44078

ibogldrc.jpg

• 9csöves9
    ez a szöveg még lemaradt:)

sikerült is vele pár szót váltanom...
    hogy készülnek a holnapi meccsre?
    Luxemburgo:Napközis rendszerben készülünk a torinói csapat elleni összecsapásra, itt az elchei edzőkomplexumban.Köszönöm Perec úrnak,hogy a rendelkezésre bocsájtotta ezt a nagyszerű komplexumot.A fiúk(lányok) nagyszerűen érzik magukat,esténként nagyokat sétálunk,nevetgélünk...
    Elmondaná,hogy zajlik egy napjuk?
    Luxemburgo:Reggel ahogy egy jó társasághoz illik körülüljük az asztalt és közösen fogyasztjuk reggelinket,aztán csoportos szemöldökszedés következik.Délben ebédelünk,aztán kezdődik a munka érdemi része......sajnos többet nem árulhatok el
  • 9csöves9

a Real Madrid már gőzerővel készül a holnapi meccsre.Luxemburgo zártkapus edzést tartott,de nekem sikerült belógnom
  • 9csöves9
    ne sajnálkozzunk már!a milan 8 pont hátrányba volt és fel tudtak állni mi miért ne tudnánk ezt csinálni? hatalmas csapatunk van és bajnokok leszünk!
  • zambrotta
    nagy a baj szerintem, még a végén elúszik a scudetto
  • Breki33
    Ja de akkoris 8 pontról
  • Rudee
    Csak a jobb gólkül. miatt vannak előrébb.
  • Breki33
    A Milan vezet?

A fenébe
  • R9
    milan minket? :DDDD
    zsák szar a milan
  • forzajuve
    0-0 Messinában? Jézusom az már az égés kategóriába sorolandó. Remélem, h Capello nem ebbe a hülye 5-3-2es hadrendben küldi ki a csapatot a margit ellen. milyen felállás ez már? tiszta antifoci. nem gondolom, h ettől a mostani reáltól annyira félnünk kéne
  • DONGUBA
    Hat azert ezt az inter csak elverjuk mar
  • 9csöves9
    szarok voltunk nem tudtunk támadni capello megint variálgatta a szar taktikákat...5-3-2 pfff
    a milan megint a 93. percben lőtt góllal nyertek de legalább nyertek. sok múlik majd az interen nemhinném hogy megveri őket a milan.

kedden real,mindenképp gólt kell lőni idegenben
  • R9
    jó a 0:0
  • gercse
    nem láttam a meccset de el tudom képzelni
    mi volt már megint? reál ellen nem valam i jo hanbgolás vagy csak altatás remélem hogy az de nem valoszinü,mindenesetre ennél többet kell majd nyujtani
  • 9csöves9
    csodálatos volt...minden focirajongónak szerintem nagy szívfájdalom a halála
  • forzajuve
    R.I.P

most nézegetem az adatait. Nálunk 215 meccsen 135 gólt vágott.
  • 9csöves9
    Hatalmas játékos volt...
  • 9csöves9
    ja még egy szomorú hír :(

69 éves korában (rákban) elhunyt Enrique Omar Sívori

Nyugodjon békében!
  • 9csöves9
    szomorú nagyon de ez van. ha még tovább ittmaradna egy ilyen térdsérülés ami most volt neki nem 20 napig hanem 2 hónapig fog tartani:( elkéne kezdeni gondolni a pótlására...
  • forzajuve
    Má'n megint belenéztem abba a fránya kristálygömbömbe. Világvégét láttam :(<--KATT!
  • zambrotta
    Jó lenne , de inkább csak pihenjen még
  • 9csöves9
    PAvel már akár a messina ellen játszhat:) én max 45 percet javoslnék
  • zambrotta
    böffentettél v hozzászóltál

rossz topikot választottál
  • forzajuve
    köfi, de inkább majd megnézem a sportcsatornán holnap. amúgy van azon az oldalon 1-2 finomság, már izzik is a bittorrent
  • Rudee
    Hülyék az biztos, de ettől függetlenül minek tartotta meg a római házát. Ismerheti a szurkolókat.
  • 9csöves9
    Molotov Emersonnak
    2005.02.13. 20:37

Molotov robbant Emerson római villájánál...

Egy molotov koktél robbant fel Emerson római villájánál vasárnap hajnalban. Az olasz rendőrség ismeretlen tettesek elleni körözés indított. Szerencsére senki nem tartózkodott a házban, így sérülés nem történt. A kár felmérése folyamatosan zajlik, de egyes hírek szerint nem történt tetemesebben megfizetendő kár. Mióta brazil középpályás nyáron a Juvéba szerződött, nem ez az első eset az Emerson háza elleni merényleteknek.

köcsög romaiak nem tudják elviselni hogy mindenki takarodni akar abból a szarfészekből! MERDA ROMA!!!
  • DONGUBA
    Kikapunk mi?:DDDD
  • 9csöves9
    hát ez sajnos így igaz:)
  • Rudee
    Mint múlt héten a Juventusnak :D
  • Breki33
    A Real-t láttátok?

Hát nem sok közük volt a mecshez
  • 9csöves9
    de még milyen öngóllal.remélem megveritek őket de azért nem jöttök hozzánk közel:D
  • R9
    sajna nyert a bilan 1 öngóllal...lol
    27-én ugyis kikapnak Inter-m!l4n
  • 9csöves9
    láttam az összefoglalót a rai unon az Udinesenek egy szabályos gólt nekünk meg egy tiszta tizenegyest nem adott meg a bíró. teljesen megérdemelten nyertünk végre támadófelfogásban játszottunk és Capello képes volt változtatni. reméélem ezentúl is sokat változtat hisz ez a csapat képes bármilyen felállásba eljáccani!
  • Rudee
    Töltsd le.
  • forzajuve
    látta valaki a meccset? mármint képileg :D. aki látta elmondhatná, h jáccottunk:)
  • forzajuve
    a végén kaptunk egyet szal 2-1re nyertünk.
    este pedig Forza Reggina!
  • gercse
    a francba
    di michele betalált 2-1
  • gercse
    remélem innen már nem veszítik el,söt delpi is beköszönhetne
    este meg a milánnak kéne egy pofon,de egy pofára esés is elég lenne
  • forzajuve
    Camo is beköszönt! 2-0
  • 9csöves9
    GRANDISSIMO GOLA Di CAMORANESI!!!
    2-0
    Cannavaro le Blasi be Montero van középen...
  • 9csöves9
    végre 3 csatárral játszunk és már vezetünk is az első perctől!

sajna Montero is játszik