44078

ibogldrc.jpg

• 9csöves9
    nem kell aggódni akkor is bajnokok leszünk!

itt egy link a mai meccshez
    http://www.kidiwi.com/livefootball/Les%20matchs.html
    Sajnos ez nem biztos, próbálgassatok.
  • forzajuve
    Ma nyernünk kell, máskülönben elkezdek aggódni...:|
  • 9csöves9
    TEGNAP VOLT CIRO 38. SZÜLETÉSNAPJA!BOUN COMPLEANNO CIRO!
  • 9csöves9
    hát igen hihetetlenek ezek a nápolyiak:) lehet hogy azthiszik hogy játszik még Maradona?:D
  • forzajuve
    OFF
    uhhh! hétfőn a Napoli-Reggiana C1es meccsen 62EZER néző volt!!!!!! (2-0ra nyert a Nápoly)
    ON
    Nálunk összvissz voltak annyian egész idényben...
  • 9csöves9
    szvsz a Bl-t megnyerjük...
  • 9csöves9
    AZ IFIK MEGNYERTÉK KEDDEN A TORNEO DI VIAREGGIOT ZSÍNÓRBAN HARMADSZOR!
  • R9
    kapott a bíró egy beckham-es real mezt dedikálva+egy rakás pepsi-t
  • forzajuve
    hmmmm...
    Tudsz valamit? Megvették a bírót?
  • R9
    real ellen már kiestek szvsz.
  • zambrotta
    Ha tényleg igaz mindenféle szóbeszéd, (helyette nyáron jön Cassano) akkor nyárig nyugodtan fogdossa és azért sem haragudnék rá, ha a bl döntőn győztes gólt rúgna!
  • 9csöves9
    sztem meg egyáltalán nem kéne Juve mezt fogdosnia
  • gercse
    hülyén fogja vagy a betük vannak hülyén rárakva a mezre?
    mindenesetre kár hogy el van tiltva,szerintem jót tenne ha játszhatna
  • gercse
    hülyén fogja vagy a betük vannak hülyén rárakva a mezre?
    mindenesetre kár hogy el van tiltva,szerintem jót tenne ha játszhatna
  • Breki33
  • gercse
    szerintem nem kell leírni ,ibra szerintem sokkal gagyibb szokott lenni,legalábbis szerintem
    és Trez-ben szerintem van fantázia még,jó Ibrában is de neki még fejlődnie kell,de az lenne a legjobb ha játszana Del Piero szerintem szükség van a kreativitására,ha pedig jönne már Nedved is akkor ő meg jönne a hajtásával és mindenkit le tudnánk gyakn
  • zambrotta
    az rendben van hogy sokat tett a csapatért, de amit az elmúlt 2 meccsen csinált....
    nem a múltbeli eredmények miatt lesz a miénk a scudetto v a BL
  • 9csöves9
    na azért Trezt ne szidjad!hogy lehet egy Juve játékost szidni akinek a góljaival nem egyszer nyertünk meccset?
  • zambrotta
    Sajnos ez van!Pedig én hajtottam:)
    Mi a faszért nem zavarjuk, v adjuk el a köcsög trezegét?Egy értelmes megmozdulása nem volt!!!!
    remélem az udine ellen ALEX és Zlatan kezd!!!

• Breki33
    Nehéz lesz a Real meg most indult be....
  • BADE
    Capello is egy segg,már csak azért sem Alexet viszi be,hanem Zalayetát,aki nyilvánvalóan nem a legjobb a megoldás.3 Magas játékost minek,hogyha egy étkézláb beívelés nem jött semelyik oldalról??Ennyire hülye legyen valaki,komolyan mondom!Ezt még én is észreveszem,pedig semmi edzői képesítésem sincs!Sajna Buffon is egyre többet hibázik!Amikor Blasi beállt azt hittem lefordulok a székről!Ki akartuk ismét bekkelni az 1-0-ás vereséget?Egy szó,mint 100,Capello gyorsan húzd el a beled!
  • forzajuve
    ja az állat! Tacsi helyett behozza a 62. percben azt a fasz Blasit aki eztán kb. 45 méterről figyelgeti, h mi folyik a Palermoi kapu elött, mindezt 1-0 palermoi vezetésnél... fuck!
    Zalayeta behozása sztem jót tett a csapatnak, viszont Trezeguet nemtom mit kersett a pályán, be kellett volna hozni helyette Sanyit. Amúgy meg egy 3-0 palermoi győzelem esetén sem lehetne egy szavunk sem. Néha 3 passzal úgy kigurigáztak minket, h "öröm" volt nézni.
  • gercse
    én nem bizom már caapelloban
  • 9csöves9
    faszom kivan Capelloval takarodjon!ezt nem csak D.P. miatt mondom hanem a csapat játéka miatt..hányszor láttuk idén szépen játszani a csapatot?
    hihetetlen hogy leutánozzuk a Milant mikor volt 8 pont előnyűnk amivel más csapat már bajnok lenne

mindegy én még bizakodok FORZA MAGICA JUVE! CAPELLO VA IN CULO!
  • DONGUBA
    Eszem faszom megall ha holnap nem tudunk nyerni a lazio ellen most hogy kikapott a juve.
  • R9
    jó a palermo-juve meccs :D
  • forzajuve
    Capello nem kéne nekik? :D
  • BADE
    A Palermo csábítja DP-t:

