44078

ibogldrc.jpg

• DONGUBA

Az a milan tegnap kitomte a fiorentinat.Hetvegen meg remelem jatszunk egy jo kis meccset a juveval es nyerunk es izgalmas lesz a bajnoksag.Mi meg a juve legalabb nem halmozzuk az x-eket:DDD
    BOCS AZ OFFERT!
  • R9
    az igaz
  • Breki33
    jobb mint az x P
  • R9
    elmegyek góltototzni és 1:0-t fogadok a juvénak.tuti bejön.olyanok vagytok mint tavaly a bilan.
  • forzajuve
    gondolom nem :). de azért Kapo felét nem kéne odaadni nekik. Igazából még meg sem mutathatta mit is tud. rábaszunk erre is, én érzem.
  • 9csöves9
    méirt szted kell az udinesenek a sok öreg védőnk?
    tegnap óriási mákkal és iszonyat szar játékkal nyertünk...
  • forzajuve
    pont Kapot? nemá'! ott a sok vén fasz védőnk, miért nem őket adjuk oda az Udinének!!! ezt a transfert is bebukjuk.
  • 9csöves9
    úgynézki megszerezzük Jankulovskyt bár oda kell adnunk Kapo 50 %-t+7 millát
    Jankulovsky elvileg Pavel posztján játszik de ha Pavel is fent van akkor balhátvéd(lásd cseh válogatott). de itt Szamuráj a balhátvéd...lehet hogy újra jobb kp lesz?
  • 9csöves9
    rácsaptuk a kezünket egy fiatal spílerre. Mavuba a neve 20 éves a Bordeaux ban játszik állítólag ő az új Davids
  • forzajuve
    1-1

és vasárnap 20:15-kor Bologna-Juventus Élőben a sport1en
  • 9csöves9
    tegnap B csapattal x eltünk nagyon örülök hogy Alex betalált!
  • 9csöves9
    Milano??? az baszna be :)
    inkább dél
  • Kit--Kat
    azt nemértem miért nem viszik el a stadiont milánóba vagy valahova délre ahogy tervezték, bárhol máshol meghalnak a juvéért csak Torinóban nem, paradox helyzet:(((
  • 9csöves9
    jaja min 10000 voltak. de csak a szurkolók miatt lesz új stadion mert ha többen kimennének nem lenne-mondjuk ez nem a Fightersre vonatkozik mert ők mindig kkint vannak
  • BADE
    A Fighters nem volt kint,mert tüntettek az új stadion ellen.
  • forzajuve
    na szal megvertük a Laziot 2-1re kemény ~ 21ezer néző elött a Delle Alpiban (ez amúgy tragédia nem akarnak az olaszok kedvezmények kettős állampolgárságot adni a szegény magyar Juve drukkerekenek? majd mi betöltjük azt a stadiont). 4 pont előnyünk van a Milannal szemben. A rangadón sokminden eldől... én már előre félek...
  • Breki33
    De miis P
  • R9
    ja :(
  • forzajuve
    bázzzzz!

Parma-milán 1-2
    pedig a 80. percben még 1-0 volt a Parmanak, de sjana (mint várható volt) a milán az uccsó tíz percben fordított. :/
  • BADE
    Mindenképpen hozni kell a holnapi meccset!
    Forza Juve!
  • 9csöves9
    Nedved influenzás így nem játszhat holnap Alex viszont igen és végre Kapo is kezdő
  • zambrotta
    r9

inkább azzal kellene foglalkoznod, hogy a neved alapján real drukker vagy (mind a kettő idétlen, mármint a neved és a real)
    na meg azzal, hogy a te csapatod minden évben összevásárol annyi játékost, mint amennyit mi az elmúlt tíz évben és örülhet ha dobogós a seria a-aban és eljut a bl nyolcaddöntőig, vagy uefakapa legjobb 8 közé

köszi

FORZA JUVE!!!!!!!!
  • DONGUBA
  • 9csöves9
    R9 gondold azt hogy minket segit a biro legalább addig se gondolsz arra hogy nyer e valamita jövőben ez a szedett vedett zsoldoscsapat
  • Breki33
    Ez ugye nem Interes topic hálaisten.
  • Kit--Kat
    'Az Inter elnöke szerint az Öreg Hölgy mindvégig a bíró bizalmát élvezte, és az egész meccs alatt előnyben voltak részesítve.
    "Az Adriano-val való szabálytalankodás büntetőt ért volna. Az nem jó, ha ilyen dolgok történnek a nagy klubok érdekében. Én sem szeretek egy-két megjegyzést ami a meccset követően hangzott el. Azt hallottam hoy egy nagyszerű Juve futballozott, de ez a pályán nem mutatkozott meg.
    Volt egy jó 20 percük az első gól után, de megérdemeltük a győzelmet. Kicsit idegesítő volt hogy hagytunk két gólt lőni a Juventusnak, de az volt az a meccs, ahol talpra tudtunk állni."'
    forrás: www.juventusfc.hu

Nagy LÁL!

• R9
    hát igen,még szerencse hogy ti mindig 12-en voltatok a pályán!
  • Kaplan
    ;) ez kemény
  • 9csöves9
    R9 ennyit értek a veretlenségetekkel!
    Az Inter nem nyert...:

…BL-mérkőzést október 20. óta
    …bajnoki mérkőzést október 17. óta
    …UEFA-kupát 1998 óta
    …bajnoki címet 1989 óta
    …Olasz Szuperkupát 1989 óta
    …Olasz Kupát 1982 óta
    …BEK-et 1965 óta
    ha 15 évenként nyertek scudettot akkor sztem maradj csöndben:)
  • Kit--Kat
    na majd visszavágón amikor Alex is pályán lesz kitömi a Juve az Intert:)
  • Kaplan
    bfff???? :)
  • R9
    bff,simán nyerünk!
  • forzajuve
    "nem szedett vedett varázs"
    nem is, hanem szedett vedett bagázs! ehe

"megverjük a messinát"
    ti a Messinát? soha! tudod mi lesz? IKSZ!!!
  • R9
    7.ek vagyunk,és ha következő mecsen megverjük a messinát 4.ek leszünk(ha cagliari és a palermo nem nyer).
    23 meccs óta vagyunk veretlenek bl-el eggyütt!
    nem szedett vedett varázs.és juve merda ale
  • forzajuve
    te meg mit virulsz itt b+?
    8. vagytok a kiesőhelyhez "pontilag" közelebb álltok mint az elsőhöz. a legtöbb gólt ti kaptátok (22)
    13 meccsen összvissz kétszer tudtatok nyerni.
    szedett vedett bagázs! intermerda!
  • forzajuve
    hülye Zlatan! Az össze-vissza cselezései felérnek egy felszabadító rugással. Jó, behülyít pár védőt de azzal semmit nem ér a csapat, max ő vidulhat egyet, h na milyen jó vó'tam bazz! Azért szurkoltam, h nem adják neki a lasztit a támadásokkor. Nem kell nekünk ez a gyerek hozzanak helyette valaki mást! Kész!
  • R9
    Vieri gólja volt a legszebb a meccsen,Blasi hogy kivetődött,meg is kapta a magáét.Adriano szétlőtte,meg meg is taposta
  • Kaplan
    és még kekeckedsz is kis**** :)
  • R9
    BUffon?azt hittem Buffon
  • 9csöves9
    milyen tizenegyes? egy fejesnél magasabbra ugrott Thuram és ráesett az ellenre azta!!!vagy szöglet után mindenki rángat mindenholra gondolsz?meg arról hogy nekünk fújt a bíró azt ne mond mert az összes mezőnybeli kétes esetnél titeket segített