Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Teljesen elcsalta a bíró a meccset,hihetetlen,hogy annyi 11-esbõl 1-et sem vélt annak...
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
a magslábra meg mióta adnak tizit? közvetett szabi veszélyes játék miatt..ennyi...
és még mi vagyunk a csalók
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Forza Juve!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Forza Juve!!!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
igaz, ezt gyorsan orvosolhatjuk.
Hajrá Magyarország!
Egyébként én is elégedett lennék Pagliucaval...
Második számú portásnak simán jó, és ha kell akkor tud nagy bravúrokat is bemutatni
Persze ilyen videókról nem lehet sok mindent megállapítani, én fél szezont húztam le megye 1-ben és egy 3-4 perces videót simán össze tudnék vágni, amin hatalmas bravúrok vannak (persze ha lennének felvételek), mégsem vagyok valami nagy játékos.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Mirantét is ha már kölcsönadtuk olyan helyre kellett volna, ahol többet játszik, mert akkor már mindegy hogy nálunk padozik, vagy a Sampnál, az viszont nem mindegy, hogy edzésen Gigivel készül vagy mással.
#17592: Pagliuca sem lenne rossz sztem.
én Abbiatinak is tudnék örülni.
Hajrá Magyarország!
Olyan érzesem van, ma az Inter ki fog kapni.
De miis meg fogunk szenvedni
ezért is nem nagyon tartanám Mirantét jó megoldásnak
Egyébként Cédric Carrasso 27 esztendõs.
Hajrá Magyarország!
#17948: najah és az ellenfél is olyan,hogy megteheti.ha meg nem megy neki majd Alex megstukkolja😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Allo stadio "Granillo", nell’antcipo serale della ventiquattresima giornata, la Reggina, reduce da quattro sconfitte consecutive, cerca un risultato di prestigio contro la Juventus che ha assoluto bisogno di dare continuità ai propri risultati per tenere il passo della Roma nella lotta per il secondo posto. Queste le probabili formazioni:
REGGINA (3-4-2-1): Campagnolo; Lanzaro, Valdez, Aronica; Cirillo, Barreto, Tognozzi, Modesto; Brienza, Amoruso; Makinwa.
A disposizione: Novakovic, P. Alvarez, Vigiani, Hallfredsson, Cascione, Cozza, Stuani.
All.: Ulivieri
JUVENTUS (4-4-2): Belardi; Grygera, Legrottaglie, Chiellini, Molinaro; Camoranesi, Sissoko, C. Zanetti, Nedved; Palladino, Del Piero.
A disposizione: Vanstrattan, Birindelli, Stendardo, Castiglia, Salihamidzic, Tiago, Bottone.
All.: Ranieri
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A Juventus két legendája, Dino Zoff és Giuseppe Furino szerint a Juventusnak még van egy kevés esélye arra, hogy megnyerje az idei bajnokságot.
15 fordulóval a zárás elõtt a Bianconerik a bajnoki táblázat 3.-ik helyét foglalják el, 12 pontos a hátrányuk az éllovas Interrel szemben.
A Nerazzurrik mérlege egészen hihetetlen: 23 lejátszott mérkõzésbõl 18 gyõzelem és 5 döntetlen, megállíthatatlannak tûnnek.
Ennek ellenére, a téli vakáció óta már nem olyan meggyõzõek, és 5 hónappal legutóbbi vereségük után - minden kupát, bajnokságot figyelembe véve - kedden 2-0 arányban kaptak ki a Liverpool otthonában.
„A Liverpool megmutatta, hogy a Nerazzurrik nem verhetetlenek.”, nyilatkozta Zoff és Furino.
„Nehezen elképzelhetõ, hogy folytatni tudják ezt az õrült tempót.”
„A Juve mindent bele kell, hogy adjon, van még esélyük. Ha kicsi is, de van.”
