Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
A fiatal Sebastian Giovinco nagyszerû személyiség és folyamatosan erõsödik és az utolsó meccsen is nagyszerû formában volt.

„Boldog vagyok. Jelentõs gyõzelmet arattunk és az utolsó meccsen jól összeálltunk.”

Az Atom Hangya egyre többet tanul Del Piero-tól és más veteránoktól.

„Amikor az embert ennyi technikás játékos veszi körül természetesen fejlõdik, az én kedvenceim Alex és Iaquinta. Boldog vagyok, hogy velük játszhatok. Én mindig a legjobbra törekedek és a csapattársaim segítenek nekem, ami nagyszerû dolog. Így sokkal nyugodtabban tudok tanulni.”

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Felvilágosítanál??

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Teljesen rendben van a nyilatkozat...lehet h készül valahova<#ravasz1>
gyökér Amauri menjen vissza a Brazílokhoz aki ilyet nyilatkozik...

na nyertünk és Iaquinta remekül játszott...na meg a csapat is örültem Nedved góljának ami különösen szép volt

Grove4
A Cseh Fúria ügynöke szerint, ügyfele nem hagy fel az aktív futballal…

„Hogy távozik-e? Véleményem szerint még több évig is futballozhatna.”: mondta Mino Raiola, Nedved ügynöke a La Gazzetta dello Sport-nak adott interjújában. „Mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy Nedved jövõre is a Juve mezét öltse magára. Szeptemberig még van remény. Per pillanat szeretne visszavonulni annak érdekében, hogy helyet adjon a fiatal játékosoknak.”

forzajuve5
ilyet nem illik nyilatkozni

Kaplan
Azért ez hiba volt, valljuk be.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Grove4
- Del Piero? Miccoli erõsebb. Fabrizio-nak sokkal több jó tulajdonsága van. Balszerencsénkre tavaly megsérült, így nem tudtunk sokat együtt játszani. Be kell vallanom, hogy Miccoli a legjobb játékos, akivel valaha is játszottam – ecsetelte véleményét Amauri a mediagol.it-nek.

Grove4
Grat a fiúknak!Forza Juve!

Forza Italia
aha sérült

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

McFrost
blAmauri hol van? Sérülte?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Zsolti9014
Iaquinta két góljának nagyon örülök, meg persze a többinek is. Pavelé hatalmas volt.
Gigi is kellett nagyon.

Abban azonban vitatkoznék Várhidivel, hogy Chiellini sztem már balhátvédként is az egyik legnagyobb tehetség volt.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
Gondolom emlékeztek még Totti féle négyujjas mutogatásra.
Azóta nem elõször kapták vissza 😊

9csöves9
áá nekem is õ ugrott be elsõre😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

9csöves9
Mellberg fején besírtam😄

9csöves9

9csöves9
nem szép dolog a Romától,hogy ennyire érdektelenné teszi ezeket a derbiket😊

félgõzzel toltuk végig,Ale iszonyat gyenge mostanában sajnos(a Bologna ellen is az volt,hiába lõtt 2-t)

Trunks
Ja meg ezt a "puhlsanyialegnagyobbbíróakivalahameccsetvezetett" témát inkább hanyagoljuk egy Juve-topikban... nem tudom, hogy te hoztad-e fel a múltkor, de már akkor is elég vicces volt.

Amici di nessuno...

Trunks
Az a baj, hogy egyáltalán nem következetesek. Példának fel tudom hozni a Chelsea elleni odavágót, amikor Ballack nem kapta meg a 2. sárgáját olyan szabálytalanságért, aminél kisebbért adott elõtte lapot a bíró. Utána jött a visszavágó, ahol Chiellinit jogtalanul állították ki. Most meg ez a meccs, amikor Méneznek simán járt volna a sárga a mérkõzés elején (pláne ha felhozom Molinaro sárgáját, szánalom), a második játékrészben pedig adott neki a bíró, tehát ki kellett volna állítani. Most ennek nem volt jelentõsége, de egy kiegyenlített meccset nagyon tud befolyásolni. Ezért van rohadtul elegem a játékvezetõkbõl, túl sok a friss élmény.

