Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
Képeket nem készítettetek?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
egy 1 perces Amauris mezcserés videóval tudok szolgálni😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
7.15 körül voltunk Siófokon.

a képek nagyon ótvarok lettek azt sajnálom.viszont a 17 perces videóban kurva jól hallatszik,hogy mennyire nem tudjuk néhány dal szövegét😄

#20731: ti is a CHS-ben voltatok?képeket csináltál?

BADE
a másik,nem hiszem el,hogy ilyen jegyárak mellett pangott az egész stadion.Egy magyar bajnokira kerül majdnem ennyibe a jegy.
Az Juve ultrák melletti kanyar(kapu mögötti) szinte üres volt.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

BADE
hasonló a véleményem,sört nem szeretem,így arról nem tudok véleményt mondani😄
Az elsõ félidõben volt szurkolás,aztán a másodikban szinte semmi,ez számomra eléggé nagy csalódás.Egynek jó volt,de az udinei túra jobban tetszett.A Juve-Milan vagy Inter meccsre akarok még idén kimenni+BL kieséses szakaszán az egyik hazai meccsre.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Trunks
Mikorra értetek haza?

A hangulat egész jó volt, rengeteg legia varsós emberke volt. A szlovákok meg ültek végig kussban. Az elsõ félidõben pont a távolabbi kapura támadott a Juve, így nem annyira láttuk, a másodikban pedig nem is történt semmi. A képek szarul sikerültek, a videó(k) még jobban, úgyhogy remek volt. Sûrûn uccse látja az ember a Juvét élõben. Egy ilyen Practica gépet nekem is be kell szereznem. 😊)

Aludtam kemény 3 órát fél 4-tõl fél 7-ig, aztán mentem osztályozó vizsgázni. Úgy tûnt a vizsgáztató is észrevette, hogy nem vagyok vmi friss...

Corgon sör meg nem nagyon jött be. Pedig Csöves többször is megpróbálkozott vele, váltakozó sikerrel...<#mf1>

Amici di nessuno...

gabber_saviola
bazinagyok vagytok Lajosom <#worship> képeket löktyé ám <#email>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

forzajuve5
A Manchester United védõje, Nemanja Vidics legutóbbi interjújában elég világosan kijelentette: a minimálisan szükségesnél egyetlen perccel sem akar többet eltölteni Manchesterben. Az ok prózai: utálja a várost, utálja az angol életstílust, és legfõképp tele a hócipõje az idõjárással – már pedig az aztán igazán angolos. Na jó, de mégis mire számított?!

akkor akár meg is vehetnénk

Zsolti9014
Egészségedre váljék az élmény! 😄
Köszöntünk ismét itthon!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
épségben megérkeztem<#gonosz1>

a hangulat korrekt volt,a meccs bûnszar,a sör ratyi és véletlenül sikerült "elcserélnem" a Juve sálamat egy Artmedia sálra😄

összességében megérte a pénzt meg az idõt,képek majd talán lesznek Trunkssal szenvedtünk érte rendesen

gercse
A bayern-t szeretjük amúgyis nem? 😄 úgy emlékszem a múltkor két 1-0-val vertük oda vissza õket, az nem számít hogy most erõsebbek 😄DD, mi is azok lettünk 😊

Én egy ilyennek örülnék: Lyon, Schalke, Juve, Anorthosis Famagusta(csak mert jó neve van😄D)

ha a Bayern meg a Juve egy csoportba kerül, akkor ott nemgyenge verseny lesz a tovvábjutásért :|
Kaplan
Akkor fusd át még egyszer azt a második kalapot. 😊

PSV - Holland bajnok
Villareal - Spanyol ezüstérmes.
AS Roma - Olasz ezüstérmes (Mellesleg a Juve elõtt végeztek.)
Porto - Portugál bajnok

A maradék három inkább a kellemetlen ellenfél kategóriába tartozik.