Del Pieronak nehezségei vannak Capelloval, azonban tökéltesen illeszkedik Guidolin taktikai elképzeléseibe.

"Nyilván gazdagabb és nagyobb klubok is érdeklődnek iránta, de álmondozni természetes dolog. Lehet, hogy a Palermonál nagyobb csapatok vonzzák inkább, de ha csak tőlem függne én ide hoznám. Ha belemenne egy fizetés csökkentésbe, leigazonám"-mondta Zamparini Alexről

Forrás:
    juventusfc.hu
  • forzajuve
    ja! de mi ugye nagy ívben fosunk a Milánra... ;)
  • 9csöves9
    jaja ugyanez volt a Milannál is. talált egy gólt a Bologna aztán semmi több.
  • BADE
    Capello azt sem tudta mit akar!Minek kezdtei szegény Kapo-t,ha 20 perc múlva lehozza,pedig nem is játszott szarul.
  • forzajuve
    Már megint egy felejtős meccs. Tiszta Bayern München vagyunk, azok jáccanak ilyen nézhetetlen szarul. Egy olyan meccs nem volt még ebben a szezonban ami után azt tudtam mondani, h na ez igen, jók voltunk ma. A tegnapi meccs egyetlen meglepő esemény Blasi távoli lövése volt, gondoltam is magamban mit csinál ez? miért nem passzol inkább hátra?:))
  • Csacsi
    Meg kell hagyni....hogy bár "bunkerfociT" játszott a sampdoria...de azt nagyon jól, és fegyelmezetten. Nem kis hajtást hajtottak végre. Bár Juve drukker vagyok...el kell ismerni, hogy jól játszott a sampdoria. Nem szépen, de okosan.
  • DONGUBA
    Ez van mi is jobbak voltunk megis megvert minket a bologna.
  • 9csöves9
    hát kikaptunk nagyon mérges vagyok.nehéz egy bunkerfocit játszó csapat ellen eredményesen játszani de ez van.az első félidőben fasz se tudja miért hozta le Kapot, emiatt teljesen leállt a bal oldali játék. Puma és Camo most közel se m nyújtották azt a teljesítményt amit a mostani formájuk alapján elvárhattunk voltna.
    a második félidő eksp 20 percében játszottunk úgy ahogy egy bajnokesélyesnek játszania kell de sajnos pechünk volt. 7 nagy helyzetünk volt Antonioli fantasztikusan védett.jó húzás volt Alex irányítvá tevése bár a 70. perc után csak lézengett a pályán egyáltalán nem futott teljesen kifáradt pedig addig jól nyomta.Zlatan játéka számomra pozítivum volt sokat lendített a játékon.teljesen ugyanaz a meccs volt mint a hétvégi Milan-Bologna...
    NEm baj fiúk továbbra is cél a scudetto!
  • 9csöves9
    Mascherano Emersonnal szeretne játszani
    2/2/2005 10:45:00 AM
    A sok csapat által csábított Javier Mascherano, a River Plate középpályása, megsúgta, hogy a Juventusba szeretne igazolni.
    "Tudom, hogy a Juventus és az Inter érdeklődik irántam" mondta.

"Nagyra tartom Emersont és minden vágyam, hogy együtt játszak vele."

"Mindemellett, tudom, hogy júniusig a River Plateben játszom. A többi már az ügynökeim dolga"
  • forzajuve
    ha már 1szer volt olyan "hülye", h elpasszolta a felét a Fioremerdának, akkor miért ne lenne még1szer olyan "hülye", h bevonja őt egy hozzuk Bojinovot Torinóba fedőnevű transzferbe...
  • 9csöves9
    hát sztem Miccoli magában jobb mint Bojinov és még plusz egy Maresca aki tökéletesen beleillene a középpályánkba.
    azért ennyire nem hülye Moggi!
  • forzajuve
    hát sztem meg kurva nagy bolt lenne számunkra egy Miccoli,Maresca<->Bojinov csere. Mondjuk Marescat picit sajnálnám, de akkor is egy Bojinovért? Bármit!!!! :)
  • 9csöves9
    persze hogy nem az:)

egy ferde orrút nem szeretne minden 2. olasz nőcske:D