Grat a csapatnak, nem kellett megszakadnunk a gyõzelemért. Sajnálom, hogy Ale nem szerzett gólt. Nedved pedig jelezte Váradinak, hogy azért nem kell teljesen leírni. 😊)))

Amici di nessuno...

gercse
Nem volt eget rengetõ meccs, de lényeg a sima gyõzelem, és persze a 3 pont.
Gyengusz volt a Róma, dehát ez van

forzajuve5
már csak egy Molinaro gól kell és akkor mindenki tökéletesen boldog lesz 😄

Trunks
Ez megint miért volt sárga?

Amici di nessuno...

a francokat semmi baj sincsen a bíróval most az benne van hogy nem ad sárgát néha néha sajnos mamár ilyen a foci nincs tökéletes Collina vagy Puhl Sanyi ez van gyerekek...

egyébként pedig Giovinco, Iaqi játéka nagyon tetszik és megint vezetünk😊

Trunks
Jaki 😊

Amici di nessuno...

Trunks
Ez annyira jellemzõ. Közük nincs a meccshez, de egy szögletbõl egyenlítenek. Mondjuk azt kell mondjam megérdemeltük, mert a gól után nagyon leálltunk.

Amici di nessuno...

Grove4
Nem kell nekünk védõ😄

Grove4
Fasza!Loria!

forzajuve5
én betenném Castigliát Tiago helyett 😊

Várhidi nagy igazságott mondott Chiellinirõl: a világ legjobb belsõ védõje

Grove4
A bíró szerintem is bekaphatja,Tiago meg mit keres a pályán,Grygera sincs a helyzet magaslatán,Gio meg remélem,hogy jobb szögleteket fog rúgni!Még egyet szerintem is kéne rúgni egyet.Ha igaz az,amit a kommentátor mondott,akkor nem fogunk védõt venni:S

Trunks
A gól gyönyörû volt. Ha kicsit is akarnánk focizni, megszórhatnánk ezt a Romát. Még egyet legalább kéne lõni.

Az pedig most látszott nagyon, hogy nyáron a két szélsõ hátvéd helyére kell vkit vennünk, mert botrány volt nézni, hogy Grygera legalább 3 alkalommal se tudta rendesen középre adni a labdát (Molinarót pedig ugye kitárgyaltuk).

Amici di nessuno...

Trunks
Na most van kurvára elegem a bírókból. Giovincót hátulról felbassza Menez, persze sárgát nem kap érte. Utána Alét szintén 17 méterre a kaputól, ez is mehet tovább. Grygera meg horror.

Amici di nessuno...

forzajuve5
hivatalos oldal:

1Buffon Gianluigi 21Grygera Zdenek 4Mellberg Olof 3Chiellini Giorgio 28Molinaro Cristian 7Salihamidzic Hasan 30Cardoso Mendes Tiago 18Poulsen Christian 20Giovinco Sebastian 10Del Piero Alessandro 9Iaquinta Vincenzo

Forza Italia

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

VéLacc
ez túl szép lenne ahhoz h igaz legyen

(G)io vinco

forzajuve5
azért remélem 2. félidõben Trez is játszhat. mondjuk ez a nagyonokos képes lesz Alex helyére behozni.
ez lenne a legokosabb összeállítás. a 4-4-2 Poulsennel ás Tiagoval középen értelmetlen szerencsétlenkedés volna

Grove4
Állítólag ez lesz a kezdõ:
Buffon
Grygera-Mellberg-Chiellini-Molinaro
Tiago
Salihamidzic-Nedved
Giovinco
Del Piero-Iaquinta

bár
....Ranieri

9csöves9
gondolkoztam rajta,de bennük semmi poén nem lett volna😄

Giorgo brutál lesz

gercse
HBD!

