Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
na igen ezzel nem is foglalkoztam,annyira lesajnálom a románokat😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Count Adyn
Szerintem a 0-0 xD Mert ha nyernek a hollandok, a harmadik meccsüket akár le is szarhatják és akkor az elméleti 4 pontunkkal kiesünk a picsába gólkülönbség miatt valszeg.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9
egyértelmûen a holland gyõzelem a legjobb.elsõ helyre már nincs esély

Breki33
Azon filózom a Holland-FRancián mi a jó eredmény nekünk
Fabio Capello
nagyon ajánlom, mert a legutóbbi felállást donadoni kissé nagyon betaknyolta

gercse
remélem beválik, bármit tesz is Donadoni

Breki33
Bedobják Del Pierót a betlizõ olaszok
2008. június 12. 8:12

Roberto Donadoni akár a fél csapatot is kicserélheti

A fél kezdõcsapatot kicserélheti Roberto Donadoni, a világbajnoki címvédõ olasz válogatott szövetségi kapitány a hollandoktól elszenvedett vereség után - írja a Nemzeti Sport.

A felálláson várhatóan csak módjával változtat a mester - akit a 3-0-ás vereség után sokan kritizáltak, hogy Ambrosini helyett miért nem az egész évben remek formában játszó De Rossi kezdett a középpályán -, a névsor azonban jelentõsen változhat. A védelemben nem tûnik túl valószínûnek, hogy Marco Materazzi és Christian Panucci újra lehetõséget kap, a két szélsõ védõ, Gianluca Zambrotta és Fabio Grosso ugyanakkor kirobbanthatatlan a kezdõcsapatból, míg Andrea Barzagli bizonyára maradhat középen. A megüresedett posztra Giorgio Chiellini és a Fabio Cannavaro sérülése miatt behívott Alessandro Gamberini ugorhat be, kettejük közül valószínûleg Chiellini kap lehetõséget.

A középpályán Andrea Pirlo és Daniele De Rossi helye tûnik biztosnak, az még kérdéses, hogy Massimo Ambrosini vagy Gennaro Gattuso léphet-e pályára. A változtatás révén Pirlo szabadabban szervezheti a játékot.

A csatársorban Luca Toni biztosan ott lesz, és mivel sem Mauro Camoranesi, sem Antonio Di Natale nem alkotott maradandót a hollandok ellen, könnyen lehet, hogy mindketten a kispadra kerülnek. A legvalószínûbb azonban, hogy Alessandro Del Piero bekerül a kezdõbe. Ez a konstrukció azt jelentheti, hogy az olaszok nem két szélsõvel, hanem a Milan úgynevezett karácsonyfa-formációjához hasonlóan állhatnak fel. Ez esetben Camoranesi irányítóként, Del Piero pedig a center mögött szerepel majd.
Csacsi
Viszont Mellberg játszott a Svédeknél. Egy hibájától eltekintve, szerintem jól játszott, bár annyira nem volt nehéz dolga.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Kit--Kat
Jahh nekem is õ csinálta, ügyes gyerek😄
De ez még a VB-rõl való, hátha meg tartja a szerencsét😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

9csöves9
monotoné az érdem

Kit--Kat
Jó logó!<#wink><#eljen>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

limperatore
majd megy hozzátok az eb után 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
ok köszi

miki36
Játszott, kb. 15 percet, mikor beállt már eldõlt a meccs. Nem volt különösebben védekezõ feladata, de abból a negyed órából kihozta amit lehetett.

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

9csöves9
Xabi játszott ma?nézte valaki?

Zsolti9014
egyébként én is biztosra veszem szinte hogy nem adják ide nekünk, pláne így.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
hát ja nem lenne rossz, és nem is tudtam hogy csak 24 éves
de gondolom a Bayern se olyan hülye egy ilyen cserébe belemenjen, ez már most veszett ügy

Zsolti9014
A La Repubblica olasz napilap szerint a Juventus felajánlotta Tiago Cardoso Mendest a Bayern Münchennek Bastian Schweinsteigerért cserébe. A zebrák szeretnék megszerezni a 24 esztendõs bajor középpályást, aki óriási munkabírásáról és hatalmas bombáiról híres.

Ennek örülnék.

Hajrá Magyarország!