Amúgy meg, sajnos reálisan nézve a BL gyõzelemre most még nincs nagyno esély.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

limperatore
2. kalapba nincsenek azért olyan erõsek max a bayern azt helo

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16
ha BLt akartok nyerni akkor mindenkit le kell gyõzni tök mind1 h a kiírás melyik szakaszában találkoztok 😊

#acm

forzajuve5
Elsõ kalap: Chelsea, Liverpool, Barcelona, Arsenal, Manchester, Lyon, Inter, Real Madrid

Második kalap: Bayern, PSV, Villarreal, Roma, Porto, Werder, Sporting, Schalke*

Harmadik kalap: Juventus, Marseille, Zenit, Steaua*, Panathinaikos, Bordeaux, Celtic, Basel

Negyedik kalap: Fenerbahce, Shakhtar, Fiorentina, Dinamo Kijev, CFR Cluj, Aalborg, BATE Borisov, Anorthosis Famagusta

rossz is belegondolni mi van akkor ha nagyon nincs szerencsénk...

forzajuve5
és ha minden igaz akkor 18:00 a pontos idõpont

jó is hogy ilyen hamar lesz, legalább túlleszünk azon is, és jöhet a Serie A rajt

bár én most csütörtök estig nem leszek nyugodt az biztos, jó volna valami könnyebb csoportot kifogni 😊

Kaplan
Nem rossz ez a döntetlen, a blama azt, hogy kikapott a Barca. Semmit sem számít de hát akkor is...😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

forzajuve5
2008. augusztus 28. A csoportkör sorsolása

gercse
jól van, bent vagyunk így a bl-ben? sorsolás mikor lesz?

forzajuve5
erre csak annyit tudok mondani, hogy SZÉP VOLT FIÚK!!! 😊

Csacsi
Marat az 1-1. Szerintem a második félidõben eléggé tartalékolt a csapat a hétvégére, mert szinte meg sem izzadtunk.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Szóval az állás 1-1. Amauri rúgta a gólt. Bár vezethetnénk 3-1 re is, de azért nem rossz.

Link meg a #20704-ben.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

forzajuve5
http://www.juventushungary.hu/index.php?p=php/streamek
itt én a CalcioWebTV linkjén nézem, mûködik tökéletesen

más:

rohadt sok szabad hely van a stadionban, rénézésre még félig sincs szerintem

james69holden
ha valaki tud mûködõ linket írja már be pls

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

gercse
én nem tudom nézni, mert netem szar sajnos...:S

Csacsi
Ki hol nézi?

gercse
jó lenne, egy párat villana, és akkor nem is lenne kérdés, hogy csereként kötelezõ betenni minden meccsen majd 😄

Csacsi
Nah, akkor a sok szegény elfoglalt ember majd itt fog szurkolni 😄 Remélem Giovinco majd kap lehetõséget.

gercse
Én is leszek, remélem 😉

Grove4
én is itthon vagyok!!!!!!!!!!!!!<#idiota><#idiota><#idiota>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
ittvagy itttalálnak az itthonmaradt sorstársaim Streamerone és Tvants linket

Zsolti9014
azért szépen összegyûltünk, mi itthonmaradók.

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
igen

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Kaplan
Igen? 😄

Jól van akkor már nem kell fizetnem 😄DD

gabber_saviola
az 5 év után elévül.

Grove4
Jó,akkor nem hülyeség,nem vitatkozni akarok!

Kaplan
A több éve szerzett BKV befizetési csekket is be kell fizetni, akármikor kaptad. 😊

Grove4
Na mindegy,de már több mint 2 éve volt!

Kaplan
"Nedved egy 2006. áprilisi, Arsenal elleni találkozón szerezte az eltiltást, de azt csak most tudta letölteni."-szerintem ez nevetséges!

Szerintem meg a szabály az szabály, nincs ebben semmi nevetséges.

Grove4
Nedved készen áll a BL-re.

Miután kihagyta az elõselejtezõ elsõ fordulóját, Pavel Nedved készen áll, hogy pályára lépjen az Artmedia ellen, és ezt az utolsó akadályt legyõzve visszatérjen a Bajnokok Ligájába.

