Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Boldog vagyok. Jelentõs gyõzelmet arattunk és az utolsó meccsen jól összeálltunk.”
Az Atom Hangya egyre többet tanul Del Piero-tól és más veteránoktól.
„Amikor az embert ennyi technikás játékos veszi körül természetesen fejlõdik, az én kedvenceim Alex és Iaquinta. Boldog vagyok, hogy velük játszhatok. Én mindig a legjobbra törekedek és a csapattársaim segítenek nekem, ami nagyszerû dolog. Így sokkal nyugodtabban tudok tanulni.”
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
„Hogy távozik-e? Véleményem szerint még több évig is futballozhatna.”: mondta Mino Raiola, Nedved ügynöke a La Gazzetta dello Sport-nak adott interjújában. „Mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy Nedved jövõre is a Juve mezét öltse magára. Szeptemberig még van remény. Per pillanat szeretne visszavonulni annak érdekében, hogy helyet adjon a fiatal játékosoknak.”
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Gigi is kellett nagyon.
Abban azonban vitatkoznék Várhidivel, hogy Chiellini sztem már balhátvédként is az egyik legnagyobb tehetség volt.
Hajrá Magyarország!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

félgõzzel toltuk végig,Ale iszonyat gyenge mostanában sajnos(a Bologna ellen is az volt,hiába lõtt 2-t)
Amici di nessuno...
Grat a csapatnak, nem kellett megszakadnunk a gyõzelemért. Sajnálom, hogy Ale nem szerzett gólt. Nedved pedig jelezte Váradinak, hogy azért nem kell teljesen leírni. 😊)))
Amici di nessuno...
Gyengusz volt a Róma, dehát ez van
egyébként pedig Giovinco, Iaqi játéka nagyon tetszik és megint vezetünk😊
Amici di nessuno...
Várhidi nagy igazságott mondott Chiellinirõl: a világ legjobb belsõ védõje
Az pedig most látszott nagyon, hogy nyáron a két szélsõ hátvéd helyére kell vkit vennünk, mert botrány volt nézni, hogy Grygera legalább 3 alkalommal se tudta rendesen középre adni a labdát (Molinarót pedig ugye kitárgyaltuk).
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
1Buffon Gianluigi 21Grygera Zdenek 4Mellberg Olof 3Chiellini Giorgio 28Molinaro Cristian 7Salihamidzic Hasan 30Cardoso Mendes Tiago 18Poulsen Christian 20Giovinco Sebastian 10Del Piero Alessandro 9Iaquinta Vincenzo

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
ez lenne a legokosabb összeállítás. a 4-4-2 Poulsennel ás Tiagoval középen értelmetlen szerencsétlenkedés volna
Buffon
Grygera-Mellberg-Chiellini-Molinaro
Tiago
Salihamidzic-Nedved
Giovinco
Del Piero-Iaquinta
bár
....Ranieri
Giorgo brutál lesz

Roma (4-3-2-1): Doni 32 - Panucci 2, Mexes 5, Loria 15, Riise 17 - Filipe 14, Brighi 33, Tonetto 22 - Baptista 19, Menez 24 - Vucinic 9
Juve (4-4-2): 1 Buffon - 21 Grygera, 4 Mellberg, 3 Chiellini, 28 Molinaro - 20 Giovinco, 30 Tiago, 18 Poulsen, 11 Nedved - 9 Iaquinta, 10 Del Piero
Õszintén szólva ezt a Romát simán ütnünk kéne, még az Olimpicóban is. Trezeguet miért a padon kezd, azt mondjuk nem értem.
#24181: Kívánom, hogy bejöjjön, de a legrós fogadásodnak nagyobb esélye volt. Õ mégiscsak fel szokott jönni fejelni a szögleteknél. 14,33-as oddszért rakhattad volna Giorgiót vagy Zdenek "bombagól" Grygerát, esetleg 12-ért Viking Olofot. 😊
Amici di nessuno...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
amúgy,Heppi Börzdéj!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Remélem élünk is vele!
Forza Juve!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
„Cassano a Juvéhoz szerzõdik? Remélem nem!”: viccelõdött Giovinco az Italia 1 „Chiambretti Night” címû mûsorában. „Úgy értem, jöhet, de remélem, hogy a Juve emiatt nem küld el.”
Az olasz válogatott szövetségi kapitánya, Marcello Lippi vasárnap jelenti be a 2010-es Világbajnokság soron következõ selejtezõmérkõzéseire szánt keretét, Giovinco az ezzel kapcsolatos esélyeit latolgatta.
„Hogy Lippi behív-e? Ezzel nem igazán foglalkozom…”: válaszolt a Juve tehetsége.
Giovinco a Juventus utánpótlás akadémiáján nõtt fel, de akár a Torino-hoz is kerülhetett volna.
„A Toro nem igazolt le, mert túl kicsi voltam.”: mondta a 22 esztendõs futballista. „Véletlenül kezdtem el futballozni, hiányzott egy játékosuk, én pedig beálltam… Nem tehettem fel posztereket a példaképeimrõl, mert elég kicsi házban éltem és nem volt igazi szobám. Mindig a konyhában aludtam.”
www.goal.com