44078
-
#1000 1000.
ide nem tok -
#999 beraknád a 895-öt bannernak?
tudom hogy imádod berakni P -
#998 del piero is sérült -
R9 #997 lol,zlatan :D zalayeta -
R9 #996 ott van ibra+del piero+zlatan -
forzajuve #995 Trezegol kés alá fekszik jövőhét kedden = 3-4 hónapos kényszerpihi
jesszus! :((( -
forzajuve #994 nyilván, BL-ben már játszott a Romában :( -
#993 Vieri-t ne
Cassano meg csak a bajnokság? -
#992 majd rakd be a képet(tökönszúrás),de inkább ne legyen igazam
Vieri csicska,inkább Cassano -
#991 az enyémen a hátulján is egyenlő vastag mind a három csík,nekem az jobban tetszik mint ez,de ez sem rossz -
forzajuve #990 egy hete Mutu vagy Morientes című mesét hallhattátok Keves gyerekek ma pedig a
Cassano vagy Vieri? címűt :)
Januárban valószínűleg új csatár érkezik a Juventus-hoz.
Miután a Roma új edzője Luigi Delneri lecserélte Cassano-t az Inter elleni rangadón, megromlott köztük a viszony. Ezért lehetséges, hogy a csatár még a télen elhagyja a Roma-t. Moggi azt nyilatkozta "Segíthetnénk Cassano-n. Rendkívüli játékosnak tartom de ha hozzánk igazol változtatnia kell a viselkedésén és követni az itteni szabályokat amik a klub érdekét szolgálják". A Juve mellett a Milan is meg szeretné szerezni Cassano-t. Egy másik lehetséges érkező Vieri, mivel a játékosnak Április 4.-e óta nem sikerült betalálnia az Inter színeiben, ezért Cannavaro-hoz hasonlóan valószínűleg az új környezetben, Capello keze alatt ismét magára találhatna. Mivel a milánói klub hátvédgondokkal kűzd ezért a csatár-t Iuliano-ra vagy Legrottaglie-re cserélnék.
Cassano jöhet, viszont ha Vieri jön én biz' isten tökön szúrom magam:)) -
#989 -
#988 -
#987 júúve -
#986 naszép eddig nem rakta be -
#985 -
#984 -
#983 Na e kellemes közjáték után készítettem egy bannert
még nem végleges, de szerintem egész jó lett
-
#982 lol :D -
Rudee #981 Topicot tévesztettem, lehet törölni :D -
Rudee #980 Egy jó meccs .:Raúl:. ellen
Hosszabbítás után nyertem (nem szeretek a Real ellen jáccani) -
#979 nem ő fukar is P -
Rudee #978 Mint Perez :D -
#977 Hát Mogi elég hülye -
Rudee #976 Szerintem a Juve azért nem tud nagyot alakítni mostanság, mert mindig ugyanazokat akarja leigazolni, de sose sikerül. Már nyáron is előkerült e két név, mégse lett belőle semmi. Bár most hogy Mutu összeveszett Mourinho-val, talán elmegy Londonból. -
#975 azért egy Morientesnek örülnék.
-
forzajuve #974 Újra téma Morientes és Mutu
Del Piero és Trezeguet sérülése következtében egy csatár igazolását tervezi a Juventus, így került ismét képbe Morientes és Mutu.
Morientes-t a nyáron már megkörnyékezte a Juventus, de végül maradt a Real Madrid-ban, ahol azonban Owen érkeztével kevés játéklehetőséget kap.
Morientes a Real színeiben pályára lépett BL mérközésen, így ezt már más csapatban nem teheti meg.
Mutu a nyáron már csomagolt, hogy Torinóba költözzön (kölcsönbe) azonban az orosz tulajdonos megakadályozta az üzlete, így végül London-ban maradt, ahol Drogba érkeztével kevés játéklehetőséget kap. Mutu idén még nem lépett pályára BL mérközésen.
Összeségében mindkét csatár minőségi igazolás lenne, azonban nagyon magas ára van a két játékosnak, így szinte biztos, hogy csak kölcsönbe érkezhetne egyikük. Mutu előnyösebb igazolás lenne, hiszen számára nem ismeretlen az Olasz foci, valamint BL mérközéseken is szerepelhetne a Juventus színeiben. Legkorábban januárban érkezhet Mutu vagy Morientes.
nem teccik nekem ez a ha XY csapatnál nem kellek, akkor megyek a Juvébe felfogás -
forzajuve #973 hmmm... csak bajnokira? miért ne?:) így legalább a Trez,Ibra,DelPi trióból valaki pihizhetne hétvégenként:)) -
Rudee #972 Nem, de ha el akart volna menni, akkor nyáron ment volna. Ráadásul már jáccott BL meccsen, a Juve csak bajnokikra igazolná? Egyébként már nyáron is ajánlottatok érte egy kis pénzt meg Thuramot, de akkor se ment Torinóba. -
forzajuve #971 mondta neked? vagy mi? -
Rudee #970 Moro nem fog elmenni. -
zambrotta #969 most hallottam, hogy bejelentkeztünk morientesert? ami mostani helyzetünkben jó, de ha felépülnek a többiek, itt is csak negyedik számú csatár lesz
miccoli nem kellett volna elküldeni kedves don -
#968 -
#967 -
#966 ja már látom.
hát de te már vén kecske vagy hozzám képest :) -
#965 hát ezt nem veszem ki :)
mármint hogy mi lehet a képen, mert nem jeleníti meg.
én 8 éves korom óta vagyok az. -
#964 -
#963 Johogy Juve-s már
Már
óta -
#962 tényleg Breki te is juvés vagy. naggyon jó :)
bár sajna már az elején szarul áll a helyzet a csapatnál -
#961 Tudtommal Nedved is sérült
illetve sérüléssel bajlódik