Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
nem lehet mit tenni, a büntetés úgy látszik nem 1 év volt, csak remélem nem tart még sokáig...

Zsolti9014
a legrosszabb az egészben, hogy amit a Román hoztunk az egymás elleni derbin, jó játékkal, azt ha ma nyernek ottiék, egy ilyen faszparaszt miatt bukjuk el, mint dondarini elvtárs.

Hajrá Magyarország!

gercse
jó vicc 😊
szerintem aki nem látta, az sem nézi meg...

forzajuve5
épp ismétlik a meccset a sport1en, ha valakit érdekel 😊

gercse
kiváncsi vagyok, mikor vezetik be a videózást...
ez tûrhetetlen

9csöves9
dondarini barátunk 3,5-ös osztályzatot kapott 10-es skálán

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
<#worship><#worship><#worship><#worship>

9csöves9
dettó

forzajuve5
kölcsönben van ott

Sissokko elleni Tizi, meg szabálytalanság

Itt a nedved elleni is

Plusz még volt 2 kezezés, de áá, azokér' nem jár Tizi...Persze a MOCSOK INTERNEK minden szarságért befújják... Lásd--Ibrahimovich kb 8at rugott a tizen-akárhány góljából... <#mf1><#szomoru1><#boxer>

Sissokko "ollózását" befújta.. hát persze..kell az.. Nem téma h max közvetett lehetett volna..
Zsolti9014
ez a tár meddig õrzi a fájlokat?

Alexeset már le is húztam.

Hajrá Magyarország!

Ja és minket zárnak ki bundáér...vicc az egész komolyan

Forza Italia
Na hát a tegnapi meccsen amit a bíró mûvelt az már undorító. A hányás elkap az ilyen bíroktól. Így kell megverni egy juvét. Megmutatta. Grat neki és az olasz bíróknak. Nem volt elég a kizárás idén a Bírok szarakodnak. Hát a jó k****a*****t.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Zsolti9014
igen.

viszont Zanetti kiállításáért nagy kár, rá nagy szükségünk lenne.

Hajrá Magyarország!

gercse
így van...

james69holden
nem volt az tizi, mármint a Sissoko féle eset...
szabálytalan volt Sissoko, de a labdát nem tudta volna megjátsznai a támadó, köze nem volt hozzá!
veszélyes játékért lefújhatja a bíró ez tény, de ez közvetett szabadrúgás tudtommal

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

forzajuve5
hát igen, szegény Sissoko nagyon lelkes volt egész meccsen, és a végén kicsit buta megoldást választott, ez van, én sem haragszom rá, friss igazolás, még nem tudja, hogy milyen dolgok folynak itt a háttérben
ezen az egy meccsen többet csinált mint Tiago fél szezon alatt, még fiatal, és ha így tud játszani+fejlõdik is,akkor azon a poszton nem lesz gondunk

gercse
*Legro-n

gercse
Lego-n én is csodálkoztam 😊
azt hittem tovább megy, bár jobb is hogy nem ment tovább, mert kell a védelembe

Zsolti9014
azt tudom hogy ott véd, csak azt nemtom én sem, hogy kölcsön vagy nem.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Köszönöm szépen!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
<#worship>
Köszönöm, Elnök Úr, hogy kiáll a csapatért!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Tegnap már nem írtam inkább semmit, de ma is visszafogom magam.
Röviden: Dondarini sporttárs menjen a jó büdös retkes dzsuvás p*cs*ba. Hogy a hegyikecske **szná szájba meg gyomorba az ilyet!

Egyébként gratulálok a Regginának a lelkes védekezéshez, de gyõzelmet azért nem érdemeltek volna.

Sissokko-ról meg annyit hogy ilyen helyzetben más megoldást kell választani mindaddig, amíg a Juve ellen így fújnak a bírók. Minden kétes szituációt a kárunkra ítélnek meg. De ennél az esetnél én nem hibáztatom Momót, bár elsõre olyan szépen eljátszotta Amoruso, hogy Sissokkóra lettem dühös, de az 1 méterre álló "bírónak" elsõre is látni kellett volna.

Az 1. gólnál valóban nem volt összhangban a védelem, de egy-egy ilyen mindenkivel elõfordul.

Alex: <#worship>

Legro hogy nekitámadt a végén annak a k*csögnek. 😄

Mindegy, ezt a meccset el kell felejteni, elöl gyengék voltunk, de majd lesz jobb is.
Ma már csak a Romának kellene kikapni.

