44078

ibogldrc.jpg

• forzajuve
    jóóóó de hogy?:) Jankulovszkit még le sem igazolták mégis lőtt egy gólt a Milánban :D
  • forzajuve
    hihi! A nyugdíjas Zola hogy lefejelte Zebinát. Amúgy ez egy nagy szarfos teljesítmény ilyen játékkal nem foguk bl-t meg scudettot nyerni.
  • R9
    legalább nem nőtt az előnyötök
  • 9csöves9
    nekem is elegem van belőle!
    ezt nem hiszem el! hogy lehet ennyire csökönös Capello... Trez meg Zlatan szinte életükbe alig játszottak együtt viszont Alex és Trez 4 éve együtt átszanak!Zlatannak ismét alig volt ép megmozfulása de megint őt hagyta fent és Trezt hozta le!ráadusl mindig bal oldalon játszatni Nedvedet óriási baromság!!!
    hihetetlen hogy míg a Milan hozza a nehezebbnél nehezebb meccseket addig mi kiscsapatokkal remizünk! ha így játszunk továbbra is akkor nem érdemeljük meg a scudettot és csak idők kérdése mikor veszi át a vezetést a milan. a góljukról pedig siralmas volt.... Appiah nem tudom mi a lófaszt akart és Zebina.....biztos vagyok benne hogy 180-190 cm között mozog és akkor egy fejjel magasabbra ugrik a 161 centis Zola....
  • BADE
    Capello faszságaiból kezd elegem lenni!
  • Kaplan
    3-1 lett sajna a Milannak ...
  • DONGUBA
    mar nem.
  • 9csöves9
    vezet az UDinese! hajrá fiúk:)
  • 9csöves9
    na ma végre közvetítik a meccsünket mindenki nézze! az Inter botlott és a Milannak iszonyat nehéz dolga lesz az Udineiek ellen. remélem ők is botlanak és mi immáron Trezzel kiegészülve megverjük a Cagliarit!

FORZA JUVE PER SEMPRE!

• 9csöves9
    csak benyal a vezetőknek! örül hogy nem kell a román másodosztályban fociznia!

egyébként lehet hogy érvénytelen a szerződés!!!
  • Kit--Kat
    "Nagyon boldog vagyok, mert számomra a Juventus a legnagyobb klub a világon!"-kezdte mondanóját a Chelsea egykori támadója

"Az elmúlt két évben már párszor szóba került, hogy ide igazolhatok, de ez most végre valósággá vált. Most nagyon boldog vagyok és megteszek minden tőlem telhetőt, hogy rászolgáljak arra bizalomra, amit a klub vezetői tanusítottak velem szemben." -nyilatkozta Mutu

(Egyes információk szerint Mutut csak azért igazolta le a Juve, hogy évvégén kicserélhesse a Romával Cassanora)

forrás: www.juventusfc.hu
  • DONGUBA
    ja ertem ok
  • 9csöves9
    nem a kupa meccsre értettem
    hanem vasárnap majdnem a legerősebbel nem tudtatok nyerni
    viszont szerdán meg b vel elvertétek őket.
    jobb a B csapatatok?:D:D
    na de hagyjuk
  • DONGUBA
    Nem ertettem felre.....Pl jatszott az a faszi is aki 5 eve nem focizott sehol.
  • 9csöves9
    hiányzott Nesta és Stam meg Pippo Simulato aki már nem fog labdába rugni...
    sztem félreértetted amit mondtam
  • DONGUBA
    Kis gyagya-lattad az osszeallitast??
  • DONGUBA
    majdnem legrosebb????????
  • forzajuve
    Capellotól megkérdezték, h mit vár el a játékosaitól az Atalanta elleni meccsen aszonta egyszerű, 3 gólt. hát megkapta.... amúgy azért elég égő a tökuccsó Atalantától 3at kapni bármilyen felállásban is lépünk pályára.
  • 9csöves9
    miért olyan nagyszám hogy kiestünk? nektek erősebb a B védelmetek de ha ugyanolyan lenne ti is kiestetek volna. hamár itt tartunk majdnem legerősebb csapattal 0-0 a Palermo ellen B-vel meg nyertek. gigalol
  • Breki33
    A bajnokság fontosabb
  • DONGUBA
    ki is estetek??????????,gigalol.Legalabb nemtiteket kap a Milan
  • 9csöves9
    az első meccs 2-0 volt az atalantának
    várható volt hogy nem álljuk meg kapott gól nélkül ezzel a védelemmel. az a lényeg hogy Trez visszatért ráadásul a képek alapján látszik hogy nem fél az ütközésektől, esésektől
  • Rudee
    Első meccs mennyi volt?
  • Kaplan
    Sajna a tipped nem jött össze :(
  • Kaplan
    FT Juventus [3 - 3] Atalanta
    4' [1 - 0] C. Natali (o.g.)
    10' [1 - 1] A. Lazzari
    33' [2 - 1] M. Zalayeta
    43' [2 - 2] A. Lazzari
    79' [3 - 2] D. Trezeguet
    79' Kiállítás A. Tacchinardi
    90' [3 - 3] A. Lazzari
  • forzajuve
    tipp: Juve-Atalanta 4-0 :)
  • Rudee
    Az olasz kupában nem indulnak alacsonyabb osztályú csapatok?
  • 9csöves9
    miért az Eibar az egy erős csapat pl:D
  • R9
    :D
  • forzajuve
    ehh copa del rey meg a szinvonal... :DDD
  • 9csöves9
    mert nem tartják jó kupasorozatnak. az Fa kupa és a Copa del Rey jóval nívosabb
  • forzajuve
    Vajon miért nem közvetíti a sportcsatorna a mai meccsünket? Túl drága a Coppa jogdíja? Vagy mi? Mert ha egy Lorka-Atl.Madrid meccset közvetítenek akkor egy Juve-Atalantát ménem? Pedig jó lenne látni Trezegol visszatérő meccsét de hát...
  • 9csöves9
    addig meg szúrja magát unalmában
  • BADE
    utolsó 2 meccsen játszhat is
  • BADE
    igaz
  • zaki
    igaz a hír, hogy leigazolta a Juve 5 évre Mutut?
  • 9csöves9
    sztem erre nagyon kicsi az esély hogy egy Montero-Tudor belső párossal ne kapjunk gólt és Nedved meg Zambrotta nélkül lőjjünk 3-t... sztem kiesünk
  • R9
    És ha a kupában megveritek az atalantát akkor velünk játszotok.
  • 9csöves9
    és meg is jött. hivatalosan is miénk Mutu!
  • 9csöves9
    sztem magas, befejező ékünk van 3... Alex típusú kéne pl Miccoli