Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A Liverpool kétszer döntõzött ott, ráadásul egymás után (mármint hogy 77 és 84, amikor ott rendezték), mi eddig egyszer, a számmisztika alapján megint mi jövünk, zsinórban 2. olimpicós döntõben 96 után. Persze ez csak a képzeletem szüleménye ez a számítás, de akkor is. 😄
Hajrá Magyarország!
Az Internazionale rajongói ezzel szemben elutazhatnak a Parma elleni bajnokira.
A Barcelonát a következõ idénytõl dirigáló Josep Guardiola szívesen látná csapatában a Juventus csatárát, David Trezeguet-t. Az üzlet sikerességének érdekében akár Samuel Eto’ót is kész felajánlani a „zebráknak” cserébe.
Az olasz bajnokságban harmadik helyen végzõ Juventus egyre közelebb kerül ahhoz, hogy soraiban tudja a Palermo játékosát, a brazil Amaurit. Mivel így már öt csatárral rendelkezne a Torinói székhelyû gárda, elképzelhetõ, hogy megválnak valamelyik góllövõjüktõl.
A Barcelona vezetõsége annak örülne a legjobban, ha ez a játékos David Trezeguet lenne, bár a francia jól érzi magát a Juventusban.
„A világ egyik legnagyobb klubjában játszom, és itt szeretném befejezni a pályafutásom” – reagált a francia válogatott futballista az átigazolásával kapcsolatos hírekre.
hála az égnek😊
kis adalék Giovincohoz,a gazzetta szerint 6,32-es az osztályzatainak átlaga(ennyi Kakanak is),ezzel nagyon sok mindenkit ver hiszen a maximum 6,5 körül mozog
jah és már van "hivatalos" beceneve is Formica Atomica ami az olasz megfelelõje az Atom Antinak😄
még hasonlít is<#idiota>#idiota>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
egyébként megkaphatjuk a Barcat az Atletit az Arsenalt vagy mondjuk a poolt is?
Amici di nessuno...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ha én lennék az edzõ akkor következõ meccsen tuti nem játszana, gondolkodjon csak a kispadon egy kicsit a csapatszellemrõl
az a szerencséje hogy Jaki sérült, és így nagyon nincs más akit be lehetne tenni helyette
Heló szia remélem hogy vagy
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Parmanak mindenféleképpen nyerni kell.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Hajrá Magyarország!
Így a jó,ha kikapnak kiesnek,ennyi...
Ilyenkor látszik, hogy az az 1 meccs az egész bajnokság végkimenetelét befolyásolta. Ha nem csalja el a bíró, akkor most a Parmának legalább 3 ponttal többje lenne... Miért nem lehet bevezetni azt a rohadt videóbírót???
Amici di nessuno...
csak ha a bíró megint at internek fúj akkor...felkelés lesz Rómában
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
bár tényleg nincs sok esély rá, ám bármi megtörténhet...
bajnok - inter
4. BL-hely - Fiorentina (Toro ellen nyerniük kell, a Torinónak tét nélküli a meccs, Milan meg az Udinesével játszik...)
kiesõk - Livorno, Empoli, Parma (ahhoz, hogy bennmaradjanak, meg kéne verniük az intert és a Cataniának ki kéne kapnia a Romától)
Amici di nessuno...
Bár az Udinesenek tényleg nehéz dolga lesz...
Olasz bajnokság a legjobb az összes közül 😄
2. Roma 81p
3. Juventus 71p
4. Fiorentina 63p
5. Milan 61p
6. Sampdoria 59p
7. Udinese 57p
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
a többiek meg segítsenek neki szépen, Ranieri bácsi meg küldje Alexet Iaquival párba, ha Iaquinta felépül. Mert nehogy már Trez zavarjon be 😄
persze csak vicc volt, Treznek is örülnék, de Alexnek még úgysincs, lényeg hogy hozzánk kerüljön.
Hajrá Magyarország!
Minden fronton izgalmas a bajnokság (bajnoki cím, kiesõk, gólkirályság)
ilyen játékkal mint a mai nem is baj,hogy nem a miénket mutatja
Én a bet365ön néztem.