44078

ibogldrc.jpg

• BADE
    Ismételten szar meccset láthattunk,csatáraink csak elvétve találkoztak a labdával,ötlettelen játék ismételten.Capello is minek kezdeti Profot,ha lehozza 45 perc után??2:0-nál nem hozhatta volna be Alexet?Hihetetlen ez az ember!
  • forzajuve
    jöjjön már vissza a vétel! fasz kiváncsi a buzimilán szopására!
  • 9csöves9
    jó ha van de ha nem eredményesebb Laexnál akkor ne játszon 3x annyit
  • Csesza
    na azé jo ha van 1 zlatan a háznál!!!!
  • 9csöves9
    Treze treze trezegooooooooooooooooooooooooooooooool
  • 9csöves9
    ez tény hogy nincs formában de akkor Capello szerint Zlatan formában van? mert akkor ez elég gyengus hogy Zlatan formában 3x annyi meccsen ugyanannyi gólt lőtt mint Alex! könyebben elviselné mindenki Alex hiányát ha olyan csatár miatt nem játszana aki ontja a gólokat és nagyszerűen játszik. Zlatan pedig nem az az ember. ráadásul ma megint Trezzel fog kezdeni akivel meg látszott multkor is hogy nem tud játszani. majd Trezt is kiteszik a csapatból hogy Zlatannak jobb legyen? az egész vezetőség Zlatan ködben úszik és ez nagyon nem jó mivel így Capello mankóval is játszatná!
  • forzajuve
    Igaza van a Defenzornak, ha nincs jó formában akkor nem kell betennie csak azért mert ő a delpiéró (üssetek!:) ). Nem az a bajunk mostanság, h DelPi nem jáccik hanem az, h aki a helyén van az is egy nagy lódick.
  • 9csöves9
    jah Capello majdnem 2-3x annyi időt játszatja Zlatant mint Alexet a házi góllövőlistán mégis ugyanannyi gólt lőttek!
  • gercse
    jó lenne ha capello észrevenné hogy nem jön be mindig az amit elképzel,állandóan Ibit játszatja,de elég sokszor nincs semmi eredménye,alex szerintem szinesebbé tenné a játékot
  • 9csöves9
    nyugi a gazzetta Alex-Trez párost igér! de sajna Szamuráj nem lesz...
  • BADE
    Állítólag a hétvégén pihenteti Ibrát,remélem nem Zalayetát teszi be,mert akkor kikészülök!
  • zambrotta
    Fabio Capello is megszólalt Del Pieroval kapcsolatban

Fabio Capello figyelmeztette Del Pierot, hogy csapata "nem cipel utasokat"(nem hasznos személyeket?- a szerk).
    Del Piero folyamatosan harcol azért hogy a kezdő csapatba bekerüljön. Ezzel kapcsolatban mondta Capello:
    "Mi segítünk Alexnak hogy megtalálja önmagát, például legutóbb a Cagliari ellen is megvolt a
    lehetősége hogy szép dolgokat csináljon. Biztos vagyok benne hogy még fontos lesz a számunkra, de nem a jelenlegi
    formája alapján. És ő azon van hogy újra teljesítsen. Én a 3 pontért küldöm a pályára a csapatom és nem az egyéniségek miatt."

by:juventusfc.hu

Capello ki fogja csinálni Alexet!!!!!!

