Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
😊 Remélem teljesül az álma, és annak beteljesülésével vonulhat majd vissza 😊 (legalábbis ha jól emlékszem)

Kit--Kat
<#worship><#worship><#worship>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

forzajuve5
na akkor egy nagy és jó hír:

Nedved aláírt 2009.06.30-ig, és ezt a hivatalos oldalon olvastam

Zsolti9014
Olimpicóban lesz a döntõ?

A Liverpool kétszer döntõzött ott, ráadásul egymás után (mármint hogy 77 és 84, amikor ott rendezték), mi eddig egyszer, a számmisztika alapján megint mi jövünk, zsinórban 2. olimpicós döntõben 96 után. Persze ez csak a képzeletem szüleménye ez a számítás, de akkor is. 😄

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
ez fasság

Hajrá Magyarország!

gercse
hm...

forzajuve5
A Roma szurkolói nem mehetnek el a Catania elleni, idegenbeli meccsre az olasz Belügyminisztérium döntése értelmében.
Az Internazionale rajongói ezzel szemben elutazhatnak a Parma elleni bajnokira.

forzajuve5
itt van egy leírás a jövõ évi BL lebonyolításáról

gercse
Trez is maradni akar, szóval szerintem marad is

forzajuve5
nem csak Zamparini álmodik éjjelente hülyeségeket:

A Barcelonát a következõ idénytõl dirigáló Josep Guardiola szívesen látná csapatában a Juventus csatárát, David Trezeguet-t. Az üzlet sikerességének érdekében akár Samuel Eto’ót is kész felajánlani a „zebráknak” cserébe.
Az olasz bajnokságban harmadik helyen végzõ Juventus egyre közelebb kerül ahhoz, hogy soraiban tudja a Palermo játékosát, a brazil Amaurit. Mivel így már öt csatárral rendelkezne a Torinói székhelyû gárda, elképzelhetõ, hogy megválnak valamelyik góllövõjüktõl.
A Barcelona vezetõsége annak örülne a legjobban, ha ez a játékos David Trezeguet lenne, bár a francia jól érzi magát a Juventusban.
„A világ egyik legnagyobb klubjában játszom, és itt szeretném befejezni a pályafutásom” – reagált a francia válogatott futballista az átigazolásával kapcsolatos hírekre.

gercse
😄D
és tényleg

9csöves9
-nek

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
Zamparininek bepipult,hogy a vezetõség nem akarja Giovincot bevonni az Amauri-üzletbe ezért kijelentette,hogy ha erre nem hajlandó a Juve akkor tárgyal más csapatokkal is

hála az égnek😊

kis adalék Giovincohoz,a gazzetta szerint 6,32-es az osztályzatainak átlaga(ennyi Kakanak is),ezzel nagyon sok mindenkit ver hiszen a maximum 6,5 körül mozog

jah és már van "hivatalos" beceneve is Formica Atomica ami az olasz megfelelõje az Atom Antinak😄

még hasonlít is<#idiota>

Kit--Kat
Jaja, ki van ez találva😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

miki36
kiemelés van ha jól tudom

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

9csöves9
én azé megkíméltem volna magam a selejtezõk izgalmától.emlékszem még hogy fostam a Djurgarden elleni 2-2 után.

egyébként megkaphatjuk a Barcat az Atletit az Arsenalt vagy mondjuk a poolt is?

ha eljut addig a magyar bajnok, akkor van rá esély... (vagyis ha túljut a második körön)
forzajuve5
nem nagyon vagyok otthon ebben a bl selejtezõs bigyóban a lebonyolításában amit játszanuk kell azért, hogy bekerüljünk a fõtáblára, ezért kérdezném, hogy van esély arra, hogy a magyar bajnokkal kerüljünk össze? mert ugye ha jól emlékszem a MU is már volt kétszer magyarországon bl selejtezõt játszani

Trunks
Én végig se bírtam nézni ezt a szenvedést. Inkább néztem a PL utsó fordulóját, de az se örvendeztetett meg...

Amici di nessuno...

Kit--Kat
meg akarja rúgni magának a 98as 21et, naa ne legyünk rá mérgesek😊

ForzaInter
Udinesének is tétnélküli lesz a meccs.

Yo, Bitch!

