44078

ibogldrc.jpg

• Hentes Bill #1000
    1000.

ide nem tok
  • Breki33
    beraknád a 895-öt bannernak?

tudom hogy imádod berakni P
  • Hentes Bill #998
    del piero is sérült
  • R9
    lol,zlatan :D zalayeta
  • R9
    ott van ibra+del piero+zlatan
  • forzajuve
    Trezegol kés alá fekszik jövőhét kedden = 3-4 hónapos kényszerpihi

jesszus! :(((
  • forzajuve
    nyilván, BL-ben már játszott a Romában :(
  • Breki33
    Vieri-t ne

Cassano meg csak a bajnokság?
  • gercse
    majd rakd be a képet(tökönszúrás),de inkább ne legyen igazam
    Vieri csicska,inkább Cassano
  • gercse
    az enyémen a hátulján is egyenlő vastag mind a három csík,nekem az jobban tetszik mint ez,de ez sem rossz
  • forzajuve
    egy hete Mutu vagy Morientes című mesét hallhattátok Keves gyerekek ma pedig a

Cassano vagy Vieri? címűt :)

Januárban valószínűleg új csatár érkezik a Juventus-hoz.

Miután a Roma új edzője Luigi Delneri lecserélte Cassano-t az Inter elleni rangadón, megromlott köztük a viszony. Ezért lehetséges, hogy a csatár még a télen elhagyja a Roma-t. Moggi azt nyilatkozta "Segíthetnénk Cassano-n. Rendkívüli játékosnak tartom de ha hozzánk igazol változtatnia kell a viselkedésén és követni az itteni szabályokat amik a klub érdekét szolgálják". A Juve mellett a Milan is meg szeretné szerezni Cassano-t. Egy másik lehetséges érkező Vieri, mivel a játékosnak Április 4.-e óta nem sikerült betalálnia az Inter színeiben, ezért Cannavaro-hoz hasonlóan valószínűleg az új környezetben, Capello keze alatt ismét magára találhatna. Mivel a milánói klub hátvédgondokkal kűzd ezért a csatár-t Iuliano-ra vagy Legrottaglie-re cserélnék.

Cassano jöhet, viszont ha Vieri jön én biz' isten tökön szúrom magam:))
  • Breki33
  • Breki33
  • Cucu13
    júúve
  • Breki33
    naszép eddig nem rakta be
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    Na e kellemes közjáték után készítettem egy bannert

még nem végleges, de szerintem egész jó lett

• robotnyk
    lol :D
  • Rudee
    Topicot tévesztettem, lehet törölni :D
  • Rudee
    Egy jó meccs .:Raúl:. ellen

Hosszabbítás után nyertem (nem szeretek a Real ellen jáccani)
  • Breki33
    nem ő fukar is P
  • Rudee
    Mint Perez :D
  • Breki33
    Hát Mogi elég hülye
  • Rudee
    Szerintem a Juve azért nem tud nagyot alakítni mostanság, mert mindig ugyanazokat akarja leigazolni, de sose sikerül. Már nyáron is előkerült e két név, mégse lett belőle semmi. Bár most hogy Mutu összeveszett Mourinho-val, talán elmegy Londonból.
  • Breki33
    azért egy Morientesnek örülnék.

• forzajuve
    Újra téma Morientes és Mutu

Del Piero és Trezeguet sérülése következtében egy csatár igazolását tervezi a Juventus, így került ismét képbe Morientes és Mutu.

Morientes-t a nyáron már megkörnyékezte a Juventus, de végül maradt a Real Madrid-ban, ahol azonban Owen érkeztével kevés játéklehetőséget kap.
    Morientes a Real színeiben pályára lépett BL mérközésen, így ezt már más csapatban nem teheti meg.
    Mutu a nyáron már csomagolt, hogy Torinóba költözzön (kölcsönbe) azonban az orosz tulajdonos megakadályozta az üzlete, így végül London-ban maradt, ahol Drogba érkeztével kevés játéklehetőséget kap. Mutu idén még nem lépett pályára BL mérközésen.
    Összeségében mindkét csatár minőségi igazolás lenne, azonban nagyon magas ára van a két játékosnak, így szinte biztos, hogy csak kölcsönbe érkezhetne egyikük. Mutu előnyösebb igazolás lenne, hiszen számára nem ismeretlen az Olasz foci, valamint BL mérközéseken is szerepelhetne a Juventus színeiben. Legkorábban januárban érkezhet Mutu vagy Morientes.

nem teccik nekem ez a ha XY csapatnál nem kellek, akkor megyek a Juvébe felfogás
  • forzajuve
    hmmm... csak bajnokira? miért ne?:) így legalább a Trez,Ibra,DelPi trióból valaki pihizhetne hétvégenként:))
  • Rudee
    Nem, de ha el akart volna menni, akkor nyáron ment volna. Ráadásul már jáccott BL meccsen, a Juve csak bajnokikra igazolná? Egyébként már nyáron is ajánlottatok érte egy kis pénzt meg Thuramot, de akkor se ment Torinóba.
  • forzajuve
    mondta neked? vagy mi?
  • Rudee
    Moro nem fog elmenni.
  • zambrotta
    most hallottam, hogy bejelentkeztünk morientesert? ami mostani helyzetünkben jó, de ha felépülnek a többiek, itt is csak negyedik számú csatár lesz

miccoli nem kellett volna elküldeni kedves don
  • Barni
  • Breki33
  • Barni
    ja már látom.
    hát de te már vén kecske vagy hozzám képest :)
  • Barni
    hát ezt nem veszem ki :)
    mármint hogy mi lehet a képen, mert nem jeleníti meg.
    én 8 éves korom óta vagyok az.
  • Breki33
  • Breki33
    Johogy Juve-s már

Már

óta
  • Barni
    tényleg Breki te is juvés vagy. naggyon jó :)
    bár sajna már az elején szarul áll a helyzet a csapatnál
  • Breki33
    Tudtommal Nedved is sérült
    illetve sérüléssel bajlódik