Jó meccs lesz a mai, remélem a mi javunkra dõl majd el!

Trunks
Várható kezdõk:
Roma (4-3-2-1): Doni 32 - Panucci 2, Mexes 5, Loria 15, Riise 17 - Filipe 14, Brighi 33, Tonetto 22 - Baptista 19, Menez 24 - Vucinic 9

Juve (4-4-2): 1 Buffon - 21 Grygera, 4 Mellberg, 3 Chiellini, 28 Molinaro - 20 Giovinco, 30 Tiago, 18 Poulsen, 11 Nedved - 9 Iaquinta, 10 Del Piero

Õszintén szólva ezt a Romát simán ütnünk kéne, még az Olimpicóban is. Trezeguet miért a padon kezd, azt mondjuk nem értem.

#24181: Kívánom, hogy bejöjjön, de a legrós fogadásodnak nagyobb esélye volt. Õ mégiscsak fel szokott jönni fejelni a szögleteknél. 14,33-as oddszért rakhattad volna Giorgiót vagy Zdenek "bombagól" Grygerát, esetleg 12-ért Viking Olofot. 😊

Amici di nessuno...

Csacsi
Köszi szépen. Tavaly pont az Interrel játszottunk, mikor születésnapom volt, és nyertünk. Szóval nekem ez egy jó jel 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Grove4
HBD!Szerintem is kezdetni kéne Giot és szerintem is Pavelt fogja!

9csöves9
szerintem Pavelt beteszi egybõl...

amúgy,Heppi Börzdéj!

Csacsi
Giovinco elõzõ meccse alapján remélem kezd. Kár lenne Nedvedet még pályára küldeni egybõl 90 percre. Szerintem kezdjen Giovinco, aztán ha nem megy neki jöhet Nedved. Bár remélem hozza a múlt heti formáját az "atomanti" 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Grove4
Kéne,mert az Inter szerintem somán behúzza a meccset a Regina ellen!Hajrá JUVE!!!és egy Moli gólt,egybõl megjönne a kedve a jó beadásokoz!

BADE
A Roma ezer sebbõl vérzik,nagyon nekünk áll ma a zászló!
Remélem élünk is vele!

Forza Juve!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Grove4
Az Atomhangya örömmel fogadná Antonio Cassano érkezését, ám nem szeretné, ha jelenlegi klubja emiatt megválna tõle…

„Cassano a Juvéhoz szerzõdik? Remélem nem!”: viccelõdött Giovinco az Italia 1 „Chiambretti Night” címû mûsorában. „Úgy értem, jöhet, de remélem, hogy a Juve emiatt nem küld el.”

Az olasz válogatott szövetségi kapitánya, Marcello Lippi vasárnap jelenti be a 2010-es Világbajnokság soron következõ selejtezõmérkõzéseire szánt keretét, Giovinco az ezzel kapcsolatos esélyeit latolgatta.

„Hogy Lippi behív-e? Ezzel nem igazán foglalkozom…”: válaszolt a Juve tehetsége.

Giovinco a Juventus utánpótlás akadémiáján nõtt fel, de akár a Torino-hoz is kerülhetett volna.

„A Toro nem igazolt le, mert túl kicsi voltam.”: mondta a 22 esztendõs futballista. „Véletlenül kezdtem el futballozni, hiányzott egy játékosuk, én pedig beálltam… Nem tehettem fel posztereket a példaképeimrõl, mert elég kicsi házban éltem és nem volt igazi szobám. Mindig a konyhában aludtam.”

www.goal.com

Forza Italia
igazad van. Ha azt nézzük h Molinak 10 bõl 8x lecsúszik akkor 1 beis akadhatna:d

Zsolti9014
miért? lecsúszott beadásból is szép gólt lehet szerezni.

Hajrá Magyarország!