Count Adyn
Ha lenne még tétje igazat adnék, de igy mind1, nem Trezbõl akart gólkirályt csinálni az biztos😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

forzajuve5
abban igazad van, hogy nagyon önzõ volt, ilyennek még nem láttam, Trez is sokszor nagyon csúnyán nézett rá
ha én lennék az edzõ akkor következõ meccsen tuti nem játszana, gondolkodjon csak a kispadon egy kicsit a csapatszellemrõl
az a szerencséje hogy Jaki sérült, és így nagyon nincs más akit be lehetne tenni helyette

gercse
fejben nincsenek a pályán már, szerintem, leeresztettek, mert se elõre se hátra nincs esély lépni a tabellán

9csöves9
miért az interrõl beszélünk?miért nem arról hogy ismét csak kurvagyenge teljesítménmyt nyújtottunk hazai pályán.Alex soha nem látott önzõséget mutat,ha ez kell a capocannonierehez akkor oké,de ilyet a 2000 óta mûködõ Trez-Alex páros nem mutatott

Kit--Kat
Éppen ez a jó, hátha úgy össze tudja kapni magát, ahogy a multi-kulti sosem tudná😊

Hegeace
a alap gond az hogy a Parmanak a bentmaradáshoz csak a gyõzelem elég, ami nem egy egyszerû feladat az Inter ellen :S

Heló szia remélem hogy vagy

nono84
Vajon m,egismétlõdik a 2002-es csoda.... Sajnos most a juve nincs ott de talán megismétlõdik...

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

BADE
igen jobb a gólkülönbsége,de ez csak akkor számít ha nyer a Parma és Xel a Catania,de ebben az esetben az Inter a bajnok...
Parmanak mindenféleképpen nyerni kell.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Zsolti9014
akkor se kaphatnának ki, mert a Cataniának jobb a gólkülönbsége ha jól tudom.

Hajrá Magyarország!

BADE
Ha több lenne a Parmanak,akkor nem lenne miért küzdeniük.
Így a jó,ha kikapnak kiesnek,ennyi...

Trunks
Tényleg, az õszi meccs... undorító!!!

Ilyenkor látszik, hogy az az 1 meccs az egész bajnokság végkimenetelét befolyásolta. Ha nem csalja el a bíró, akkor most a Parmának legalább 3 ponttal többje lenne... Miért nem lehet bevezetni azt a rohadt videóbírót???

Amici di nessuno...

gercse
az elõzõ meccsüket is majdnem hozta a Parma...
csak ha a bíró megint at internek fúj akkor...felkelés lesz Rómában

nono84
Azért én szurkolok a Parmának😊

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

gercse
És miért ne verhetnék meg az Intert? 😄
bár tényleg nincs sok esély rá, ám bármi megtörténhet...

Trunks
Bár úgy tûnik, hogy még minden nyílt, valójában gyakorlatilag minden eldõlt.

bajnok - inter
4. BL-hely - Fiorentina (Toro ellen nyerniük kell, a Torinónak tét nélküli a meccs, Milan meg az Udinesével játszik...)
kiesõk - Livorno, Empoli, Parma (ahhoz, hogy bennmaradjanak, meg kéne verniük az intert és a Cataniának ki kéne kapnia a Romától)

Amici di nessuno...

gercse
Akkor nincs ez eldõlve...
Bár az Udinesenek tényleg nehéz dolga lesz...
Olasz bajnokság a legjobb az összes közül 😄

forzajuve5
1. Internazionale 82p
2. Roma 81p
3. Juventus 71p
4. Fiorentina 63p
5. Milan 61p
6. Sampdoria 59p
7. Udinese 57p

BADE
Én még abban is kiegyeznék,hogy 1-1 gólt lõnek

miki36
el

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

gercse
mármint az az egy hely (Milan vagy Fio mögött)

forzajuve5
Eb sérülése=Eb szereplése 😄

gercse
ja tényleg, azt nem is néztem, uefa kupa eldõlt?

Count Adyn
+Utolsó Bl hely😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gercse
így van, a lényeg, hogy házon belül legyen 😊

forzajuve5
Jaki sérülése ha jól tudom elég komoly, az Eb sérülése is veszélybe került

Zsolti9014
jaja, azért szurkolok, hogy az utolsó fordulóban a 3 éllovas közül Alex kerüljön ki gyõztesen!
a többiek meg segítsenek neki szépen, Ranieri bácsi meg küldje Alexet Iaquival párba, ha Iaquinta felépül. Mert nehogy már Trez zavarjon be 😄
persze csak vicc volt, Treznek is örülnék, de Alexnek még úgysincs, lényeg hogy hozzánk kerüljön.

Hajrá Magyarország!

gercse
Durva lesz a végkifejlet 😊
Minden fronton izgalmas a bajnokság (bajnoki cím, kiesõk, gólkirályság)

BADE
kiütötted a hozzászólásomat😊
ilyen játékkal mint a mai nem is baj,hogy nem a miénket mutatja
Én a bet365ön néztem.

Zsolti9014
bocs, nem akartam 2x

Hajrá Magyarország!