"Ez a nehéz idõszak két évvel ezelõtt kezdõdött a Rimini ellen, és most ér véget."

Azt mindenki tudja, hogy ha valami, hát a Bajnokok Ligája biztosan motiválja Pavel Nedvedet. Olyannyira, hogy még visszavonulását is elhalasztotta a BL miatt. A Kupa elhódítása a cseh játékos fõ célja, hiszen ez még hiányzik elismerésre méltó gyûjteményébõl.

Az áhított célhoz vezetõ út elsõ lépcsõfokán már majdnem túljutott a csapat. Két év után a Juventus gyakorlatilag kvalifikálta magát a Bajnokok Ligájába. A hazai pályán elért 4-0-ás elõnyt már csak meg kell tartani Pozsonyban.

"Még nem vagyunk a Bajnokok Ligájában, meg kell tennünk az utolsó lépést. Az Artmedia elleni mérkõzés az utolsó fázisa lesz annak az útnak, melyet két évvel ezelõtt kezdtünk meg a Rimini ellen. Méltó módon akarunk a végére érni, és azonnal kezdeni akarjuk az új menetelést."

Az európai porond nélkülözése tehát véget ér a cseh játékos számára. Csapattársaihoz képest azonban két héttel többet kellett nélkülöznie, mivel eltiltás miatt nem léphetett pályára az Artmedia elleni elsõ mérkõzésen. Érdekesség, hogy Nedved egy 2006. áprilisi, Arsenal elleni találkozón szerezte az eltiltást, de azt csak most tudta letölteni.

"A 2006-os kiállításom? Nem nézek a múltba, csak a jövõre, és az elõttem álló célokra összpontosítok. Számunkra most az a legfontosabb, hogy visszatérjünk oda, ahova tartozunk: a Bajnokok Ligájába." - nyilatkozta Nedved, mielõtt a csapat elutazott volna Pozsonyba.

Nedved a legnagyobb!!!!

"Nedved egy 2006. áprilisi, Arsenal elleni találkozón szerezte az eltiltást, de azt csak most tudta letölteni."-szerintem ez nevetséges!

itt ócsóak, bár nemtom hogy mennyire eredetiek és megbízható-e... :S
gabber_saviola
Artmedia-Juventus: Probabili formazioni
Queste le probabili formazioni di Artmedia Bratislava e Juventus che si affrontano alle ore 20,45 in Slovacchia nel ritorno del terzo turno preliminare di Champions League:

ARTMEDIA BRATISLAVA (4-2-3-1): Kamenar; Cisovsky, Salata, Farkas, Mraz; Anderson, Velicky; Obzera, Kozak, Kleber; Pospech.
A disposizione: Hyll, Burak, Fodrek, Urbanek, Piroska, Szabo, Oravek.
Allenatore: Weiss

JUVENTUS (4-4-2): Buffon; Grygera, Mellberg, Legrottaglie, Molinaro; Salihamidzic, Sissoko, Poulsen, Nedved; Amauri, Del Piero.
A disposizione: Chienti, De Ceglie, Camoranesi, Marchisio, Giovinco, Iaquinta, Trezeguet.
Allenatore: Ranieri

Arbitro: Medina Cantalejo (Spagna)

Fabio Capello
Valaki tud egy jó helyet, ahol jó áron lehet már idei mezeket kapni?

forzajuve5
majd délután vagy inkább késõ délután már lesznek linkek
akkor nem én vagyok az egyetlen aki nem tud menni 😞

Csacsi
Valakinek nincsen linkje az esti meccsre? Sajnos utazni nem tudtam 😞

9csöves9
lajos naop volt a kuervaélet de hjolnaop megzámadjuk szlocákioárt!

Trunks
Na úgy látszik én is feliratkoztam az utazók listájára. Irány Pozsony! 😊

Amici di nessuno...

gabber_saviola
😄dddddd

9csöves9
😄DD

egyébként ahogy elõször olvastam gondoltam hogy kicsit megtévesztõ,de szartam rá<#bohoc>