44078
-
#1240 na nagyon ugynézki hogy jön Mutu... hát vegyesek az érzelmeim vele kapcsolatban... -
#1239 ja és vesszen a reál -
#1238 BUÉK minden juventinonak remélem Sucdetto és Bl-ben gazdag lesz. Solo la magica Juve! -
#1237 Nektek is boldog új évet és Forza Juve! -
zambrotta #1236 buék mindenkinek -
#1235 ugy érti hogy már január elején visszatér! -
#1234 Trez?????????? -
forzajuve #1233 hol olvasható ez a nyilatkozat? -
R9 #1232 Maniche kurva jó -
#1231 Capello adott 1 nyilatkozatot. A lényeg: nem lesz új igazolás a télen. Csak 1 játékos fog érkrzni, még pedig Trez.
Bár 2 játékos nagyon tetszik neki: Maniche, Beletti. -
#1230 legalább karácsonykor befoghatnád azt a szaros pofádat!
neked is Boldog karácsonyt -
#1229 Úgylegyen! Én is boldog karácsonyt és eseményekben gazdag újévet kívánok! -
R9 #1228 juventino pezzo di merda -
#1227 NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT ÉS BAJNOKSÁGBAN,BAJNOKOK LIGÁJÁBAN GYŐZTES ÚJÉVET KÍVÁNOK MINDEN JUVENTINONAK! SOLO LA JUVE!!!
-
#1226 ne becézgessed Trezt légyszives -
#1225 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Etoot nem adjuk:)))))
Jo kis csatarsor lenne trezepocs etoo es az isten RONALDINHO -
#1224 Trez nem megy sehova marad itt és ontani fogja januártól a gólokat:)immáron tökéletes vállal -
forzajuve #1223 meg Trezeguetről is vannak hírek, miszerint vinné(?) a Barca :((((
remélem marad nálunk. bár ha etoo-t odaadják érte akko ok :DDDDDDDD -
#1222 adtok neki egy takarót a kispadra hogy ne fázzon:)
mondjuk ellenünk egész jól játszott a sérüléséig -
#1221 Hat lehet balhatvedkent jo lenne de akko kaladzeval mit csinalunk? -
#1220 de remélem semmi nem lesz az üzletből ugyanis a Milan nyáron akarja az Udinesenek meg most kell a pénz. és mi ráadásul 7 millát + Kapo 50 %-át adnánk -
#1219 Milan Beat Juve To Jankulovski?
hát szerintem kéne nektek igaz hogy az erős kp-tokra nem fér be de mivel a cseh válogatottban Pavel és Rosicky miatt bal hátvéd lett ezért jól jönne nektek. Pancaro,Kaladze kettősnél lényegesen jobb is
12/21/2004 12:27:00 PM
After months of speculation linking Marek Jankulovski with a move to Juventus, it appears that Milan may just have beaten the Bianconeri to his signature.
Reports in Italy today suggest that the Rossoneri have agreed a £6.5 million deal with Udinese for the Czech star.
Jankulovski would remain at Udinese until the end of the season as they bid to reach the Champions League. -
#1218 Ezt hol olvastad????Minek nekunk? -
#1217 mi ez a pangás?
sajna úgy néz ki hogy a Milan elhappolja előlünk Jankulovskit...
pedig jó lenne mert Nedvedet és Zambrottát is tudná pótolni
-
#1216 De télleg miért mindíg Alexet??? A Zlatant miért hagyja fönt?? Mintha jobb lenne Alexnél. Zalayeta jó csatr, csak nem Alex helyén kéne játszatni.. -
#1215 jah azt nem értettem hogy hagyta ki szemben volt Buffonnal és mellélőtte.
támadásban kéne vmit újitani mert azútobbi 3 meccsen 0 amit produkálunk -
#1214 Hat ja szerencsetek volt foleg a vegen pirlo helyzetenel -
#1213 na a Milan volt mezőnyfölényben több helyzete is volt ugyhogy jó az egy pont. nagyon jól védekeztünk de támadásban semmi
MIÉRT HOZZA LE MINDIG ALEXET?????????? -
#1212 találtam egy jó transzparenst
-
#1211 Ez nem 1 inter meccs lesz te láma -
#1210 -
#1209 Zlatan még fiatal sztem a Juvéhoz. hatalmas játékos lesz majd belőle csak türelmesen kell várni:) -
forzajuve #1208 elég gázos meccs lesz sztem, főleg ilyen Zlatan I. nevezetű játékosokkal :(. remélem rámcáfol és rúg egy mester3ast
Forza Juve!!! -
R9 #1207 egy x jó lenne -
zambrotta #1206 hihihih
reszkes real
jövünk -
MEGÜTJÜK A MILANT -
#1204 felépül és jajj a realnak:) -
forzajuve #1203 a Reált kaptuk a BLben. megütjük az orcájukat megint
addigra ugye már Trezeguet is felépül? -
zambrotta #1202 Szerintem te se tudsz olvasni. FORZA JUVE, a topic neve!!! -
R9 #1201 még hogyha tudnál olvasni hülyegyerek olyanok vagytok mint tavaly a bilan