Fabio Capello
Ciao Donadoni, EB után repülsz mint a franc. A bíró is közbeszólt eléggé, de ez semmit nem számít abból a szempontból hogy a lehetõ leghülyébb felállással indult a meccs. Di Natale a kezdõben, ne röhögtessük már ki magunkat, minden elfogultság nélköl ha ADP kezd, vagy akár Cassano, messze többre lehetett volna képes a csapat.

A bíróról meg annyit, hogy menjen inkább golfozni, talán az jobban megy neki mint a játékvezetés (hamár nagy golfos hírében áll)

forzajuve5
ez van, legalább repül Donadoni, és majd Lippi épít egy normális csapatot a vb-re

más:

nem tudja valaki, hogy Andrade felépült-e már a sérülésébõl? sehol nem lehet olvasni róla

Breki33
Olaszország válogatottja ugyanis történelme legsúlyosabb vereségét szenvedte el az Európa-bajnokságon. Az eddigi csúcsot ugyanis az 1988-as Európa-bajnoksághoz köthetjük, amikor a szovjet válogatott 2–0-ra verte a taljánokat.
Breki33
„Ma sajnos naivak voltunk, ráadásul semmi sem sikerült. Akadnak ilyen mérkõzések, de most már elõre kell tekintenünk. Az elsõ gól szerintem les volt, de ez most már egyáltalán nem fontos. A helyzetünk nehéz, de korántsem reménytelen, mindenesetre a románok ellen kötelezõ lesz javítanunk, akkor kell megmutatnunk, hogy mire vagyunk valójában képesek – magyarázta a kudarcot Donadoni.
Csacsi
Azthiszem Donadoni többszörösen is megbukott.

De azért a bíró is nevetsége volt. Szabályok szerint 1:0-ra kellett volna vezetnünk, mikor Tonit lerántották a 16-oson belül. Ehelyet elõtte volt egy lesgól.

Ha következõ meccsen csak mázlival nyerünk, akkor azt kívánom, hogy ne jussunk tovább, mert ez a teljesítmény, és ez a szövetségi kapitány nem méltó a Vb gyõzelemhez.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Breki33
Elég gyenge így a védelem.

Del Piero-t be kéne hozni
Trunks
Ennyi szerencsétlen faszt ritkán látni, mint az EB-topikban. Már rég megfogadtam, hogy csak ide fogok írni, ezen túl így is lesz.

Sajnos szar az olasz csapat.

Amici di nessuno...

Zsolti9014

Hajrá Magyarország!

nemáááááááááá :\

kell nekünk.

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

9csöves9
Marchisio tuti hogy nálunk tölti az idényt írja a hivatalos oldal

Barryért meg elfogadt a Villa a Liverpool ajánlatát

Grove4
Hivatalos: Buffon lett az új „capitano”
<2008. 06. 7. - 13:18>

A világbajnok csapat elvesztette inspiráló középhátvédjüket – Cannavarót – egy edzésen összeszedett sérülés miatt, amely legaláb 4 hétre tartja majd távol a pályáktól a védõt.

Roberto Donadoninak új kapitányt kellett megneveznie, hogy viselje az óriási felelõsséggel járó karszalagot. A választás a Juventus ikonjára, Buffonra esett, akit a világ legjobb kapusának tartanak Iker Casillas mellett.

„Tapasztalata, rutinja miatt választottam õt, valamint azért, mert óriási hatással van a fiúkra az öltözõ beli biztatásaival” – mondta Donadoni a fantasztikus hálóõrrõl.

A Eurosporton bejelentésre került hírt az olasz válogatott harmadik számú kapusa, De Santis is kommentálta a Eurosport riporterének.

„Buffon az egyik legjobb kapus a világon, már nagyon sokszor megmutatta, milyen értékes számunkra. Nem csak a pályán, de azon kívül is inspiráló számunkra. Magabiztosságot ad nekünk, és boldogak vagyunk, hogy õ lett az új kapitány. Cannavaro kiesése megrendített minket, de Buffon, mint új kapitány nagyon jó választás, így nyugodtan készülhetünk a hollandok elleni mérkõzésünkre.”

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Almirón nem lesz a Lazio játékosa

Stendardo távolodik Torinótól...

