Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
juventushungary.hu-n lehet jót találni

james69holden
nagyszerû, nincs már egy mûködõ stream se...
meg ami volt az is szaggatott :/

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

LasCar16
majd kiderül 😊

#20229 igen veszem, de jobb ha a Milan topigban erõlködsz 😄

#acm

forzajuve5
azért ezt itt nem kellene

Zsolti9014
Lehet hogy igazad van, a Livescore úgy írja ahogy mondod, de én ezt néztem:

Hajrá Magyarország!

Kaplan
Nem látom, hogy bármit is levett volna...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

limperatore
õ veszi a poént veled ellentétben

!

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Zsolti9014
ugyan nem én vagyok a házigazda, meg moderátor sem, de ebben a topikban senki ne anyázzon szmájlival sem!

Hajrá Magyarország!

Kaplan
Ne anyázz.. Különben is ez itt az Inter topik?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

LasCar16
tudtommal Juve - Milan lesz az elsõ meccs, majd elõbb a vesztes aztán a nyertes mérkõzik meg a Merdával

#acm

Zsolti9014
A rojadirecta.com oldalon elvileg vannak streamek ma estére, elõbb 20.30-tól az Interrel, majd 21.30-tól a Milannal játszunk. Az utolsó meccs lesz az Inter-Milan.

Meg is néztem a calciowebtv-s streamet, most nem megy rajta adás de kiírja hogy Trofeo TIM ore 20.30

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
20 millió a Barca második ajánlata Trezeguet-ért

A Barcelona Firenzébe utazik, hogy barátságos mérkõzést játsszon a toszkán csapattal. De az olaszországi túrának mégsem a meccs a legfontosabb célja: a gránátvörös-kékek meg akarják szerezni a Juve támadóját, David Trezeguet-t, aki 20 gólt szerzett a Serie A elõzõ szezonjában.

- pepsifoci.hu - A Juventus egyszer már elutasította a Barcelona 15 millió eurós ajánlatát a francia csatárért idén nyáron, ezúttal azonban több esélyük van a megszerzésére. Claudio Ranieri, a zebramezesek vezetõedzõje ugyanis egy nyilatkozatában azt mondta: a csatárok közül Del Pierónak, Amaurinak és Iaquintának több esélye van a csapatba kerülésre, mint Trezeguet-nek.

A Barca ezután egy 20 millió eurós ajánlattal készül Olaszországba, hogy elcsábítsa Torinóból a franciát, aki így egy csapatban játszhatna régi nagy cimborájával, Thierry Henry-val.

Szerintem ez úgy hülyeség ahogy van.

Hajrá Magyarország!

Grove4
Kicsit unalmas vagy má'!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Breki33
mond õ elég hülyeséget magától is

a hülye kérdéseket meg nem itt kéne feltenni
limperatore
"és így esélyük nem lesz a gyõzelemre!"

ezt te gyártod?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Hegeace
Guardiola (a Barca új tulajdonosa) --- szerintem ez mindent elárul 😊

Heló szia remélem hogy vagy

Fabio Capello
stream lesz, vagy közvetítik vhol?

gercse
<#smile>

Zsolti9014

Hajrá Magyarország!

gercse
Eto'o nem hiszem hogy kéne ide, remélem kacsa az egész, többit nem kommentálnám

Del Piero meg óriási gólt rúgott 😊

Breki33
Murinho már most elkezdte a küzdelmet azon nyilatkozátával miszerint a Juventusnak félnie kéne az Intertõl! Szerinte a Juve elsõsorban a Bl selejtezõre fog majd koncentrálni, és így esélyük nem lesz a gyõzelemre!

Ellene szól azonban, hogy a két csapat legutóbbi találkozóján is az Inter gyõzelmére tippeltek többen, ennek ellenére a Juventus márciusban a San Siro-ban 2-1 re verte az Intert!

Breki33
A Tuttosport információi szerint a Juventus korábbi kijelentésével ellentétben fontolóra veszi Trezeguet elengedését Eto'o-ért cserébe!

Trezeguet-t már többször szóba hozták a nyár folyamána a Barcával, ennek az az oka hogy a spanyol egyesület új elnöke nagyon kedveli a francia játékstílusát és minden követ megmozgat hogy csapatában tudhassa a Juventus támadóját!

Bár a Juventus pár hete érinthetetlennek nyílvánította Trez-t, a vezetõség most mégis elgondolkodik az Amauri, Iaquinta páros eredményességét látva! E két játékos a Juve 4 felkészülési mérkõzésén 10 találatot szerzett már!

