44078

ibogldrc.jpg

• forzajuve
    hát őőő izé! szóval NYERTÜNK 2-0ra a Roma ellen! de úgy látom ez nem nagyon érdekli az itteni népeket

én azért örömújjongok egyet magamban...

• Breki33
    Delpiri góóóóóóóóóóóóól

Szopik a róma :-)
  • zambrotta
    Reggina - Fiorentina 1-2 (0-0)
    Maresca (72.), Miccoli (88.)

Miért pont őket kellett eladni????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • forzajuve
    ma este Juventus-Roma ÉLŐBEN a Sport1en!!! végre! már elvonási tüneteim voltak :)
  • forzajuve
    Cassanot (mint várható volt) nem akarják a Juvénak eladni.

Viszont Panuccit odaadnák(?) Legrottaglieért cserébe. szvsz jól járnánk :))
  • zambrotta
    Lassan már Nedved utódjáról is gondoskodni kellene, szerintem, bár még van benne 1-2 jó év, de azért nem ártana!!!!!!
    Jankulovski pedig nem értem ,miért "Nedved utód", ha inkább védő!!!!

Nálam Rosicky a no1, de D'Alessandrot is el bírnám viselni!!!!!!
    Totti jöhet, ha lead az arcából!!!!!
  • BADE
    Jöjjön Cassano+Bonera!
    A többiek közül Ferrari kellett volna,mondjuk mostanában elég megbízhatatlanul játszik.
  • zambrotta
    Bejelentkeztünk Boneraért, de nem ártana sietni, mert a barca is ezt tette - egyre inkább hasonlítanak a cselzire
  • zambrotta
    remélem alázzuk a romát
    nem értem mit látnak abban a csapatban azok akik oda szerződnek, pl Ferrari, Mexes, Perotta stb
    még a bajnokságban hagyján,de a bl-be mindig leszerepelnek

cassano jöhet, v Miccolit hívjuk már vissza!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • BADE
    Csütörtökön hazai pályán a Romával játszunk.A sport1 élőben közvetíti.
  • forzajuve
    A Juve Cassanot szeretné

Luciano Moggi bejelentette, hogy tárgyalni akar a Romával Cassano szerződtetéséről. "Szerződtetni akarjuk Cassanot, de tiszteletben tartjuk a Roma érdekeit."-jelentette ki Moggi ma reggel. "Antonio egy világklasszis játékos és értelmetlen tagadni, hogy szeretnénk a csapatunkban tudni a játékost. Viszont bármiféle tárgyalás is lesz, először a Romával, és nem közvetlenül a csatárral. A Roma nem az ellenségünk az átigazolási piacon, tiszteletet érdemel a klub, Cassano esetében is, így amennyiben az átigazolásáról tárgyalni fogunk, azt Franco Sensi elnök úrral fogjuk megtenni."

forrás: asroma.hu idegen vizeken eveztem

nemtom, h jó lenne -e ez nekünk?...
  • BADE
    És végre Kapo is játszott!Jó magas a srác,habár azalatt a 10 perc alatt nem tudott maradabdót alkotni.
  • BADE
    ALEX a király!
    Kár,hogy lehozta őt Capello,lőhetett volna még 1-et!
    Nagyon jót tett neki ez a 2 gól,visszanyerte legalább az önbizalmát.
  • Cucu13
  • Cucu13
  • Cucu13
  • Cucu13
  • Cucu13
  • Cucu13
  • Breki33
    gólók láthatóak?
  • forzajuve
    Siena - Juventus 0-3

Osztályzatok:

Buffon 7
    Zebina 7+
    Thuram 6-
    Cannavaro 7
    Zambrotta 6
    Camoranesi 7
    Emerson 7.5
    Appiah 6/7
    Nedved 5
    Del Piero 7.5
    Ibrahimovic 6+
    ---
    Zalayeta 6.5
    Kapo 6+
    Tacchinardi s. v.
    ---
    Capello 7+

