Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem jobban tetszene,ha Nedved behúzódna középre,szélen meg Giovinco
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

istenem milyen ember lesz ebbõl a gyerekbõl...
Lippi olyan dühös lett, hogy odavágta a földhöz a labdát.
Elég szerencsétlenül esett jobbulást neki
Térdsérülése miatt kénytelen lesz kihagyni a Juventus elleni rangadót Francesco Totti, az AS Roma kapitánya, aki a péntek délelõtti edzést szenvedte meg. A "Legnagyobb Farkas" el sem utazott Torinóba, így még nehezebb dolguk lesz a fõvárosiaknak a Zebravadászaton.
Kiújult Totti áprilisban, a Livorno ellen szerzett térdsérülése, ami azért érinti különösen érzékenyen a Romát, mert szombat este nagy rangadó vár rájuk a Juventus ellen.
Luciano Spalletti, a bordó-sárgák edzõje délután még szeretné, ha tüzetesebben is megvizsgálnák a sérült testrészt, de nagy valószínûséggel a kapitány nem jubilálhat ezen a hétvégén. A támadó ugyanis 400. olasz bajnokija elõtt áll, de az ünneplést legalább egy héttel el kell halasztaniuk.
Az edzõ Julio Baptistával pótolná a kiesett sztárt, a brazil ugyanis visszatérhetett a keretbe. A bajnokság elején mutatott nem túl meggyõzõ forma után a Roma-szurkolók szerint ideje lenne elkezdeni a felzárkózást.
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
De sajnos egyre kevesebben gondolják így😞
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Az asszony is beleszól a Juve csatárának válogatottságába
A Juventus brazil csatára az olasz válogatottban is szerepelhetne, Amauri felesége már le is tette a voksát.
Amauri még nem futballozott a brazil nemzeti együttesben, így már jó ideje beszédtéma az olasz válogatottba való meghívása. Az olasz közvélemény örömmel látná a támadót a squadra azzurrában, és Marcello Lippi is pozitívan nyilatkozott Amauri teljesítményérõl. A játékos felesége is jobban örülne, ha férje az olasz nemzeti csapatot választaná a brazil helyett.
- Bár mindketten brazilok vagyunk, jobban szeretném, ha az olasz válogatottban szerepelne. Olasz állampolgárok szeretnénk lenni, és tudjuk, hogy még várnunk kell, de az ügy jó úton halad. Olasz felmenõkkel rendelkezem, és már tíz éve Olaszországban élünk - érvelt az olasz válogatott mellett Cynthia asszony.
Hajrá Magyarország!
Amici di nessuno...
Tiago meg hogy a faszba játszhatott?
Amici di nessuno...
Addig kell abbahagyni, amíg hiányérzetet hagy maga után, nemúgy mint egyes játékosok, akik szép lassan nem kellenek már sehova, és mégsem bírják befejezni.
Persze Pavel más, õ a küzdeni tudásával és akarásával, meg az eddigi eredményeivel bebiztosította, hogy akármikor is vonul vissza, utána még évekig visszasírjuk.
De szerintem is okosabb döntés lenne ha befejezné.
Persze nem lehet elszakadni a focitól olyan könnyen, de lehetne edzõ is az utánpótlásban, vagy mittomén
Hajrá Magyarország!
utána pedig remélem a fiatal tehetségek nevelésével fog foglakozni
Habár már tavaly nyáron is a levegõben lógott, hogy az egykori aranylabdás szögre akasztja a stoplist, az idei évet már tényleg úgy vállalta, hogy ez lesz az utolsó. Úgy néz ki azonban, hogy sok más klasszishoz hasonlóan, õ is nehezen szakad el a futballtól, és nem kizárt, hogy vállalna még egy szezont. A Juventus vezérkara üdvözölné ezt a döntést, ráadásul a tegnapi, Bologna elleni mérkõzésen Nedved újfent bizonyította, hogy mennyit ér még a klubnak. A cseh klasszis nem rég egy interjúban elárulta, nagyon motiválja, hogy tehetséges fiatalokkal dolgozhat együtt, és úgy érzi, tudja segíteni a fejlõdésüket. Habár a végsõ döntés meghozatalával Nedved biztosan vár még a tavaszig, nagyon úgy tûnik, hogy jelenleg a folytatás felé hajlik.
(forrás:calcio.hu)
Minden tiszteletem Nedvedé,meg az egyik kedvenc játékosom,de szerintem,ha fontolóra veszi a saját és a klub érdekeit,akkor visszavonul,értékes játékosa még mindig a csapatnak,de szerintem ,ha jót akar ,most kell abbahagynia,max akkor jó a döntés,ha a jövõben kiegészítõ emberként számítunk rá!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Sajnos nem láttam a meccset, de gratulálok Csöves, a tippedhez (Di Vaio).
És azt hiszem hogy Manninger eddig teljesen okés teljesítményt nyújt, egy-egy hiba becsúszik ugyan néha.
Hajrá Magyarország!
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
szerintem tegnap falunapon voltak a játékosai, azért nem tudtak ma nyerni 😄
"Nem is az a szerencsétlen tehet róla, õt hívták, igent mondott. Mátyus is ezt tette volna."
FT AC Milan 2 - 1 Siena
Susp. AS Roma 0 - 0 Sampdoria
FT Bologna 1 - 2 Juventus
FT Catania 0 - 2 Udinese
FT Chievo 1 - 2 Lazio
FT Fiorentina 0 - 0 Inter Milan
FT Genoa 2 - 1 Cagliari
FT Lecce 1 - 1 Palermo
FT Napoli 3 - 0 Reggina
FT Torino 2 - 1 Atalanta
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
mindenesetre nálunk sürgõsen össze kell kaparni legalább az alapkezdõnk kétharmadát, mert ez már nem állapot amit a védelemben mûvelnek... És ami a legfontosabb:
MINÕSÉGI IGAZOLÁSOKAT!!!!!!
(készül a banner)
Egyébként az Inter döntetlent játszott a Fiorentínával. Szal már csak 3 pont. Ha belegondolok, hogy milyen pontokat engetünk ki a kezünkbõl....hát sokkal jobb lenne. De nem baj. Majd javulunk még. Csak tényleg oda kéne figyelni, hogy ne legyen ennyi sérült. Mert Knzevic életveszély. A Roma ellen remélem nem lép többet pályára. Sõt, remélem soha többet nem lép pályára Juventus mezben. Nagyjából egyanez a véleményem Molinaroról.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
AS Roma 0 - 0 Sampdoria -félbeszakítva
Bologna 1 - 2 Juventus
Catania 0 - 2 Udinese
Chievo 1 - 2 Lazio
Fiorentina 0 - 0 Inter Milan
Genoa 2 - 1 Cagliari
Lecce 1 - 1 Palermo
Napoli 3 - 0 Reggina
Torino 2 - 1 Atalanta
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.