Az olasz lap szerint Trezeguet is fontolóra fogja venni hogy egy csapatban játszon barátjával Thierry Henry-val, és ha úgy döntene hogy menni akar, Guardiola (a Barca új tulajdonosa) mindenképpen elõnyben részesítené ezt a vásárt mint az esetleges Drogba, vagy Adebayor alkut!

Az hogy Eto'o elhagyja idén a Camp Nou-t szinte már a nyár elejétõl bizonyos, és ez a csere nagyon jó lehetõség lenne számára is az új kihívás reményében! Eto'o 136-szor lépett pályára a Barca mezében, és 89-szer volt eredményes!
Breki33
forzajuve5
na de szép lett😄

nem Mi nyerjük a tornát, az elõre sejthetõ, mert nekünk ez még mindig a játékosok kipróbálásáról fog szólni, és biztosan a Milannak is ez a terve
ez az õrült viszont szinte biztos komolyan veszi és a legerõsebb csapatát küldi pályára

20:30-Juventus-inter
21:30-Juventus-Milan
22:30-inter-Milan

Breki33
With stupidity like that I can only pray no one gets hurt. Does anyone out there agree with me that this ‘tournament’ is merely about promoting one telecommunications giant, and has even less to do with Italian football than Mourinho’s cheap tricks?

Back to football. Ranieri likes Rossi and so do I. This kid is one reason why Palladino was sent to Genoa on a co-ownership deal. He’s amazingly good for his age. The kind of talent that makes you want to commit suicide from knowing you already been pissed away your life at 24. In any case, Ranieri called him up again so let’s hope the boy gets a couple bounces his way out there. How about Poulsen? Nice pass, but I still want to see more. Let’s see what happens when Gattuso’s thrown into the mix. Amauri and Iaquinta? Boy they’re making some pretty good arguments for themselves. Ekdal I very much like. Knezevic I do like. Marchionni needs to lose 15 pounds. Finally, Salihams and Nedved are still machines.

Expect to see them all. Amauri, Buffon, Camoranesi, Chiellini, Chimenti, Del Piero, Ekdal, Grygera, Iaquinta, Knezevic, Legrottaglie, Marchionni, Mellberg, Molinaro, Nedved, Poulsen, Salihamidzic, Sissoko, Tiago, Trezeguet, Zebina, Ariaudo, Esposito, Nocchi, and my boy Rossi.

I’ll be keeping my eye on our back-line. Lord knows someone will have to.
Breki33
Trofeo Tim Tonight

Boom! Get ready for some of the most explosive football this world has ever seen! Bianconeri beware of the intense heat and energy transmitted through your screens as Inter stands to set the tone for your favorite team’s upcoming campaigns. Sorry, my sarcasm never seems to come across too well. But truthfully, the only thing ‘explosive’ here is the latest diarrhoea to come from Intermerda’s head coach. Apparently, Mourinho takes this tournament way too fucking seriously. So seriously in fact, he feels Juve should win for some “belief in light of their forthcoming CL preliminaries”. Someone tell this joke he can keep his 45 minute scrimmages.

BADE

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Csacsi
Sziasztok. Sajnos nem találom azt a hrt ehol, de tudom, hogy olvastam valahol, hogy le akarunk igazolni egy nagyon fiatal kapust, akit az új Buffonként emlegetnek. Nem tudják ki az? Köszi elõre is.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
torrent a teljes meccshez

http://rapidshare.com/files/132863443/Friendly_-_Borussia_Dortmund_v_Juventus_-_27_Jul_2008_-_x264.torrent

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

cassoneitaly
Del Piero Tetkója...
Ááá annyira nehéz róla képet találni...

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

forzajuve5
a reallal nem játszunk
lebonyolítás:

A Emirates-kupa lebonyolítása hasonlít az 1999 óta megrendezett, Amszterdam-kupa lebonyolítási szisztémájához.

A torna két játéknapból áll, mely alatt két mérkõzést játszanak le a résztvevõ klubok az Emirates Stadiumban. A nézõk egy jegy megvételével mindkét aznapi találkozót megtekinthetik.

A gyõzelemért 3 pont, a döntetlenért 1 pont, míg a vereségért 0 pont jár a csapatoknak, ám emellett még a rúgott gólok száma is számottevõ, hisz minden találat +1 pontot ér. A tornát a legtöbb pontot gyûjtõ klub szerzi meg.

Csacsi
Valaki elmondhatná, hogy hogy van ez az emirates kupa, és mondjuk a reallal miért nem játsznuk? Vagy játszunk, csak azt már nem közvetíti a tv? SZóval hogy van ez a lebonyolítás?

