44078
-
Az a milan tegnap kitomte a fiorentinat.Hetvegen meg remelem jatszunk egy jo kis meccset a juveval es nyerunk es izgalmas lesz a bajnoksag.Mi meg a juve legalabb nem halmozzuk az x-eket:DDD
BOCS AZ OFFERT! -
R9 #1199 az igaz -
#1198 jobb mint az x P -
R9 #1197 elmegyek góltototzni és 1:0-t fogadok a juvénak.tuti bejön.olyanok vagytok mint tavaly a bilan. -
forzajuve #1196 gondolom nem :). de azért Kapo felét nem kéne odaadni nekik. Igazából még meg sem mutathatta mit is tud. rábaszunk erre is, én érzem. -
#1195 méirt szted kell az udinesenek a sok öreg védőnk?
tegnap óriási mákkal és iszonyat szar játékkal nyertünk... -
forzajuve #1194 pont Kapot? nemá'! ott a sok vén fasz védőnk, miért nem őket adjuk oda az Udinének!!! ezt a transfert is bebukjuk. -
#1193 úgynézki megszerezzük Jankulovskyt bár oda kell adnunk Kapo 50 %-t+7 millát
Jankulovsky elvileg Pavel posztján játszik de ha Pavel is fent van akkor balhátvéd(lásd cseh válogatott). de itt Szamuráj a balhátvéd...lehet hogy újra jobb kp lesz? -
#1192 rácsaptuk a kezünket egy fiatal spílerre. Mavuba a neve 20 éves a Bordeaux ban játszik állítólag ő az új Davids -
forzajuve #1191 1-1
és vasárnap 20:15-kor Bologna-Juventus Élőben a sport1en -
#1190 tegnap B csapattal x eltünk nagyon örülök hogy Alex betalált! -
#1189 Milano??? az baszna be :)
inkább dél -
#1188 azt nemértem miért nem viszik el a stadiont milánóba vagy valahova délre ahogy tervezték, bárhol máshol meghalnak a juvéért csak Torinóban nem, paradox helyzet:((( -
#1187 jaja min 10000 voltak. de csak a szurkolók miatt lesz új stadion mert ha többen kimennének nem lenne-mondjuk ez nem a Fightersre vonatkozik mert ők mindig kkint vannak -
#1186 A Fighters nem volt kint,mert tüntettek az új stadion ellen. -
forzajuve #1185 na szal megvertük a Laziot 2-1re kemény ~ 21ezer néző elött a Delle Alpiban (ez amúgy tragédia nem akarnak az olaszok kedvezmények kettős állampolgárságot adni a szegény magyar Juve drukkerekenek? majd mi betöltjük azt a stadiont). 4 pont előnyünk van a Milannal szemben. A rangadón sokminden eldől... én már előre félek... -
#1184 De miis P -
R9 #1183 ja :(
-
forzajuve #1182 bázzzzz!
Parma-milán 1-2
pedig a 80. percben még 1-0 volt a Parmanak, de sjana (mint várható volt) a milán az uccsó tíz percben fordított. :/ -
#1181 Mindenképpen hozni kell a holnapi meccset!
Forza Juve! -
#1180 Nedved influenzás így nem játszhat holnap Alex viszont igen és végre Kapo is kezdő -
zambrotta #1179 r9
inkább azzal kellene foglalkoznod, hogy a neved alapján real drukker vagy (mind a kettő idétlen, mármint a neved és a real)
na meg azzal, hogy a te csapatod minden évben összevásárol annyi játékost, mint amennyit mi az elmúlt tíz évben és örülhet ha dobogós a seria a-aban és eljut a bl nyolcaddöntőig, vagy uefakapa legjobb 8 közé
köszi
FORZA JUVE!!!!!!!! -
#1178 -
#1177 R9 gondold azt hogy minket segit a biro legalább addig se gondolsz arra hogy nyer e valamita jövőben ez a szedett vedett zsoldoscsapat -
#1176 Ez ugye nem Interes topic hálaisten. -
#1175 'Az Inter elnöke szerint az Öreg Hölgy mindvégig a bíró bizalmát élvezte, és az egész meccs alatt előnyben voltak részesítve.
"Az Adriano-val való szabálytalankodás büntetőt ért volna. Az nem jó, ha ilyen dolgok történnek a nagy klubok érdekében. Én sem szeretek egy-két megjegyzést ami a meccset követően hangzott el. Azt hallottam hoy egy nagyszerű Juve futballozott, de ez a pályán nem mutatkozott meg.
Volt egy jó 20 percük az első gól után, de megérdemeltük a győzelmet. Kicsit idegesítő volt hogy hagytunk két gólt lőni a Juventusnak, de az volt az a meccs, ahol talpra tudtunk állni."'
forrás: www.juventusfc.hu
Nagy LÁL!
-
R9 #1174 hát igen,még szerencse hogy ti mindig 12-en voltatok a pályán! -
#1173 ;) ez kemény -
#1172 R9 ennyit értek a veretlenségetekkel!
Az Inter nem nyert...:
…BL-mérkőzést október 20. óta
…bajnoki mérkőzést október 17. óta
…UEFA-kupát 1998 óta
…bajnoki címet 1989 óta
…Olasz Szuperkupát 1989 óta
…Olasz Kupát 1982 óta
…BEK-et 1965 óta
ha 15 évenként nyertek scudettot akkor sztem maradj csöndben:) -
#1171 na majd visszavágón amikor Alex is pályán lesz kitömi a Juve az Intert:) -
#1170 bfff???? :) -
R9 #1169 bff,simán nyerünk! -
forzajuve #1168 "nem szedett vedett varázs"
nem is, hanem szedett vedett bagázs! ehe
"megverjük a messinát"
ti a Messinát? soha! tudod mi lesz? IKSZ!!!
-
R9 #1167 7.ek vagyunk,és ha következő mecsen megverjük a messinát 4.ek leszünk(ha cagliari és a palermo nem nyer).
23 meccs óta vagyunk veretlenek bl-el eggyütt!
nem szedett vedett varázs.és juve merda ale -
forzajuve #1166 te meg mit virulsz itt b+?
8. vagytok a kiesőhelyhez "pontilag" közelebb álltok mint az elsőhöz. a legtöbb gólt ti kaptátok (22)
13 meccsen összvissz kétszer tudtatok nyerni.
szedett vedett bagázs! intermerda! -
forzajuve #1165 hülye Zlatan! Az össze-vissza cselezései felérnek egy felszabadító rugással. Jó, behülyít pár védőt de azzal semmit nem ér a csapat, max ő vidulhat egyet, h na milyen jó vó'tam bazz! Azért szurkoltam, h nem adják neki a lasztit a támadásokkor. Nem kell nekünk ez a gyerek hozzanak helyette valaki mást! Kész! -
R9 #1164 Vieri gólja volt a legszebb a meccsen,Blasi hogy kivetődött,meg is kapta a magáét.Adriano szétlőtte,meg meg is taposta -
#1163 és még kekeckedsz is kis**** :) -
R9 #1162 BUffon?azt hittem Buffon -
#1161 milyen tizenegyes? egy fejesnél magasabbra ugrott Thuram és ráesett az ellenre azta!!!vagy szöglet után mindenki rángat mindenholra gondolsz?meg arról hogy nekünk fújt a bíró azt ne mond mert az összes mezőnybeli kétes esetnél titeket segített