44078

ibogldrc.jpg

• Breki33
    Lehet újralátni Morientest játszani. A Liverpoolban. 4,5 éves
    szerződést kötött a klubbal. Valószinű ez is tovább segíti a Liverpool
    tartós felzárkozását a 3 nagy mellé.

Meg kellett volna vennünk
  • zambrotta
    Iuliano a Mallorcához igazolt

Az egykori olasz válogatott védő Spanyolországba szerződött.

Mark Iuliano nyolc és fél év után elhagyta a Juventust. A védőre már tavaly sem számított állandó kezdőjátékosként Marcello Lippi, idén azonban tovább romlott a helyzete, hiszen Capello kinevezése után érkezett a hátvédsorba Zebina és Cannavaro személyében két rutinos játékos.
    Iuliano idén egyetlen alkalommal lépett pályára az első csapatban, mégpedig az Atalanta elleni Olasz kupa mérkőzésen (2-0-ra győztek a bergamóiak).

Iuliano 1996-ban igazolt a Juvéhoz a Salernitanából, a Torinóban eltöltött évei alatt 4 scudettót, 1 európai szuperkupát és 2 olasz szuperkupát nyert. A bajnokságban 187 alkalommal lépett pályára a Juve színeiben és 7 gólt szerzett.

A rutinos védő távozása nem számít meglepetésnek, hiszen régóta mentek a találgatások a potenciális kérőkről. A befutó végül a Hector Cuper edzette spanyol első osztályú Mallorca lett. Iuliano új klubja jelenleg a Primera Division utolsóelőtti helyén áll.

Sok sikert Mark!

by: juventusfc.hu
  • 9csöves9
    Trezeguet: "Legyőzzük az Atalantát!"

Végre elérkezett az ő ideje! D. Trez visszatér a pályára a vállműtétje után, egy az olasz kupa menetélésének szempontjából döntő meccsen:
    "A társaknak ad motivációt, az hogy velem együtt jönnek fel a pályára és az, hogy vissza akarnak vágni a 2-0-ért, hogy kvalifikáljuk magunkat a negyeddöntőbe. Le akarjuk győzni az Atalantát és tovább akarunk jutni!"

Több hónap távollét után Trezegeut már nagyon várta, hogy mikor térhet vissza:
    "Az egyik legkeményebb pillanat kétségkívül az volt, amikor egyedül kellett edzenem, miközben a társaim játszottak."

Egy értékelés a csatártársairól, Del Piero-ról és Ibrahimovicról:
    "Zlatan nagyon hamar megértette, hogy ez a bajnokság nagyban eltér a holland bajnokságtól, megtanult keményen játszani. Több gólt szerez, mert többször megy a 16-os területén belülre, megértett, hogy a gólokat onnan lövik. Alexet nagyon motiváltnak látom, a Livorno elleni gólja feldobta, és biztos vagyok benne, hogy folytatni fogja a jó játékot. Azt, hogy ki fog jászani és ki nem, Capello fogja eldönteni."
  • 9csöves9
    lehet mert a juventus.comon a főcímbe azt írják : Trezeguet: Visita ok
    tehát az uccsó vizsgálaton átment tehát játszhat lehet csütörtökön is:)
  • forzajuve
    baró! én azt olvastam, h már a csütörtöki kupameccsen is bevethető lesz.
  • 9csöves9
    amikor lecserélte legutóbb nem is a kispadra ült hanem egyből bement az öltőzőbe. Alexet nehéz kihozni a sodrából de azthiszem Capellonak sikerült...
  • Kaplan
    Hajrá Trez!
    Amit Alexxel művel Capello az már tényleg röhej!
  • 9csöves9
    ez az Trez már Cagliari ellen is pályára léphet!!!gyerünk Trezegol!
  • forzajuve
    kit érdekel!
  • 9csöves9
    kár azért a 2 bekapott gólért de már végre támadófocit játszunk és PAvel se a bal szélen volt. Alexet akkor is lehozná ha 10 gólt lőne...
  • R9
    (már csak 9 pontra vagyunk a milantol)
  • R9
  • Kaplan
    jeeeeeeeeeee
  • gercse
    0-0 milan -palermo kira
  • BADE
    Juventus - Livorno 4 - 2
    17' (1T ) Del Piero A. 42' (1T ) Vidigal J.
    25' (1T ) Camoranesi M. 35' (2T ) Melara M.
    30' (2T ) Ibrahimovic Z.
    46' (2T ) Camoranesi M. (Rig.)