A Juventus az utóbbi napokban azon is fáradozott, hogy elcserélje Sergio Bernardo Almirónt Guglielmo Stendardóval. Claudio Lotito viszont nem ment bele az üzletbe, õ a zebrák fiatal középpályását, Marchisiót szerették volna cserébe Stendardóért. Úgy tûnik az üzlet kudarcba fulladt, mert a Juventus kijelentette, hogy Marchisio nem eladó, s marad Torinóban. Minden bizonnyal õ veszi majd át Tiago helyét a csapatban. Almiróntól viszont szeretne minél hamarabb megszabadulni a Juventus. Kérõi között több olasz csapat, valamint az Olympiakosz Pireusz is szerepel. Ha az Öreg Hölgynek nem sikerül majd megtartania Stendardót, egy újabb védõ igazolására lesz szükség. A jelöltek között az Udinese és a Napoli védõi, Zapata és Santacroce szerepelnek.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Még egy pár hír.

Tiago Madridba költözhet

A portugál játékos a távozás küszöbén...

A Juventus az eladásokra fog koncentrálni, miután sikerült megegyezni a Liverpoollal Xabi Alonso leigazolását illetõen. Az elsõ számú távozó Tiago Cardoso Mendes lehet, akiért 13 millió eurót fizetett tavaly nyáron az Öreg Hölgy, s most legalább 11 millió eurót szeretnének kapni érte a zebrák. Az egyetlen komoly érdeklõdõ az Atlético de Madrid, aki viszont az összeget játékosok átengedésével csökkentené. Míg az elsõ számú madridi csapat a görög jobbhátvéd Seitaridist vonná bele az üzletbe, addig a Juventus az argentin Maxi Rodríguezt, vagy a spanyol középhátvédet, Pablo Ibañezt kérné.

Grove4
A Juventus visszautasította a Barca ajánlatát

A 'Tuttosport' úgy tudja, hogy a Juventus visszautasította a Barcelona 20 millió eurós ajánlatát David Trezeguet-ért.

A francia csatár, aki 20 góljával a Serie A góllövõlistájának második helyezettje lett, a Barcelona egyik legfõbb kiszemeltje volt. Jean-Claude Blanc azonban kijelentette, hogy Trezeguet nem eladó, és úgy tûnik, a Juventus ehhez tartja is magát, hiszen a hírek szerint visszautasították a katalánok jaánlatát.

David Trezeguet

A 'Tuttosport' szerint a Barcelona négyéves szerzõdést, és évi 5 millió eurós fizetést ajánlott a játékosnak, és klubját 20 millió euróval szerette volna meggyõzni. Ez azonban - úgy tûnik - kevésnek bizonyult ahhoz, hogy a Juventus megváljon legeredményesebb légiósától.

A Barcelona most azt fontolgatja, hogy az ajánlaton felül Rafael Marquez játékjogát is bevonja a tranzakcióba, hátha így sikerül meggyõzni a Juventust.

BARCELONAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!NEM ELADÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ,NEM LEHET MEGÉRTENI??

BADE
állítólag Alex lett a csapatkapitány

Donadoni kiválasztotta új csapatkapitányát Fabio Cannavaro kidõlése után. Alessandro Del Piero fogja kivezetni a csapatot a mérkõzés elõtt, térfelet választani, s felemelni a kupát gyõzelem esetén. Habár valószínûleg Gigi Buffon is fogja a karszalagot hordani, hiszen Alex helye igen kétséges a kezdõcsapatban. "Del Piero ugyanannyira a válogatott jelképe, mint a Juventusé. A jelenléte jót tesz a labdarúgásnak." - Abete, az Olasz Szövetség elnökének szavai.

Del Piero: "Óriási megtiszteltetés egy csapat kapitányának lenni, elégedett vagyok, hogy rám esett a választás. Olaszországban a csapatkapitányság általában a korral jár együtt, de én nem vagyok öreg: néhányan már a németországi VB elõtt leírtak engem, azóta megnyertem egy VB-t, két bajnoki címet és két gólkirályi címet, s most itt vagyok az EB-n is. Csak azt sajnálom, hogy Cannavaro nem tudja viselni a szalagot."

Zebraportál

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Breki33
Trunks
Nem kell.

Védõt, könyörgöm!!!

Amici di nessuno...

Grove4
Xabi a Liverpoolt sürgeti

A spanyol játékos már aláírná az új szerzõdését a Juventusszal...

"Jól éreztem magam Liverpoolban, a családom is beilleszkedett, de most pénzt akarnak csinálni belõlem. Már nem akarnak engem, már nem vagyok benne Benítez elképzeléseibe, hisezn ott van neki Gerrard, Lucas és Mascherano is. S most azt üzenem Rafának, hogy ne álljon meg, adjon el a Juventusnak, aki annyira akar engem. Ne hülyéskedjetek velem."

