért is nem nagyon tartanám Mirantét jó megoldásnak

Zsolti9014
esetleg még Carrassót a Marseille-bõl meg lehetne próbálni, hiszen egy elég jó kapus, tavalyi szezont végigvédte, most viszont Mandandát favorizálják vele szemben. Márpedig a Juve kispadja csak vonzóbb a Marseille-énél.
Egyébként Cédric Carrasso 27 esztendõs.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
<#eljen>

#17948: najah és az ellenfél is olyan,hogy megteheti.ha meg nem megy neki majd Alex megstukkolja😄

Count Adyn
Na Palladino, lehet bizonyítani hogy miért akarsz csatárposzton játszani😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gabber_saviola
Reggina-Juventus: Probabili formazioni
Allo stadio "Granillo", nell’antcipo serale della ventiquattresima giornata, la Reggina, reduce da quattro sconfitte consecutive, cerca un risultato di prestigio contro la Juventus che ha assoluto bisogno di dare continuità ai propri risultati per tenere il passo della Roma nella lotta per il secondo posto. Queste le probabili formazioni:

REGGINA (3-4-2-1): Campagnolo; Lanzaro, Valdez, Aronica; Cirillo, Barreto, Tognozzi, Modesto; Brienza, Amoruso; Makinwa.
A disposizione: Novakovic, P. Alvarez, Vigiani, Hallfredsson, Cascione, Cozza, Stuani.
All.: Ulivieri

JUVENTUS (4-4-2): Belardi; Grygera, Legrottaglie, Chiellini, Molinaro; Camoranesi, Sissoko, C. Zanetti, Nedved; Palladino, Del Piero.
A disposizione: Vanstrattan, Birindelli, Stendardo, Castiglia, Salihamidzic, Tiago, Bottone.
All.: Ranieri

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zsolti9014
Zoff és Furino szerint a Juve Scudetto esélyes
A Juventus két legendája, Dino Zoff és Giuseppe Furino szerint a Juventusnak még van egy kevés esélye arra, hogy megnyerje az idei bajnokságot.

15 fordulóval a zárás elõtt a Bianconerik a bajnoki táblázat 3.-ik helyét foglalják el, 12 pontos a hátrányuk az éllovas Interrel szemben.

A Nerazzurrik mérlege egészen hihetetlen: 23 lejátszott mérkõzésbõl 18 gyõzelem és 5 döntetlen, megállíthatatlannak tûnnek.

Ennek ellenére, a téli vakáció óta már nem olyan meggyõzõek, és 5 hónappal legutóbbi vereségük után - minden kupát, bajnokságot figyelembe véve - kedden 2-0 arányban kaptak ki a Liverpool otthonában.

„A Liverpool megmutatta, hogy a Nerazzurrik nem verhetetlenek.”, nyilatkozta Zoff és Furino.

„Nehezen elképzelhetõ, hogy folytatni tudják ezt az õrült tempót.”

„A Juve mindent bele kell, hogy adjon, van még esélyük. Ha kicsi is, de van.”

A volt kapus, Dino Zoff 40 évesen irányította az olasz válogatottat az 1982-es világbajnokságon, továbbá 1972 és 1983 között viselte a zebrák mezét.

Furino több mint egy évtizedig volt a Bianconerik csapatkapitánya a klubnál eltöltött 15 év alatt, és õ tartja az egy játékos által megnyert legtöbb Scudetto rekordját, szám szerint nyolcat.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Abbiatit a Milan végleg eladta már?

Hajrá Magyarország!

9csöves9
na de ki jönne nyáron? akit én megfelelõnek tartanék az Amelia de biztos nemjönne padozni.ha az EB után mûtik akkor október-novemberig kilõve.én annak még Mirantéval se vágnák neki

Trunks
Belardi életveszélyes, mindenképp kéne vki a kapuba/padra.

Amici di nessuno...

gercse
remélem hogy vmi csoda folytán még sem kell Buffonnak kihagynia semmennyit, vagy nem mûtenék meg, az még jobb lenne...
valahogy nélküle nem Juve a Juve

BADE
hát Belardival nekikezdeni az új idénynek vmi borzalom lenne😊
Sztem 1-2 hónap alatt összeszednék,annyi ponthátrányt,hogy nem lenne esélyünk.

gercse
tehát akkor venni kéne egy ütõsebb kapust is az átig. idõszakban

BADE
gondolom már csak Eb után,ami nekünk nem jön jól az új idényben...