• gercse
    ja és eddig Del Piero 53' 60'
    Camoranesi 63'
  • gercse
    3-0 még pár őperc van a mecsből
  • forzajuve
    ok, kösz, hogy benéztél!
  • OPM
    "a köcsög németekkel"
  • forzajuve
    Szégyen volt ez a Buyern elleni meccsünk. Már azon filóztam, h biztos lebeszéltük a köcsög németekkel a 0-0as végeredményt, de mondom akkor mit "erőlködnek"? Miért nem ülnek le egymással szemben a gyepre és nézik egymást 90 percen át?:) Aztán ugye jött a gólunk, ami ugye 3 pontyot jelentett nekünk, aminek örülök, de erre az antifocira nem lehetünk büszkék, nem lepődnék meg ha a kövi torinói meccsünkön négy jegyű lenne a nézőszám...
  • Kaplan
    NYERTÜNK! NYERTÜNK! Mi nyerjük meg a BL-t tuti .
  • R9
    ott van del piero nem látod?
  • gercse
    Del Piero?????????hol van?vagy vak vagyok??még majdnem gólt is lött csak lecserélték,de szerintem Zalayeta nem volt jobb
  • Breki33
    JUVENTUS (4-4-2): 1 Buffon, 27 Zebina, 21 Thuram, 28 Cannavaro, 19 Zambrotta, 16 Camoranesi, 8 Emerson, 20 Blasi, 11 Nedved, 9 Ibrahimovic, 25 Zalayeta (22 Bonnefoi, 15 Birindelli, 2 Ferrara, 3 Tacchinardi, 18 Appiah, 24 Olivera, 23 Kapo). All. Capello
    BAYERN (4-4-2): 1 Kahn, 18 Gorlitz, 3 Lucio, 25 Linke, 15 Rau, 13 Ballack, 16 Jeremies, 8 Frings, 11 Zè Roberto, 9 Hashemian, 10 Makaay (22 Rensing, 5 Kovac, 6 Demichelis, 7 Scholl, 20 Salihamidzic, 21 Zickler, 33 Guerrero). All. Magath Arbitro: Mejuto Gonzales.
  • Breki33

Szép volt
  • R9
    Trezeguet-t megoperálták
    2004 okt. 19 17:54 - Forrás: sportforum.hu

Túl van a vállműtéten a Juventus francia válogatott csatára, David Trezeguet. A játékos az október 3-i, Udinese elleni bajnoki találkozón sérült meg úgy, hogy csak az operáció segíthet már rajta. A játékost Franciaországban operálták.

Az olasz klub tájékoztatása szerint Trezeguet műtétje 45 percen át tartott, és a játékos jól van az operációt követően. Az orvosok szerint a műtét sikeres volt, de feltehetőleg még három hónapot igénybe fog venni a lábadozás. Trezeguet ugyanakkor a szurkolóknak megígérte, februárig visszatér a pályára, és megpróbálja ott folytatni, ahol most abba kellett hagynia.
  • Breki33
    Állítólag jó formában van
    és ha jön nem kell Vieri
  • BADE
    Akkor nekünk lőttek:)
    Legnagyobb megmozdulás az volt,amikor lesérült.
  • Breki33
    Énis olvastam hasonlót az Index fórumán
  • Rudee
    Azt olvastam egyik külföldi oldalon, hogy Salas visszatér Torinóba.

Januárban érkezik, igaz csak kölcsönbe.
  • Breki33
    azt tudom
    de már a fönőknek is mondtam
  • forzajuve
    ezaz Fabiooooo!

Capello csatárként fogja játszatni Kapo-t

Oliver Kapo a nyáron érkezett a Juventus-hoz, azóta még nem kapott játéklehetőséget.

Kapo a francia bajnokságban 120 mérközésen 19 gólt lőtt.
    Trezeguet sérülése miatt szüksége van Capello-nak még egy csatárra, így került képbe Kapo. Capello szerint a francia játékos nagyon gyors és a megfelelően tudna játszani Ibrahimovic mögött és Nedved mellett.
    Kapo eredeti posztja szélső középpályás, de mivel idén még nem bizonyíthatott, így ha kell még csatárt is hajlnandó játszani, csak végre pályára léphessen.

juventusfc.hu
  • forzajuve
    általános -> moderátor figyelmébe
  • Breki33
    jó akkor kinek írjak?