Hajrá Magyarország!

gercse
Nem bûnhõdtünk eleget, még itt is büntetnek

forzajuve5
<#worship>ez nagyon király, köszi szépen!<#worship>

forzajuve5
azt hittem, hogy reggel ha felébredek, akkor már nyugodt leszek, de nem igazán jött össze, még mindig a meccsen jár az eszem, és azon, hogy miért csinálják ezt velünk

gercse
thx

gercse
Cobolli Gigli: Ez így nem mehet tovább

A Juve elnöke a mérkõzés után nyilatkozott...

"Mi nem bírálhatjuk a játékvezetést, így a Szövetségnek kell intézkedéseket hoznia. Lehet hibázni, de ennyit? A Juventusnak gyõznie kellett volna, s a pályán gyõzött is. Ez így nem folytatódhat. A Szövetségnek lépnie kell, ezek a játékvezetõk, jó hiszemben, túl sokat hibáznak. Lassan igazat adok Gallianinak, aki szerint külföldi bírókat kellene ide hozni. De Collina is adhatna technikai segítséget a tanítványainak, habár a Sissoko elleni szabálytalanságnál egy méterre állt Dondarini az esettõl, semmi másra nem lett volna szüksége, csak jó szemekre. Nekünk is megvan a jogunk, hogy játszhassuk a saját bajnokságunkat, de ettõl megfosztanak minket."

De vajon mi a jó a Juventusnak abban, ha Dondarinit is eltiltanák egy hónapra ugyanúgy, mint Bergonzit? Azzal nem adják vissza a három pontot...

Legrottaglie: Mi sem vagyunk hülyék, láttuk, amit láttunk

A védõ élesen kritizálta Dondarini tevékenységét...

"Egyszerûen hihetetlen így kikapni. Nem is az, hogy nem nyertünk, de ki is kaptunk! Amikor egy játákvezetõ hibázik, késõbb megpróbál elnézést kérni, de ma a büntetõ, amit befújtak ellenünk, annyira világos volt, hogy semmi sem történt, egyszerûen hihetetlen. A pályán láttuk, hogy három tizenegyest nem adtak meg nekünk, nem vagyunk hülyék. És utána még jött az ellenünk befújt büntetõ..."

2 cikk a zebraportalról...
teljesen egyet értek velük

james69holden
nah, ahogy ígértem innen tölthetõk az "Amore Bianconero" sorozat részei, DivX-ben:
10 rész, 10 meghatározó Juventinóról!

Amore Bianconero #1: Alessandro Del Piero

Part 1.
Part 2.
Part 3.
Part 4.
Part 5.
Part 6.
Part 7.

Amore Bianconero #2: Gianluigi Buffon

Part 1.
Part 2.
Part 3.
Part 4.
Part 5.

Amore Bianconero #3: Michel Platini

Part 1.
Part 2.
Part 3.
Part 4.
Part 5.

Amore Bianconero #4: Gaetano Sciera

Part 1.
Part 2.
Part 3.
Part 4.
Part 5.

Amore Bianconero #5: David Trezeguet

Part 1.
Part 2.
Part 3.
Part 4.

Amore Bianconero #6: Pavel Nedved

Part 1.
Part 2.
Part 3.
Part 4.
Part 5.

Amore Bianconero #7: Gianluca Vialli

Part 1.
Part 2.
Part 3.
Part 4.
Part 5.

Amore Bianconero #8: Roberto Bettega

Part 1.
Part 2.
Part 3.
Part 4.

Amore Bianconero #9: Dino Zoff

Part 1.
Part 2.
Part 3.
Part 4.
Part 5.

Amore Bianconero #10: Charles, Sivori e Boniperti

Part 1.
Part 2.
Part 3.
Part 4.
Part 5.
Part 6.
Part 7.

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

gercse
akkor mosolyogjál ki a topikból, köszi

Nem értem az ilyen embereket, tudják, hogy egy ilyen meccs után mindenki ideges, de mégis idejönnek provokálni..., aztán játszák a bölcset, mindegy gratulálok az ilyeneknek...

gratulalok, alakul a kep a juve-drukkerekrol😊 Csak mosolygok rajtatok😊

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

gercse
Nedved tapsa a tizinél mindent elárult a bíró tevékenységérõl...

gercse
Nem nyerhet bajnokságot a Juventus!