9csöves9
elég aggasztó,szerintem valamikor mûteni kell Gigit.csak mikor?

Zsolti9014
zebraportal szerint a hétvégi meccset Buffon kihagyj, hogy rápihenjen a hétközi városi rangadóra.

Más:
Ha nyerünk hétvégén, akkor az a klub 1300. Serie A gyõzelme lesz, az "egyfázisú bajnokságok" bevezetése óta.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
juventushungary szerint a Schalke játékosát, Rakiticset szeretnénk elhalászni a Zinter orra elõl.
Jó játékos amúgy. Nem tudom, itt jó lenne-e neki, de pl. Boban a fiatal Sztankovicshoz hasonlítja.

Lippi, Ferrara, Cannavaro: irány Napoli?
A Tuttosport jelentései szerint a Napoli elnöke, Aurelio De Laurentiis nyáron vissza szeretné hozni csapatához Marcello Lippit, Ciro Ferrarat és Fabio Cannavarot.

Az 1980-as években Diego Maradonaval elért dicsõ eredmények után a Napoli csapata visszaesett, ligáról ligára vándorolt, csõdbe ment, és soha nem tudta visszaverekedni magát a legjobbak közé.

Ennek ellenére a híres filmproducer, Aurelio De Laurentiis kihúzta a csapatot a sárból, és tavaly nyáron olyan tehetséges játékosokat igazolt a csapathoz, mint Marek Hamsik, Ezequiel Lavezzi, vagy Walter Gargano.

De Laurentiis hangoztatta, hogy vissza akarja hozni a dicsõséges napokat a San Paoloba, és hogy ezt a célját elérje vissza szeretné csábítani a klub korábbi 3 legendáját Lippit, Ferrarat és Cannavarot.

Lippi, aki az 1993/94-es szezonban irányította a csapatot vezetõedzõként térne vissza, míg a volt játékosok közül Ferrara sportigazgatóként, Cannavaro pedig csapatkapitányként.

A lehetõség adott, hiszen Ferrara és Cannavaro már többször hangoztatták, hogy szívesen visszatérnének szülõvárosuk klubjához.

Presztízse miatt Lippi esete merõben más, mivel õt tartják a világ egyik legjobb edzõjének. De, ha a Napoli vezetõsége meg tudná gyõzni arról, hogy pár év múlva a csapat Scudetto-esélyes lehet, minden megtörténhet…

Ferrara szerintem marad itt. Jó helyen van. 😄

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Liverpool-Inter után

Az olaszok svéd támadója, a ritka gyenge napot kifogó Zlatan Ibrahimovic újságírói kérdésre nem sokkal a mérkõzés lefújása után a vereséget Marco Materazzi nyakába varrta. A „Mi történt?” kérdésre a csatár dühösen csak annyit válaszolt, hogy kérdezzék meg a világbajnok védõt.

Ez a Zlatan tényleg egy nagyra nõtt, két lábon járó PATKÁNY!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Zalayeta és Piccolo egymásnak ment az öltözõfolyosón,mindketten két meccses eltiltást kaptak😄

Zalánnak már ez a 3. 2 meccses eltiltása

9csöves9
aza vicc,hogy a Napoli szurkolók legalább annyira elégedetlenek voltak Marinoval mint mi Seccoval

nono84
Érdekes, bár Secconak tényleg voltak elég fura "húzásai". Ilyen szempontból Moggi klasszisokkal jobb volt nála.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Zsolti9014
A forduló válogatottja (4-3-3): Sereni (Torino) – J. Zanetti (Inter), Nesta (Milan), Legrottaglie (Juventus), Balzaretti (Palermo) – Pirlo (Milan), Kuzmanovic (Fiorentina), Giovinco (Empoli) – Suazo (Inter), Del Piero (Juventus), Cassano (Sampdoria)

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
BADE
Ez a patkány állandóan velünk foglalkozik?
Menjen azt hamisítson még pár útlevelet,meg fizesse le a bírókat...

nono84
<#taps>

Zsolti9014
Morattit meglepte a Juve formája
Az Inter elnökét, Massimo Morattit meglepte a Juventus idei évben nyújtott teljesítménye a bajnokságban.

„Nagyon meglepett a csapatuk.”: mondta Moratti a Gazzetta dello Sport-nak adott interjújában.

„A történtek (Calciopoli botrány) után nem gondoltam volna, hogy makacsság, büszkeség és eredményesség terén versenyképesek tudnak lenni.”

Ezért vagyunk mi a JUVENTUS!

Hajrá Magyarország!