44078
-
#318 Kéne egy banner -
#317 ideje volt már -
#316 maradt a 2-0 -
#315 gólszerzők: Nicola Legrottaglie, Stephan Appiah
-
#314 nah! félidőben vezetünk 2-0ra a Sampdoria ellen. azt hittem ezt a meccset is leadjuk, de szerencsére nem lett igazam -
#313 gondolom mások is -
#312 állítólag figyizzük Ricardo Carvalhót(Porto) és Jorge Andradét(Depor) -
#311 A Marca című spanyol sportlap szerint a "királyiak" pénzzé akarják tenni Fernando Morientest. A jelenleg a Monacóban kölcsönben játszó támadó – akinek nagy szerepe volt a Real BL-ből való kiejtésében – a nyáron szívesen visszatérne Madridba, ám a klubvezetőknek állítólag más elképzeléseik vannak.
lol -
#310 Ja nem tudom miért nem érdeklődünk iránta.
Hülye aki ilyen csatárról lemond sztem. -
#309 De el fogják adni,tehát van esélye akárminek -
#308 áhh! Morientes biztos megy vissza a majom reálmargitba -
#307 Henry, Morientes kéne -
#306 Gilardino érkezésének én is örülök, de hogy Vieri minek kell nekünk azt nemtom. az interben is jól elásta magát, utálta már mindenki, szurkolók tüntettek ellene stb. stb.. -
#305 Miért utálod?sterintem Gilardino,meg Vieri böven jobb mint Trezeguet,nem?ha csak Gilardino,vagy csak Vieri jönne,akor sem lennék elkeseredve. -
#304 grat! :) -
#303 hogy úúúútálom én a cselzit
Chelsea: álomajánlat Trezeguetért
2004. 05. 04. 15:17:43 Friss hírek
Úgy tűnik, hogy David Trezeguet nem igazol a Barcelonához, de Torinóban sem marad. A mai hírek szerint a francia támadóért bejelentkezett a Chelsea.
Az Abramovics-brigád a második londoni csapat, amellyel összehozták Trezególt (az elmúlt héten az Arsenal érdeklődéséről cikkeztek az újságok). Azonban a mostani megkeresés minden korábbinál konkrétabb: a kékek klubigazgatója, Peter Kenyon egy 22,3 millió eurós ajánlattal állt a Juventus elé. Trezeguet távozása már csak azért is valószínűsíthető, mert egyes információk szerint a Juve már előszerződést kötött a pármai Gilardinóval, és könnyen lehet, hogy Christian Vieri is visszatér (hét év után) Torinóba.
Forrás: www.calciomercato.com Szerzõ:Zoltán
-
#302 ézsre sem vettem enyám a #300 hozzászolás -
#301 Látom mindenki sopánkodik,pedig nem kéne,a köv év már csak jobb lehet -
#300 De szerintem is már mindenki leszarja ezt a bajnokságot, 3.hely azt jó van.Jövőre vissza jönnek a kölcsön adott játékosok,vesznek egy-két jó embert,új edző,tehát rossz már nem lehet,remélem. -
#299 "Mindenki a jövőjét tervezgeti"
Ezzel a teljesítménnyel,amit ebben az évben nyújtottak mindenki elmehet a büdös francba!
A szurkolók akkor meg minek járnak ki a meccsekre,ha állandóan kikapnak. -
#298 amúgy ez a vereség is várható volt. elszálltak a bajnoki remények, a csapat kiengedett. mindenki a jövőt tervezgeti már. épp ezért baromság bárkit is hibáztatni. -
#297 Ha visszahoznánk a régieket(Ravanelli,Torricelli,Di Livio) sokkal jobbak lennénk:D -
#296 A toll aki annó a BEK döntöben?
-
#295 jah csöcs! és ki lötte a Perugia gólját? ....... pont Ravanelli
Ferrara meg megint begyűjtött egy piros lapot a végére -
#294 az sajnops :( -
#293 szégyen a csapatunk! -
#292 LOL -
#291 jah :) -
#290 Tecsak tudod P -
#289 ő a romába megy vagy a liverpoolba -
#288 ja és Mexes is jön elvileg, nem? vhol hallottam ilyet -
#287 Nedved meg Thuram maradjon, őket nemtom miért kell eladni. -
#286 Thuram szerintem marad, ő maga is azt nyilatkozta, h maradni akar a Juvéban -
#285 igen vannak ilyen hírek . -
#284 Meghogy Thuram is megy, nem kéne.Inkább menjen be középsö védönek és a helyére jöhet Oddo -
#283 Az valós lehet hogy Trez az Arsenalba megy?(és Ljungberg jön?) -
#282 Ja persze -
#281 ez hülyeség.emersonról szósem volt.ő nagy valószínűséggel az interbe megy,realba vagy a chelseabe.gilardino?ferrari? -
#280 Pitbull+Van der Saar -
#279 Van Isten!:D