A játékvezetõk és az Olasz Szövetség mindent meg tesz annak érdekében, hogy a zebrák ne közelíthessék meg a tabella elsõ helyét...

Megismétlõdött a megismételhetetlen, azaz Nápoly után Reggio Calabriában is megverette a Juventust Bergonzi után Dondarini is. Elõbbi két ajándék tizenegyest adott a Napolinak, ezzel három ponttól fosztva meg a Juvét, Dondarini három teljesen világos, jogos tizenegyest tagadott meg a torinóiaktól (Nedved lerántása, Sissoko akasztás, s egy kezezés) és megadott a 93. percben veszélyes játék miatt (amiért közvetett szabadrúgás jár a világ minden pontján a tizenhatoson belül is) egyébként nem történt szabálytalanság sem- egy büntetõt a Regginának, majd a lefújás után kiállította Zanettit is.

A Juventus egyébként az elsõ félidõben szenvedett a pályán, a másodikban uralta a játékot, rengeteg helyzetet dolgoztak ki, de a 11 emberrel védekezõ Reggina állta a sarat, habár a saját tizenhatosukról sem jöttek ki. Dondarini tehát 3 ponttól fosztotta meg a Juventust, úgy tûnik a zebráknak nem szabad megközelíteniük az Intert, talán jobb megoldás lenne egy másik bajnokságban elindulni, mentesülve az undorító játékvezetéstõl és a szövetségtõl.

cikk a zebraportalról

mostmár azt kívánom a bírónak, ami szegény Eduardoval történt ma...
gercse
nem hiszem hogy ennek õ most felhõtlenül örülne 😞

ott a pont gercse <#awink> a Tûz a Felsõházi csapatoknál a legnagyob...
9csöves9
Palla felejtse el a csatárposztot

nah valami töményt,hidegzuhanyt aztán alvást javaslok mindenkinek

"jó"éjt

ezvan

FORZA INTER!

gercse
és bár a labdabirtoklás meg a kapuralövési statisztikák szerint is fölényben voltunk, igazi hajtás mint a Róma ellen, nem volt, sajnos a kis csapatok ellen nincs bennünk akkora tûz...

De a lényeg, hogy a LEGNAGYOBB betalált.... ALEX IL GRANDE!!!

ALESSANDRO DEL PIERO >>>>>>>>>>>>>>>I'm Proud that you're my idol, and my heart belongs to you"<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <#nevetes1><#nevetes2><#nevetes1>
gercse
Foglalkozzunk inkább a Juvéval, Breki meg majd töröl...sorry

Iaqui vagy Trez nagyon hiányzott, Palladinonak nem sok momentuma volt, Del Piero is sokat foglalkozott a bíróval, bár nem is csodálom
védelemnek meg egy nagy megingása volt...ez lett belõle, Sissokot nem hibáztatom, jól játszott

gercse

valamint amire válaszoltál, az még az anyázás elõtt volt...de mindegy,
sosem fogom megérteni, hogy ilyenkor miért jön ide olyan, aki nem szimpatizáns

gercse
nem adok én semmit...,
most jobban fáj a fejem a 3 pont miatt, minthogy szidkozódjak,
hihetetlen, nem bírom felfogni, hogy mit képesek a bírok mûvelni, romba dönthetnek álmokat...

BADE
nem,de minek jössz be hülyeségeket írni?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

gercse
talán el lehet innen fáradni, ha nem vagy Juve drukker...

gercse
akkor tégy meg egy szívességet, és tartsd meg magadnak a véleményed,
mert a 3 tizenegyesbõl 1 minimum megadható volt,
és nem tudom miért lett volna lelkesebb a Reggina...bunkerfocit játsztottak,
valamint egy igazi szurkolónak minden meccsen úgy kell szorítania a kedvenceinek mintha Bl döntõt játszan (ezt vallom én...más lehet nem, de mindegy is...)

a 3 kezezés az mi a Jóqrva É let f@**a volt???
ááá naon kivaok.... minden 'vereség' a bírókon megy el?? hogy van ez,?
áááááá<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
gercse
nézd meg még1x a meccset
thx

Teljesen szabályos keretek között nyert a lekesebb csapat, nem kellene a bíróra fogni, amúgy sem a BL-bõl estetek ki.

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.