• zambrotta
    NE ellenünk!
  • 9csöves9
    és ez miért jó a livornonak? ott se játszhat mivel el van tiltva
  • forzajuve
    nem, most "megy" át, és azért mert mi ebben a szezonban már nem igazolhatunk nem eu-s játékost. Szal a Livorno kisegített minket. thx Livorno!
  • 9csöves9
    az új Zidanenak nevezik:)és emlékeztetek mindenkit hogy Zidanet se sztárként vettük!jöjjön csak bár ahogy Moggit ismerem tuti továbbadjuk
  • forzajuve
    Legrotaglie kölcsönadásával opciót szereztünk Mourad Meghnire. bevallom nem sokat nem tudok erről a srácról a lényeg, h 21éves és az egyik honlapon ezt írták róla pequeño Zidane remélem ez a pequeño fiatal, vagy ifjút jelent :)
  • zambrotta
    Köd volt biztos::)))
    Csak ellenünk rúgja!
  • zambrotta
    Én úgy értem, hogy szerintem élvez elsőbbséget és erre capello is rájöhetne
  • 9csöves9
    jövőre megy át a Livornoba:)jólvan Legro is mehet de akkor már muszály lesz igazolni 1-2 pados védőt...
  • forzajuve
    de izé! a drogos el van tíltva, mit kezdenek vele Livornóban? :)

meg van egy ilyen: Legrottaglie joins Bologna
  • 9csöves9
    sztem Trez még akkor is Zlatanra volt ideges:)
    egyébként lehet hogy jövőre se lesz mutu! két játékost kölcsönadunk a Livornonak Tudor,Mutu:)
  • BADE
    Jövőre,de nekünk most kellene.
    Trez többször is kijelentette,hogy Alex-el érti meg magát a játékban.
  • forzajuve
    Fura volt, h a Cagliari elleni meccsen Trez-DelPi cserekor a két játékos egymásra sem nézett semmi pacsi vagy vmi, látszott, h nagy a feszültség a két ember között (vagyis én így láttam). Lehet, h nem véletlenül játszatja Capello végig Zlatant...

Ja és belenéztem a kristálygömbömbe! sok-sok Mutu gólt láttam :)
  • 9csöves9
    Tacskó=TAcchinardi
    Cassano sztem nem fog jönni. nem olyan hülye a Roma hogy eladja főleg egy mutuért
  • Breki33
    Sztem elférnének egymás mellett a csapatban.
  • BADE
    Itt most az a probléma,hogy ha jól játszik még akkor is leülteti,úgyhogy teljesen mind1,hogy másnaposan vagy józanúl ül a padon.
  • zambrotta
    Alex szerintem csak külföldre menne! De remélem, marad és rájon Don is, hogy 2005-ben JUVENTUS=DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Még ha szarul is játszik, akkor is elsőbbséget élvez bárkivel szemben! Kíványcsi leszek, hogy ki játszana, ha tényleg jönne Cassano?!Akkor tuti vége lenne Alexnek!

Tacskó=Maresca?

Lippi belefásult már a Juve-ba, talán majd pár év múlva!
  • 9csöves9
    ALEX SOHA NEM FOG ELMENNI! inkább visszavonulna mint hogy máshol kelljen játszania!
  • BADE
    Ráadásul így,DP is el fog igazolni!
  • gercse
    még jobb,de mi lesz ha így folytatjuk?
  • Breki33
    De jobb mint a tavalyi év
  • 9csöves9
    menjen csak és Lippi jöjjön vissza:) mondjuk nem irom még le Capellot de amit néha játszunk az siralmas
  • Breki33
    ZOff nagyon jó edző

Én a vállogatotthoz őt hívnám
  • 9csöves9
    áhh Zoff is túl defensív!
  • BADE
    Akkor Zoff!
  • forzajuve
    Vialli vagy Ferrara no tapasztalattal???? jézus! akkor már inkább maradjon Don Defenzor.
  • 9csöves9
    Alex nem fog semmiáron elmenni. Tacskó pedig simán jobb lasinál meg Appiahnál!
  • BADE
    Ja és Tacskót sikerül(t) eltávolítania a csapattól,pedig régebben ő is egy meghatározó játékos volt.
  • BADE
    Capelloval nagyon gyorsan csinálni kell valamit,mert ha ezt így folytatja,Alex nem sokáig lesz a Juve játékosa,ráadásul sem Bl-t,de még bajnokságot sem nyerünk!Jöjjön Vialli vagy Ferrara játékosedzőnek!