Köszi elõre is.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
nagyjából egyetértek.két "Zambrotta" kéne jobb meg baloldalra

BADE
belinkelem ide is egy másik fórumon tett hozászólásomat,kíváncsi vagyok milyen véleménnyel vagytok

Ha azt nézzük tényleg "kész" van a középpálya.
Gondolom Ekdalt úgy hozták ide,hogy majd kölcsönadjuk 1-2 évre,aztán hátha hasznát tudjuk venni.Ennek ellenére úgy látom meggyõzte a vezetõséget,hogy helye van a cserepadon.
Aztán leigazoltuk Poulsen-t.Cserének mindenképp jó,de sztem Sissokko mellett õ lesz majd a másik középsõ kp-nk Zanetti kárára.
Hátulra kellene még legalább 2 ember,mert Molinaro-Grygera közel sem tartozik az elitbe.És pont ezeknek a játékosoknak kellene szélrõl felfutva labdával megjátszani a támadóinkat.(fõleg,hogy Jaki,Amauri és Trez személyében a ligában talán a legmagasabb csatárokat tudhatjuk magunkévá)
Knezevic is csak a tehetséges fiatal játékosoktól veszi el a helyet.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

forzajuve5
tavaly Amauri nélkül is mienk volt a legeredményesebb csatársor, és ha így játszik éles meccseken is akkor megint hasonló eredményt várhatunk.
van egy jóval erõsebb középpályánk mint tavaly, akik kiszolgálják a csatárokat
védelemben meg bízzunk erõsen 😊

Breki33
Hát azért ez nem ugyanaz a szint, fõleg az utolsó kettõ, de Sheva se sokat mutatptt mostanában
Csak hogy segítsek Buffonnak...
Drogba, Sevcsenko, Anelka, Kalou... 😊

Félig viccnek írtam, félig nem (a Chelsea a másik kedvenc csapatom).

Szép volt fiuk, fog ez menni...
Amauri kellemes meglepetés, Iaquinta hozza amit várunk tõle. Remélem, átmentik éles meccsekre is ezt a formát.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

limperatore
Buffon: Támadásban verhetetlen a Juventus

A Juventus kapusa szerint egyetlen másik csapat sem rendelkezik olyan erõs támadósorral, mint a Zebráké.

A Juventus hálóõre szerint együttesének a követezõ szezonban a bajnoki címre is jó esélye lesz, elsõsorban azért, mert a fekete-fehérek támadósorának nincs párja a világon. A kapus úgy érzi, Amauri leigazolásával négy olyan gólgyáros is van a keretben, akik egy-egy megmozdulásukkal meccseket dönthetnek el.

- Del Piero, Trezeguet, Iaquinta és Amauri. Mutasson valaki még egy csapatot, amely négy hasonló képességû, világklasszis támadóval rendelkezik! Én nem tudok egy ilyen gárdáról sem. Amauri pozitív meglepetés volt számomra, hihetetlen erõs támadó, akár egyedüli ékként is képes játszani. Remélem a középpályára még sikerül leigazonunk Alberto Aquilanit, mert a Roma játékosa éveken belül a világ egyik legjobbja lesz saját posztján - nyilatkozta Buffon.

<#idiota>

én tudok mondani 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
kár hogy nem láttam

http://youtube.com/watch?v=yfFfVsXUPv8

hát Alenak és Treznek fel kell kötni a gatyeszt😊

Zsolti9014
Jó kis meccs volt, szép gólok.
Hajnal lecserélése után fantáziátlanabb lett a BVB.
Chimentit meg én bírom nagyon, de nem tudom mivel jobb mint Belardi. Mindegy, egyikõjükkel sincs semmi bajom, csak nem látom át a lényeget.

Hajrá Magyarország!

Count Adyn
Na jó volt ez😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gercse
a végefelé azért kicsit lejjebb engedett a védelem

Grove4
"Goalkeper:Belardi..."<#idiota>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
nemtom,lehet😊

Grove4
Marchioni ,majdnem megvolt a 4.

Fabio Capello
gondolom Adyn

[vagy nem? <#idiota>]

Grove4
Ja,nem is tudtam h van ilyen😄vajon ki üzenhetett egyszerre velem?

Fabio Capello
valakivel egyszerre nyomtad le a mehet gombot az üzenetküldésnél, emiatt az egyik üzenetet törölte, és a másikat duplán küldte el. Ritka eset, de megesik, nem para 😊

gercse
A 23-as játékosunkból még lesz valami
riporter szerint Rossi, ha jól értettem, nem rossz, és fiatal

Count Adyn
Ja azt énis nézem hogy Belardinak volt haja meg nem volt ien ronda arca😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"