A volt kapus, Dino Zoff 40 évesen irányította az olasz válogatottat az 1982-es világbajnokságon, továbbá 1972 és 1983 között viselte a zebrák mezét.
Furino több mint egy évtizedig volt a Bianconerik csapatkapitánya a klubnál eltöltött 15 év alatt, és õ tartja az egy játékos által megnyert legtöbb Scudetto rekordját, szám szerint nyolcat.
Hajrá Magyarország!
valahogy nélküle nem Juve a Juve
Sztem 1-2 hónap alatt összeszednék,annyi ponthátrányt,hogy nem lenne esélyünk.
Más:
Ha nyerünk hétvégén, akkor az a klub 1300. Serie A gyõzelme lesz, az "egyfázisú bajnokságok" bevezetése óta.
Hajrá Magyarország!
Jó játékos amúgy. Nem tudom, itt jó lenne-e neki, de pl. Boban a fiatal Sztankovicshoz hasonlítja.
Lippi, Ferrara, Cannavaro: irány Napoli?
A Tuttosport jelentései szerint a Napoli elnöke, Aurelio De Laurentiis nyáron vissza szeretné hozni csapatához Marcello Lippit, Ciro Ferrarat és Fabio Cannavarot.
Az 1980-as években Diego Maradonaval elért dicsõ eredmények után a Napoli csapata visszaesett, ligáról ligára vándorolt, csõdbe ment, és soha nem tudta visszaverekedni magát a legjobbak közé.
Ennek ellenére a híres filmproducer, Aurelio De Laurentiis kihúzta a csapatot a sárból, és tavaly nyáron olyan tehetséges játékosokat igazolt a csapathoz, mint Marek Hamsik, Ezequiel Lavezzi, vagy Walter Gargano.
De Laurentiis hangoztatta, hogy vissza akarja hozni a dicsõséges napokat a San Paoloba, és hogy ezt a célját elérje vissza szeretné csábítani a klub korábbi 3 legendáját Lippit, Ferrarat és Cannavarot.
Lippi, aki az 1993/94-es szezonban irányította a csapatot vezetõedzõként térne vissza, míg a volt játékosok közül Ferrara sportigazgatóként, Cannavaro pedig csapatkapitányként.
A lehetõség adott, hiszen Ferrara és Cannavaro már többször hangoztatták, hogy szívesen visszatérnének szülõvárosuk klubjához.
Presztízse miatt Lippi esete merõben más, mivel õt tartják a világ egyik legjobb edzõjének. De, ha a Napoli vezetõsége meg tudná gyõzni arról, hogy pár év múlva a csapat Scudetto-esélyes lehet, minden megtörténhet…
Ferrara szerintem marad itt. Jó helyen van. 😄
Hajrá Magyarország!
Az olaszok svéd támadója, a ritka gyenge napot kifogó Zlatan Ibrahimovic újságírói kérdésre nem sokkal a mérkõzés lefújása után a vereséget Marco Materazzi nyakába varrta. A „Mi történt?” kérdésre a csatár dühösen csak annyit válaszolt, hogy kérdezzék meg a világbajnok védõt.
Ez a Zlatan tényleg egy nagyra nõtt, két lábon járó PATKÁNY!
Hajrá Magyarország!
Zalánnak már ez a 3. 2 meccses eltiltása
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Hajrá Magyarország!
Menjen azt hamisítson még pár útlevelet,meg fizesse le a bírókat...
Az Inter elnökét, Massimo Morattit meglepte a Juventus idei évben nyújtott teljesítménye a bajnokságban.
„Nagyon meglepett a csapatuk.”: mondta Moratti a Gazzetta dello Sport-nak adott interjújában.
„A történtek (Calciopoli botrány) után nem gondoltam volna, hogy makacsság, büszkeség és eredményesség terén versenyképesek tudnak lenni.”
Ezért vagyunk mi a JUVENTUS!
Hajrá Magyarország!