A 26 éves spanyol középpályás azt szeretné, ha minél hamarabb megegyezne egymással a két klub (a Juve 16 millió eurót kínál, a Pool huszat kér), hogy minden erejével az Európabajnokságra tudjon koncentrálni. Xabi Alonso a zebrákkal már mindenben megegyezett, 3,5 millió eurót keresne négy éven keresztül.

Oldal tetejére

Grove4
Jó,de b_szakodjanak más csapatokkal ne a Juveval😄

Kaplan
Azt kell leközölni ami eladható 😊
Ha pl. holnap azt raknák ki, hogy a Gera fiúért bejelentkezett a Real Madrid, mibe, hogy megugrana az eladott példányszám? 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Breki33
a éldányszámért
Grove4
Nem értem miért paráztatják az újságok a jónépet,nem igaz,hogy nem bírnak a seggükön maradni.

Kaplan
Nem szeretném, hogy elmenjen mert már akkor egy klasszis csatárt is kéne venni (Huntelaar) a kp.-ra nem igen kellene már ember, a védelmet erõsítsük meg könyörgöm...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Grove4
Ha te mondod nem aggódok.😊

9csöves9
2003 óta már vagy 6x megvette a Barca

Grove4
Csodálom a nyugalmatokat😄!

9csöves9
majd akkor idegeskedj ha hivatalos

Grove4
Ezt nem hiszem el!!!!!!!!!!<#boxer><#boxer><#boxer>Secco<#boxer><#boxer><#levele><#levele><#rinya><#rinya>

A Gazzetta dello Sport értesülései szerint David Trezeguet hamarosan a Barcelona játékosa lesz, annak ellenére, hogy a francia támadó egy interjúja során kijelentette, hogy esze ágában sincs elhagyni Torinót.

A milánói sportlap szerint Alessio Secco és Jean-Claude Blanc készen áll tárgyalóasztalhoz ülni a katalán sztáralakulat képviselõivel, miután Claudio Ranieri, a torinóiak mestere jelezte, hogy nincs ellenére a gall gólvágó távozása.

A Trezeguet eladásából származó összeget, ami kb. 20 millió euróra rúgna, a Juve Xabi Alonso megvételére fogja felhasználni, így a Zebrák a tervezettnél 2 millió euróval többet fognak kiadni a spanyol középpályásért.

Alonso az elmúlt szezonban igencsak felejthetõ teljesítményt nyújtott, és minden bizonnyal távozni fog Liverpoolból.

www.goal.com

Grove4
<#eljen><#eljen>

Breki33
9csöves9
Capello😄

Csacsi
"David Trezeguet határozottan cáfolt minden pletykát távozásával kapcsolatban:

"A Juventusnál akarom befejezni a karrieremet."

Trezeguet idén is remek formában jászott, 20 találatig jutott, és csapattársa, Alex Del Piero mögött az olasz bajnokság második legeredményesebb támadója lett.

Mindezek ellenére, és Amauri érkezése miatt kétségessé vált (szerintem CSAK a sajtó szerint), hogy Torinóban folytatja-e, vagy inkább a több játéklehetõség miatt elhagyja a Juventust.

"2011-ig meghosszabbítottam a szerzõdésemet, és úgy akarom befejezni a pályafutásomat, hogy ezt a mezt hordom."

Trezeguet beszélt arról is, hogy a 2004/05-ös idényben már megpróbálta elcsábítani õt a Barcelona.

"Úgy tûnt, a Juventus akkor úgy döntött, hogy nem vagyok része a terveiknek. A Barca megkeresett, és sikerült is azonnal megállapodnunk, mivel õk a világ egyik legerõsebb a csapata. Aztán Fabio Capello hívott, és megkérdezte, miért akarok távozni? Elmondtam neki, erre õ megkért, hogy maradjak, mert hisz bennem. Öt perc alatt megegyeztünk. Nagyszerû tapasztalat volt, hogy vele dolgozhattam, mert õ - akárcsak Marcello Lippi - egy olyan tréner, aki már mindent megnyert. A többi már történelem - az a csapat szerintem az utóbbi 15 év legerõsebb Juventusa volt."

Forrás : juventuz.freeblog.hu