Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
a képek nagyon ótvarok lettek azt sajnálom.viszont a 17 perces videóban kurva jól hallatszik,hogy mennyire nem tudjuk néhány dal szövegét😄
#20731: ti is a CHS-ben voltatok?képeket csináltál?
Az Juve ultrák melletti kanyar(kapu mögötti) szinte üres volt.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Az elsõ félidõben volt szurkolás,aztán a másodikban szinte semmi,ez számomra eléggé nagy csalódás.Egynek jó volt,de az udinei túra jobban tetszett.A Juve-Milan vagy Inter meccsre akarok még idén kimenni+BL kieséses szakaszán az egyik hazai meccsre.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
A hangulat egész jó volt, rengeteg legia varsós emberke volt. A szlovákok meg ültek végig kussban. Az elsõ félidõben pont a távolabbi kapura támadott a Juve, így nem annyira láttuk, a másodikban pedig nem is történt semmi. A képek szarul sikerültek, a videó(k) még jobban, úgyhogy remek volt. Sûrûn uccse látja az ember a Juvét élõben. Egy ilyen Practica gépet nekem is be kell szereznem. 😊)
Aludtam kemény 3 órát fél 4-tõl fél 7-ig, aztán mentem osztályozó vizsgázni. Úgy tûnt a vizsgáztató is észrevette, hogy nem vagyok vmi friss...
Corgon sör meg nem nagyon jött be. Pedig Csöves többször is megpróbálkozott vele, váltakozó sikerrel...<#mf1>#mf1>
Amici di nessuno...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
akkor akár meg is vehetnénk
a hangulat korrekt volt,a meccs bûnszar,a sör ratyi és véletlenül sikerült "elcserélnem" a Juve sálamat egy Artmedia sálra😄
összességében megérte a pénzt meg az idõt,képek majd talán lesznek Trunkssal szenvedtünk érte rendesen
Én egy ilyennek örülnék: Lyon, Schalke, Juve, Anorthosis Famagusta(csak mert jó neve van😄D)
PSV - Holland bajnok
Villareal - Spanyol ezüstérmes.
AS Roma - Olasz ezüstérmes (Mellesleg a Juve elõtt végeztek.)
Porto - Portugál bajnok
A maradék három inkább a kellemetlen ellenfél kategóriába tartozik.
Amúgy meg, sajnos reálisan nézve a BL gyõzelemre most még nincs nagyno esély.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
#acm
Második kalap: Bayern, PSV, Villarreal, Roma, Porto, Werder, Sporting, Schalke*
Harmadik kalap: Juventus, Marseille, Zenit, Steaua*, Panathinaikos, Bordeaux, Celtic, Basel
Negyedik kalap: Fenerbahce, Shakhtar, Fiorentina, Dinamo Kijev, CFR Cluj, Aalborg, BATE Borisov, Anorthosis Famagusta
rossz is belegondolni mi van akkor ha nagyon nincs szerencsénk...
jó is hogy ilyen hamar lesz, legalább túlleszünk azon is, és jöhet a Serie A rajt
bár én most csütörtök estig nem leszek nyugodt az biztos, jó volna valami könnyebb csoportot kifogni 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Link meg a #20704-ben.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
itt én a CalcioWebTV linkjén nézem, mûködik tökéletesen
más:
rohadt sok szabad hely van a stadionban, rénézésre még félig sincs szerintem
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Jól van akkor már nem kell fizetnem 😄DD
Szerintem meg a szabály az szabály, nincs ebben semmi nevetséges.
Miután kihagyta az elõselejtezõ elsõ fordulóját, Pavel Nedved készen áll, hogy pályára lépjen az Artmedia ellen, és ezt az utolsó akadályt legyõzve visszatérjen a Bajnokok Ligájába.
"Ez a nehéz idõszak két évvel ezelõtt kezdõdött a Rimini ellen, és most ér véget."
Azt mindenki tudja, hogy ha valami, hát a Bajnokok Ligája biztosan motiválja Pavel Nedvedet. Olyannyira, hogy még visszavonulását is elhalasztotta a BL miatt. A Kupa elhódítása a cseh játékos fõ célja, hiszen ez még hiányzik elismerésre méltó gyûjteményébõl.
Az áhított célhoz vezetõ út elsõ lépcsõfokán már majdnem túljutott a csapat. Két év után a Juventus gyakorlatilag kvalifikálta magát a Bajnokok Ligájába. A hazai pályán elért 4-0-ás elõnyt már csak meg kell tartani Pozsonyban.
"Még nem vagyunk a Bajnokok Ligájában, meg kell tennünk az utolsó lépést. Az Artmedia elleni mérkõzés az utolsó fázisa lesz annak az útnak, melyet két évvel ezelõtt kezdtünk meg a Rimini ellen. Méltó módon akarunk a végére érni, és azonnal kezdeni akarjuk az új menetelést."
Az európai porond nélkülözése tehát véget ér a cseh játékos számára. Csapattársaihoz képest azonban két héttel többet kellett nélkülöznie, mivel eltiltás miatt nem léphetett pályára az Artmedia elleni elsõ mérkõzésen. Érdekesség, hogy Nedved egy 2006. áprilisi, Arsenal elleni találkozón szerezte az eltiltást, de azt csak most tudta letölteni.
"A 2006-os kiállításom? Nem nézek a múltba, csak a jövõre, és az elõttem álló célokra összpontosítok. Számunkra most az a legfontosabb, hogy visszatérjünk oda, ahova tartozunk: a Bajnokok Ligájába." - nyilatkozta Nedved, mielõtt a csapat elutazott volna Pozsonyba.
Nedved a legnagyobb!!!!
"Nedved egy 2006. áprilisi, Arsenal elleni találkozón szerezte az eltiltást, de azt csak most tudta letölteni."-szerintem ez nevetséges!
Queste le probabili formazioni di Artmedia Bratislava e Juventus che si affrontano alle ore 20,45 in Slovacchia nel ritorno del terzo turno preliminare di Champions League:
ARTMEDIA BRATISLAVA (4-2-3-1): Kamenar; Cisovsky, Salata, Farkas, Mraz; Anderson, Velicky; Obzera, Kozak, Kleber; Pospech.
A disposizione: Hyll, Burak, Fodrek, Urbanek, Piroska, Szabo, Oravek.
Allenatore: Weiss
JUVENTUS (4-4-2): Buffon; Grygera, Mellberg, Legrottaglie, Molinaro; Salihamidzic, Sissoko, Poulsen, Nedved; Amauri, Del Piero.
A disposizione: Chienti, De Ceglie, Camoranesi, Marchisio, Giovinco, Iaquinta, Trezeguet.
Allenatore: Ranieri
Arbitro: Medina Cantalejo (Spagna)
akkor nem én vagyok az egyetlen aki nem tud menni 😞