Capello megint lecserélte Alexot,a nézők ezt füttykoncertel díjazták!
    Sok ez a 2 kapott gól.Reménykedjünk,hogy a Palermo pontot,esetleg pontokat szerez este a Milan ellen.
    Forza Juve!
  • 9csöves9
    ehh én is rátekertem a macskámra de mindig elszaladt a rohadék:D
  • BADE
    Forza Juve holnap!

• Kit--Kat
    azkéne még, hogy az a tetves dogos szőröstalpú nálunk kúrálja magát, hogy a többi klub rajtunk röhögjön
  • 9csöves9
    hát annyira tuti ahogy nyáron tuti volt hogy Vieri idejön...
    Miccoli nemhinném hogy visszajönne rendesen elbántak vele a vezetők... Enzoban még bízok bár neki se lehet kellemes hogy mindig eldobjuk. Bonera meg jöjjön csak
  • zambrotta
    mutu tuti a miénk?

miccoli és maresca jöjön
    most olvastam, hogy elővásárlási jog van bonerara-bár ezt egy párszor már eljátszották
  • forzajuve
    régebben én is filóztam azon, h Capello vmi római ügynök lehet, aki csak azért jött hozzánk hogy szétbaxxa az egész csapatot :).
    bár azért nehéz dolga is van, Lippi mestert nehéz lesz felülmúlnia...
  • 9csöves9
    inkább Miccloi és Maresca. én Monterot még a kispadra se ültetném le
  • 9csöves9
    Ráadásul Zalayeta az utóbbi 10 meccsen semmit nem csinál! Alex meg most jól játszott esernyő csel, meg amikor 3 ember közül kihozta és nem sétálgatott ha nem futott a jobb szélre is kiment szóval jó volt. erre behozza Zalánt akinek a lábára kell tenni a labdát hogy gólt lőjjön
  • Csesza
    na várja csak!!!!
  • BADE
    Engem nem csak az basz fel,hogy pontokat veszítettünk,hanem az is,hogy megint fölöslegesen hozta le DP-t Capello!Látszott is rajta,hogy nem tetszik neki,Capello ki akarja csinálni!Nagyon ellenszenves nekem az edző,már a Romában sem szerettem.
  • forzajuve
    ha minden jól meyg Montero a hátralévő meccseket a kispadon ücsörögve fogja tölteni szal nincs vész :)

én inkább a Di Vaio transfert csinálnám vissza...
  • forzajuve
    milyen elszólásai voltak ma Blanco Ferinek hihetetlen

pl: Ciró egész összel arra várt, h végre pályára lépjen 500. spanyol Serie A meccsén

meg

Zalayetát, Capello hozta magával nyáron a Rómából

utálom azt az embert!
  • forzajuve
    nektek már tök mind1...
  • 9csöves9
    nyugi én is ugyanúgy örülök egy rivális botlásainak
    sajna ez a 2 pont nem lesz elég ha továbra is igy játszunk!
  • Csesza
    ajjajajj!!!
    Még mindig elsők vagytok mondjuk csak azzem 2ponttal!!!
    Hála istennek!!!
    bocs ne vedd fel én inter drukker vagyok!!!
  • 9csöves9
    kurva életbe!végig támadjuk az első félidőt. Parma kezezés a 16--oson belül(DE MÉG MILYEN!) erre az utolsó 30 percet elbasszuk és ráülünk az 1-0-ra... Montero balfaszságából kaptuk a gólt előszőr luft aztán elüti Szamurájt és egyedül ment a parmai Buffonra... egész meccsen nem csinált semmit csak szabálytalankodott. VÉDŐ KELL! meg a Firenzeiek vissza
  • 9csöves9
    Ciro a szezon végén visszavonul... nagyon fog hiányozni sztem mindenkinek nagy mókamester volt.Remélem azért vmilyen szinten marad a Juvénál biztos ajánlanak neki vmilyen posztot
  • Breki33
    húdekemény P

Mutu azért mezőnymunkájáról is híres
  • 9csöves9
    hétvégén nem játszhat Thuram helyette valszeg hentes barátunk Montero fog játszani:)

hamarosan Trez is visszatérhet!már csak hetek kérdése
  • 9csöves9
    én is így gondolom ha sok gólt rúg akkor maradhat ha nem akkor takarodjon
  • DePreSsZYo
    :DDDDDD
  • zambrotta
    mutu

ha meccsenként rúg 2 gólt felőlem akát tűvel a vénájába is játszhat
  • forzajuve
    de eltíltották
  • forzajuve
    :/
    de legalább ingyen van, meg azért Parmaban egész jól nyomta. majd meglátjuk, h nálunk mire viszi max kölcsönadjuk vagy elcseréljük ha nem válik be
  • Csesza
    mutu???
    ezt nem értem nem tiltották el???